NAVT
|
Poročilo: - prvi dan je bil nad pričakovanji uspešen; Neža se me je sicer držala ko klop, še v igralnici, a si je kar kmalu opogumila in raziskovala okoli. Nekajkrat je prišla k meni. Nisem šla sama, je bila moja mama z mano. najprej je šla ona ven (čeprav jo je Brina skenirala), ob naslednji priložnosti sem šla še jaz ven. Tako smo se namreč z vzgojiteljico dogovorili. Načeloma naj prvi dan ne bi hodili ven, a glede na to, da so se uvajali samo trije otroci in ni bilo nobenega joka (razen zaradi igrač), smo rekli, da poskusimo. Ko sva z mamo prišle nazaj, naju je vzgojiteljica poslala še za slabo uro na sprehod. No, ko smo se vrnile, je Brino ravno tolažila, je jokala zaradi ene igrače (meni v olajšanje); Neža se me je sicer ful razveselila, a ne bi še šla domov. Sta rekli obe, da prideta jutri spet!!!
- Thaiss: najprej Matie sploh nisem spoznala; ko je pojedel zajtrk, je vstal od mize, si v joku poiskal enega medvedka in eno cunjico, si naštimal stolček ob omari, se usedel in jokal. Ful se mi je zasmilil, a ga niso pustile, so ga hitro potolažile in zamotile. Pa se je lepo zaigral, ni mu bilo hudo. Sem ga kar malo opazovala. Zgleda, ko se je spomnil, je zajokal, a je hitro dobil družbo. To se mi je zdelo, fajn, da hitro odreagirajo na otroški jok. Po moje bo hitro dober.
- Majrim: Neža je čisto domača, me ja pa gledala nekam postrani. Po moje me ne pozna, a sem ji na čelu prebrala, da me je že nekje vidla, pa ne ve kam bi me dala
|