|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
31.8.2009 21:29:47   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Nena naslednjič te pocuknem za rokavuser posted image

Ti, me kar pocukaj..bom pa tudi večkrat tam v tvojem koncu, ker veliko hodim v knjižnico...

Kdaj gremo zdaj na čevape...ribiškega je že konc....se mi zdiuser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
31.8.2009 22:01:06   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

dskubin zakaj pa ne bi bila D&D skupaj v vrtcu??? Sej v skrajšanem programu so vsi skupaj, ali se motim

Ker lahko gre otrok v koledarskem letu, ko dopolni 3 leta - torej D šele januarja. Mi je ful smešno, ker če bi bla rojena decembra 2007, bi januarja po njihovi analogiji tudi lahko šla, torej pri 2 letih in 1 mesecu, zdej pa pri 2,5 ne more user posted image . Pa sem jim lepo razložila, da je to otrok, ki je pri 2h bolj samostojen, kot naš tastarejši pri skoraj 4ih, pa nič. Sej niti ne bi vztrajala, če punca ne bi bla tolk samostojna in odprta in se mi ne bi zdelo, da bo znala poskrbet zase, ma pustmo stat.

mah so sto let za kačami...sepravi da skrajšan program pride v poštev šele po 3 letu starosti???...kje je tle logika??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
31.8.2009 22:03:06   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Nena naslednjič te pocuknem za rokavuser posted image

Ti, me kar pocukaj..bom pa tudi večkrat tam v tvojem koncu, ker veliko hodim v knjižnico...

javi se ko boš kej okoli. Mi smo šli danes po dolgem času spet v knjižnico, ker pri nas je zdej najbolj IN zvezdica Zaspanka, pa sva šla po knjigico, jo prečitala......ma se mi zdi, da jo bom mogla še ne žnjkrat, preden jo vrnemouser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
1.9.2009 8:44:06   
n€na
jutrouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
1.9.2009 11:46:30   
dskubin
mah so sto let za kačami...sepravi da skrajšan program pride v poštev šele po 3 letu starosti???...kje je tle logika??

Ma kdo pravi. Sej ti lahko greš vsak dan po Matio po kosilu, al pa prej, pa mu narediš skrajšan program, boli njih, če plačaš cel dan. No, tu sem jaz v prednosti, ker bi imela Diti itak zastonj, samo problem je drugi. Ta skupina s skrajšanim programom ima zajtrk pol ure za vsemi, kosilo pol ure za vsemi,... kako hudiča naj peljemo oba otroka v vrtec s pol urnim razmakom (če jih peljemo pa skupaj je en al tadrugi lačen) in kje naj tamala čaka, dokler potem tavelik ne poje kosila, če bi pa v njeni skupini že vsi spaliuser posted image . Bi skoraj vsak mogu svojega peljat in iskat v vrtec - kar pa seveda ni izvedljivo.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
1.9.2009 13:43:11   
melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Ma kdo pravi. Sej ti lahko greš vsak dan po Matio po kosilu, al pa prej, pa mu narediš skrajšan program, boli njih, če plačaš cel dan. No, tu sem jaz v prednosti, ker bi imela Diti itak zastonj, samo problem je drugi. Ta skupina s skrajšanim programom ima zajtrk pol ure za vsemi, kosilo pol ure za vsemi,... kako hudiča naj peljemo oba otroka v vrtec s pol urnim razmakom (če jih peljemo pa skupaj je en al tadrugi lačen) in kje naj tamala čaka, dokler potem tavelik ne poje kosila, če bi pa v njeni skupini že vsi spaliuser posted image . Bi skoraj vsak mogu svojega peljat in iskat v vrtec - kar pa seveda ni izvedljivo.

joj kolko komplikacij ?! user posted image

Val je tudi v skrajšanem programu ampak je v navadni skupini, zajtrk imajo vsi enako in kosilo tudi...samo vzgojiteljica ima srečo ker se ji po kosilu pobere domov 5 otrok user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
1.9.2009 13:44:29   
melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Mela, dej menjaj Valovo sliko, ker tu ga skoraj ne prepoznam user posted image Evo, niti smaila mi ne da, hočem nazaj kot je bilo user posted image

tistega ki moti naj spremeni user posted image user posted image

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
1.9.2009 13:59:48   
NAVT
Poročilo:
  • prvi dan je bil nad pričakovanji uspešen; Neža se me je sicer držala ko klop, še v igralnici, a si je kar kmalu opogumila in raziskovala okoli. Nekajkrat je prišla k meni. Nisem šla sama, je bila moja mama z mano. najprej je šla ona ven (čeprav jo je Brina skenirala), ob naslednji priložnosti sem šla še jaz ven. Tako smo se namreč z vzgojiteljico dogovorili. Načeloma naj prvi dan ne bi hodili ven, a glede na to, da so se uvajali samo trije otroci in ni bilo nobenega joka (razen zaradi igrač), smo rekli, da poskusimo. Ko sva z mamo prišle nazaj, naju je vzgojiteljica poslala še za slabo uro na sprehod. No, ko smo se vrnile, je Brino ravno tolažila, je jokala zaradi ene igrače (meni v olajšanje); Neža se me je sicer ful razveselila, a ne bi še šla domov. Sta rekli obe, da prideta jutri spet!!!user posted image user posted image user posted image
  • Thaiss: najprej Matie sploh nisem spoznala; ko je pojedel zajtrk, je vstal od mize, si v joku poiskal enega medvedka in eno cunjico, si naštimal stolček ob omari, se usedel in jokal. Ful se mi je zasmilil, a ga niso pustile, so ga hitro potolažile in zamotile. Pa se je lepo zaigral, ni mu bilo hudo. Sem ga kar malo opazovala. Zgleda, ko se je spomnil, je zajokal, a je hitro dobil družbo. To se mi je zdelo, fajn, da hitro odreagirajo na otroški jok. Po moje bo hitro dober.
  • Majrim: Neža je čisto domača, me ja pa gledala nekam postrani. Po moje me ne pozna, a sem ji na čelu prebrala, da me je že nekje vidla, pa ne ve kam bi me dala user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
1.9.2009 14:23:06   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
Val je tudi v skrajšanem programu ampak je v navadni skupini, zajtrk imajo vsi enako in kosilo tudi...samo vzgojiteljica ima srečo ker se ji po kosilu pobere domov 5 otrok

Magari, da bi blo tle tako, potem bi bla Diti tudi že lani v vrtcu.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
   Južna Primorska 2.del
1.9.2009 16:07:43   
n€na
Midva sva jo pa danes oba peljala v vrtec in sva bila nekaj časa z njo in vzgojiteljicama povedala, kako in kaj je na stvari user posted image user posted image Iskat pa sva jo šla malo po kosilu, jutri bo pa tam že spala, seveda če bo hotela...so mi pa vzgojiteljice rekle, da je zelo samostojna in da veliko stvari zna, so bile prav navdušene. user posted image user posted image user posted image Najbolj pomembno pa mi je to da ni nič jokala user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil n€na -- 1.9.2009 16:09:12 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
1.9.2009 17:28:20   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooooooooooooooooooo naši otroci user posted image user posted image user posted image user posted image
navt...sej bouser posted image ...bo že Brina poskrbela za Nežouser posted image user posted image ...ja,moja pa res uživa v vrtcu,sploh zdej,ko je spet v stari klapi user posted image user posted image user posted image
...nič,šibam naprej kuhat marmeladouser posted image
aja...austen,kako je z eriko???...hehe,sem vidla,da tvoja prijateljica spet pričakuje kmaluuser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
1.9.2009 17:30:15   
nektarina
Ola. Pa še moj raport o novem uvajanju. Jaz sem včeraj  toliko solzic spustila,ko sem zapuščala njihov stari vrtec. Smo  se tako  dobro tamazumeli, da mi je bilo res težko. Nik in Alex pa itak nista razumela,da je bil njihov zadnji dan.
Danes pa nisem mogla verjet. Nobeden od njiju ni nič pojamral. Oba sta tekla takoj raziskovat nove igrače, poganjalce, tovornjake. Jaz in moj sta  sva tiho odšla.. in za njiju je bilo vse po starem.  Jedla sta, se igrala , spala in nasploh sta bila pridna. Ko sta šla domov pa sta rekla,da je bilo lepo.user posted image user posted image user posted image
Upam,da jutri bo tudi tako.

< Sporočilo je popravil nektarina -- 1.9.2009 17:32:27 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
1.9.2009 20:50:01   
majrim
dskubinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kako lepo te je blo videt in polubčkatuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
2.9.2009 7:00:23   
NAVT
Jutro user posted image
Iz sobe že slišim debato.. zdej, zdej bo akcija.
danes gremo malo kasneje, ker smo včeraj zmotili zajtrk. Upam, da bo tudi danes fajn, vsaj tako kot včeraj.

Dskubin, a ti si še tle, al si že odjadrala?

Včeraj smo bili še na bazenu. Danes ga še izkoristimo, pol se pa začne baje jesen. Sej po malem sem že štufa te vročine.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
   Južna Primorska 2.del
2.9.2009 7:19:21   
n€na
Jutro

Mi smo tudi že pokonci, čakam, da Zala spije kakav, se oblečemo in gremo počasi proti vrtcu..upam, da bo tudi tako lepo ostala tam kot včerajuser posted image user posted image

austen...kako je Erika..user posted image user posted image

imejte se fan v službi....user posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
2.9.2009 8:00:14   
asso
Jutro,

evo še mene na hitrco.

Včerajšnji dan je bil OK. Punci sta pridno šli in baje, da ni bilo problemov user posted image user posted image user posted image
Danes pa je Tarin šla celo brez njene račke (ki momogrede jo ne pusti doma tako zlahka). Si je spomnila pred avtom, da je pozabla in jo je hotela it iskat, ampak sem ji rekla, da je velika punca, da je ne rabi in je ostalo pri tem.
Seveda sem jaz račko že prej vzela in dala v torbico, da je ne vidi. Tako sem v vrtcu opozorila vzgojiteljico, da če bo kriza, da je v zainu od Nastieuser posted image Upam, da ne bo...

No, malo težje je to uvajanje za Zrak. Vam bo ona vse povedala, ko pride nazaj. Še toliko bolj, ker sreča moji punci žalostni. Še posebno Tarin, ki jo sprašuje: Kdaj bo prišla moja mama? s takšnim nežnim žalostnim glasom. Seveda, če ne bi bilo nje v bližini bi bila čisto druga in se lepo nasmejano igrala.

Evo, zdej pa grem na cofee time...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
2.9.2009 8:00:56   
austen
jutrouser posted image
najprej hvala za vse user posted image ....Erika je OK, je bila takoj boljša. Ampak je imela neko bakterijsko vnetje zato ji je dala antibiotik in meni  bolniškouser posted image .......uffa...raje bi delala...... ene par dni je bila sitna 200/uro.
Pa še delovno sobo smo vmes prenavljali in posledično sem bila brez računalnika, zato se nisem nič oglasila.
Včeraj je že šla v vrtec in je bilo OK, danes je jokalauser posted image ...... vsake toliko ima kak slab dan...očitno
Je pa vprašala zjutraj če pride Zala???user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za uspešno uvajanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Majrim.....ma kaj misliš P....???? nisi vedla???? Sej ima kmalu za rodit.
ja med našimi znanci so 3 ki pričakujejo in eni ki so na podlago dveh dobili še dveuser posted image ....... me mika......vedno bolj.......

sem si prav zapomnila, da je nekdo omenjal večer pri Dorotu????????
Kdaj????????

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
2.9.2009 8:20:35   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Danes pa je Tarin šla celo brez njene račke (ki momogrede jo ne pusti doma tako zlahka). Si je spomnila pred avtom, da je pozabla in jo je hotela it iskat, ampak sem ji rekla, da je velika punca, da je ne rabi in je ostalo pri tem.
Seveda sem jaz račko že prej vzela in dala v torbico, da je ne vidi. Tako sem v vrtcu opozorila vzgojiteljico, da če bo kriza, da je v zainu od Nastieuser posted image Upam, da ne bo...

Jutro. Nekaj podobnega je bi lo pri nas.  NIk je pustil  flaškico doma  in sem mu jo skrila v  zainetto, če bo  kakšna kriza.  Je pa vzel s sabo za družbo en mali avtek.
Drugače  je bilo tudi danes vse Ok.   ALex je šel v vrtec kot,da pozna  pot  že par let.  Pridno sta se usedla , se preobula. Le Nik je malo  zajamral ko je moral v igralnico in potem ko ga je tati pustil.  Malce je zajokal( no  niti 30 sekund) in že je bilo OK.  KAsneje je šel še tati  malo pokukat in pravi,da so pridni in  Alex že streže  malico  tudi  Niku, kateri se vozi po igralnici  z bičikleto.
V glavnem sem prav zadovoljna,da smo  vse menjali s tako lahkoto.
Se spomnem  ,da je bilo lani  tisto  novo uvajanje kar mučno ( res ,da so bili takrat še premajhni) .
NAVT, Nena...... poročajte še kaj.

NAVT:  kako  jih oblačiš? Jaz večinoma kupim isto ali   vsaj podobno. Danes smo pa imeli   kažin s čevlji. Nik je hotel tiste od Alexa  in  je rabilo kar nekaj časa ,da sta ga obula.  Nogici  pa nimata isti. Alex ima visok nart in rabi zelo odprte čevlje, drugemu pa gre vse gor.

LP

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
2.9.2009 8:20:40   
n€na
..Danes pa ni bilo tako lepo kot včerajuser posted image user posted image je malo pojokcala, smo jo zamotili...ji je vzgojiteljica rekla, da gresta skuhat zajtrk, ji je dala gor predpasnik in jo odnesla do štedilnika..midva sva pa minuto počakala, naju sploh ni pogledala in sva lepo pomirjena odšlauser posted image user posted image user posted image

austen Mislim, da tudi Zala pogreša svojo skupino....povej Eriki, da bo Zala prišla kdaj k vam na Birbo pa se bosta tam skupaj igraliuser posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
2.9.2009 8:23:39   
n€na
Nena...... poročajte še kaj.

..Saj jaz bi cele dneve sedela tukaj in pisalauser posted image user posted image user posted image Pa kaj ko me moj kar naprej neki rabiuser posted image

zdej mu moram it pomagat namontirat novo špago za perilo user posted image (le kaj si grem nakopat na glavouser posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3045
2.9.2009 8:30:15   
austen
n€na....ti kar pokliči, mi v jesenskem času kar pogosto hodimo na Birbo. Mi je všeč, ker se nalaufa, napleza, ..... pa še koga srečamo.... Ne bi bilo lepo, da se pozabijouser posted image

zdej mu moram it pomagat namontirat novo špago za perilo (le kaj si grem nakopat na glavo ) .....ma reci mu da to je moško delouser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
2.9.2009 8:34:38   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

austen Mislim, da tudi Zala pogreša svojo skupino....povej Eriki, da bo Zala prišla kdaj k vam na Birbo pa se bosta tam skupaj igraliuser posted image user posted image

Normalno,da pogrešajo svoje prijatelje.  Jaz samo  čakam,. kdaj bosta moja dva omenjala  njihove stare prijatelje.   Zdaj  ne dojemajo še,da jih ne bodo več vidli.  Od petka do danes je kratko obdobje  in še ne sprašujeta za njih. Mislim pa ,da  mogoče drugi teden jih bosta omenjala. tako, je bilo ko smo bili  na dopustu.   Po 10 dnevih sta  začela  spraševat  za imeni iz vrtca .
Se mi zdi,da je bilo težje nam staršem kot njim. Itak oni se  hitro ujamejo z drugimi otroci, bolj  kot si mi mislimo.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
2.9.2009 8:54:09   
asso
Soncek kako je? Kaj Nika ni v vrtcu, glede na to, da si bila zjutraj pri tvojih?

Neposredna povezava do sporočila: 3048
2.9.2009 8:57:56   
asso
Aja, pri nas danes zjutraj ni bilo glih tako lepo. Je tavečja doma naredila že cel kažin. Se je zbudila je bila že sitna. Joj, to mi gre najbolj na živce, ko sitnari in z jokajočim sitnarjenjem hoče kaj dosečt. Na koncu nisem več vedla ali delam prav, da jo ignoriram, ko sem ji že parkrat razložila, da z lepim načinom bo dobila s sitnarjenjem pa ne. Sem vzela Tarin in šla z njo v kopalnico jo odpravit, medtem pa je Nastia na kavču vriskala, da hoče piškot. Seveda ga ni dobila dokler ni prišla k meni in me lepo, brez sitnarjenja in joka prosila, če ji dam... Joj, vse sosede smo zbudili, ker seveda zjutraj prezračim hišo na full... Na koncu po 10 minutah joka in po tem, ko sem bila prepričana, da jo bom pustila doma se je umirila in se naprej lepo obnašala...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
2.9.2009 9:00:06   
n€na
evo, špaga namontirana, zdaj bi pa mogla perilo oprat, da bom lahko testirala špagouser posted image user posted image user posted image

Moram prej it slikat likalnico, da vam jo pokažem, ker pol zna bit vsaki dan več cot notri, ker men se sigurno ne bo dal peglatuser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.