|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
3.9.2009 7:47:29   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: asso

asso kaj vi ste v vrtcu?? Kaj ni bila Nastia bolna čez vikend???

Ja, ja... obe sta. Pa malo še tolažijo Eneia user posted image user posted image  Ja, je bila bolna. Je imela trebušno virozo tako, da je bila še ponedeljek doma, včeraj pa je šla v novo skupino.

kako se ima Enei v vrtcu?

On dokaj v redu... mama malo manj user posted image user posted image user posted image  Sej pravijo, da najhuje je za starše uvajanje... Sej bo počasi...
Bo ona kaj več povedala, ko bo prišla do računalnika.

jaz nikoli ne bom pozabla, ko sem ga prvič pustila v vrtcu za pol urce, sem prišla ven iz vrtca in se tako močno zjokala, da jojuser posted image

Thaiss.....to se te pa še jaz spomnem....

a ja....jutro.....samo da nas dvignem iz druge straniuser posted image
kasneje kaj več

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
3.9.2009 9:03:34   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: austen

asso kaj vi ste v vrtcu?? Kaj ni bila Nastia bolna čez vikend???

Ja, ja... obe sta. Pa malo še tolažijo Eneia user posted image user posted image  Ja, je bila bolna. Je imela trebušno virozo tako, da je bila še ponedeljek doma, včeraj pa je šla v novo skupino.

kako se ima Enei v vrtcu?

On dokaj v redu... mama malo manj user posted image user posted image user posted image  Sej pravijo, da najhuje je za starše uvajanje... Sej bo počasi...
Bo ona kaj več povedala, ko bo prišla do računalnika.

jaz nikoli ne bom pozabla, ko sem ga prvič pustila v vrtcu za pol urce, sem prišla ven iz vrtca in se tako močno zjokala, da jojuser posted image

Thaiss.....to se te pa še jaz spomnem....

a ja....jutro.....samo da nas dvignem iz druge straniuser posted image
kasneje kaj več

JUTRO VSEM

tudi jaz ne bom nikoli pozabila kako sva z mojim jokala za vrati in hodila kukat vsakih 2 minut... težko je bilo

NAVT: bravo  tvoji pupice so se že privadile... mogoče za njih je lažje , ker imajo  že brata v vrtcu ...

Eneiu..user posted image  

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
3.9.2009 9:09:58   
helenav
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse sem napisala in me je vrglo ven..... aaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

zdej bom kratka , ker se mi ne da in nimam časa....

Povzetek
-bili smo na Susku me poletjem in uživali
-Klara je uspešno ostavla od pleničke in sedja že pridno vpraša, med spanjem pa jo še kar damo
-govori ko raztrgan doktor in si zmiušljuje pesmice, jaz pa bi jo v nedogled poslušala, ker je to pri nas nekaj novega ( zlaganje celih stavkov) in se ne morem začudit, da počasi odrašča
-obdobje trme se je nekako umirilo in uživam vsak trenutek z njo, ker nikoli ne veš, kdaj se začne druga trma
-vrtec je bil z solzicami samo prvi dan, sedaj ba rada gre in lepo popve, da ji je tam všeč in kaj vse so počeli z navdušenjem pripoveduje.

vsem sončkom , ki so leto s prvič v vrtcu, želim, da bi se čim prej navadili in prilagodili, pa seveda brez solzic. Mamice pa ne jokat!!!!!..no sej vem, da brez tega ne gre...vse smo bile take..ampak bo hitro mimo!!!user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim, pa lep začetek novega šolskega leta:-)))) veliko novih prijateljčkov in da bi se v vrtcu naučili same koristne stvari z čim manj ŠTUPIDAGIN.-)))user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
3.9.2009 11:38:37   
austen
ooooooooooo helenav user posted image wb
bravo za plenicouser posted image ...mi smo še daleč od tega......user posted image

so pa zabavni ja ko začnejo govorit, naša sicer že en lep cajt tvori stavke ampak še vedno presenečauser posted image ...trenutno so aktualni stavki ki začnejo z:"mislim da....." in pa "veš kaj mama/tata......"user posted image
zadnjič sem jo vprašala če gremo ninat, pa reče ja, pa kaj moramo naredit pred spanjem; in mi našteje vse od tuširanja do večerje in pranja zobkov..... v glavnem na vse odgovori ja! Ko sem jo pa na koncu vprašala če bo spala celo noč v svoji sobici pa malo pomolči me pogleda in reče. "ma mislim da ne" ......pa sej ne moreš bit jezen no!!! sva se režala ko dva munjena.....user posted image ..... tako da še vedno nekje sredi noči potiho pricapka k nam in zleze na postlo, se stisne in zaspi naprejuser posted image
...čeprav priznam, da kak dan ko je doma cel dan proti koncu dneva že iščem gumbek za jo utišat......non stop govri, sprašuje, poje......... kašna minuta tišine bi mi pa tudi pasalauser posted image

vidim da za dorota ni interesa.......user posted image žal

< Sporočilo je popravil austen -- 3.9.2009 11:39:56 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
3.9.2009 11:46:44   
asso

Je, je... trenutno ni energije.. in vseh prisotnih.

Jaz imam danes tak hud čuden dan user posted image user posted image user posted image tako, da nisem niti od volje pisat...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
3.9.2009 11:49:59   
austen

Jaz imam danes tak hud čuden dan user posted image user posted image user posted image tako, da nisem niti od volje pisat...

je energija je.......samo je odvisna od več dejavnikov

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
3.9.2009 12:02:59   
asso

je energija je.......samo je odvisna od več dejavnikov

Ma sem govorila z moje trenutne strani... bolj v tem smislu energija za zorganizirat vse skupaj...

Ma, jas sem za... Zrak vem, da tudi... dajte no ostale se še javit user posted image

Evo, mogoče bo več odziva... čeprav ne vem kateri dan mi bi ugajal, ker sem full zasedena v tem in naslednjem tednu, ker pol pa gremo že na dopust...

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
3.9.2009 13:01:03   
helenav
austen tudi Klara ima razne fraze,ki jih je dobila od domačih. Od mene je pobrala, a?, na koncu stavka...ponavadi sredi noči: ''gremo, a? gremo dol, a?a?....od moje mame je pobrala: ....menda je..letalo..menda je..luna..itd,.))))..ko kaj ušpiči, ali se udari,kar sama reče: si vidla a? ( to ji jaz ponavadi rečem, ko hočem preprečit kako malo nezgodo in seveda ne posluša...

Spanje, pa se je po dveh letih spremenilo..če je prej zaspala sama s flaško mleka, sedaj spije mleko in pol kriči : mama na...in morem it po flašo in pol reče: MAMICA PRIDI NINKAT NANKAT H KLARI:-)))in kaj čem, se vležem in pol se crtamo..sej mi paše,ker prej se ni pustila niti taknit, sedaj pe se stiskat in prov želi mojo sapo na njenih licih čutituser posted image  in sredi noči tudi klče iz sobice: mamica..pridi Klari:-))) pa kaj čem...grem..sej mi paše....kmalu bo zrasla in ne bom več zanimiva....

< Sporočilo je popravil helenav -- 3.9.2009 13:07:20 >

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
3.9.2009 13:26:53   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

če je prej zaspala sama s flaško mleka, sedaj spije mleko in pol kriči : mama na...in morem it po flašo

To imamo tudi mi user posted image Samo potem mi ni treba it spat z njo... sej ne bi stala še v ta mali pojstlci user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
3.9.2009 15:07:17   
melaverde

če je prej zaspala sama s flaško mleka, sedaj spije mleko in pol kriči : mama na...in morem it po flašo

To imamo tudi mi user posted image Samo potem mi ni treba it spat z njo... sej ne bi stala še v ta mali pojstlci user posted image

yesssss, pol smo tudi mi normalni....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
3.9.2009 15:46:40   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

yesssss, pol smo tudi mi normalni....

Ha, ha... kaj za bit v mali pojstlci ali, da ne zaspi ob flaši user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
3.9.2009 17:09:41   
nektarina
pa tudi mi smo normalni... Nik zaspi ob flaši in jaz čakam,da mu jo vzamem.
Alex je itak  razred zase on kot veliki gleda tv in ko mu je dovolj pobere svoj pojštček v obliki psička in gre spat na veliko posteljo.cartanje je pa tudi pri nas aktualno..jooj kako je to lepo.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
4.9.2009 7:10:09   
NAVT
user posted image Jutro!
user posted image Včeraj sem ful napisala, pa je šlo v nič.
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

NAVT: bravo  tvoji pupice so se že privadile... mogoče za njih je lažje , ker imajo  že brata v vrtcu ...

Mislim, da to nima nobene veze, ker nismo okoli tega delali kakšne štorje. Sicer sta vedele, da hodi v vrtec, dvakrat sta ga celo spremile do igralnice (ampak to v enem letu), po moje pa nista imele blage veze kaj se v tem vrtcu sploh dogaja, kako zgleda, da otroci ostanejo sami brez staršev...

Iz varnosti prej potrkam (tok, tok), ampak zgleda, da vsi trije lepo sprejemajo (so sprejeli) prehod v vrtec. Kolikor poznam stvari in kolikor mi logika dela, bi rekla, da se je naložba v smislu, da nismo otrok pustili nikoli samih jokati (kot dojenčke), da smo odgovarjali na njihove potrebe predvsem po kontaktu (fizičnem),  pri nas si še vedno ne belimo glave s skupnim spanjem. Nama dvema z možem je kul, otrokom pa seveda tudi. Punci še vedno veliko prespita pri nas, Aljoša ne več, a kadar pride, je vedno dobrodošel.  Skratka delali smo na temu, da smo otrokom zagotavljali občutek varnosti (psihične, čustvene) zato, da bi razvili zaupanje sami vase in posledično v okolico. Nikoli se nismo ukvarjali z "razvajanjem" pri fizičnem kontaktu. Sicer sem velikokrat slišala "a, si ga že razvadila, če spi pri vaju v postelji", a se na to ne oziram.
Lahko je pa zgolj naključje. Definitivno pa je tudi njuna starost odločilna. Če bi ju dala pred pol leta v vrtec (oz. novembra, ko sem šla v službo), bi bil jok in stok. Če je možnost, se mi zdi, da jo je vredno izkoristiti, da se otroka ne daje prezgodaj v vrtec. Če ni možnosti, pač ni; od ljubezni ni še nihče preživel.

Zdaj pa še obveszo poročilo  :
Poskusili smo izkoristiti njun čredni nagon in je ratalo. Obe sta tam spali. Zbudili sta se dobre volje, kar pomeni, da sta se tudi imeli fajn. Tovaršice sta ju pohvalile, da sta manjone in ful samostojne. Bravo moje babe.
Sem imela pa včeraj Aljošo doma, ker nam je ponoči zakuhal. Dopoldne sva šla k Bemovi in ima streptokokno angino. Sicer sem mu že ponoči začela dajat povečano dozo granul. In še prden je dobil antibiotik, je vročina padla. Thaiss, ti se malo bolj spoznaš na te reči: a je možno, da so granule pomagale?
Sicer pa je Bemova povedala, da bo po 24 ur po antibiotiku nehal bit kužen (to pomeni danes popoldne), tako da bomo šli jutri gledat Ribiča Pepeta v hipermarket!

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
4.9.2009 7:49:26   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Mislim, da to nima nobene veze, ker nismo okoli tega delali kakšne štorje. Sicer sta vedele, da hodi v vrtec, dvakrat sta ga celo spremile do igralnice (ampak to v enem letu), po moje pa nista imele blage veze kaj se v tem vrtcu sploh dogaja, kako zgleda, da otroci ostanejo sami brez staršev...

Iz varnosti prej potrkam (tok, tok), ampak zgleda, da vsi trije lepo sprejemajo (so sprejeli) prehod v vrtec. Kolikor poznam stvari in kolikor mi logika dela, bi rekla, da se je naložba v smislu, da nismo otrok pustili nikoli samih jokati (kot dojenčke),   pri nas  smo bili vsi okoli NIka ko je jokal, Alexa pa smo pustili ,da se je sam umiril...  v glavnem Nik je ratal  scartan  in še vedno sedaj,  če mu ni kaj prav  začne takoj z jokom. Isto je v vrtcu. NIk včasih  zajoče, Alex nikoli( le če je slučajno kaj bolan)  da smo odgovarjali na njihove potrebe predvsem po kontaktu (fizičnem),  pri nas si še vedno ne belimo glave s skupnim spanjem. Nama dvema z možem je kul, otrokom pa seveda tudi. Punci še vedno veliko prespita pri nas, Aljoša ne več, a kadar pride, je vedno dobrodošel.   Tudi mi  ne gledamo na to . SPijo kjer jim paše. Meni je lepo,da so ob meni ampak poniči kar zbežijo po svoje.Skratka delali smo na temu, da smo otrokom zagotavljali občutek varnosti (psihične, čustvene) zato, da bi razvili zaupanje sami vase in posledično v okolico. Nikoli se nismo ukvarjali z "razvajanjem" pri fizičnem kontaktu. Sicer sem velikokrat slišala "a, si ga že razvadila, če spi pri vaju v postelji", a se na to ne oziram.
Lahko je pa zgolj naključje. Definitivno pa je tudi njuna starost odločilna. Če bi ju dala pred pol leta v vrtec (oz. novembra, ko sem šla v službo), bi bil jok in stok. Če je možnost, se mi zdi, da jo je vredno izkoristiti, da se otroka ne daje prezgodaj v vrtec. Če ni možnosti, pač ni; od ljubezni ni še nihče preživel.
Yes, to  drži. Pri enem letu so premajhni za vrtec ampak kaj češ, če ni  druge izbire.  Moja mama 2 ne bi  zmogla gledat, ker ima že leta in če bi slučajno ona zbolela??? NIkoli ne veš. Kdo bi pol jih gledal? Se pa tam , enkrat ko  se privadijo imajo lepo in mi ni nič žal,da so v vrtcu. Meni sigurno ne bi ratalo  se jim toliko posvečat doma. Tam se igrajo z drugimi, pojejo, plešejo, rišejo, ustvarjajo.

Zdaj pa še obveszo poročilo  :
Poskusili smo izkoristiti njun čredni nagon in je ratalo. Obe sta tam spali. Zbudili sta se dobre volje, kar pomeni, da sta se tudi imeli fajn. Tovaršice sta ju pohvalile, da sta manjone in ful samostojne. Bravo moje babe.
Sem imela pa včeraj Aljošo doma, ker nam je ponoči zakuhal. Dopoldne sva šla k Bemovi in ima streptokokno angino. Sicer sem mu že ponoči začela dajat povečano dozo granul. In še prden je dobil antibiotik, je vročina padla. Thaiss, ti se malo bolj spoznaš na te reči: a je možno, da so granule pomagale?
Sicer pa je Bemova povedala, da bo po 24 ur po antibiotiku nehal bit kužen (to pomeni danes popoldne), tako da bomo šli jutri gledat Ribiča Pepeta v hipermarket!
Bravo Neža in Brina.

Mi smo tudi OK. Sta šla v vrtec  že kot velika. Malce pred vrati je NIk zajamral ampak pol je šlo.  Zaenkrat jim gre dobro in so vedno pohvaljeni.
Itak pol doma je druga štorija...   non stop prepiranje med njima.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
4.9.2009 8:21:32   
melaverde
jutrooo

smo normalni v tem smislu, da zaspi z enim od naju dveh in ga pol preložimo v njegovo posteljo kjer spi do jutra....včasih do zelo zgodnjega jutra in pol vpraša za k nam.... je pa tako, da nima ne dude, ne medvedka ali česar koli s katerim bi se lahko pocrtal in umiril pred spanjem....
midva se uleževa in eno zapojeva pa ga že ni več....

Jaz sem pa pristaš zgodnjega uvajanja v vrtec in bolj kot se pogovarjam z drugimi mamicami, bolj sem prepričana da sem naredila prav...res, da nisem hitela z uvajanjem ampak sem šla po občutku "piano si va lontano " user posted image mi nismo jokali in tudi nobene druge krize ni bilo....po moje sploh ni dojemal situacije....zdaj pa, ko so večji vse razumejo in čutijo....

ampak, vsak naredi tako kot misli da je prav...danes mesto pleše, gremo plesaaaaat !!! user posted image

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.9.2009 8:22:40   
n€na
Jureo,

Mi smo pa danes malo jokali...za včeraj  mi je pa rekla, da je že tako velika in pridna...Ko se je najedla sama je vzela žličko in je začela hraniti enega majhnega, ki še ne zna čisto sam jesti...je rekla vzgojiteljica, da se ji je kar posrečalo, tamali se je najedel in niti ni bil dosti umazanuser posted image user posted image user posted image pa saj imajo slinčke...je pa začela v vrtcu dosti protestirat..je začela lulati na veliko in nikoli ne pove, da jo lulatuser posted image

Smo pa šli včeraj na sprehod v Koper in sem jo jaz malo nerodno primla za roko in jo je nekaj zabolelo...tamala je dve uri držala čisto primiru roko, in vsake toliko časa zajokala, da kako jo boliuser posted image Sem že mislila, da sem ji kaj polomilauser posted image kar koli je primla je primla vse z tisto roko, ki je ni bolela....DOKLER..ne pridemo do tobogana, na katerega bi šla..pa smo ji rekli, da če lahko dvigne rokico ki jo boli, da potem pa lahko gre..vidi to..tamala v trenutku dvigne obe roki in že šiba proti toboganuuser posted image user posted image user posted image user posted image in pleza gori kot da ni nič..

Ta nam bo še dala vetrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3091
4.9.2009 8:47:06   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Jureo,

Mi smo pa danes malo jokali...za včeraj  mi je pa rekla, da je že tako velika in pridna...Ko se je najedla sama je vzela žličko in je začela hraniti enega majhnega, ki še ne zna čisto sam jesti...je rekla vzgojiteljica, da se ji je kar posrečalo, tamali se je najedel in niti ni bil dosti umazanuser posted image user posted image user posted image pa saj imajo slinčke...je pa začela v vrtcu dosti protestirat..je začela lulati na veliko in nikoli ne pove, da jo lulatuser posted image

Smo pa šli včeraj na sprehod v Koper in sem jo jaz malo nerodno primla za roko in jo je nekaj zabolelo...tamala je dve uri držala čisto primiru roko, in vsake toliko časa zajokala, da kako jo boliuser posted image Sem že mislila, da sem ji kaj polomilauser posted image kar koli je primla je primla vse z tisto roko, ki je ni bolela....DOKLER..ne pridemo do tobogana, na katerega bi šla..pa smo ji rekli, da če lahko dvigne rokico ki jo boli, da potem pa lahko gre..vidi to..tamala v trenutku dvigne obe roki in že šiba proti toboganuuser posted image user posted image user posted image user posted image in pleza gori kot da ni nič..

Ta nam bo še dala vetrauser posted image

Pridna Zala.....user posted image user posted image
fintirat pa znajo ne?????user posted image user posted image

vprašanje:.....katero zavarovanje boste sklenili za ta male??????'

< Sporočilo je popravil austen -- 4.9.2009 8:54:55 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
4.9.2009 9:27:45   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Itak pol doma je druga štorija...   non stop prepiranje med njima.

Joj, to je tudi pri nas vedno na dnevnem redu user posted image Razen ko ena zboli in je "boga" jo druga potolaži, kot tukajuser posted image

Mi ne uspe pripopat slike user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3093
4.9.2009 9:46:14   
NAVT
Nektarina, mi smo se včeraj glih z mojimi pogovarjali in sta rekLa, da sta se punci že ene dva, tri mesece z njimi začele dolgočasiti.  Vrtec je za moje pojme fenomenalna zadeva.  Socializacija, navajanje na red, na skupino, na avtoriteto "tuje" osebe, vrstniški odnosi.... poleg vsega tega pa z njimi dela visoko usposobljen kader in če imaš srečo še taki (oz. take), ki imajo rade svoj poklic. Od moje kolegice tamali je v zgornji enoti v Izoli, je letos zamenjal skupino in ima VZGOJITELJA! Tega pa se mi zdi je v vrtcih in šolah premalo. A kaj čmo!

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
res, da nisem hitela z uvajanjem ampak sem šla po občutku "piano si va lontano " 

To je najpomembnejše, da se otroku dovoli, da vzpostavi zaupanje, da ni prehod preveč "trd". Včasih se temu ne moremo izogniti, a če se le da...

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
4.9.2009 10:22:20   
nektarina
Ja NAVT, še posebno navajanje na red, ker doma ga itak ni. Oni  že vejo s kom lahko in s kom ne.  DOma , če kaj ni prav zakričim in oni  se meni še  smejejo in zanalašč ponovijo.  Zanje je to igra. 
Pa to: v vrtcu ne rabijo nobenega medvedka in nobene  flaškice. Tam pozabijo na vse.
Saj včasih so tudi doma pridni in hočejo na veliko pomagat pri delu ....

Nena: vidiš že poznajo finte . 

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
4.9.2009 11:15:32   
NAVT
Bravo Zala, si že pogruntala! user posted image
Nena, ti si pa verjetno se presekirala, kaj si otroku naredila z roko. Vsaj jaz bi si cel film odvrtela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3096
4.9.2009 11:49:33   
asso
Ciao soncek... kako je Nika???

Jaz imam danes tako norišnico, da je joj...

Najboljša je ta, da sem šla na "teren" in sem se najprej skoraj v kandelaber zabila (2 mm prej sem se ustavla), za povrh pa mi je še sredi Titovega trga burja krilo dvignila v luft user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, to pa je "prednost" pred hlačamiuser posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
4.9.2009 20:25:21   
majrim
user posted image user posted image user posted image tu ste dejavne samo zjutrajuser posted image
navt......dobro si tole napisala prej...user posted image user posted image user posted image
thaiss...mene glih zaradi lesenih igrač vleče gor pogledat,a za zdaj ne bo nič...krizauser posted image
zrak---user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
4.9.2009 21:03:55   
thaiss
matia spi, zdej je IN Zvezdica zaspanka, vsak večer in še kej čez dan user posted image jo čitamo...
sem mu kupla DVD ampak NE, televizija ga niti malo ne zanima...se ne sekiram, bo že user posted image

upam, da je Aljoša že zdrav. povečano dozo granul pa mu moraš dajat vsaj 2 dni,tako mi je rekla danes v lekarni. Imajo pa trenutno na offerti Oscillococcinum (26,5€ namesto na 29,5€) sej ni nevenkak škonto, ampak na dva paketa se že pozna.

Matia je lepo sprejel menjavo v vrtcu, včeraj in danes je bil superuser posted image pridenuser posted image user posted image

to tudi mene zanimauser posted image

zrak se ni nič javlauser posted image kako so preživeli vrtec????

kaj zdej s tem Dorotom??? ste za ali ne???? Drugi teden...sreda, četrtek????

< Sporočilo je popravil thaiss -- 4.9.2009 21:05:18 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
4.9.2009 21:13:24   
asso
Matia je lepo sprejel menjavo v vrtcu, včeraj in danes je bil superuser posted image pridenuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi ni večjih problemov razen današnja luna user posted image  Tarin je hotela zjutraj biti v skupini od Nastia (z njeno prejšnjo vzgojiteljico) in je ostala, medtem pa si je Nastia spomnila, da hoče prejšnjo vzgojiteljico in je šla kar k njej user posted image

Zdej pa imam vikend freeeeee, ker so pri mojih user posted image user posted image user posted image

to tudi mene zanimauser posted image

Jaz bom verjetno (sigurno) Adriatic...

zrak se ni nič javlauser posted image kako so preživeli vrtec????

Enei mislim, da je kar dobro sprejel. Normalno, da zajoka ko gre in ko pride. Danes je Nastia rekla: Me čudi (ali neki takega), da je Enei danes bil tako pridenuser posted image user posted image user posted image ... Mamica pa je malo bolj na trnih in ji je hudo... mogoče to tudi malo čuti Enei... kaj čmo, nekateri smo bolj občutljiviuser posted image

Se bo javla najbrž v ponedeljek, ko bo v službiuser posted image

kaj zdej s tem Dorotom??? ste za ali ne???? Drugi teden...sreda, četrtek????

Jaz sem za, sicer ne vem kako bom s časom, ker v petek imamo službeno popoldne in pred tem moram kaj pripravit za soboto ali nedeljo, ko bomo praznovali Tarin rd, pa še kufre za na pot, ker v ponedeljek po fešti odpotujemo... pa še kaj pospravit po hiši je treba, da ne odpotujemo glih v kaosu...

Moram pa sploh videt kakšno bo vreme za naslednji vikend, da potem prilagodimo rd... najraje bi nekje drugje naredila, ker se mi ne da imet cel kažin še po hiši.

Allo grem, ker rabimže zobotrebce user posted image  Kavč je bolj komot

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.