|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
1.10.2009 7:58:14   
austen
jutrouser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
1.10.2009 9:04:51   
n€na
jutro.

Midve sva pa malo potegnile danesuser posted image user posted image user posted image

Zala se že izobražuje s knjigicami jaz imam pa malo časa da v miru spijem kafeuser posted image

Zala Je že boljša vročino je imela samo včeraj ponoči in ostalo nič...Sem klicala P in mi je rekla, da je na pohodu neka viroza, ki je lahko kratka lahko pa traja dlje...spremlja pa jo visoka vročina do 40 in vzporedno tudi mrzlica.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
1.10.2009 11:00:31   
soncek78
Dober dan!

Tudi pri nas je na sprehodu tale virozica.... upam da smo že pri koncu....user posted image

user posted image user posted image user posted image Za vse bubančke!!!

Za vse tekačice... tudi jaz začnem s telovadbo z oktobrom... in sicer pilatessss!user posted image user posted image

No pa še eno smešno moje male miške:
Moja mama vraša Niko: Kaj boš pila čajčka?
Nika: Ja bom.
Moja mama: Kaj ti ga dam v rokice?
Nika: Ne nona, v kozarec!
Nika se ji je začela smejati  in midve sva skoraj s stola padli.user posted image user posted image user posted image Ma je prava mala navihanka.

No lepo se imejte... pozdravček

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
1.10.2009 11:20:45   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: soncek78

Dober dan!

Tudi pri nas je na sprehodu tale virozica.... upam da smo že pri koncu....user posted image

user posted image user posted image user posted image Za vse bubančke!!!

Za vse tekačice... tudi jaz začnem s telovadbo z oktobrom... in sicer pilatessss!user posted image user posted image

Nika se ji je začela smejati  in midve sva skoraj s stola padli.user posted image user posted image user posted image Ma je prava mala navihanka.

No lepo se imejte... pozdravček

user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
2.10.2009 9:57:37   
n€na

user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
2.10.2009 10:04:23   
n€na
Jutro,

Midve sva še danes ostali doma in mala mi že malo kravžlja živčke....je naveličana že vsega in bi po moje že rada šla malo od domauser posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem že naveličana biti skozi notri, no včeraj sva šle za pol urce na sprehod, da se je malo zluftala in potem nazaj notri, ji je prav pasalo...Danes pride domov tudi tati in se bomo vsi trije malo pocrkljali, ker je doma celi vikend ni še v ponedeljek, bo zala doma tudi v ponedeljek, da pride še bolj k sebi in upam, da je ne bo spet kaj takoj doletelo....mi je pa zmanjkalo fiziološike, tako,da moram jo it iskat, daji še nosek do konca spucam...to bo akcijauser posted image user posted image

Kje ste pa ve...pridite malo sem in ne samo na FB visetuser posted image user posted image user posted image
Meni se je lepše tukaj menit ker je vse bolj preglednouser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
2.10.2009 10:35:58   
asso
Dan,

evo mene... FB mi ne dela tako, da lahko tu poklepetamuser posted image user posted image

Včeraj mi je uspelo it tečt, to pa zato, ker sem Nastio peljala na atletiko in raje kot zapravljat po trgovinah sem šla še jaz par girov odtečt. Tako, da načeloma zdej bom tekla vsak ponedeljek in četrtekuser posted image user posted image in seveda, če mi bo zneslo tudi kaj vmes.
Me pa danes sicer bolijo noge, no niti ne toliko noge, bolj kolena.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
2.10.2009 10:44:20   
n€na
Pridna...meni pa včeraj ni ratalo it na kolouser posted image

Kam pa voziš Nastjo na atletikouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
2.10.2009 10:54:33   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Na stadion v Koper...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
2.10.2009 11:47:27   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Na stadion v Koper...

a pol pa ti tačas na bonifiki laufaš....jaz sem tudi včasih tam laufala, dokler sem živela v domu, mi je blo full lepo tam laufat, samo jaz nisem nikoli več kot pet krogov laufala, več se mi ni dalo....

Midve sva bili pa sedaj malo zunaj, da sva se malo zluftali V senčki je kar mraz samo na soncu je pa za poludit..res bi lahko že malo shladilo pa saj je že ja oktober, mi pa še kar poletno oblečeni

< Sporočilo je popravil n€na -- 2.10.2009 11:48:06 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
2.10.2009 11:54:07   
asso

Na stadion v Koper...

a pol pa ti tačas na bonifiki laufaš....jaz sem tudi včasih tam laufala, dokler sem živela v domu, mi je blo full lepo tam laufat, samo jaz nisem nikoli več kot pet krogov laufala, več se mi ni dalo....

Ja, na Bonifiki sem lavfala. In za prvič sem bila kar pridna odlavfala 5 krogov in potem še en krog hoje. Pa je bila itak že ura za končat.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
2.10.2009 12:49:16   
melaverde
Dan, zelo slab dan....

Na stadion v Koper...

Ja, na Bonifiki sem lavfala. In za prvič sem bila kar pridna odlavfala 5 krogov in potem še en krog hoje. Pa je bila itak že ura za končat.

hahahah ma kaj si ti normalna ??? in jaz naj bi tekla s teboj ???? mogoče.... s kolesom !!!
od kondicije nimam niti K user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
2.10.2009 13:12:25   
n€na
Pa sva pojedli kosilo in prebrali pravljico in sedaj tamičkena spi kot velika v veliki posteljiuser posted image user posted image user posted image

kondicija ja...jaz z en K jo mislim da mam kaj več pa ne vem...bi mogla it laufat, sam jaz nisem nek fen od laufanja...asso mogoče se ti kdaj pridružimuser posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
2.10.2009 14:22:29   
dskubin
asso pridna! Za kolena ti ne znam svetovat (najboljš je tečt po travi), za mišice pa (če si fan piva, potem takoj po teku eno, drgač pa kak energetski napitek s sabo - meni je najboljši enervit, je pa res, da sem ga konzumirala samo po športni aktivnosti, drugače mi niti ta ne diši, potem pa se doma stuširaj s čim toplejšo vodo. Oziroma ko se stuširaš, si spustiš po nogah zelo zelo toplo vodo in odvzemaš hladno dokler zdržiš. Sigurno ne bo musklfibra).

Škoda, ker se ti ne morem pridružit, lani sem sama laufala tam okoli. Sem isto izkoristila atletiko od Draža, samo tamali imajo ob sredah.

Ostale pa nč jamrat, kar lepo se ji pridružite. Kondicija ne pride sama od sebe, si jo je treba prigarat. Drgač pa je tempo od asso glih prav za začetek, ne bo nobena crknla od tega. Čeprav se sliši 5 krogov ogromno, je to tempo malo hitrejše hoje, nič več. Verjemte pa, da bo ob 2x tedenski vadbi hitro pretekla kak krog več. Pa še kakega dodatnega. Zato ne čakat pomladi, prdružte se zdej, ker če ne bo res že prehitra ;)

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
2.10.2009 17:56:33   
n€na
Pa jo spet imamo to našo stalno spremljevalko vročinouser posted image user posted image

Po opoldanskem spancu se je zbudila z rahlo vročino in zeblo jo jeuser posted image user posted image ...vročina je začela naraščat in evo 38,5user posted image user posted image ..Še dobro da jutri delajo in moram dol po bolniško...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
2.10.2009 17:58:22   
n€na
Ostale pa nč jamrat, kar lepo se ji pridružite. Kondicija ne pride sama od sebe, si jo je treba prigarat. Drgač pa je tempo od asso glih prav za začetek, ne bo nobena crknla od tega. Čeprav se sliši 5 krogov ogromno, je to tempo malo hitrejše hoje, nič več. Verjemte pa, da bo ob 2x tedenski vadbi hitro pretekla kak krog več. Pa še kakega dodatnega. Zato ne čakat pomladi, prdružte se zdej, ker če ne bo res že prehitra ;)

maš čisto pravuser posted image user posted image ..saj veš, da jaz vedno kaki izgovor najdemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
2.10.2009 21:15:29   
dskubin
saj veš, da jaz vedno kaki izgovor najdem

smo vse približno enake, če ne verjameš, vpraši mojga ;)

Maste pa res smolo s to vročino, prav se je ne morete rešit.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
2.10.2009 21:30:22   
thaiss
Zala user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
3.10.2009 22:04:49   
asso
Čer

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

asso pridna! Za kolena ti ne znam svetovat (najboljš je tečt po travi), za mišice pa (če si fan piva, potem takoj po teku eno, drgač pa kak energetski napitek s sabo - meni je najboljši enervit, je pa res, da sem ga konzumirala samo po športni aktivnosti, drugače mi niti ta ne diši, potem pa se doma stuširaj s čim toplejšo vodo. Oziroma ko se stuširaš, si spustiš po nogah zelo zelo toplo vodo in odvzemaš hladno dokler zdržiš. Sigurno ne bo musklfibra).

Škoda, ker se ti ne morem pridružit, lani sem sama laufala tam okoli. Sem isto izkoristila atletiko od Draža, samo tamali imajo ob sredah.

Sej 5 krogov ni niti tako grozno, samo grozno se slišiuser posted image  Počasi in gre. Sej je vse ravno. Sicer res, da ko sem se ustavila sem skoraj dušo zgubila, ampak komot bi še kakšen krog uspela preteči.

Tudi Aspirin je v redu za mišice.... to pa z vodo vročo-mrzlo pa prakticiram pri vsakem tušu in je cirkulacija OK.

Komot se mi kakšna pridruži. Sej tudi jaz drugače se ne spravim teč, ampak če sem že tam izkoristim... Evo, danes sem imela namen in čisto pozabla na touser posted image

Zdej pa grem počasi na kavč.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
5.10.2009 8:43:08   
soncek78
Dobro jutro!

Danes zjutraj sem Niko peljala v vrtec in z veseljem je šla svoji vzgojiteljici v naročje user posted image user posted image user posted image  bravo sonček moj mali... ma se bila srečna...

user posted image user posted image user posted image  za bubančke!

user posted image user posted image user posted image  ma ste pridne ko tečete....

Pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
5.10.2009 9:21:02   
asso
Jutro

IZVIRNO SPOROČILO: soncek78

Dobro jutro!

Danes zjutraj sem Niko peljala v vrtec in z veseljem je šla svoji vzgojiteljici v naročje user posted image user posted image user posted image  bravo sonček moj mali... ma se bila srečna...

Lepo, da je Nika prišla k sebi, in da je rada šla v vrtec. Moji sta tudi šli k svoji vzgojiteljici (sicer obe k eni, ena k sedanji, druga k bivši user posted image )

Zrak, kako je? Si še doma? In kako Enei v vrtcu?

Nena, kako je Zala?

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
6.10.2009 7:39:08   
zrak
Eko mi...

Prejšnji teden sem bila na bolniški zase, včeraj pa za Eneia... Ponoči je kašljal, da nismo spali celo noč.. nič ni pomagalo, ne med, ne čaj, ne sirup, nič nič... čez dan je bil že super, to noč pa smo ponovno spali ko polhki, tako da sem šla kar delat.

Jaz se tudi lahko pohvalim, da hodim pridno 2x tedensko na telovadbo, ampak kljub temu trebuh in rit rastetauser posted image

Asso glede bolečih kolen, pa sem imela enako, če se spomniš... lahko, da so se ti vnele kolenske vezi.. tu pa velja samo počitek..kot je rekla dskubin za tek je najbolje travna površina oz. da ni beton in asfalt, pa seveda tudi dobre teniske...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
6.10.2009 8:38:15   
asso
Jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Asso glede bolečih kolen, pa sem imela enako, če se spomniš... lahko, da so se ti vnele kolenske vezi.. tu pa velja samo počitek..kot je rekla dskubin za tek je najbolje travna površina oz. da ni beton in asfalt, pa seveda tudi dobre teniske...

Kolena so že dobra, to je bilo ker niso bila navajena teka, ha, ha, ha... sej bo (upam) kmalu tartan in bo lažje tečt user posted image
Me je po včerajšnjem teku pa kolk začel bolet. Ko sem prišla domov nisem skoraj po stopnicah mogla. Danes pa je boljše.
Ja, teniske so pomembne, sej jih imam za tek...
Zdej sem se dala in dokler me drži bom (upam) redno tekla (čeprav se mi ne da, začetek je težek, pol pa gre...) in manj jedla oz. večerno basanje bom preskočlauser posted image No, bomo vidli koliko bom zdržala, to traja šele 2 dni...

Za vikend pa imam tako gužvo, joj ponavadi čakam vikende, da se spočijem zdej pa imam že rezerviran petek za en rd in soboto za drugi rd (Tarin sošolec) user posted image Pa še moja nona ima 80 let, ampak to bomo itak skoraj preskočli, ker ona si ne spomne praznovat in povabit sinove in vnuke na kosilo...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
6.10.2009 8:41:45   
asso
Aja, pa še to... danes zjutraj pridemo v vrtec in Tarin že pred tem povem, da je Mari (njena) sošolka že v vrtcu... Pridemo v vrtec in vsi na hodniku. Se preobuje in potem sprašuje kje je Mari. Nakar zagleda brata od Mari in ji rečem, evo vpraši ga kje je Mari. In ona ga vpraša in on jo prime lepo za rokico, ji pove, da je že v eni igralnici in jo pelje not.... in ona brez problema za njim user posted image user posted image user posted image Jaz sem samo gledala, če bo šla brez problemov... in se ni skoraj niti obrnila in so se vrata zaprla. Med tem pa je Nastia težila, da bi šla pozdravit Tarin in seveda nisem hotela z njo, ker če ne bi bil jok. No, po njenem manjšem trmarjenju sem jo nesla v njeno igralnico...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
6.10.2009 8:46:54   
n€na
jutro...
končno lahko rečem, da smo tudi mi to noč mirno spali, brez vročine, stokanja, obkladkov in sirupov za zbijanje vročine user posted image user posted image user posted image

Sta bila včeraj na kontroli pri P moj in Zala in ji prejšnji sirup ni nič pomagal na srečo pa tudi na sabše ni šlo...včeraj ji je P zamenjala zdravilo in moj ga je dal Z ob 11 in ko sem jaz prišla iz službe je bila že ko rožicauser posted image user posted image user posted image

Rekreacija je pa tudi meni prišla v kriuser posted image  prav pogrešam, če ne morem proti večeru se malo razmigat....sicer grem jaz na kolo ampak včeraj po 8,5 km sem bila kar izmučena...kako lepo bi bilo kolesarit, če bi kolo samo pedeliralouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.