|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
15.4.2009 12:40:02   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

iščem...pomagaj mi

ma če bi lahko, bi ti že.... razen tiskat in znamke lepit user posted image

tudi to bo vreduuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 701
15.4.2009 13:11:13   
austen
ciao....ma ste se naklepetale danesuser posted image pridne pridne
Thaiss....kaj še vedno ni nič boljšeuser posted image ma je sr.... ki je težko najt zdaj kaj pametnega. Držim pestiuser posted image   .....lahko zrihtaš Naravnik za v petek....bom sama
Majrim....tebe pa en lap cajt ni blo sem gor...... kako je Neža?
NAVT....itak da vem da uživa, sej danes sem tudi jaz OK, prvi dan je malo kriza, do konec tedna se bom lih mnavadla na mir pa bo spet vse po staremuser posted image   ....mogoče mi rata ta teden vrnit une zadeve....te pokličem, ok?
Vidim, da vas je blo dosti na Januuser posted image ....jaz bi šla tudi, če bi igral v MUTE verzijiuser posted image da ga lahko samo gledam

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 702
15.4.2009 13:14:27   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: austen
Vidim, da vas je blo dosti na Januuser posted image ....jaz bi šla tudi, če bi igral v MUTE verzijiuser posted image da ga lahko samo gledam

lumpa !!!! user posted image
meni je pa ta nov CD full všeč user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
15.4.2009 13:24:55   
austen
sori...ma nisem sama kriva če mi ni všečuser posted image ....sej kašen komad je kar ok, ma njegov glas.......jao meniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 704
15.4.2009 13:26:35   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: austen

sori...ma nisem sama kriva če mi ni všečuser posted image ....sej kašen komad je kar ok, ma njegov glas.......jao meniuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
ah, naj ti bo...jaz bi prej kako estetsko napako našla...preveč si je všeč.... user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 705
15.4.2009 13:33:02   
austen

user posted image user posted image user posted image user posted image
.preveč si je všeč.... user posted image

to itak, ma vseeno je za pogledat....ne lih za cedit slineuser posted image
Sicer pa pr pevcih jaz itak bolj padam na glas....... itak da se ve koga bi izbrala, da mi pojeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 706
15.4.2009 13:36:32   
majrim
austen...res me ni blo,ker enostavno ni bilo časauser posted image  in sem imela dela z Nežo...zdaj je hvala bogu ok user posted image user posted image user posted image user posted image  in tudi s težo dobro napredujeuser posted image user posted image user posted image ...je zgubila skoraj 2 kg v 4 dnehuser posted image ...
..d.drugače pa nisem ravno vedno od volje za čokolat...odvisno od debate kam pelje...a Eriko ste dali kar na počitnice??..šprica vrtec??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 707
15.4.2009 13:50:54   
thaiss
evo mene iz kosilauser posted image

austen v petek lahko prideš mimo, ob 10.30 gre šef proč, pa pridi prelistat naravnik.

majrim, ko ti debata ni všeč spelji na drugouser posted image

plestenjak...hm kak dober komad ima, ampak njegov look in samovšečnostuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 708
15.4.2009 13:52:24   
n€na
dannnnnnnnn,

čvekice...to delajteuser posted image user posted image , da le imam jaz kaj za brat...danes kar ne najdem črk da bi kaj napisalauser posted image user posted image ..preprosto se mi nič ne da...Kaj naj rečem lepo vam jeuser posted image user posted image Ene uživate z janom ene brez, pa je vseeno vse kulluser posted image user posted image

še 10 min pa šibnem v šoping...upam da mi danes ratauser posted image user posted image ...pa še sama grem...bo mojuser posted image  za varuško...jaz pa imam špotrni danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 709
15.4.2009 13:54:13   
majrim
grem jaz počasi delat....uživajte v lepem dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image
nena...ne zapravljaj prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi dobimo danes regresuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 710
15.4.2009 13:56:15   
austen
a Eriko ste dali kar na počitnice??..šprica vrtec??user posted image

ja ja šprica...je zgodaj začela. Sva ugotovila, da je treba izkoristit lepo vreme in gor je sigurno več na zraku kot bi bila doma.....vsaj dopoldan. Pa tudi pozna se, da jih je več in vsak ki ima minutko gre z njo ven. Tako da mislim, da ji bo samo koristilo. Toplo je pa v tem času še bolj kot tukaj.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 711
15.4.2009 13:56:54   
n€na
regres...jaz ga komaj čakamuser posted image user posted image

majrim ...tudi ti uživaj in ne pusti se tečnim strankamuser posted image

zapravljanje....to je moj hobiuser posted image user posted image user posted image

LP, se tipkamo

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 712
15.4.2009 14:10:39   
asso
Evo mene, se kompljem v gužvi. Urco me ni pa že cela uzbuna in panikauser posted image user posted image user posted image  Še dobro, da nimam službeni telefon, ker bi non stop zvonil... Neki je bilo nujno za naredit in še na kosilu sem na koncu zamujala. No, je šlo mimo.

Thaiss od Welede ima še zalogo tista na tržnici zraven podhoda ena mičkina, ne Sanolabor. Mimogrede je dosti cenejša kot Sanolabor. A tako, praviš, da je dermatologinja priporočala Hauschko. Allora bom tudi jaz to poskusla, čeprav košta kar nekaj glede na to, da se pri otrocih kar precej porabi. No, zdej imam od Avalona...
Pravijo pa, da je dovolj 25 faktor oz. max. 30, ker potem med 30 in 50 ni več dosti razlike, le veliko dodatkov, ki so brez veze.
Tako, da ko so otroci že dobili nekaj barve lahko uporabite tudi losijon v spraju 15 od Hauschke pa ni problemov z mazanjem. Bistvo, da je zaščita na koži.

Mi pa je uspelo dobit bodyje za Tarin na špaline. Sem jih dobila v Iani, pa za Nastio sem tudi konetjerce vzela, ker kar naenkrat sta se obe stegnili in res za zdej nisem imela, ker samo kratko majčko se mi zdi še malo hladno za imet (no jaz jo imam, ampak za otroke gledam po drugih, ne po sebi)...
Pa v Prenatalu sem malo zapravljala. Namreč na določenih izdelkih imajo akcijo, če vzameš 2 izdelka z oznako dobiš 20% popust, 3 = 30% in 4=40% Tako, da sem Nastii vzela pižamo, en full lep spodnji del trenerke, eno krilco in kot 4 izdelek se mi je zdelo vse predrago za vzet sem vzela ene najlonke za 3€ in na vse dobila 40% popustuser posted image user posted image user posted image  To pa se kar pozna in študiram, da bi šla iskat še Nastii prehodno jakenco, magari za drugo leto in zraven seveda 3 najlonk za popustuser posted image user posted image user posted image  Je pa večina na dolgem rokavu. Kar je kratkega rokava je brez popusta.

Zdej pa sem se naklepetala...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 713
15.4.2009 14:14:41   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

grem jaz počasi delat....uživajte v lepem dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image
nena...ne zapravljaj prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi dobimo danes regresuser posted image user posted image user posted image user posted image

Majrim lepo delaj...
Jaz bi tudi že zdej regresuser posted image user posted image user posted image  No, sej ne bo dolga... na začetku maja ga tudi mi dobimouser posted image user posted image user posted image  Pa še nekaj malega dohodnine bo tako, da...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 714
15.4.2009 14:31:33   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Pravijo pa, da je dovolj 25 faktor oz. max. 30, ker potem med 30 in 50 ni več dosti razlike, le veliko dodatkov, ki so brez veze.

to je tudi meni povedala, tako da jaz več kot 30 ne bom vzela

Mi pa je uspelo dobit bodyje za Tarin na špaline. Sem jih dobila v Iani, pa za Nastio sem tudi konetjerce vzela, ker kar naenkrat sta se obe stegnili in res za zdej nisem imela, ker samo kratko majčko se mi zdi še malo hladno za imet (no jaz jo imam, ampak za otroke gledam po drugih, ne po sebi)...
Pa v Prenatalu sem malo zapravljala. Namreč na določenih izdelkih imajo akcijo, če vzameš 2 izdelka z oznako dobiš 20% popust, 3 = 30% in 4=40% Tako, da sem Nastii vzela pižamo, en full lep spodnji del trenerke, eno krilco in kot 4 izdelek se mi je zdelo vse predrago za vzet sem vzela ene najlonke za 3€ in na vse dobila 40% popustuser posted image

a si ti med službo skočla do Iane??user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 715
15.4.2009 14:32:21   
dskubin
Dan! Brez veze, ki se nič ne kregate!

...vreden greha,ni kaj

uffa. Meni ni všeč, ker me nikoli ne nasmeje user posted image . In mela NE, ni ti blo treba sedet, samo stara si in ti je blo nerodno in se ti ni dalo vstat. Edino tribuni pri odru na drugi strani bi se lahko res reklo publika, drgač sami upokojenci user posted image - mene je koprska publika (kot že večkrat) ful razočarala, pa BTW bend je tudi razočarala! Najboljše na koncertu je bil itak Rudi, se mi dopade, ker je skoz na šuštah user posted image Zrak - karte bi lahko kupla kar v dvorani! Austen - lahko bi si dala gor slušalke in bi samo oči imela na pecljih! Aja - kdo bi ti pel na uho? Me daje firbec.

austen - super, da je Erika OK. Mi tudi že pošiljamo oba na počitnice, oba od 1,5 leta user posted image

thaiss - super, da ni nič alergij na hrano.

frizerji - mi smo tudi včeraj pošišali naša dva, Draža na super kratko, Diti pa - kr neki, ker ji lasje ma nič ne rasejo, še vedno vsi mislijo da je fantek user posted image

majrim - mogoče pridem mimo danes, ma me boš itak prej vidla, kot brala user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 15.4.2009 14:37:15 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 716
15.4.2009 15:13:53   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: asso

to je tudi meni povedala, tako da jaz več kot 30 ne bom vzela

Pa v Prenatalu sem malo zapravljala. Namreč na določenih izdelkih imajo akcijo, če vzameš 2 izdelka z oznako dobiš 20% popust, 3 = 30% in 4=40% Tako, da sem Nastii vzela pižamo, en full lep spodnji del trenerke, eno krilco in kot 4 izdelek se mi je zdelo vse predrago za vzet sem vzela ene najlonke za 3€ in na vse dobila 40% popustuser posted image

a si ti med službo skočla do Iane??user posted image

Magari, to bi bilo fajnuser posted image user posted image user posted image  Lahko bi, če bi bila Iana in Prenatal v Kopru... ma takrat mi bista bila itak brezvezna...

Imam pa že planirano, da grem v Udine tam okrog 7 maja bolj v miru, predvsem kakšne oblekice za punce, ker drugega imata itak preveč, pa kaj zame pogledat in seveda špežo. Tokrat pa bom šla sama, ker moja spremljevalka bi takrat mogla že zibatuser posted image user posted image user posted image  Upam, da bo resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 717
15.4.2009 15:18:15   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Dan! Brez veze, ki se nič ne kregate! hahhhhhaaaa....

...vreden greha,ni kaj

uffa. Meni ni všeč, ker me nikoli ne nasmeje user posted image . In mela NE, ni ti blo treba sedet, samo stara si in ti je blo nerodno in se ti ni dalo vstat. ni res! sem vstala in me je gospa za mano prosla če se lahko vsedem.... Edino tribuni pri odru na drugi strani bi se lahko res reklo publika, drgač sami upokojenci user posted image - mene je koprska publika (kot že večkrat) ful razočarala, pa BTW bend je tudi razočarala! Najboljše na koncertu je bil itak Rudi, se mi dopade, ker je skoz na šuštah user posted image se podpišem !!! Rudi je zakon!!! čeprav so vsi govorili, da je zadet.... user posted image   Zrak - karte bi lahko kupla kar v dvorani! Austen - lahko bi si dala gor slušalke in bi samo oči imela na pecljih! Aja - kdo bi ti pel na uho? Me daje firbec.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 718
15.4.2009 15:24:08   
thaiss
Mela imaš ZS

Neposredna povezava do sporočila: 719
15.4.2009 15:41:46   
dskubin
čeprav so vsi govorili, da je zadet

Svašta, a teta za tabo in stric zraven? Meni se ni zdelo, ko sva mela debato, edino, če je zmeraj user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 15.4.2009 15:51:37 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 720
16.4.2009 7:32:53   
n€na
jutro,

moj šoooooooooping je uspel user posted image user posted image user posted image user posted image  sem kupla take lepe kompletke za Zalouser posted image user posted image user posted image  in sebi eno majco tako lepo in dve trenerki hlače in pet kratkih majc. In čisto sama sem bila...malo sem bila zmedena pa so tam full prijazni in so mi vse povedali, vglavnem  sem uživalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 721
16.4.2009 7:34:43   
n€na
aja...moje slikice si lahko pogledate na spodnji povezavi v podpisu...jih je pa fulluser posted image

thaiss-matičko je pravi cartek...tok je lep...a zbiraš ženitne ponudbeuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 722
16.4.2009 7:57:58   
melaverde
dobro jutrooo

ne vem sicer kolko dobro je ker sem sama...šef je na poti....

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

čeprav so vsi govorili, da je zadet

Svašta, a teta za tabo in stric zraven? Meni se ni zdelo, ko sva mela debato, edino, če je zmeraj user posted image

ma medve sva klepetali spodaj, si vidla pol kje sem sedela...nad gospodom sem bila pa res presenečena ker je poznal vse komade na pamet, v svojem stilu ampak... user posted image

nena, lepo lepo...zdaj imate cel igralni park user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 723
16.4.2009 8:37:44   
thaiss
Dobro jutro

nena26 bravo za šoping, kje si pa kupovala??

thaiss-matičko je pravi cartek...tok je lep...a zbiraš ženitne ponudbeuser posted image
a že doto pripravljaš??

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 724
16.4.2009 8:40:30   
asso
Jutro... dobro spustim, ker ni dobro. Samo čakam, da grem bruhat in domov... Že celo jutro mi dela takoooo slabo. Upam, da je samo prebavna motnja, da ni kakšna viroza... Pa en kup dela imam in nikakor se ne morem koncentrirat...

Nena lepe slikice, ste bili prav pridni. Jaz jih tudi že ene tri dni dajem dol iz aparata. Evo, bom kar zdej to naredila, ker če ne...

Zdej pa se moram lotit pisat mail vrtcu, ker včeraj so dobili popoldansko malico jogurt, ki vsebuje aspartam... tako, da jih bom samo opozorila, da naj so malo pozorni pri nabavi jogurtov...

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?