vijolca
|
Dobro jutro! Vidim, da smo vse pri precej podobnih težavah, malo nas v hrbtu zgrabi, pa malo kak kolk zaboli, da ne omenjam menjave razpoloženj in raznih čustvenih izpadov... sej bo kmalu boljše ! Riba83, tak izcedek je verjetno čisto normalen (tudi sama sem že imela obdobja, ko sem hlačke menjevala po večkrat na dan), pazi le, da nima kakšnega vonja (bakterijsko vnetje) ali da ni srbečice (glivično vnetje). Vozički: sem včeraj preizkusila tako GT3 kot Freestyla 3xl in moram reči, da bo odločitev težka. No, sej v resnici zgleda GT3 bolj pošten voziček, največja slabost se mi zdi pri GT3 zlaganje, ko ga skupaj potegneš, ga sploh nimaš več za kaj prijeti, kar koli sem prijela, se je hudič hotel spet odpreti. Zlaganje pri Freestylu mi je bilo veliko bolj priročno (in zlagal se bo voziček pri nas dnevno). Še ena prednost pri Freestylu se mi zdi sedež, ki se obrača v obe smeri, nekako si ne predstavljam, da nekajmesečnega otročka, ki preraste košaro, obrneš proč od sebe in greš na sprehod, že vidim, da se bom (v primeru, da se odločiva za GT3) vsakih 10 min ustavljala... Nama je pa pri GT3 bolj všeč ogrodje, košara se z zadrgo lepše zapre, strehica se na lahko pomika (pri Freestylu tako poka, da imaš občutek, da ti bo v roki ostala), pa še kar nekaj takih malenkosti... Sej pravim, odločitev bo težka. Vsekakor se včeraj nisva hotela odločiti za hiter nakup Freestyla iz dnevne akcije, zgleda da bova počakala kar do konca oktobra, ko imajo v BTC nek praznik nakupov in se bo v BC spet dalo dobit tiste bone za vsakih 50 €. Občinska pomoč: super, da nekatere občine še kaj zraven primaknejo, ker stroški so lahko na začetku res veliki, sploh če moraš vse kupiti. Kot vidim, v LJ dajo samo socialno ogroženim družinam, kar se mi zdi tudi prav. Bolje, kot da bi vsi dobili po 100 €, da dobijo tisti, ki res rabijo, malo več. Toliko zaenkrat, lp
|