Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.10.2009 9:39:01
|
|
|
|
asso
|
Vredne, vredne... :) Ma sej kvaliteta je ok, samo zadrga je slabo zaključena in hodi ven... bom rešla
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.10.2009 9:50:47
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Vredne, vredne... :) Ma sej kvaliteta je ok, samo zadrga je slabo zaključena in hodi ven... bom rešla v to sploh ne dvomim
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.10.2009 19:59:36
|
|
|
|
majrim
|
navt.......si mislila na I?????...v glavnem katastrofa...da smo končali na hribu verjetno veš, zdej je na bolniški...naj bi bil tri tedne in pol še terapije...pol naslednje jutro,ko sem peljala Nežo v vrtec, si še jaz zaprem prst med vrata...v glavnem en teden od kur... ----seveda je zdaj vse na mojih ramenih in sem že crknjena ...ma bo že.. zrak...še enkrat čestitke ...pa še oven bo ,bov a skupaj pila ...seveda bo spet mali možek,za punčko boš mogla v tretje ...jojjjjjjjjjjj,sem tako vesela,ko mi kdo reče,da je noseč...kot,da bi bila sama ....zdej je thaiss na vrsti,a thaiss???
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.10.2009 21:27:52
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim ...jojjjjjjjjjjj,sem tako vesela,ko mi kdo reče,da je noseč...kot,da bi bila sama ....zdej je thaiss na vrsti,a thaiss??? ja ja, že stojim v vrsti
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.10.2009 12:13:32
|
|
|
|
n€na
|
Dan še malo glasu od mene.... Jaz sem včeraj celo dopoldne na hribu preživela, sem fasala neko hudo virusno vnetje oči in sedaj moram paziti, da ne okužim mojih dveh sončkov ...Vse moram imeti svoje, še na mojem povštru ne sme noben imeti glave, tako da crklanje pri meni odpade. Da je mera polna me boli še grlo in imam zabasan nos... Zala je pa OK in upam da z naslednjim vstopom v vrtec ne prinese novih viroz domov, ker sedaj mi pa že res najedajo ...Saj je lepo in super bit doma samo ko si pa na bolniški in nimaš dovoljenega izhoda je pa druga pesem in jaz potrebujem civilizacijo Lep dan še naprej, jaz grem pa kuhat... pa še to, da ne boste milile da stalno visim na FB...to je moj ki pridno kmetuje
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.10.2009 15:05:21
|
|
|
|
nektarina
|
zA vse bolane.. seveda velike in male Nena,, ma kakšen virus je to.. a pa še tvoj... tvoj dragi je pa pravi kmet, glede na rezultate na FB moj kuka notri in sprašuje, če se učim kmetovat. Zraven pa še otroci klikajo in mi jih palijo. KOmaj sedaj so šli spat smo imeli cel cirkus, ker nismo bili nič zunaj.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.10.2009 19:54:42
|
|
|
|
NAVT
|
Ooooo, majrim, nisem vedela, kako se je torek zaključil. A je bila izpahnjena rama? Skratka, želim mu čimprejšnje okrevanje, pa naj se pol fizioterapije drži strogo po navodilih. To govorim iz lastne izkušnje: sem imela eno zastarano poškodbo (izpah rame) in nisem fizioterapirala kot bi morala, zato sem se poslovila od odbojke. Ni šans, da kaj zamahnem, mi odnese žogo in ramo . A tisto, da ste me vide, je mišljen Žurnal? Hvala! Ja, danes je svetovni dan duševnega zdravja in imamo navadno malo več aktivnosti v tem obdobju. V ponedeljek imamo še neko reč v izolski knjižnici - malo predstavitev programov, malo razstavo izdelkov. Pa pridete malo pogledat; napovedano je ob 18.00 uri. Vzgojiteljice v vrtcu pravijo odlično 5 Punci sta mendaful pridni, vklopili sta se v skupino, skratka b.p. Zadnjič ko smo šli na sprehod, je Brina zaštekala, da je to neka vrtčevska scena, prijela Nevo (svojo vzgojiteljico) za roko in me ni pogrešala pol poti. Pol ji je vklopilo, da bi poiskala svojo mamo!!! In takih scen sem vesela, ker pomeni, da se počuti dobro in varno.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.10.2009 22:00:32
|
|
|
|
majrim
|
res sta pridne tvoje dve navt ...jaz sem skoraj vsak dan tam kake pol ure...jaz se kar stopim,ko jih vidim...bi jih vse po vrsti polubčkala ...ampak mi je pa najbolj zanimivo to,da moja Neža ko odhaja da lupčka samo Neži... ...in so mi tudi one rekle,da vedno samo njo lupčka---so pa prave klepetulje...obe ...en dan sem Brini obuvala copate in mi je govorila sto na uro
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.10.2009 8:10:06
|
|
|
|
NAVT
|
O tem pa nič ne vem. Verjamem pa, da si Neži dajeta ljubčke. Naša Neža vse poljubčka in neguje in pokriva in hrani in oh in sploh je skrbna mama Brina ne toliko. Včasih jo zanese in skupaj poskrbita za kakšnega zajčka ali kužka. Včeraj sem jim kupila male plastične dinozavre, ker so pri Aljoši ratali interesantni, pa jih je kmalu pohopsala Neža. Vsi so dobili večerjo (umazani so bili od nutele okoli ust ), pa spoprijateljili so se med sabo. Na koncu smo enega našli v postelji, ker ga je vzela sabo. Brina je pa veliko bolj tihe sorte, a se ji pa vsako toliko razveže jezik in pove za vse nazaj in naprej. A si jo sploh kaj razumela?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.10.2009 21:20:01
|
|
|
|
majrim
|
vse sem jo razumela ...je pa res,da ima neko posebno govorico...ampak,če sem vsak dan tam z njimi ,verjemi,da jih hitro poštekaš..
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.10.2009 7:29:06
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim ...jojjjjjjjjjjj,sem tako vesela,ko mi kdo reče,da je noseč...kot,da bi bila sama ....zdej je thaiss na vrsti,a thaiss??? ja ja, že stojim v vrsti
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.10.2009 7:38:07
|
|
|
|
n€na
|
Jutro, ste se pa kar malo načvekale medtem ko me ni bilo nič blizu... Zala in B sta odšla vsak na svojo službo Jaz moram pa še poklicati v KP k zdravniku, da se grem pokazat...austen in thaiss...imam zdravnika v šalari in lahko gremo na kafe če bosta imeli čas
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.10.2009 8:34:26
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na ...austen in thaiss...imam zdravnika v šalari in lahko gremo na kafe če bosta imeli čas [/color] jaz danes špricam službo!!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.10.2009 8:51:50
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na ...austen in thaiss...imam zdravnika v šalari in lahko gremo na kafe če bosta imeli čas jaz danes špricam službo!!!! Pa drugič Pa izkoristi ta deževen dan čim bolj lepo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.10.2009 12:16:33
|
|
|
|
n€na
|
Pa sem odpravila pri zdravniku, in mi je dal antibiotike in me dal na bolniško za celi teden...ah bomo že zdržali še ta teden brez civilizacije Ko sem se vračala pa domov pa so se mi dogajale same smotane stvari...najprej nabašem na prometno nesrečo, ki se je zgodila v bližini Rexa tik pred mano, obrnem in nardim malo gužve, ker so me morali čakat da sem dvakrat zmanevrirala in odpeljala nazaj proti Kopru naredim totalen ovinek žez bolnico in ko pridem v Izolo totalna tramontana, sem mislila, da me bo odpihnilo in za piko na i pa pridem v Kotre in me ujame za grah velika toča Lep začetek tedna ni kaj Upam, da je slabega za ta teden dovolj
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.10.2009 12:31:44
|
|
|
|
thaiss
|
nena vse to si mogla danes doživet, ker boš cel teden v karanteni, to ti je porcija jaz sem prišla zdej domov, zunaj je ledenica bbbrrrr 12°
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.10.2009 12:39:15
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena vse to si mogla danes doživet, ker boš cel teden v karanteni, to ti je porcija jaz sem prišla zdej domov, zunaj je ledenica bbbrrrr 12° je shladilo ni kaj, ko sem bla jaz še v kopru je tam pri citroenu kazalo 20° Je blo preveč dogodivščin zjutraj, sedaj mi je pa dolg čas...saj ne vem več kaj bi rada
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.10.2009 7:42:33
|
|
|
|
austen
|
jutro
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.10.2009 7:49:54
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen jutro jutro, Kje se pa kaj ti skrivaš, da te ni nikjer brat Jaz sem pa že ko rožica
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.10.2009 9:14:18
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: austen jutro jutro, Kje se pa kaj ti skrivaš, da te ni nikjer brat Jaz sem pa že ko rožica sm tle ...samo kaj ko imam kar neki dela, volje pa niti ne in potem delam nekaj kar je za pol ure dela ...pol dneva Lepo, da si boljša....zdej boš lahko uživala na bolniški a danes pa nimaš kontrole pri D.....danes bi pa lahko šla na kafe.........
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.10.2009 10:43:46
|
|
|
|
n€na
|
ne, danes pa nimam kontrole niti časa za kafe...je moj doma in ker sem boljša me priganja delat Moram malo stanovanje v red spravit in teraso tudi, imam vso zemljo na njej ker je tako deževalo, če bi vedela bi da bo tako vreme bi sejala travo in sedaj nebi imela zemlje na terasi Tako da uživanje odpade
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.10.2009 8:23:29
|
|
|
|
n€na
|
jutro, evo kavico sem spila, zajtrk pojedla in sedaj lahko grem kaj delat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.10.2009 8:39:22
|
|
|
|
austen
|
Jutro mrzlo .....pri nas so zjutraj zakurli .......zdej si grem pa še jaz po kafe...mi manjka kaka urica.........Erika se je zbudila ob 5-ih, jok in stok, kričanje, .....sploh ne vem kaj ji je bilo....al je kaj sanjala ali.. .....v glavnem ona je potem zaspala nazaj, jaz sem se pa čisto razbudila in ko sem se fejst potrudila, da bi še malo spala je zvonila budilka IZVIRNO SPOROČILO: n€na jutro, evo kavico sem spila, zajtrk pojedla in sedaj lahko grem kaj delat ....ma ti moraš počivat....kar povej unmu, ki te priganja delat, da si na bolniški
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.10.2009 8:46:56
|
|
|
|
asso
|
Jutro, IZVIRNO SPOROČILO: austen mrzlo .....pri nas so zjutraj zakurli .......zdej si grem pa še jaz po kafe...mi manjka kaka urica.........Erika se je zbudila ob 5-ih, jok in stok, kričanje, .....sploh ne vem kaj ji je bilo....al je kaj sanjala ali.. .....v glavnem ona je potem zaspala nazaj, jaz sem se pa čisto razbudila in ko sem se fejst potrudila, da bi še malo spala je zvonila budilka Ja, res, kmalu bomo smučali Pri nas je bila tudi noč čudna, se je Tarin 2x zbudila in seveda sem jaz zjutraj slišala porcijo, da bi lahko tudi kdaj ostala in šla do otrok Mi je bilo pa smešno, ko je moj povedal, da je ta manjša govorila večji pokliči mamo Jaz sem tudi zjutraj doma vžgala klimo, da malo segreje in seveda v kopalnici obvezno dodatno pečko. V službi pa zmrzujemo (jo), no jaz imam kar toplo pisarno.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.10.2009 8:50:18
|
|
|
|
n€na
|
Mi smo tudi imeli budnico ponoči....samo pri nas je drug problem...se je zgleda zali pokvaril občutek za lulanje...že par noči se zbudi že ko ji teče po nogicah in začne full jokat...tako, da je vedno mokra samo pižama in nič drugega...tudi to bomo premagali ....ma ti moraš počivat....kar povej unmu, ki te priganja delat, da si na bolniški saj jaz bi počivala vendar mi je že dosadno se po kavču valjat, med tem ko cunje čakajo...si bom prinesla za likat v dnevno pred TV... ko končam pa to pa grem rihtat sobico, saj ni dosti dela samo malo prah pobrisat in pomiti po tleh, ker je itak prazna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.