Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.10.2009 8:57:31
|
|
|
|
zrak
|
Nene, kdaj je delala naša P včeraj... 2x sem klicala pa se ni javila
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.10.2009 9:09:07
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Nene, kdaj je delala naša P včeraj... 2x sem klicala pa se ni javila zjutraj v sredo pa dela popoldne danes pa ne vem kako je
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.10.2009 9:13:31
|
|
|
|
zrak
|
ja sem klicala zjutraj in še za vsak slučaj popoldan, ker včasih delajo tudi popoldan , če morajo nadomeščati, pa se mi ni nihče javil.... pa bom danes klicala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.10.2009 9:16:16
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak ja sem klicala zjutraj in še za vsak slučaj popoldan, ker včasih delajo tudi popoldan , če morajo nadomeščati, pa se mi ni nihče javil.... pa bom danes klicala lahko, da se ti ni mogla oglasit...v takih primerih večkrat v dnevu poskusi....lahko, da je ravno tisti trenutek ko si ti klicala M dala Zali pikico na prstek, al pa ji je štampiljke dajala na roko, ker je vsa poštempljana prišla domov
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.10.2009 9:21:08
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: zrak ja sem klicala zjutraj in še za vsak slučaj popoldan, ker včasih delajo tudi popoldan , če morajo nadomeščati, pa se mi ni nihče javil.... pa bom danes klicala lahko, da se ti ni mogla oglasit...v takih primerih večkrat v dnevu poskusi....lahko, da je ravno tisti trenutek ko si ti klicala M dala Zali pikico na prstek, al pa ji je štampiljke dajala na roko, ker je vsa poštempljana prišla domov ja itak ni bilo nujno, sicer bi klicala na vratarnico in vprašala.. ja mi tudi pridemo domov totalno opremljeni s štampiljkami..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.10.2009 9:43:04
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Rekreacija je pa tudi meni prišla v kri prav pogrešam, če ne morem proti večeru se malo razmigat....sicer grem jaz na kolo ampak včeraj po 8,5 km sem bila kar izmučena...kako lepo bi bilo kolesarit, če bi kolo samo pedeliralo Meni pa še ni, mi je skoraj muka, ampak se ne dam in si rečem, da moram... Upam, da ne bom prej obupala :)
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.10.2009 9:49:26
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: n€na Rekreacija je pa tudi meni prišla v kri prav pogrešam, če ne morem proti večeru se malo razmigat....sicer grem jaz na kolo ampak včeraj po 8,5 km sem bila kar izmučena...kako lepo bi bilo kolesarit, če bi kolo samo pedeliralo Meni pa še ni, mi je skoraj muka, ampak se ne dam in si rečem, da moram... Upam, da ne bom prej obupala :) meni je tudi tek muka, kot bi sama sebe ****...v šoli nisem nikoli laufala na daljše razdalje, sem si zmeri opravičilo zrihtala ....zato sem se rajši za kolo odločila
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.10.2009 10:47:59
|
|
|
|
n€na
|
zdej grem pa na eno zasluženo kavo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 7:25:05
|
|
|
|
zrak
|
dobro jutro, Vidim, da vedno manj sodelujete na tem forumu, verjetno ni kaj povedat... No bom pa jaz neki povedala, vsaj za tiste ki še ne vedo.... Včeraj sem imela pregled in lahko potrdimo, da naslednje leto bo pri naši družini en član več.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 7:29:16
|
|
|
|
NAVT
|
Bravo zrak, ČESTITAM!!!! Kdaj imaš rok? Majrim, kako je? Jaz ne utegnem niti pokukati na forum, kaj šele kaj napisati. Odkar sem na novem del. mestu, je ful enega divjanja, pa vsaj 2x na teden sem v Lj. Doma je seveda pestro, zvečer pa zaspim med prvimi.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 7:36:13
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Bravo zrak, ČESTITAM!!!! Kdaj imaš rok? Majrim, kako je? Jaz ne utegnem niti pokukati na forum, kaj šele kaj napisati. Odkar sem na novem del. mestu, je ful enega divjanja, pa vsaj 2x na teden sem v Lj. Doma je seveda pestro, zvečer pa zaspim med prvimi. Navt kako so pupe v vrtcu? Jaz zvečer tudi padem dol, pa laufam samo za enim.. kaj bo še Rok imam 10. april 2010.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 7:47:53
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak dobro jutro, Vidim, da vedno manj sodelujete na tem forumu, verjetno ni kaj povedat... No bom pa jaz neki povedala, vsaj za tiste ki še ne vedo.... Včeraj sem imela pregled in lahko potrdimo, da naslednje leto bo pri naši družini en član več. jutro čestitke zrak čim lepšo in mirno nosečnost želim Vedno manj smo tukaj ja..jaz v službi skoraj nimam več časa.... Moram počasi vse nadoknaditi, vse tisto kar niso naredili ko me ni bilo...je delo stalo...saj enkrat ko pridem notri bom spet samo tukaj visela Jaz sem še vedno brez lući.....grem malo zakinkat tam do ene desetih me ne bo, ker šele takrat pride sonce do mojega okna
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 7:59:05
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak dobro jutro, Vidim, da vedno manj sodelujete na tem forumu, verjetno ni kaj povedat... No bom pa jaz neki povedala, vsaj za tiste ki še ne vedo.... Včeraj sem imela pregled in lahko potrdimo, da naslednje leto bo pri naši družini en član več. iskrene čestitke tudi iz naše strani...... ..... pa čimlepšo nosečnost
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 8:10:01
|
|
|
|
thaiss
|
Dobro jutro, se švercam iz sosednejga računalnika Matia je ostal včeraj in danes doma, ker neki malo pokašljuje, pa naj bo raje doma, preventivno. V vrtcu so tako večinoma vsi pomalem prehlajeni, v tem vremenu itak ni nič čudnega. Tako da smo pojačali dozo čaja in propolisa, pa še Oscillococcinum mu dajem 2x dnevno. zrak- še tukaj čestitke!! Čimlepšo in mirno nosečnost, aprila pa zdravega (jaz navijam za pupiko ) NAVT- čestitke za novo del. mesto nena ti se kar ponikni v temo jaz bom okoli 11h odpeketala domov, šefa nimam tako da vsaj malo nadur spucam te dni. zrak - naša P dela pon, tor, čet, pet ZJUTRAJ ob sredah pa popoldan. Kadar ima dežurno soboto (3.10., 24.10.) pa dela sreda, čet, petek POPOLDAN Ob torkih zjutraj pa imajo dojenčke (posvetovalnico) in jih je res malo težje dobit na telefon. Jaz sem jo včeraj šele ob 12.30 priklicala Upam, da je Enei OK ajd, grem.....vas bo na skrito brala lep dan pupe moje
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 8:11:13
|
|
|
|
n€na
|
pa ste le začela malo sem kukat Da povem še to...res sem ponosna sama nase včeraj je pod mojim kolesom padlo 10km Sem ratala prav odvisna....mi je moj včeraj tudi posodil čelado in neke aparature ki ti merijo kalorije, kilometre, utrip srca, višinsko razliko, skratka ni da ni...sem zgledala pravi kolesar....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 8:13:28
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Da povem še to...res sem ponosna sama nase včeraj je pod mojim kolesom padlo 10km Sem ratala prav odvisna....mi je moj včeraj tudi posodil čelado in neke aparature ki ti merijo kalorije, kilometre, utrip srca, višinsko razliko, skratka ni da ni...sem zgledala pravi kolesar.... pridna pridna najboljše da organiziramo en Maraton J.Primork neki tazga za merit utrip,kalorije, km...bi jaz imela. Kja za eno čudo imaš??
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 8:16:53
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na Da povem še to...res sem ponosna sama nase včeraj je pod mojim kolesom padlo 10km Sem ratala prav odvisna....mi je moj včeraj tudi posodil čelado in neke aparature ki ti merijo kalorije, kilometre, utrip srca, višinsko razliko, skratka ni da ni...sem zgledala pravi kolesar.... pridna pridna najboljše da organiziramo en Maraton J.Primork neki tazga za merit utrip,kalorije, km...bi jaz imela. Kja za eno čudo imaš?? to si je moj neki nabavu, ker full športa....je kupu prek ebaja ker je prišlo za polovico ceneje, kot pri nas...ma pa uro za na roko, pas okoli trupa in še neko napravo za na roko z GPS-jem....pa še graf ti riše, kako si bil priden
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 8:22:31
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na to si je moj neki nabavu, ker full športa....je kupu prek ebaja ker je prišlo za polovico ceneje, kot pri nas...ma pa uro za na roko, pas okoli trupa in še neko napravo za na roko z GPS-jem....pa še graf ti riše, kako si bil priden ma jaz nebi lih neke hude profi mašine, neki srednjega....bom pisala Dedku Mrazu če mi prinese
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 8:32:41
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na to si je moj neki nabavu, ker full športa....je kupu prek ebaja ker je prišlo za polovico ceneje, kot pri nas...ma pa uro za na roko, pas okoli trupa in še neko napravo za na roko z GPS-jem....pa še graf ti riše, kako si bil priden ma jaz nebi lih neke hude profi mašine, neki srednjega....bom pisala Dedku Mrazu če mi prinese piši piši ja, saj se v špotrnih trgovinah dobijo tudi cenejše, jih je tudi moj gledu... jaz sem včraj tisto mela prvič.....pa še to nebi če se moj nebi spomnu...samo na koncu sem bila malo razočarana, ker sem v tistih 40 minutah od tega mam na eno stran dva dobra klanca...zgubila samo 460 kalorij .....sem pričakovala, da jih bom tam nekje okrog 1000
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 8:35:27
|
|
|
|
zrak
|
Jaz sem to uro s tem pasom lani kupila mojemu za roj. dan. sem pa kupila kar v tisti trgovini ki ure prodajajo spodaj v šparju, ker je bil 40% škonto... drugače jih imajo v vseh športnih trgovinah ti pa pove utrip srca, porabljene kalorije, koliko hitro tečeš itd....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 9:02:38
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Jaz sem to uro s tem pasom lani kupila mojemu za roj. dan. sem pa kupila kar v tisti trgovini ki ure prodajajo spodaj v šparju, ker je bil 40% škonto... drugače jih imajo v vseh športnih trgovinah ti pa pove utrip srca, porabljene kalorije, koliko hitro tečeš itd.... in cena??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 9:25:05
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak Jaz sem to uro s tem pasom lani kupila mojemu za roj. dan. sem pa kupila kar v tisti trgovini ki ure prodajajo spodaj v šparju, ker je bil 40% škonto... drugače jih imajo v vseh športnih trgovinah ti pa pove utrip srca, porabljene kalorije, koliko hitro tečeš itd.... in cena?? ma meni se zdi da je bila neki pod 100 eurov (je bilo darilo)... ma dobiš za veliko bolj poceni.. včasih vidim reklamo tudi hofer za nekje 15-20 eur.... sicer manj podaktov, ma za uno ki ti rabi čisto dovolj
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 9:40:13
|
|
|
|
asso
|
Glede ure, če ne lahko na ebayu preko nemčije licitiraš, zna prit zelo poceni dobra ura...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 11:44:56
|
|
|
|
austen
|
NAVT....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.10.2009 11:47:24
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen NAVT.... Tudi jaz sem te zjutraj vidla Če je bilo to mišljeno z zgornjim postom
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.