![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 17:58:54
|
|
|
|
asso
|
Nena, najprej čestitke Da bi vse potekalo čim bolj gladko in brez kakšnih slabosti in utrujenosti... IZVIRNO SPOROČILO: nena26 meni danes tako nagaja RR, da za p.opi.zdi.t Meni ne, da je nagajal. Mi je cel sistem zablokiral tako, da nisem sploh mogla it gor in pogledat. Z Zrakom sva debatirale, da imamo isti problem... ker najprej sem mislila, da mene računalnik zeza, pol pa sem skapirala, da to dela samo, ko hočem it na našo debato No tudi pri drugih debatah me je zezalo... V glavnem doma... in zdej se bom lotla malo likanja, ker če ne bo preveč na kupu. Čeprav nimam kaj dosti volje... Punci sta pri mojih in najbrž uživata. Za domov ne sitnarita, ampak Tarin 100x na dan vpraša Kje je MOJA mama? Je prav hecna zdej, ko je začela govorit in to kar lepo. Pa tudi po telefonu lepo debatira... Evo, zdej pa dvignem rit in likalnik v roke, ker je že segret in pripravljen na delo (jaz sploh ne)... Aja Sibil čestitke in še 1x hvala, upam, da si dobila nakazano (ti je direkt moja sestra)...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 19:03:11
|
|
|
|
Sibil_
|
Asso - sem dobila, če boste še rabili samo povejte. Čakte, ma ni bilo nekaj govora, da je še ena primorka noseča?No, se bo razkrila ali samo izbrane veste kdo je? Al sem jaz to narobe razumela? Joj, ko tako slišim za novo nosečko me prime volja za še enega/eno, ampak potem pomislim na nosečnost, porod, pa na prvo leto doma -ne, dost bo moralo bit. Zaenkrat... LP, Sibil RR
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 19:44:09
|
|
|
|
thaiss
|
čau, čau čestitke frišne nosečke naj vam meseci v nosečnosti minejo čimlepše in na koncu enega (alpa dva)zdravega bejbija!! sibil bravo za napredovanje!! IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Babe, kdaj se dobimo, septembra bo prepozno . Kaj pa v petek, jaz takoj odpovem druge načrte za malo čveka? ja se strinjam, da bo septembra prepozno A petek-jutri misliš???? Asso - sem dobila, če boste še rabili samo povejte. kaj ti to ponujaš Sibil??..........sej veste da me je en sam firbec
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 19:46:15
|
|
|
|
thaiss
|
VSE NAJBOLJŠE ERIKI ZA 2. ROJSTNI DAN!!!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 20:04:21
|
|
|
|
Sibil_
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Asso - sem dobila, če boste še rabili samo povejte. kaj ti to ponujaš Sibil??..........sej veste da me je en sam firbec Hehe, Thaiss tebi bom ponujala KO boš noseča - če že nisi, seveda :)) Drugače pa se gre za kapljice iz Avstrije za krče. LP, Sibil RR
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 20:22:59
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Asso - sem dobila, če boste še rabili samo povejte. kaj ti to ponujaš Sibil??..........sej veste da me je en sam firbec Hehe, Thaiss tebi bom ponujala KO boš noseča - če že nisi, seveda :)) Drugače pa se gre za kapljice iz Avstrije za krče. LP, Sibil RR allora lahko počaka ko rodim ...Antiflat pa nam itak niso pomagale, tako da....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 20:24:24
|
|
|
|
n€na
|
Vse najboljše Erika
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 20:25:55
|
|
|
|
n€na
|
Zakaj imam tako majne črke
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 20:29:32
|
|
|
|
thaiss
|
ma neki ga sračka ta RR...jaz tudi slikic ne morem prilepit
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 20:30:13
|
|
|
|
thaiss
|
nena26 vidim da si si že ticker naštimala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 21:32:11
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena26 vidim da si si že ticker naštimala jp... sam tale rr pa res full šteka...imam zahtevek zta prijatelstvo, že en lep čas., pa ga nikakor ne morem potrdit
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 21:38:18
|
|
|
|
majrim
|
ma naj gre vse skupi v kur.....sem napisala cel roman,pa **** ven
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 21:40:15
|
|
|
|
majrim
|
heheh...so mi zbrisali alora erika...............lupčka in vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nena.......jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,uživaj še zame dskubin....zakaj septembra prepozno*????????????????
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 21:44:51
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 sam tale rr pa res full šteka...imam zahtevek zta prijatelstvo, že en lep čas., pa ga nikakor ne morem potrdit jaz ma tudi tale zahtevek za prijateljstvo a ga ne morem potrdit
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 21:45:38
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim heheh...so mi zbrisali tako se napiše: K..u//Ra.c*
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 21:51:07
|
|
|
|
thaiss
|
Majrim si delala popoldan danes??? Sem bla tam, pa te ni bilo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 23:04:59
|
|
|
|
tejčica
|
Še podopustniško javljanje od nas. Bilo je suuuperrr! Res smo se imeli enkratno in definitivno je bilo prekratko. Let je minil brez težav. Mali je v obe smeri spal skoraj celo pot, Tajo pa se je lepo dalo zamotit. Prve dva dni smo Vida komaj v vodo spravili, pol se mu je pa čist utrgal. Je skakal v vodo (seveda v mali bazen), se tunkal, plaval. Taja pa je ravno tako uživala in se naplavala. Nakup vozička pred odhodom se je izkazal za res dobro odločitev. Res nam je prišel prav na letališču, na izletih... No, kot vidite na sliki, se tudi skoraj sedemletnice še spravijo notri. Eni še na dopustu ne morejo brez frizerja. Temperature so bile vsak dan od 36 - 38, ampak je vedno malo pihal veter, tako da se sploh ni čutilo. Pa itak da vročino na dopustu prenašamo čisto drugače kot pa če si doma in delaš. V sklopu hotela je bilo tudi veliko igrišče, tako da zabave za maledva ni manjkalo. Bi lahko pisala še in še... skratka bilo je res super.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.7.2009 23:15:49
|
|
|
|
tejčica
|
Nena, čestitkeeeee!!! Ti želim res lepo nosečnost. Kaj še kakšna nosečka se skriva tu??? Hitro na plan, sem firbčna zdej! Erika, vse naj naj za 2. svečko!!! Mela, čestitke tudi tebi. Vidim da se menite za večerni izhod. Se z veseljem pridružim, če bo za vikend. Med tednom jaz bolj težko. Sibil, čestitke za napredovanje. Verjamem da komaj čakaš, predvsem boljši urnik.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.7.2009 6:19:42
|
|
|
|
n€na
|
jutro, jaz bom danes v službi delovno samo do devetih ..pol gremo na delovni sestanek, kjer šefi govorijo in mi ne delamo ni...ne vem zakaj pol delovni sestanek Po sestanku pa požrtija ki se je jaz ne bom udeležila in bom zviznila domov...če mi bo ratal hvala vsem za čestitke...in upam tudi jaz, da ne bo kakih problemov Čeprav po eni strani sploh ne morem verjet, da nam je uspelo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.7.2009 7:58:56
|
|
|
|
asso
|
Jaz na hitrco Kaj čem reč... hura za petek , ampak komi čakam, da se vsaj delovni dan zaključi, ker petki so vedno norišnica... vsem se nekaj mudi, vsi hitijo... in še zadnji moj delovni dan pred dopustom naj bi bil... ampak itak ne bo tako, bom tudi v ponedeljek tu in torek en seminar in potem upam, da od srede naprej mi bo res uspelo it na dopust in izklopit vse... Tejčica lepe slike Kje ste že bili
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.7.2009 8:46:26
|
|
|
|
melaverde
|
jutroooo Erika vse najboljše tudi od nas 3h !!!! tejčica, hvala za poročilo in slike...zelo lepo!! mi gremo letos prvič za 10 dni...že vnaprej vemo, da bo ene tri dni potreboval za v vodo....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.7.2009 8:56:20
|
|
|
|
zrak
|
ERIKA VSE NAJ. MAMICI IN TATICI TUDI
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.7.2009 9:08:48
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak ERIKA VSE NAJ. MAMICI IN TATICI TUDI Kako si danes zgovorna
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.7.2009 9:13:46
|
|
|
|
zrak
|
AJA ŠE TO SEM POZABILA NENA ČESTITKE ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.