|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
8.7.2009 8:38:06   
NAVT
Jutro vsem!

Pri nas imamo ful radi plenice user posted image Opažam pa, da nista kaj preveč pozorni kadar nastaja lužica na tleh. Edina reakcija na to temo je Nežina. Ko naredi lužico, se z roko malo pobriše in hitro najde karkoli, da začne lužico brisat. Ful se ji zdi fajn, je vsa nasmejana in si pravi, da je pridna!
Bom še malo vztrajala, mogoče jim pa klikne. A je to veliko lažje počet zunaj, kot v stanovanju. Mene je kar malo panika jih pustit doma obe samo v gatkah. Navadno uloviš eno lužo, da glih ne čofajo po njej, nastane že žurka pri drugi. Pol je par minut miru, pa zaključi prejšnje delo!!!

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
8.7.2009 9:21:40   
asso
Vse naj, naj, naj.... Melauser posted image user posted image user posted image

user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
8.7.2009 9:28:16   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Jutro vsem!

Pri nas imamo ful radi plenice user posted image Opažam pa, da nista kaj preveč pozorni kadar nastaja lužica na tleh. Edina reakcija na to temo je Nežina. Ko naredi lužico, se z roko malo pobriše in hitro najde karkoli, da začne lužico brisat. Ful se ji zdi fajn, je vsa nasmejana in si pravi, da je pridna!
Bom še malo vztrajala, mogoče jim pa klikne. A je to veliko lažje počet zunaj, kot v stanovanju. Mene je kar malo panika jih pustit doma obe samo v gatkah. Navadno uloviš eno lužo, da glih ne čofajo po njej, nastane že žurka pri drugi. Pol je par minut miru, pa zaključi prejšnje delo!!!

saj jima bo kliknilo...še nihče ni ostal v plenicahuser posted image

ko vidijo druge in jim postane zanimivo potem poskusiš in vidiš ali so pripravljeni ali ne...

jaz moje nikamor nisem silila, je bila kakšen dan samo v gatkah, drugi dan skozi v plenički...sedaj ko pa mi je začela govorit kaka, jo dam na WC in enkrat naredi kaj, drugič spet ne...nastanejo pa tudi pri nas lužice, samo mi pride vedno povedat, da je moko (mokro)....ali pa od samega veselja vriska, ker bo mami bisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
8.7.2009 9:30:35   
n€na
Mela vse naj naj tudi od nasuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
8.7.2009 9:42:42   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Jutro vsem!

Isto pri nas.   Zadnjič ko sem lužo brisala   se je že drugi  spodrsnil in padel. Saj ne vem, če  jit po  krpico in pobrisat ali gledat drugega ,da ne začne skakat po njej.  

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
8.7.2009 9:47:16   
nektarina
Ma vidim ,da nekdo danes praznuje.  ALLORA  VSE NAJBULJŠEuser posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
8.7.2009 9:48:44   
NAVT
Mela, veliko lepega!!!!!!

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
8.7.2009 12:11:39   
majrim
melaaaaaaaaaaaaaaa
vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo v življenju!!!!!!!!!!!!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
8.7.2009 12:12:10   
majrim
asso....zakaj meni noče več prilepit slikic???''

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
8.7.2009 15:11:59   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

Boouser posted image user posted image  Verjetno odvisno s kje pobiraš slikico... meni tistih iz računalnika mi jih noče prilepit, če pa kakšno iz neta pa mi jo. Toliko pa ne obvladam, da ti bi povedala zakaj temu takouser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
9.7.2009 6:18:42   
n€na
jutro,

a se spomnite, da sem vas prosla, da držte pestiuser posted image user posted image

kaj naj rečem mislim, da nam je ratalouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
9.7.2009 6:19:54   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

Boouser posted image user posted image  Verjetno odvisno s kje pobiraš slikico... meni tistih iz računalnika mi jih noče prilepit, če pa kakšno iz neta pa mi jo. Toliko pa ne obvladam, da ti bi povedala zakaj temu takouser posted image

meni tudi neki štrajka za dat likice goruser posted image user posted image

mogoče je krivo, ker urejajo mojo ringarajouser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
9.7.2009 6:21:09   
n€na
mela....kako si praznovala...žurka uspelauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
9.7.2009 6:22:21   
n€na
......nič grem delat se tipkamo pol, če mi bo zneslo...zjutraj ponavadi še gre, ker grejo vsi kofetkat, pol pa vsi znorijo in bi vsi vse imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
9.7.2009 6:46:52   
Sibil_
Dobro jutro!

Nena26 - ČESTITAM!!!Pa enega lepega zdravega dojenčka ti želim! Si mi prav polepšala jutro...to mi vsak nov dojenček naredi, hehe user posted image

Kdaj imaš pa PDP?user posted image

Mela vse naj naj za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

Sicer sem pa že v službi, včeraj sem imela res lep dan ker sem izvedela, da bom od 1.9. naprej na drugem delovnem mestu z boljšim urnikom in bolj odgovornim delom, jupiiiuser posted image  

Šibam, delo čaka,LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
9.7.2009 7:04:42   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Dobro jutro!

Nena26 - ČESTITAM!!!Pa enega lepega zdravega dojenčka ti želim! Si mi prav polepšala jutro...to mi vsak nov dojenček naredi, hehe user posted image

Kdaj imaš pa PDP?user posted image

hvala sibil,user posted image user posted image ampak nisem mislila še tako hitro javno povedat...kar je je...upam da je ratalo....moram še h gineku na pregled...sem komaj včeraj test nardila in je pokazal + po mojih izračunih bi pa naj bilo enkrat marcauser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
9.7.2009 7:41:33   
austen
nena26......čestitke!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da ti G potrdi kar ti je + napovedaluser posted image
pa čimmanj težav v teh par mescih in sploh vse naj naj.....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
9.7.2009 8:26:58   
NAVT
Nena, čestitam!!!!! Tudi če bosta dva, bo veselja še več user posted image

Sibil, čestitam za napredovanje!!!

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
9.7.2009 8:50:40   
melaverde
Dobro jutro!

Najprej najlepša hvala za lepe želje vsem !!

nena26, čestitam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

sibil, čestitam za napredovanje ! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
9.7.2009 9:37:43   
n€na
meni danes tako nagaja RR, da za p.opi.zdi.t

a še kateriuser posted image  stalno me meče ven in se moram kar naprej prijavljatuser posted image

Hvala za čestitke...

Sibil- čestitke tudi tebi za boljšo delovno mesto...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
9.7.2009 9:39:59   
n€na
NAVT ti si pa za heceuser posted image user posted image user posted image

mela - še vedno nisi povedala kako si praznovala user posted image ...je bilo tako lušno, da se nič ne spomnišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
9.7.2009 10:14:05   
melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

NAVT ti si pa za heceuser posted image user posted image user posted image

mela - še vedno nisi povedala kako si praznovala user posted image ...je bilo tako lušno, da se nič ne spomnišuser posted image user posted image user posted image

oprosti, sem spregledala...ma res nič posebnega, zame so rojstni dnevi en sam napor....
čistim in pospravljam prej, pol strežem cel dan in nato še 2 dni pospravljam user posted image

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
9.7.2009 11:20:00   
n€na
boga,

bi se mogla pustit strešt....ne da si ti stregla drugimuser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
9.7.2009 12:53:05   
n€na
kje ste vseuser posted image

Danes se mi nič ne da...sem tako lena in smotana, da ne vem kaj bom sama sabo...imam še eno uro za delat in ne vem kaj bom počela...najrajši bi šla domov...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
9.7.2009 17:11:12   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: nena26
ampak nisem mislila še tako hitro javno povedat.

Res je, nisi mislila user posted image , kako češ neki na RRju skrivat? Da te malo potolažim - ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

sibilRR - čestitke tudi tebi, hitro ti gre to! user posted image user posted image user posted image

Babe, kdaj se dobimo, septembra bo prepozno user posted image . Kaj pa v petek, jaz takoj odpovem druge načrte za malo čveka?

mela - jaz te razumem, jaz mam iste probleme z RDji, meni je to kr nekako odveč. Najprej hočem, da je vse popolno, pol se pa nagaram, da nimam nič od tega. Nepoboljšljiva user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 9.7.2009 17:16:51 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.