![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 13:47:52
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: majrim saj ni res pa je....kaka tišina je tle???...kam ste vse poniknile??? napiši kdaj kaj, pa ne bo take tišine ...... Mislim, da ni ona edina, ki nič ne napiše... .....sej niti nisem mislila samo nje Je pa že dosti, da se je sploh tudi z dvema besedama javila res je meni se pa doma ne rata priklopit na net ....popoldan ni časa.....zvečer pa ni volje ....se raje poknem na kavč in gledam tv al pa berem ....v službi je pa včasih pestro pa ne utegnem, včasih pa pač ni.......
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 16:29:48
|
|
|
|
nektarina
|
Hello. Mi smo tudi na dopustu in zjutraj hodimo okoli tam do 12 ure in pol domov počivat.No poćitka ni nobenega, ker vsak dan je eden ki noče spat. Včeraj je Alex zaspal komaj ob 18 uri, ko smomorali jit stran. Danes pa NIk noče spat in ne vem kako se bomospokali in šli na plažo. Moji štrajkajo s hrano. Ne een, ne drugi nočejo jest. Logično da potem pojem jaz in se vidi, da sem se že zredila za kilo in pol. Ma prav nić ne pojejo. Niti za en obrok se ne usedejo inb žlice niti ne pogledajo grem ker se je zbudilm še drugi
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 16:47:20
|
|
|
|
asso
|
Ciao, dskubin... smile, ki maha
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 20:45:46
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: majrim saj ni res pa je....kaka tišina je tle???...kam ste vse poniknile??? napiši kdaj kaj, pa ne bo take tišine ...... itak imam občutek da večina samo bere .......komentirat pa nima kdo pa saj si tudi ti dolgo samo brala in nič kometirala..pač ko je tema o kupovanju,ne debatiram....zdaj ko delam samo zjutraj se bom kej večkrat oglasila
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 20:47:57
|
|
|
|
majrim
|
drugače pa smo super ...zdaj smo tri dni hodli na plažo,danes pa smo malo lenarili doma in se cartali...zdej pa delam kosilo za jutri
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 20:54:46
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim drugače pa smo super ...zdaj smo tri dni hodli na plažo,danes pa smo malo lenarili doma in se cartali...zdej pa delam kosilo za jutri Kam ste hodili na plažo? Bom drugič vrgla kakšen uč, če te kje vidim, ko bom na Izolskih plažah (popoldne vedno), zjutraj pa zaidem tudi do mokre mačke.... Joj, jaz sem pa že naveličana teh komarjev. Grem ven za 5 minut in sem že cela popikana. Najmanj 20 pikov. Aja, moram probat tisto uro, ki naj bi pomagala. Mela pravi, da nekaj pomaga IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: majrim saj ni res pa je....kaka tišina je tle???...kam ste vse poniknile??? napiši kdaj kaj, pa ne bo take tišine ...... itak imam občutek da večina samo bere .......komentirat pa nima kdo pa saj si tudi ti dolgo samo brala in nič kometirala..pač ko je tema o kupovanju,ne debatiram....zdaj ko delam samo zjutraj se bom kej večkrat oglasila Pa sej že nekaj časa ni bilo debate o kupovanju... jutri pa grem po nakupih ja... malo po špežo k najboljšemu sosedu... v tvoje kraje , ker je par stvari, ki jih potrebujem v akciji...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 20:59:36
|
|
|
|
thaiss
|
evo še glas z moje strani.... ob 18:22 sem postala teta ...sicer je trajalo od 7h zjutraj, sem se načakala mi bomo šli jutri popoldan kej na plažo, ta teden nam še ni zneslo, ker smo imeli vsak popoldan neke opravke. Matia bo še ta teden v vrtcu, potem pa enomesečne počitnice...boljše da ne razmišljam kakšna kriza bo it spet v vrtec
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 21:01:11
|
|
|
|
thaiss
|
asso jaz imam srečo, da me komarji niti ne povohajo, moja dva pa sta vsa v pikah
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 21:21:13
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ob 18:22 sem postala teta ...sicer je trajalo od 7h zjutraj, sem se načakala Čestitke teti Ampak vseeno bi lahko kaj več povedala Spol oz. ime na primer Mi pa še naslednji teden doma potem pa vrtec Joj, bo kriza. Še posebno zato, ker pol vzgojiteljc ne bo, pa še zgodaj jih bom vozila, da sem čim prej v službi, posledično prej iz službe. In tako zgodaj vzgojiteljice od Tarin še ne bo. Še huje pa bo verjetno septembra, ko dobi Tarin novo vzgojiteljico in samo upam, da ne bodo še skupine delili..., ker pol bo pa res grave...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 21:22:21
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ob 18:22 sem postala teta ...sicer je trajalo od 7h zjutraj, sem se načakala Čestitke teti Ampak vseeno bi lahko kaj več povedala Spol oz. ime na primer Leon / 3.580g / 53cm
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 21:28:31
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ob 18:22 sem postala teta ...sicer je trajalo od 7h zjutraj, sem se načakala Čestitke teti Ampak vseeno bi lahko kaj več povedala Spol oz. ime na primer Leon / 3.580g / 53cm To je že boljše Vas zapuščam, grem na kavč, ker je tam prijetnejše
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 21:51:02
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ob 18:22 sem postala teta ...sicer je trajalo od 7h zjutraj, sem se načakala Čestitke teti Ampak vseeno bi lahko kaj več povedala Spol oz. ime na primer Leon / 3.580g / 53cm čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...ke lepo ---a je tle na hribu??...je gužva gor,da te kap...po 3 so v sobah
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 21:52:20
|
|
|
|
majrim
|
asso...sem že jaz škilila po tebi,a te nismo najdli ---pri delfinu,drugam me ne spraviš ,edino na barko alora se vidimo!!
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 21:56:07
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...ke lepo ---a je tle na hribu??...je gužva gor,da te kap...po 3 so v sobah hvala za čestitke! ja, je tle gor,in res je gužva
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 22:39:44
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim asso...sem že jaz škilila po tebi,a te nismo najdli ---pri delfinu,drugam me ne spraviš ,edino na barko alora se vidimo!! Smo bile v ponedeljek, tam naprej kjer so kamenčki, ne tle od začetka na pomolčku oz. po pravici povedano, najprej pri kamenčkih, potem smo šli skakat na pomol Se vidimo.... Sem bila že v pojstli in sem si spomila, da računalnik še gori. Zdej ga bom pogasila
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.7.2009 7:32:47
|
|
|
|
asso
|
Jutro
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.7.2009 7:43:50
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: majrim saj ni res pa je....kaka tišina je tle???...kam ste vse poniknile??? napiši kdaj kaj, pa ne bo take tišine ...... itak imam občutek da večina samo bere .......komentirat pa nima kdo pa saj si tudi ti dolgo samo brala in nič kometirala..pač ko je tema o kupovanju,ne debatiram....zdaj ko delam samo zjutraj se bom kej večkrat oglasila ma kaj se niti pohecat ne morem več tukaj ali kaj....... .....sploh pa ne vem zakaj misliš, da je letelo nate.....je bila pač splošna ugotovitev stanja,...... Leon / 3.580g / 53cm bravo bravo....čestitke mamici in tatiju, pa tetam, nonotom........ ...to bo en simpatičen dečko, a ne Thaiss.....???? ....ku uni drugi Leon, ki ga poznava obe
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.7.2009 7:49:53
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen sploh pa ne vem zakaj misliš, da je letelo nate.....je bila pač splošna ugotovitev stanja,...... Žal je tako delovalo... že meni, ne pa samo njej... Mogoče, ker je bilo odgovorjeno na njen post in bilo napisano, kako se že reče v drugi osebi ednine No, tako, da je zgledalo prav na njo Sej se lahko hecamo, sej se vsi... Evo, zdej se oblečem in grem en šalto v Koper do doktorce, ker me je rama zgrabila... joj sem je štufa. V roku 6 mesecev je to že ene petič... Bo res treba it na masažo oz. upam, da me bo dala na kakšno fizioterapijo... sicer to dvomim, ker ni moje dr.... Se scrivemo... Evo, pa tudi dopustniki se bodo počasi vračali (nekateri), danes oz. že včeraj je Zrak zaključila svoj prekrasen (vsaj mislim, da je tako bilo) dopust
< Sporočilo je popravil asso -- 23.7.2009 7:50:42 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.7.2009 21:11:00
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: majrim saj ni res pa je....kaka tišina je tle???...kam ste vse poniknile??? napiši kdaj kaj, pa ne bo take tišine ...... itak imam občutek da večina samo bere .......komentirat pa nima kdo pa saj si tudi ti dolgo samo brala in nič kometirala..pač ko je tema o kupovanju,ne debatiram....zdaj ko delam samo zjutraj se bom kej večkrat oglasila ma kaj se niti pohecat ne morem več tukaj ali kaj....... .....sploh pa ne vem zakaj misliš, da je letelo nate.....je bila pač splošna ugotovitev stanja,...... ni problem za hec austen.,ker veš,da sem vedno za ...je pa res,da se mi zadnje čase ne ljubi preveč pisat.. asso...nismo šli na plažo popoldan ---smo šli raje na sladoled ,jutri pa bo verjetno treba it na plažo zrakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....kako je blo?'
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.7.2009 21:11:41
|
|
|
|
majrim
|
kaj sem naredila...ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.7.2009 21:27:37
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim kaj sem naredila...ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj sam da se da prebrat mi smo pa šli danes na plažo, je prav pasalo...sem namreč prvič letos zaplavala zrak- dobrodošla iz dopusta!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.7.2009 21:43:02
|
|
|
|
asso
|
Mi pa smo šli in to z družbo... Zdej še ne spita, gledata Nodi in jesta piškote tako, da... lahko noč...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.7.2009 9:16:16
|
|
|
|
asso
|
Jutro, in spet padamo na drugo stran... Danes smo doma... smo mislili it zjutraj na plažo, ampak sta punci kaznovani, ker včeraj zvečer nista nič ubogali... seveda meni se kaj dosti ne da it, zato tudi taka odločitev Sem se odločla, da danes malo postorim doma, glede na moje izboljšave glede zdravstvenega stanja in moram celo goro rube zlikat... in to sem se odločla, da nesem likalno in likalnik kar dol na zrak, ker če ne v hiši naredim savno. Včeraj pa sem ugotovila, da so v našem morju ponovno meduze... tako, da smo včeraj zaradi tega tudi skrajšali kopanje. Je eno punčko po nogi kar močno opekla... Tiste jutranje javite se kaj... predvsem Austin, ker itak ostale jutranje so večina na dopustu. Aja, Nektarina ti se lahko tudi kaj oglasiš, pa NAVT mislim, da si tudi jutranja...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.7.2009 9:19:30
|
|
|
|
n€na
|
jutro, na hitrico, da napišem par besed V soboto ko smo prišli k mojim sva midva si malo privoščila in odšla v kino Nalednji dan pa je Zala dobila malo vročine, ki je tekom popoldneva izginila...odšli smo v hribe, kjer je moja mala zakuhala in je mogu moj gasa v dolino v lekarno po calpol, da smo ji zbili vročino ...lekcija za drugič Sem pa ugotovila, da so bile afte krive,. da je dobila vročino....sem pa imela s sabo gengigel, s katerim sem ji mazala afte in je bilo v dveh dneh dobro v torek je dobila ves bel jezik in ji pogledam v grlo je imela malo rdečega (je tudi slabo jedla) sem prebrala navodila za calpol in je pisalo da lahko dam tudi v primeru bolečega grla in sem ji dala 2x po eno žličko in včeraj zvečer je bila kot nova.....razen teh problemov ni bilo nobenih drugih ž Danes pa gremo v Logarsko dolino v pravljično deželo, nekam na kosilo in potem se vračamo k mojim...jutri skočimo še na en piknik in potem Zala ostane pri mojih na počitnicah midva pa se vračava v službo....Mislim, da z Zalo ne bo nobienih problemom, ker je čisto okupirala babico in dedija... aja pa nisem povedala...Zala je čisto sama spala v veliki postelji (sem kupila ograjico) in je spala ko polhek slikice pa pripopamo ko pridemo domov...bo več časa
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.7.2009 9:25:53
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Danes pa gremo v Logarsko dolino v pravljično deželo, nekam na kosilo in potem se vračamo k mojim...jutri skočimo še na en piknik in potem Zala ostane pri mojih na počitnicah midva pa se vračava v službo....Mislim, da z Zalo ne bo nobienih problemom, ker je čisto okupirala babico in dedija... aja pa nisem povedala...Zala je čisto sama spala v veliki postelji (sem kupila ograjico) in je spala ko polhek Lepo n€na, da si se javila... sej vedno mora kakšna vročinica pokvarit dopuste... Ne more vedno it vse gladko... Samo, da ni hujšega... Jaz pa danes gledam poročila in ugotovim, da Sardinia gori... glih na tistem delu, ki imamo namen it septembra je vse v ognju ... mogoče bo zaradi tega kaj nižja cena dopusta... ampak tej požari so res hudičevi...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.