|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
2.9.2009 9:02:56   
n€na
vse sosede smo zbudili

Če jih pa moti jok otroka ti bodo pa prišli pomagat zjutraj in ne bo nobenega joka večuser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
2.9.2009 9:40:31   
n€na
no tole je pa moja likalnica...še ni čisto urejena, ampak važno, da imam pri roki hladilnik in mrzlo pivo v njemuser posted image user posted image user posted image V likalnici bo pa tako dolgo, dokler ne mnjam kuhinje, zato je tudi še vedno prva stran hladilnika v zaščitni foljiuser posted image user posted image

user posted image

Moj mi je narisal sončeka na steno, da ko bo dežek bo zame vedno sijalo sonceuser posted image user posted image

user posted image

Tukaj pa še moja unikatno pobarvana stena..vrata še pa pridejo montirana, bodo pa drsna in jih moramo malo odrezati..tudi to bo kmalu urejenouser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
2.9.2009 9:44:48   
austen
n€na....kaj zdej lahko prinesem še moj kupček?????user posted image
lepo maš to zrihtano......ko bom jaz imela hišo bom tudi imela likalnico ali kaj podobnega. Zaenkrat vlečem likalno mizo malo gor in dol po stanovanju.user posted image
Imaš v planu tudi kuhinjo menjat?user posted image ....

a ja....najlepši pa je sonček na steniuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil austen -- 2.9.2009 9:47:51 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
2.9.2009 9:56:18   
n€na
Imaš v planu tudi kuhinjo menjat?user posted image ....

ja, ker sedaj imam notri še tisto, ki jo je imela tašča, je še full lepa ampak jaz bi imela eno tako lepo, ki jo imam že izrisano..samo moram zbrati šolde, to pa ne vem kdaj bo....user posted image user posted image

Ker pri nas je bilo tako, da sva midva zrihtala staršem od mojega manjše stanovanje v isti hiši, zato, da nama je ostalo večje stanovanje + mansarda, ki jo je tudi še treba zrihtat....imam pa še eno željo, da bi imela eno tako lepo stopnišče (ki jih izdelujejo v avstriji..že ogledano) iz dnevne gor v mansardo... Bile bi steklene z lučkami...ko bi stopil gor na stopničko bi se tudi lučka prižgala....SANJAM A NEuser posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
2.9.2009 10:06:11   
austen
sej je prav da sanješ. Jaz tudi sanjam da bom imela nekoč hišouser posted image user posted image .......
sanje so zastonj!!!!!!!!!!!

sej zato sem te vprašala za kuhinjo, ker mi je delovala lepa na unih slikah ko sta z Zalo jajčka barvali...... Bi mogla videt kaka je bila naša preden smo se vseliliuser posted image ...jo je tast spucal za jo nest na smetišče, ker ga je bilo sram, kaj so mu najemniki naredili.......

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
2.9.2009 10:15:11   
n€na
ker ga je bilo sram, kaj so mu najemniki naredili.......

....eni si pa mislijo, kar ni moje ne rabi pazit in je treba uničituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...me zanima, če vsi delajo s svojo lastnino tudi tako kot s tujouser posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
2.9.2009 10:17:26   
n€na
kaj zdej lahko prinesem še moj kupček?????

tegale pa nisem niti vidla...seveda lahko prineseš...pa kakšno pivo zraven...a si vidla moj likalnik..je tudi na slikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
2.9.2009 10:19:51   
austen
ZMENJENO!!!!!! Sicer kolikor se poznam, se mi ne bo dalo tovorit cunj iz drugega štuka dol, tako da najverjetneje pridem samo s pivom......user posted image user posted image ...enkrat .....
sem vidla likalnik ja. Jaz imam tudi nekaj podobnega in mi je ful dober.....sploh če primerjaš z unimi navadnimi.

O najemnikih pa ne bi tukaj zgubljala besed....škoda cajta

< Sporočilo je popravil austen -- 2.9.2009 10:20:59 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
2.9.2009 10:22:23   
n€na
Vas bom pa za enkrat zapustila...obveznosti kličejouser posted image

Moram v Koper,. Sem kupila v NKD eno jaknico za jeseni za sestrično, ki je rodila in pridem domov in vidim, da mi sploh ni vzela stran varaovalauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem vedela slučajno, ker mi je varovalo po mizi udarlo pa je zaropotalouser posted image user posted image Ni mi jasno kako se je lahko to zgodilo, še boj pa mi ni jasno zakaj ni piskalo, ko sem šla ven iz trgovine...Zdej bo zgledal ko da sem kaj ukradla...še dobro, da imam računuser posted image user posted image user posted image
Potem grem še po špežo, ker danes zvečer dobim še ene obiske, prideta stric in njegova punca, ker že zelo dolgo nista bila na morju pa sem jih povabila, da naj pridet...vsaj malo, da jima povrnem, ker sem jaz pri njima vedno zelo postrežena..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
2.9.2009 10:24:01   
n€na
pridem samo s pivom......

tole je tudi najbolj pomembno, cunje me niti ne birgajo preveč...verjetno bi še bolj zmečkane domov nesla, kot pa bi jih prineslauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
2.9.2009 10:24:31   
soncek78
Hello vsem!

Najprej user posted image user posted image user posted image  za bubančke in otročke, katerim je hudo v vrtcu... mamicam pa user posted image user posted image user posted image  za malo dobre volje. Po dežju vedno sonček posije...user posted image

No moja miška je doma, saj ima virusno angino... ampak ji gre že na bolje. No zamudili smo prvi vrtčevski dan. user posted image  A bomo že nadoknadili. user posted image  Je pa pridna in že papa, čeprav svsake toliko spomne in reče "grlica boli".

Asso - Jaz včasih samo pokukam in hitro zbežim... ma ci sono sempre nei dintorni. V kateri skupini je Tarin... No mi smo pri žabicah... po zadnjih info...

Se še kaj oglasim... user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
2.9.2009 10:24:37   
n€na
grem....lep dan želim vsem

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
2.9.2009 10:47:43   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: soncek78

Asso - Jaz včasih samo pokukam in hitro zbežim... ma ci sono sempre nei dintorni. V kateri skupini je Tarin... No mi smo pri žabicah... po zadnjih info...

Tarin je pri Zajčkih. Ja Nika je res pri Žabicah s "ta večjimi" :)

Aja, pa še košek user posted image user posted image user posted image za Niko, da bo čim prej boljša.

< Sporočilo je popravil asso -- 2.9.2009 10:50:11 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
2.9.2009 10:53:17   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

vse sosede smo zbudili

Če jih pa moti jok otroka ti bodo pa prišli pomagat zjutraj in ne bo nobenega joka večuser posted image user posted image

Ja, vsekakoruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
2.9.2009 13:23:44   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

NAVT:  kako  jih oblačiš?

Jaz sem itak pristaš različnega oblačenja. Že tako jih meče-mo/jo prevečkrat v isti koš, da jih dam še v iste cunje... Sicer nekaj stvari imata res enakih (dobile kot darila), drugače pa kupujem različno, vsaj po barvi. Pa s cunjami pri nas še ni težav. Včeraj si je sicer Brina izbrala katero majico bo oblekla, a to je tudi vse.

Danes je bilo še boljše kot včeraj. Prvič sva šle z mamo ven za eno uro, ko sva prišle čekirat, pa so naju poslale  do kosila ven. Ko sva prišle nazaj, so bili že ležalniki pripravljeni in Neža je hotela si kar prisvojiti enega. Glede na to, da imata tak čredni nagon, smo se dogovorili, da jutri poskusita že spat. Če bo šlo, OK, če ne, nas pokličejo.
Nisem si mislila, da bo tako teklo. Za jutri pričakujem težave, ker se mi zdi, da je tretji dan vedno najtežji. Se pa po Izoli kar nimam kam dat! Ko imam punce, je vedno kakšen opravek, ki ga ne morem opraviti, zdaj pa naenkrat nimam nič.

A ste zasledile, da se konec tedna odpira nova otroška trgovina v Jagodju (pri Sparu). Me že prsti srbijo user posted image

Thaiss, mi smo sicer danes prišli kasneje in bili v igralnici manj časa kot včeraj, a Matie nisem videla jokati. Je bil sicer en cajt žalosten in je sedel na stolu, v eni roki pestval medvedka, v drugi cunjico, ampak ko ga povabijo v igro se lepo odzove in se zaigra.
Se mi pa nasplošno zdijo lepa skupinica.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
2.9.2009 13:26:15   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: austen

eni ki so na podlago dveh dobili še dveuser posted image ....... me mika......vedno bolj.......

A met dvojčke???

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
2.9.2009 13:30:47   
NAVT

sem si prav zapomnila, da je nekdo omenjal večer pri Dorotu????????
Kdaj????????

To bi pa še jaz!

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
2.9.2009 13:50:37   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

eni ki so na podlago dveh dobili še dveuser posted image ....... me mika......vedno bolj.......

A met dvojčke???

ma to pa ne vem kako bi sfolgalauser posted image ...še enga ja, dveh pa ne....... bi morala imet kako nono bolj pri rokiuser posted image ....da vsaj peska šeta namesto nasuser posted image
...še enga bi pa takoj.....

kaj zdej...kdaj gremo k Dorotu????
Četrtek, petek????? Povejte!!!!!!!!!

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
2.9.2009 20:24:58   
thaiss
user posted image

NAVT- tvoim puncam gre super to uvajanjeuser posted image user posted image
hvala za tvoje včerajšnje poročanje, danes je bilo po besedah J in T super, brez user posted image , tudi spat je šel brez medvedka in cunjice (to je njegova redna spremljevalka odkar je začel hodit v vrtec), ker je rekel da je velik fantuser posted image
Vsake tolko je rekla da se malo zamisli, vpraša kje so njegovi otroci in vzgojiteljici ampak ga hitro zamotijo.
Sej mogoče ima res majhno krizico, ampak jaz ga vidim dobre volje, ko ga pridem iskat noče iz garderobe, ker mora počakat Nežouser posted image , pove kja so počeli, s kom se je igral itd in to se mi zdi super, pomoje bo brez večjih težav sprejel to spremembo.

Aja, pa hvala za tisto spletno stran, tudi Matia je dobil nove Teviceuser posted image

A ste zasledile, da se konec tedna odpira nova otroška trgovina v Jagodju (pri Sparu). Me že prsti srbijo
včeraj je bla že odprta, sem hitla samo en učuser posted image

Nikauser posted image

asso kaj vi ste v vrtcu?? Kaj ni bila Nastia bolna čez vikend???

nektarina- bravo Niku in Alexu user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 2.9.2009 20:25:42 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
2.9.2009 20:28:53   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image ti naši otrociuser posted image
thaiss...in kaj pravi tvoj uč??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
2.9.2009 20:30:53   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image ti naši otrociuser posted image
thaiss...in kaj pravi tvoj uč??user posted image

...si nisem dovolila vstopituser posted image ....najbolj mi je bilo všeč, da imajo tudi lesene didaktične igračeuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
2.9.2009 20:37:12   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Ja, ja... obe sta. Pa malo še tolažijo Eneia user posted image user posted image  Ja, je bila bolna. Je imela trebušno virozo tako, da je bila še ponedeljek doma, včeraj pa je šla v novo skupino.

najbolj mi je bilo všeč, da imajo tudi lesene didaktične igračeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
2.9.2009 20:39:13   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Ja, ja... obe sta. Pa malo še tolažijo Eneia user posted image user posted image  Ja, je bila bolna. Je imela trebušno virozo tako, da je bila še ponedeljek doma, včeraj pa je šla v novo skupino.

kako se ima Enei v vrtcu?

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
2.9.2009 20:51:20   
asso

On dokaj v redu... mama malo manj user posted image user posted image user posted image  Sej pravijo, da najhuje je za starše uvajanje... Sej bo počasi...
Bo ona kaj več povedala, ko bo prišla do računalnika.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
2.9.2009 20:56:40   
thaiss

On dokaj v redu... mama malo manj user posted image user posted image user posted image  Sej pravijo, da najhuje je za starše uvajanje... Sej bo počasi...
Bo ona kaj več povedala, ko bo prišla do računalnika.

jaz nikoli ne bom pozabla, ko sem ga prvič pustila v vrtcu za pol urce, sem prišla ven iz vrtca in se tako močno zjokala, da jojuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.