tintara
|
Zakaj že nisemvzela listka in pisala, kaj moram pokomentirat? Se je nabral, za vikend sem bolj malo na netu, pa dva dni sem že povožena... Shopgirl: ma, tok me je začel zvijat, da pogoji za nakup svojih oblačil tudi slučajno ne bi bili optimalni in sem raje šla domov. Zvečer se je potem resneje začelo in ponoči nadaljevalo, mislim, da sem bila več časa na stranišču kot v postelji, tako da sem zjutraj otroka sam odpeljala v šolo oz vrtec in .... šla spat. Zdaj sem se opogumila in šla v trg po prepečenec, banane in suhe borovnice. MA da prime in me zaštopa. Sicer bom pa še jutri doma. Ah, če bo men kej dopusta ostalo??' Preživljanje vikendov: ma mi bluzimo naokoli 100 na uro, se mi zdi. Vsak (če je le vreme) vikend gremov hribe, so ap to nižji hribi, itak ta mala dva ne zmoreta. Ali pa v gozd in tam vandramo naokoli. Pa na morje bi lahko spet kaj šli, ta vikend bi se dalo še kaj kopat. Pa zdaj je jesen, se da nabirat gobe.pa kostanj bo kmalu, pa zanč smo fuuuuul robid dobil (bogsigave, če ni driska od tod)... Tudi v prvi nosečnosti je bilo podobno: sva šla na kak izlet, se mi zdi, največkrat pa v nižje hribe: recimo Velka planina sam bolj z vrha, ali pa kakšni manjši, manj poznani hribi. Ali pa na Blegoš smo šli v drugi nosečnosti... Ma saj ko tko razmišljam, ni nič čudnega, da sem po delovnem dnevu precej manj utrujena kot po vikendu. Ne vem, jaz se sploh ne spomnim, da bi bila kdaj v prvih dveh nosečnostih kaj prida utrujena, no zdaj pa sem, ker je kondicija izpred 6 let počasi izpuhtela, ampak se ne dam. Sam včasih se pol zvečer zasekiram, če mi hočejo noge odpast Seks: no, nekak vmes. Se mi občasno zdi, da sem tolk okorna, da si grem prav na živce. Hm, po porodu: paše, ker vmes kar nekaj časa ne moreš, sam po drugi strani si pa tudi utrujen precej in zaspiš. Ma če gre za prvega otroka se že uštima, medtem k spi čez dan, pol k pa ta večji ne spijo več.... No, bomo videl. Želja itak pol zmaga. Neža7 in Beebee: držita se. Anuš: vsaj mislim, k nimam listka . Hvala za razlago razmika. Men so jo merili prvič, pa sem pol mal pozabla. No, sem preizkusila in je en prst. Obsega ne bom merla, je ziher prevelik, podatek pa ni bistven, pač pove, da sem med bolj okroglimi, če se lepo izrazim. Nič, mejte se lepo, moram poslat tole, da me ne skensla. LP; T
|