|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
13.7.2009 8:13:21   
nektarina
Jutro.    Mi smo imeli lep vikenduser posted image ,škoda, ker je tako hitro minil in danes je vse rutinsko.   Že začela sem slabo. Najprej grde sanje user posted image no nekomu  sem  podaljšala življenje , ker sem jokala v sanjah ,da je umrl.
Najprej NIk noče obleč majice in hoče ostat v pižiamici. na poti v vrtec se oglasi  Alex in začne jokat,da hoče ven. Pridemo  pred vrtec jok še večji , v slačilnici pa obup... začel  je tako histerično jokat  in ni hotel notri.  Od kar smo bili bolani  noče več  vrtec, čeprav je bil on tisti, kateri je vedno hotel v vrtec in komaj čakal,da gremo.. Zdaj pauser posted image user posted image
Ne vem, mogoče se mu je kaj tam zgodilo  ali je samo  se malce razvadu, ker doma je  gledal cel dan risanke. SO pa tam  isti otroci in iste vrgojiteljice.
V glavnem jaz in moj sva oba  OFFF.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
13.7.2009 8:15:16   
nektarina
Da ne pozabim:  Nena , čestitke.
PA  vse naj  tudi tistim , ki so praznovali  ( Erika, Neža)user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
13.7.2009 9:01:49   
austen
jutrouser posted image

Erika se zahvaljuje za čestitkeuser posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
13.7.2009 11:16:12   
asso
Ojli,

ma kje ste danes vseuser posted image

Aja, pa za srečanje... jaz v četrtek ne morem...

Zrak, se pripravljaš na dopust... jaz bi tudi... upam, da mi uspe najt kaj za september...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
13.7.2009 13:07:53   
n€na
Jaz tukaj čičam in čakam da bo ura 14, da jo šibam domov....

Sem malo omejena glede pisanja, ker nisem saba sodelavko pa full firbec kaj imam toliko za pisatuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
13.7.2009 13:15:02   
n€na
Me je pa danes klicala kolegica, da je na krku in da se danes vrača domov in je rekla, da se bo oglasila pri meni, komaj čakam...je že dolgo nisem videlauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
13.7.2009 13:17:45   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Ojli,

ma kje ste danes vseuser posted image

Aja, pa za srečanje... jaz v četrtek ne morem...

Zrak, se pripravljaš na dopust... jaz bi tudi... upam, da mi uspe najt kaj za september...

tudi mene v četrtek ni..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
13.7.2009 13:31:30   
n€na
pol se pa zmente za kak drug dan...jaz itak vedno manjkamuser posted image user posted image user posted image

bom še pa sestrično vprašala (je v KP na dopustu) če jo vzame za en dan k sebi na počitnice in naj gre z njimi na plažouser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
13.7.2009 13:33:26   
asso
Ja, ne vem, če nam bo kmalu kaj zneslo v večini, ker počasi zdej grejo eni na dopust, kasneje drugi... in se dobit je Amerika...

Kot pravim jaz če ne drugo bom popoldne se hladila pri Delfinu v morju...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
13.7.2009 13:50:25   
austen
nena26....kam pa greste na dopust? Meni je tudi lepo na planincahuser posted image pa bi ukradla kako idejouser posted image .....sem firbčna vemuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
13.7.2009 13:53:16   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: austen

nena26....kam pa greste na dopust? Meni je tudi lepo na planincahuser posted image pa bi ukradla kako idejouser posted image .....sem firbčna vemuser posted image

gremo na Golte na eno lovsko kočo, katere oskrbnik je moj stric...in bomo malo okrog hodili in gobice nabirali...zvečer jih bomo pa pojedliuser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
13.7.2009 13:55:01   
n€na
En dan bomo šli tudi v Logarsko dolino in v pravljični gozd, ki so ga naredili v okolici logarske...takrat bomo stopili še na Okrešelj, seveda če bo Zala za touser posted image user posted image  in v kakšni fizični kondiciji bom jaz, ker sem že sedaj za en drekuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
13.7.2009 13:58:47   
n€na
evo še link

http://www.kam.si/izleti/golte.html

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
13.7.2009 14:00:16   
n€na
zdej pa grem

lp

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
13.7.2009 21:23:22   
dskubin
Čau pupe, se mi je prav dopadlo prebrat debato minulih dni. Jaz sem trenutno fraj, sta oba tamala ostala pri mojih na počitnicah - no, ne vem do kdaj, ker je včeri Draž štrajkal, danes pa Diti - kar mi ni prav nič všeč, ker tega nismo vajeni. Sicer so ju uspeli hitro obrnit okoli, samo jaz sem vseeno pristaš tega, da če bosta jokala, jih grem takoj iskat, da se jima slučajno ne zameri.

Se strinjam in za torek in četrtek, takrat ko bo, jaz pridem jest user posted image

sibil - konec septembra gremo mi na malo daljše počitnice, pridi enkrat na čvek, boš vse ujela not user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
13.7.2009 21:35:46   
majrim
asso....sem zdej brala,da naaslednje tri dni odsvetujejo bit na soncu od 12 do 18,ker bo velika koncentracija ozona...user posted image user posted image (uničuje celice in je nevaren za astmo)....moja piška je pa pol že v transuuser posted image ...bomo vidli..user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
13.7.2009 21:43:09   
thaiss

dskubin - user posted image ti si edina resna, se vidimo v četrtek, pa četudi bomo same!!!!
zrak in sibil- uživajte na dopustu!!!

majrim- malček si imela prav, Matia me je presenetil in bil priden v vrtcu. Takoj ko sem prišla iz službe mi je pritekel povedat da ni nič jokal, da ga je čuvala Urškauser posted image Poznaš to Urško???

nektarina pri vas je pa res pestro!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
13.7.2009 21:44:26   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
...sem zdej brala,da naaslednje tri dni odsvetujejo bit na soncu od 12 do 18,ker bo velika koncentracija ozona...user posted image user posted image (uničuje celice in je nevaren za astmo)....

sem slišala da nekje to piše??? kak link prosim??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
14.7.2009 7:18:51   
n€na
jutrouser posted image

Kaj je zdaj s tem vremenomuser posted image ..en dan vroče za pouser posted image , drugi dan taka oblačnost da ne vidiš dva metra pred sabouser posted image

Glede ozona bo najhujše na koperskem območju, je rekla sodelovka, da je kazalo po tv...

Sm pa jaz tud gledala tv pa zgleda, da je šlo tole mimo meneuser posted image user posted image ...

grem si skuhat eno kafe....doma mi ni preveč pasalouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
14.7.2009 7:46:36   
asso
Jutro še od mene...

še slabo urco tu, potem na en seminar in začetek mojega dopustauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

asso....sem zdej brala,da naaslednje tri dni odsvetujejo bit na soncu od 12 do 18,ker bo velika koncentracija ozona...user posted image user posted image (uničuje celice in je nevaren za astmo)....moja piška je pa pol že v transuuser posted image ...bomo vidli..user posted image

Itak je vedno tako, ko je lepo sonce je ozon... nič zato, bomo hodili pred 12. in po 18-ihuser posted image user posted image user posted image  Vmes pa bomo spaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

grem si skuhat eno kafe....doma mi ni preveč pasalouser posted image

Meni pa je full pasalo, zdej pa sem na zajtrku s toplim briošem...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
14.7.2009 7:55:40   
n€na
Zajtrk bom imela jaz malo več kasnouser posted image

Pride moj user posted image  danes do mene in greva skupaj on na kavo jaz na rogljičekuser posted image
Ne morem verjet, da mi kava ne gre, ker do sedaj bi jo spila v hektolitrih če bi jo lahkouser posted image user posted image ...je že tako prav....

Moram prit pred dvanajsto nazaj v pisarno, da me slućajno ozon ne uloviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
14.7.2009 8:01:23   
melaverde
jutrooo

Pride moj user posted image  danes do mene in greva skupaj on na kavo jaz na rogljičekuser posted image
Ne morem verjet, da mi kava ne gre, ker do sedaj bi jo spila v hektolitrih če bi jo lahkouser posted image user posted image ...je že tako prav....

Moram prit pred dvanajsto nazaj v pisarno, da me slućajno ozon ne uloviuser posted image user posted image user posted image

tudi meni med nosečnostjo ni pasala kava user posted image

dskubin in thaiss, se lahko pridružim?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
14.7.2009 8:01:31   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

dskubin - user posted image ti si edina resna, se vidimo v četrtek, pa četudi bomo same!!!!

jaz sem tudi resna....pridem pa magari smo samo 3user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
14.7.2009 8:04:16   
nektarina
Jutro....
zdaj mi je dala Asso idejo za  broiš in moram še jaz na kavo,
njami 

Danes je bilo jutro  malo  bollše. Vseeno pa je Alex tudi danes v vrtcu zajokal. No, še ta teden  in pol smo na dopustu.  Kaj bo po dopusto  pa bo nova štorija.
BOjim se pa 1 septembra ko  gremo v nov vrtec.   Zame bo itak bližje in tudi osebe katere delajo tam poznam vse. Problem bo le pri  otrocih, ker oni  ne poznajo nobene vzgojiteljice in nobenega otroka.  V sedanjem vrtcu  so si  že naredili svoja prijateljstva in seveda tudi  simpatije  s  punčkami.  Pa tudi ambient bo nov in  vrtec malo  bolj živahen , ker je  več  otrok
Nena:   ti boš tudi menjala Zali vrtec kajne??  Najbrž  tudi tebi  tebe malce stiska pri srcu , ko pomisliš na to . 

Kje je  Mela? ZAdnje čase nekaj štrajkauser posted image user posted image user posted image   ali je že na dopustu?
Ben, tanto fa, če bo to brala se bo  sigurno oglasila.
Thaiss:  ja, ja mi imamo kar živahno.  To imajo  vse tiste ki imajo 2 otroka ali več   pa naj bodo dvojčka ali  različnih starosti.  
Pri nas vlada sedaj veliko  ljubosumlja.  Če že gremo  na sprehod je pravi kaos.. Oba jočeta in se hočeta nosit pri tatiju... mene pa niti ne pogledajouser posted image
Tukaj se vidi ,da sem pretežno jaz z njimi doma  in tatija vidijo le zvečer in  delno ob vikendih..

Se oglasim kaj pozneje, če bo časa... pa  pa

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
14.7.2009 8:08:21   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

jutrooo

tudi meni med nosečnostjo ni pasala kava user posted image

He , he pa se je oglasila.

Nena: tudi jaz kave nisem pila med nosečnostjo. No ja včasih kje za družbo ampak ne v takšnih količinah  ko zdaj.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.