Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.10.2009 7:58:14
|
|
|
|
austen
|
jutro
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.10.2009 9:04:51
|
|
|
|
n€na
|
jutro. Midve sva pa malo potegnile danes Zala se že izobražuje s knjigicami jaz imam pa malo časa da v miru spijem kafe Zala Je že boljša vročino je imela samo včeraj ponoči in ostalo nič...Sem klicala P in mi je rekla, da je na pohodu neka viroza, ki je lahko kratka lahko pa traja dlje...spremlja pa jo visoka vročina do 40 in vzporedno tudi mrzlica.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.10.2009 11:00:31
|
|
|
|
soncek78
|
Dober dan! Tudi pri nas je na sprehodu tale virozica.... upam da smo že pri koncu.... Za vse bubančke!!! Za vse tekačice... tudi jaz začnem s telovadbo z oktobrom... in sicer pilatessss! No pa še eno smešno moje male miške: Moja mama vraša Niko: Kaj boš pila čajčka? Nika: Ja bom. Moja mama: Kaj ti ga dam v rokice? Nika: Ne nona, v kozarec! Nika se ji je začela smejati in midve sva skoraj s stola padli. Ma je prava mala navihanka. No lepo se imejte... pozdravček
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 1.10.2009 11:20:45
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek78 Dober dan! Tudi pri nas je na sprehodu tale virozica.... upam da smo že pri koncu.... Za vse bubančke!!! Za vse tekačice... tudi jaz začnem s telovadbo z oktobrom... in sicer pilatessss! No pa še eno smešno moje male miške: Moja mama vraša Niko: Kaj boš pila čajčka? Nika: Ja bom. Moja mama: Kaj ti ga dam v rokice? Nika: Ne nona, v kozarec! Nika se ji je začela smejati in midve sva skoraj s stola padli. Ma je prava mala navihanka. No lepo se imejte... pozdravček
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 9:57:37
|
|
|
|
n€na
|
No pa še eno smešno moje male miške: Moja mama vraša Niko: Kaj boš pila čajčka? Nika: Ja bom. Moja mama: Kaj ti ga dam v rokice? Nika: Ne nona, v kozarec!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 10:04:23
|
|
|
|
n€na
|
Jutro, Midve sva še danes ostali doma in mala mi že malo kravžlja živčke....je naveličana že vsega in bi po moje že rada šla malo od doma Tudi jaz sem že naveličana biti skozi notri, no včeraj sva šle za pol urce na sprehod, da se je malo zluftala in potem nazaj notri, ji je prav pasalo...Danes pride domov tudi tati in se bomo vsi trije malo pocrkljali, ker je doma celi vikend ni še v ponedeljek, bo zala doma tudi v ponedeljek, da pride še bolj k sebi in upam, da je ne bo spet kaj takoj doletelo....mi je pa zmanjkalo fiziološike, tako,da moram jo it iskat, daji še nosek do konca spucam...to bo akcija Kje ste pa ve...pridite malo sem in ne samo na FB viset Meni se je lepše tukaj menit ker je vse bolj pregledno
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 10:35:58
|
|
|
|
asso
|
Dan, evo mene... FB mi ne dela tako, da lahko tu poklepetam Včeraj mi je uspelo it tečt, to pa zato, ker sem Nastio peljala na atletiko in raje kot zapravljat po trgovinah sem šla še jaz par girov odtečt. Tako, da načeloma zdej bom tekla vsak ponedeljek in četrtek in seveda, če mi bo zneslo tudi kaj vmes. Me pa danes sicer bolijo noge, no niti ne toliko noge, bolj kolena.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 10:44:20
|
|
|
|
n€na
|
Pridna...meni pa včeraj ni ratalo it na kolo Kam pa voziš Nastjo na atletiko
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 10:54:33
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Pridna...meni pa včeraj ni ratalo it na kolo Kam pa voziš Nastjo na atletiko Na stadion v Koper...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 11:47:27
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: n€na Pridna...meni pa včeraj ni ratalo it na kolo Kam pa voziš Nastjo na atletiko Na stadion v Koper... a pol pa ti tačas na bonifiki laufaš....jaz sem tudi včasih tam laufala, dokler sem živela v domu, mi je blo full lepo tam laufat, samo jaz nisem nikoli več kot pet krogov laufala, več se mi ni dalo.... Midve sva bili pa sedaj malo zunaj, da sva se malo zluftali V senčki je kar mraz samo na soncu je pa za poludit..res bi lahko že malo shladilo pa saj je že ja oktober, mi pa še kar poletno oblečeni
< Sporočilo je popravil n€na -- 2.10.2009 11:48:06 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 11:54:07
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: n€na Pridna...meni pa včeraj ni ratalo it na kolo Kam pa voziš Nastjo na atletiko Na stadion v Koper... a pol pa ti tačas na bonifiki laufaš....jaz sem tudi včasih tam laufala, dokler sem živela v domu, mi je blo full lepo tam laufat, samo jaz nisem nikoli več kot pet krogov laufala, več se mi ni dalo.... Ja, na Bonifiki sem lavfala. In za prvič sem bila kar pridna odlavfala 5 krogov in potem še en krog hoje. Pa je bila itak že ura za končat.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 12:49:16
|
|
|
|
melaverde
|
Dan, zelo slab dan.... IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: n€na Pridna...meni pa včeraj ni ratalo it na kolo Kam pa voziš Nastjo na atletiko Na stadion v Koper... a pol pa ti tačas na bonifiki laufaš....jaz sem tudi včasih tam laufala, dokler sem živela v domu, mi je blo full lepo tam laufat, samo jaz nisem nikoli več kot pet krogov laufala, več se mi ni dalo.... Ja, na Bonifiki sem lavfala. In za prvič sem bila kar pridna odlavfala 5 krogov in potem še en krog hoje. Pa je bila itak že ura za končat. hahahah ma kaj si ti normalna ??? in jaz naj bi tekla s teboj ???? mogoče.... s kolesom !!! od kondicije nimam niti K
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 13:12:25
|
|
|
|
n€na
|
Pa sva pojedli kosilo in prebrali pravljico in sedaj tamičkena spi kot velika v veliki postelji kondicija ja...jaz z en K jo mislim da mam kaj več pa ne vem...bi mogla it laufat, sam jaz nisem nek fen od laufanja...asso mogoče se ti kdaj pridružim
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 14:22:29
|
|
|
|
dskubin
|
asso pridna! Za kolena ti ne znam svetovat (najboljš je tečt po travi), za mišice pa (če si fan piva, potem takoj po teku eno, drgač pa kak energetski napitek s sabo - meni je najboljši enervit, je pa res, da sem ga konzumirala samo po športni aktivnosti, drugače mi niti ta ne diši, potem pa se doma stuširaj s čim toplejšo vodo. Oziroma ko se stuširaš, si spustiš po nogah zelo zelo toplo vodo in odvzemaš hladno dokler zdržiš. Sigurno ne bo musklfibra). Škoda, ker se ti ne morem pridružit, lani sem sama laufala tam okoli. Sem isto izkoristila atletiko od Draža, samo tamali imajo ob sredah. Ostale pa nč jamrat, kar lepo se ji pridružite. Kondicija ne pride sama od sebe, si jo je treba prigarat. Drgač pa je tempo od asso glih prav za začetek, ne bo nobena crknla od tega. Čeprav se sliši 5 krogov ogromno, je to tempo malo hitrejše hoje, nič več. Verjemte pa, da bo ob 2x tedenski vadbi hitro pretekla kak krog več. Pa še kakega dodatnega. Zato ne čakat pomladi, prdružte se zdej, ker če ne bo res že prehitra ;)
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 17:56:33
|
|
|
|
n€na
|
Pa jo spet imamo to našo stalno spremljevalko vročino Po opoldanskem spancu se je zbudila z rahlo vročino in zeblo jo je ...vročina je začela naraščat in evo 38,5 ..Še dobro da jutri delajo in moram dol po bolniško...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 17:58:22
|
|
|
|
n€na
|
Ostale pa nč jamrat, kar lepo se ji pridružite. Kondicija ne pride sama od sebe, si jo je treba prigarat. Drgač pa je tempo od asso glih prav za začetek, ne bo nobena crknla od tega. Čeprav se sliši 5 krogov ogromno, je to tempo malo hitrejše hoje, nič več. Verjemte pa, da bo ob 2x tedenski vadbi hitro pretekla kak krog več. Pa še kakega dodatnega. Zato ne čakat pomladi, prdružte se zdej, ker če ne bo res že prehitra ;) maš čisto prav ..saj veš, da jaz vedno kaki izgovor najdem
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 21:15:29
|
|
|
|
dskubin
|
saj veš, da jaz vedno kaki izgovor najdem smo vse približno enake, če ne verjameš, vpraši mojga ;) Maste pa res smolo s to vročino, prav se je ne morete rešit.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 2.10.2009 21:30:22
|
|
|
|
thaiss
|
Zala
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.10.2009 22:04:49
|
|
|
|
asso
|
Čer IZVIRNO SPOROČILO: dskubin asso pridna! Za kolena ti ne znam svetovat (najboljš je tečt po travi), za mišice pa (če si fan piva, potem takoj po teku eno, drgač pa kak energetski napitek s sabo - meni je najboljši enervit, je pa res, da sem ga konzumirala samo po športni aktivnosti, drugače mi niti ta ne diši, potem pa se doma stuširaj s čim toplejšo vodo. Oziroma ko se stuširaš, si spustiš po nogah zelo zelo toplo vodo in odvzemaš hladno dokler zdržiš. Sigurno ne bo musklfibra). Škoda, ker se ti ne morem pridružit, lani sem sama laufala tam okoli. Sem isto izkoristila atletiko od Draža, samo tamali imajo ob sredah. Ostale pa nč jamrat, kar lepo se ji pridružite. Kondicija ne pride sama od sebe, si jo je treba prigarat. Drgač pa je tempo od asso glih prav za začetek, ne bo nobena crknla od tega. Čeprav se sliši 5 krogov ogromno, je to tempo malo hitrejše hoje, nič več. Verjemte pa, da bo ob 2x tedenski vadbi hitro pretekla kak krog več. Pa še kakega dodatnega. Zato ne čakat pomladi, prdružte se zdej, ker če ne bo res že prehitra ;) Sej 5 krogov ni niti tako grozno, samo grozno se sliši Počasi in gre. Sej je vse ravno. Sicer res, da ko sem se ustavila sem skoraj dušo zgubila, ampak komot bi še kakšen krog uspela preteči. Tudi Aspirin je v redu za mišice.... to pa z vodo vročo-mrzlo pa prakticiram pri vsakem tušu in je cirkulacija OK. Komot se mi kakšna pridruži. Sej tudi jaz drugače se ne spravim teč, ampak če sem že tam izkoristim... Evo, danes sem imela namen in čisto pozabla na to Zdej pa grem počasi na kavč.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.10.2009 8:43:08
|
|
|
|
soncek78
|
Dobro jutro! Danes zjutraj sem Niko peljala v vrtec in z veseljem je šla svoji vzgojiteljici v naročje bravo sonček moj mali... ma se bila srečna... za bubančke! ma ste pridne ko tečete.... Pozdravček vsem!
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.10.2009 9:21:02
|
|
|
|
asso
|
Jutro IZVIRNO SPOROČILO: soncek78 Dobro jutro! Danes zjutraj sem Niko peljala v vrtec in z veseljem je šla svoji vzgojiteljici v naročje bravo sonček moj mali... ma se bila srečna... Lepo, da je Nika prišla k sebi, in da je rada šla v vrtec. Moji sta tudi šli k svoji vzgojiteljici (sicer obe k eni, ena k sedanji, druga k bivši ) Zrak, kako je? Si še doma? In kako Enei v vrtcu? Nena, kako je Zala?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.10.2009 7:39:08
|
|
|
|
zrak
|
Eko mi... Prejšnji teden sem bila na bolniški zase, včeraj pa za Eneia... Ponoči je kašljal, da nismo spali celo noč.. nič ni pomagalo, ne med, ne čaj, ne sirup, nič nič... čez dan je bil že super, to noč pa smo ponovno spali ko polhki, tako da sem šla kar delat. Jaz se tudi lahko pohvalim, da hodim pridno 2x tedensko na telovadbo, ampak kljub temu trebuh in rit rasteta Asso glede bolečih kolen, pa sem imela enako, če se spomniš... lahko, da so se ti vnele kolenske vezi.. tu pa velja samo počitek..kot je rekla dskubin za tek je najbolje travna površina oz. da ni beton in asfalt, pa seveda tudi dobre teniske...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.10.2009 8:38:15
|
|
|
|
asso
|
Jutro, IZVIRNO SPOROČILO: zrak Asso glede bolečih kolen, pa sem imela enako, če se spomniš... lahko, da so se ti vnele kolenske vezi.. tu pa velja samo počitek..kot je rekla dskubin za tek je najbolje travna površina oz. da ni beton in asfalt, pa seveda tudi dobre teniske... Kolena so že dobra, to je bilo ker niso bila navajena teka, ha, ha, ha... sej bo (upam) kmalu tartan in bo lažje tečt Me je po včerajšnjem teku pa kolk začel bolet. Ko sem prišla domov nisem skoraj po stopnicah mogla. Danes pa je boljše. Ja, teniske so pomembne, sej jih imam za tek... Zdej sem se dala in dokler me drži bom (upam) redno tekla (čeprav se mi ne da, začetek je težek, pol pa gre...) in manj jedla oz. večerno basanje bom preskočla No, bomo vidli koliko bom zdržala, to traja šele 2 dni... Za vikend pa imam tako gužvo, joj ponavadi čakam vikende, da se spočijem zdej pa imam že rezerviran petek za en rd in soboto za drugi rd (Tarin sošolec) Pa še moja nona ima 80 let, ampak to bomo itak skoraj preskočli, ker ona si ne spomne praznovat in povabit sinove in vnuke na kosilo...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.10.2009 8:41:45
|
|
|
|
asso
|
Aja, pa še to... danes zjutraj pridemo v vrtec in Tarin že pred tem povem, da je Mari (njena) sošolka že v vrtcu... Pridemo v vrtec in vsi na hodniku. Se preobuje in potem sprašuje kje je Mari. Nakar zagleda brata od Mari in ji rečem, evo vpraši ga kje je Mari. In ona ga vpraša in on jo prime lepo za rokico, ji pove, da je že v eni igralnici in jo pelje not.... in ona brez problema za njim Jaz sem samo gledala, če bo šla brez problemov... in se ni skoraj niti obrnila in so se vrata zaprla. Med tem pa je Nastia težila, da bi šla pozdravit Tarin in seveda nisem hotela z njo, ker če ne bi bil jok. No, po njenem manjšem trmarjenju sem jo nesla v njeno igralnico...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.10.2009 8:46:54
|
|
|
|
n€na
|
jutro... končno lahko rečem, da smo tudi mi to noč mirno spali, brez vročine, stokanja, obkladkov in sirupov za zbijanje vročine Sta bila včeraj na kontroli pri P moj in Zala in ji prejšnji sirup ni nič pomagal na srečo pa tudi na sabše ni šlo...včeraj ji je P zamenjala zdravilo in moj ga je dal Z ob 11 in ko sem jaz prišla iz službe je bila že ko rožica Rekreacija je pa tudi meni prišla v kri prav pogrešam, če ne morem proti večeru se malo razmigat....sicer grem jaz na kolo ampak včeraj po 8,5 km sem bila kar izmučena...kako lepo bi bilo kolesarit, če bi kolo samo pedeliralo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.