![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:37:50
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: nena26 majrim...lepo je bilo malo počvekati s tabo in Nežo...Zala je skozi govorila v avtu...teta dala keka ...teta še dala keka si me prehitela ...ampak je res gušt pridet v vrtec in jo vidit nasmejano mi pa imamo krizo, naslednji teden bo še huje, ker ne bo nobene njegove ma kaj obe hkrati so na dopustu al kaj??...pri nas tega hvala bogu ni,v saj to ...sem pa bila pozitivno presenečena ta teden,kako dobro se je odvijal ja, grave...jutri bo taka kriza da joj...pomoje ga boš zjutraj v oktobrsko slišala kao bo jokcal ma kaj veš,lahko da bo ok nimam nekega velikega upanja..... na srečo nimam šefa ta teden v službi, tako da bom šla zjutraj lahko kako minutko kasneje od doma, pa da vidim v kateri skupini bo!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:40:33
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena26 bravo za uživanje kje ste pa bili na plaži? Smo bili v _San simonu in jo blo full trave ...smo šli čisto do mreže tam je ni bilo.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:44:25
|
|
|
|
thaiss
|
mi smo bili tudi zdej dvakrat v San Simonu, ma una mivka mi je tako ogabna
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:45:46
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim thaiss...ste bli prej tle zadaj na klopci?? z bičikleto?? ja ja, smo se vračali iz sprehoda, pa Matia je bil tako utrujen da smo mogli eno pavzico naredit je reku i,da vas gleda...a smo ble glih pri večerji
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:46:40
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mi smo bili tudi zdej dvakrat v San Simonu, ma una mivka mi je tako ogabna ma v delfinu je vsaj manj gužve...
< Sporočilo je popravil majrim -- 12.7.2009 21:47:36 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:47:03
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mi smo bili tudi zdej dvakrat v San Simonu, ma una mivka mi je tako ogabna men je pa lih mivka fajn, ker ni treba po kamnih hodit...je pa res da pride mivka v vsako špranjo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:47:19
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim thaiss...ste bli prej tle zadaj na klopci?? z bičikleto?? ja ja, smo se vračali iz sprehoda, pa Matia je bil tako utrujen da smo mogli eno pavzico naredit je reku i,da vas gleda...a smo ble glih pri večerji ma ga nisem vidla samo okno od Neže je bilo odprto
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:48:17
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim thaiss...ste bli prej tle zadaj na klopci?? z bičikleto?? ja ja, smo se vračali iz sprehoda, pa Matia je bil tako utrujen da smo mogli eno pavzico naredit je reku i,da vas gleda...a smo ble glih pri večerji ma ga nisem vidla samo okno od Neže je bilo odprto samo pogledal je ,ker je mogu pripravit sobo zA SPANJE
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:48:20
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mi smo bili tudi zdej dvakrat v San Simonu, ma una mivka mi je tako ogabna zato pa mi hodimo v delfina,ker mi je tudi meni mivka škifo v delfina ne grem samo zato, ker ni lepega dostopa v vodo za Matio. Mormo it en dan pogledat na svetilnik, čene pa kr v Žusterno s kolesi
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:48:25
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mi smo bili tudi zdej dvakrat v San Simonu, ma una mivka mi je tako ogabna ma v delfinu je vsaj manj gužve... bomo naslednjič tudi mi prišli tja
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:49:37
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mi smo bili tudi zdej dvakrat v San Simonu, ma una mivka mi je tako ogabna men je pa lih mivka fajn, ker ni treba po kamnih hodit...je pa res da pride mivka v vsako špranjo joj, ko pridem domov ne vem kje začet prej mivko pucat....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:50:13
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mi smo bili tudi zdej dvakrat v San Simonu, ma una mivka mi je tako ogabna ma v delfinu je vsaj manj gužve... to pa je res
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:50:30
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: thaiss mi smo bili tudi zdej dvakrat v San Simonu, ma una mivka mi je tako ogabna v delfina ne grem samo zato, ker ni lepega dostopa v vodo za Matio. Mormo it en dan pogledat na svetilnik, čene pa kr v Žusterno s kolesi MA SAJ NI NIkjer idealno...meni odgovarja,ker je blizu...Neži je glavno,da je v vodi.. ...svetilnik mi je pa od nekdaj odvraten
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:52:03
|
|
|
|
thaiss
|
jaz še nisem bila na svetilniku odkar so ga obnovili, tako da bo treba it pogledat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:52:33
|
|
|
|
thaiss
|
to pa itak da ni nikjer idealno
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:53:58
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss to pa itak da ni nikjer idealno idealno je v maju ali juniju,ko ni še žabarjev
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:55:38
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss to pa itak da ni nikjer idealno idealno je v maju ali juniju,ko ni še žabarjev
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 21:58:07
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss to pa itak da ni nikjer idealno idealno je v maju ali juniju,ko ni še žabarjev ...in ostalih plazilcev, ki motijo naš vsakdan
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 22:00:31
|
|
|
|
thaiss
|
hahhhahhahaaaaa plazilcev
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 22:01:17
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss to pa itak da ni nikjer idealno idealno je v maju ali juniju,ko ni še žabarjev ...in ostalih plazilcev, ki motijo naš vsakdan dobra oznaka
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 22:01:47
|
|
|
|
majrim
|
grem jaz brat ---lep začetek tedna
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 22:02:38
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim grem jaz brat ---lep začetek tedna jaz pa spat....nočka!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 12.7.2009 22:07:03
|
|
|
|
n€na
|
pol grem pa jaz tudi med tem mi je Zala polila kavč s kakavom še dobro, da sem imela deko čez in se na kavču nič ne pozna ..grem še malo počistit
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.7.2009 7:52:23
|
|
|
|
asso
|
Jutro, pridne za večerni čvek Jaz sem imela dober namen se zjutraj kaj oglasit, ampak RR ni delal, popoldne ko sem ga uspela vžgat, pa sem padla na moj ringaraja in me je minila volja, ko nisem niti mojih sporočil skoraj našla Z dragim pa sva bila ponovno fraj in sva šla spat ob 21.30 (še po svetlem)... V petek sva imela z dragim še prost izhod zvečer... v soboto popoldne smo dvignili otroke, ker smo šli na en rojstni dan, včeraj pa sem jih popoldne ponovno pustila pri mami, ker še danes in jutri delam potem pa končnoooo dopuuuuust... Pa tašča ima danes zobarja tako, da sta kar gor ostali, danes po službi pa ju grem iskat. Je prav mirno zdej, ki ju ni... pa še vsi sosedje pravijo, da je takšna tišina, mir Aja, pa tudi mene boste popoldne srečale pri Delfinu tako, da se lahko dobimo... Meni pa je tu lepo, tudi če je gužva se nekako razgubi. Jasno, je boljše, če je ni, ampak... Zjutraj pa bom mogoče kaj do mokre mačke šla s puncama, če bo volja , ko še upam, da ne bo gužve. Lep začetek tedna vsem
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.7.2009 7:58:22
|
|
|
|
n€na
|
Jutro, Jaz tudi komaj čakam dopust...še ta teden in šibamo v planino, med ovce in krave ...možgane bomo dali na off . Komaj čakam, šem že čisto izmučena in utrujena....dopusta nisem imela že ne vem od kdaj....doma sem bila edino ko je bila Zala bolana, drugače pa ne...Zato res komaj čakam tale moj težko pričakovani dopust
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.