|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
12.8.2009 10:18:36   
zalbi
Hej hej!

nivea - super da si uredila seznamček.

Tako - jaz sem imela včeraj prvi sestanek s Sarino novo vzgojiteljico, ker bo Sara s 1.9. zamenjala vrtec. Je blo prou fajn in luštno... mi je ta nova vzgojiteljica zelo všeč. Bomo pa sept uvajal, tako da sem zdej sept mogla malo prevekslat dopust in morje - skratka zdej grem šele 26.8. na dopsut za en teden... pol pa s 1.9. v nov vrtec in to je to.

hormoni - joj groza.. jst se koj zjokam, pa velik stvari mi gre na živce, pa tečna sem občasno sama sebi čist preveč - skratka včasih se sploh en prepoznam- ampaj JA, mine, tako da da bolje...

shopgirl - dobro opravi danes pri zdravniku.

zgaga - zaenkrat je še OK, me še ne muči, mam pa podobne težave z želodce in zmanjšanjem volumna... predvčerajšnim sem pojedla juho za kosilo, pa sem mislila da bom eksplodirala - groza, čist sem bla preč, k nisem mogla nič več vase spravit... ampak čez eno uro bi pa spet pojedla vse kar bi vidla... vglavnem res ne morem jest... tako da v službi cel dan nekaj grizljam... tak se ne morem na enkrat fajn najest...

stanovanje - midva sva zdej v novem 1,5 leta - pa je tudi skoz nekaj... pa jest sanjam kaj bi bilo fajn imeti drugače - čaka pa naju še kup dela... ampak počasi, da nama slučajno ne zmanjka dela:))).

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
12.8.2009 10:26:52   
ShopGirl
Hvala Nivea da nas obveščaš glede Neže. Shit je tole, še spomnem se da sva debatirale okrog njene nizke posteljice... Če slučajno bereš tole Neža; zdrži vsaj do 26. tedna - v dobri oskrbi lahko otroček že preživi in res močno držim pesti da se tvoja nosečnost lepo izteče.

Joj Emili1, ti čist verjamem da te skrbi še ponoči kako boš vse to sfinancirala. Mene tolaži to, da bom takoj ob rojstvu dobila tisti denar za novorojenčka namesto paketka, pa še v službi dobim ene tok za novorojenčka ko mu odprem TRR. V februarju/marcu je že regres (in to full dober), pa verjetno dobimo še kakšno božičnico. Tko da ok - to mi bo full full prišlo prav.

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
12.8.2009 10:56:27   
terida
Ker vidim, da ravno o financah debatirate - a veste, da določene občine dajo pri rojstvu otroka še dodaten denar? Ne gre za paket, ki ga dobi vsak, ampak za enkratno denarno pomoč ob rojstvu otroka, ki je odvisna od občine. Ene jo imajo (in to kar visoko), ene pa žal ne. Jaz imam srečo, ker sem še vedno prijavljena doma (občina Nova Gorica), kjer so kar radodarni in bomo ob rojstvu dobili kar 443,40 EUR! Da vam ne povem, kako krvavo prav bo prišel tale denar - sem res vesela!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
12.8.2009 11:41:10   
ShopGirl
Waw terida, super! To ti bo pa res full prav prišlo. Jst (žal) nisem več prijavljena doma. Je pa res kr visok znesek user posted image  S tem denarjem si loh kr neki stavri kupiš.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
12.8.2009 11:47:38   
*katika*
Hej!

Mene zadnja 2 dni tudi muči zgaga, bo treba Donat nabavit. Upam da pomaga. Pa križ me tudi boli, če sem predolgo na nogah. Ampak se da zdržat, zaenkrat. user posted image

Midva sva bila prejšnji teden na morju, je bilo prav fajn malo odklopit. Vročina je bila pa ubijalska, ne vem kako zdržite tiste, ki ste doma na obali. Moj pravi, da mi je na morju kar konkretno zrastel trebušček, tako da končno že zgledam kot nosečnica...je bil že čas. user posted image

Popoldne imam pregled pri G, me čaka morfologija. Upam da je z user posted image vse ok, pa da se ne bo preveč skrival. Bom poročala, kako je bilo.

Kaj pravite na ime Ivana? Za punčko sva sicer imela izbrano eno drugo ime, zdaj pa nama je Ivana vedno bolj všeč. Pa še moji babici je bilo tako ime. Se bojim, da se bo komu zdelo preveč starinsko. No, kako se vam zdi?

Lp

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
12.8.2009 11:55:29   
*nivea
*katika* user posted image user posted image user posted image za Ivano

meni je fejst všeč, sam mam jaz drugo ime izbrano za naše detece če de deklica

upam, da mi jutri tud izvemo kaj nosimo pod srcem. čeprav jih dosti reče, da naj ne vprašamo, ker ne bo več tistega
presenečenja, ko ti v porodni rečejo, ja, gospa deklica /dečko je..

sam kaj če sem jaz tak radovednauser posted image

(odgovor članu *katika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.8.2009 12:39:01   
ShopGirl
katika, meni je Ivana tut všeč, ne zdi se mi starinsko. Sam pač ni še eno izmed mnogih modernih imen ki zdej prevladujejo. Sej, najina izbira - Kaja - tut ni baš moderno ime. Važno da vama je všeč. Hehe, midve mava pa na isti dan pregled, jst mam tut MF dons. Držmo pestke da je še vedno punčka...joj če mi zdej rečejo da je fant jih pošljem nekam...zdej mam že tok roza stvari. Še dve kolegici sta mi v roza prnesli...tko da, bog ne daj!

nivea - jst sm tut radovedna, ne bi zdržala do poroda!

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.8.2009 13:49:32   
zalbi
evo tole sem našla:

user posted image
user posted image

shopgirl - a delaš na banki?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.8.2009 14:03:33   
Netta
dan,

zadnje dni sem tak lena...tud pisat se mi ne dauser posted image
je moj na dopustu in ful popedena najmlajšo, jaz sem se pa čisto polenila...no saj drug teden se pa spet začne vse po starem...

slabo razpoloženje - KATASTROFA!!! pa jaz sem za na luno vsake toliko časa....moj se mi že prav smili...skoz neki težim. in ful sem občutljiva...bognedaj da mi kdo kaj preveč naravnost reče...da ceste sploh ne omenjam...je reku moj da ne bom več vozila ker prekolnem vse po vrstiuser posted image

je kar sitna tale stvar...grem počasi že sebi na živce in pozna se da tudi z malo nimam tolko potrpljenja...glede tega si pa res želim da nosečnost čimpreje mine, da bom spet stara nasmejana in razigrana jazuser posted image
katika- Ivana je meni FUL lepo imeuser posted image   sicer so pa meni že tak ful lepa stara imena

zgaga - me zaenkrat daje le po mleku...včeraj je bil en tak dan...ojejjejej, pa tako rada mam mleko...
sicer pa tudi v moj želodec ne spraviš nekaj konkretnega več...ma jem kot dojenček ...na dve tri ure...drugače je krizauser posted image

finance - ma midva imava res srečo da vse dobiva od starejših nečakov in nečakinj, tak da naju zaenkrat otrok skoraj nič ne stane...je pa tudi v načrtu odkup stanovanja...ojej me že zdaj tišči v srcu, kak je to grozn ko se moraš zakreditirat za toliko časa...ker jaz vedno začnem pol tuhtat...ja kaj pa če se men al njemu kaj zgodi, al kdo zboli, al se kaj zgodi s stanovanjem (al tale neurja ki so zdaj tak pogosta) ...kdo bo potem to plačevaluser posted image

terida -ja tudi naša občina je glede tega kar radodarna...mislim da dobimo ene tolko kot viuser posted image user posted image

spanje na hrbtu - jaz sem se v prejšnji nosečnosti vsega takšnega izogibala kot hudič križa...komplicirala sto na uro...je bla mal rizična nosečnost in me je blo res vsega strah...sedaj pa spim kot mi paše...na hrbtu še največ ker me sicer kolki bolijo..če mi pa ne paše več se pa obrnem...tak kot je pušenjak napisaluser posted image

nezy - izcedek iz dojk je normalen...men se je tud že mesec dni pred porodom začel to dogajat...brez skrbi...kmalu boš mamauser posted image

križ - katera mi je zadnjič svetovala glede vaj za hrbtenico...no res je to izgleda le faza...ker sedaj me že par dni nič ne boli...zanimivo...verjetno je to vse povezano z širitvijo in rahljanjem veziuser posted image

pipika - čestitke za nakupe!user posted image

vijolca - voziček Quinny Freestyle 3XL. - men je ta vozek tak fajn...ga ma kolegica in bi mela takoj takšnega...a kaj ko že mamo voziček...podedovan in je še ok...pa mi je škoda denarja za novga... ah ja...sanjam pa lahko aneuser posted image

neza7 - držimo pesti zate in za tvojo pikico..pa en kup pikapok za oba...drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

materinska šola - tiste, ki že mate otročke doma , boste šle še enkrat?? mene ima, da bi šla na par predavanj...npr. kako poteka porod (da se spomnim kako je treba dihat in podobno) ali glede dojenja....ma to ni res kako te stvari pozabišuser posted image

bodite lepo!!!!

< Sporočilo je popravil **mirjam** -- 12.8.2009 14:05:51 >

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
12.8.2009 14:06:47   
Netta
zalbi - naše občine pa ni na seznamu, pa tudi dobimo denarno pomoč! kje si to dobila??

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
12.8.2009 14:07:31   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Emili1

Aja, kdaj nameravate v materinsko šolo. Jaz bi šla oktobra, se bojim da če grem zdej ko je v prvem tednu v septembru, da bom pol že vse pozabila..

Meni so že poslali vabilo za 4.8., vendar ne bom šla sem bila tri leta nazaj tako da mi je sestra dol rekla da ne rabiva it. Meni je bilo že prvič čist mimo... prvi dan so nam kazali v slikicah kako nastanejo otroci user posted image haloooo to menda že vemo a ne? Sej smo mele dokaz s sabo user posted image user posted image telovadba je bla tko za 45 minut vsega skupaj, potem je prišla zobozdravnica.... no to mi je dalo dost informacij ki jih rabim šele zdaj, pa potem nekaj informacij čist tko nasplošno o porodnišnici, odhodu v porodnišnico in dihanju. Nobenega previjanja, handlinga (kar mi je potem najbolj manjkalo glede na to da je bila mala hipotona).....
Upam da imate drugje kaj bolje urejeno materinsko šolo....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
12.8.2009 15:17:55   
zalbi
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

zalbi - naše občine pa ni na seznamu, pa tudi dobimo denarno pomoč! kje si to dobila??

mal sem po netu izbrskala...sicer je to od leta 2008 - tko da ne vem kolk dži!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.8.2009 15:23:24   
zalbi
Tole pa je bilo objavljeno na temi: Nosečnost in porod... tam si lahko pogledate...

Enkratna denarna pomoč v posamezni občini na prvorojenca v evrih!!!!!!

SEZNAM OBČIN:

Ajdovščina (187 €)
Bled (375,56 €)
Bohinj (300 €)
Bovec (125 €)
Brezovica knjiga + (200 €) + 50 evrov za vsakega naslednjega otroka
Brežice 200 € (vlogo dobiš na CSD, ko greš urejat papirje za porodniško in za paket/denar)
Celje za 1. otroka 104 €, 2.otroka 125,00 €, 3. in vsakega naslednjega 167,00 €
Cerknica (125 €)
Črnomelj /
Dol pri Ljubljani /
Dobrova - Polhov Gradec bon v vrednosti (250 €)
Divača (208 €)
Domžale /
Gorenja vas-Poljane (208,64 €)
Gorje (375,56 €)
Grosuplje (150 €)
Horjul (250 €)
Hoče - Slivnica /
Hrastnik (100 €)
Idrija (125 €)
Izola (500 €)
Ivančna Gorica (300 €)
Jesenice (200 €)
Jezersko (125 €)
Kamnik (180 €)
Kočevje (146 €)
Komenda (209 €)
Koper (500 € )
Kranjska Gora (236,86 €)
Krško - 200 €
Laško - knjiga
Ljubno ob Savinji - knjiga, kompletek (copatki,kapica,pajacek) in (62 €)
Ljubljana (264 €) o dodelitvi odloča pristojni CSD
Lukovica (280 €)
Maribor (104 €)
Medvode (čez 200 €)
Mengeš (160 €)
Mestna občina Kranj (112,67 €)
Miklavž pri Mariboru - knjiga
Mozirje (104 €)
Naklo (250 €)
Nova Gorica (417 €)
Piran knjiga + (250 €)
Polhov Gradec (256 € - boni za BC)
Polzela (125 €)
Prebold (150 € v Mercatorjevih bonih)
Preddvor (100 €)
Puconci /
Radovljica (130 €)
Rogaška Slatina (125 €)
Sevnica bon v vrednosti (125 €) 6710 EUR-bon za Pikapolonico
Sežana - 210 € za 1.otroka, 315 € za 2.otroka in 420 € za 3.in nadaljnje otroke.
Slovenska Bistrica (200 €)
Slovenske Konjice (125,19 €)
Slovenj Gradec /
Starše (125 €)
Šempeter pri Gorici (417 €)
Šenčur (125,19 €)
Šentilj - knjiga
Šentjur pri Celju (150 €)
Škofja Loka (207 €)
Šmarje pri Jelšah  (200 €)
Šmarješke toplice - (200 €)
Šmartno pri Litiji (233 €)
Trbovlje - paket Lumpi v vrednosti (42 €)
Trzin (202 €)
Tržič (200 €)
Tolmin (125 €)
Velenje (86 €)
Velike Lašče (500 €)
Vodice (209 €)
Vrhnika - knjiga
Zagorje ob Savi (292 €)
Žalec (190 €)
Žiri /
Žirovnica (250 €)
Železniki /

Pravico do denarne pomoči ima novorojenec pod sledečimi pogoji:
- da je državljan RS in ima stalno prebivališče v Občini """""""" in
- da je vsaj eden od staršev novorojenca državljan RS in ima stalno prebivališče v Občini """"" najmanj že eno leto pred rojstvom novorojenca.

< Sporočilo je popravil zalbi -- 12.8.2009 15:27:10 >

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
12.8.2009 15:33:30   
Anonimen
evo nas, mi smo iz Mangarta user posted image user posted image (valda sm se peljala gor, potem pa okrog hodila, prav fletno - pa prijetno hladno, 15 C :)
naš fant je bil aktiven, ko smo se gor peljali, (je moj reku, da očtno uživa v vožnji; men pa tako slabo po teh ovinkih odkar sem user posted image ), zdej je pa mirern; sem pa tja s emal oglasi, drgac pa verjetno spet spi user posted image user posted image (to sem mu kr določila:))

vou, tale denarni prispevek je pa kar ok! Vsak evro pride prav takrat ane :) je pa ful zanimivo,kakšna nihanja; nekje 500 EUR, nekje pa kak bon! od česa je to odvisno :)
kako pa v primeru, da nisva z mojim prijavLjena v isti občini? ;) naš Anže bo tam kot očka:)

grem počivat!
lp

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.8.2009 15:54:48   
ShopGirl
Zalbi: na banki sm, ja. Štejem tuj denar user posted image  
Pismo, v Murski Soboti, ko se ve da so slabe zaposlitvene možnosti in da itak ni baš nekega standarda (na žalost!), ti ob rojstvu otroka namesto denarja podarijo KNJIGO...faking knjigo. Če bi hotla knjigo bi si jo šla v knjižnjico izposodit user posted image

mirjam: hahaha, jst tut preklinjam - je moj reku, da mi sploh ne paše to preklinjanje v kombinaciji z bušijem. Me je tko sram ratalo user posted image  Ampak zadnjič sm pa tko fino napizdila eno staro sosedo, sam si je zaslužla, ker full pije in meče prazne steklenice z balkona dol na parkirišče (!!!) plus pljuva. Tko da če maš srečo sediš zvečer na balkonu in ti mimo glave prileti pljunek. Jupi. HB da pokava stran iz tega bloka, ker ko komu povem si misli da živiva v na pol podrtem bloku. Pa sploh ni napačen blokec.
Odplačevanje kredita, če se enemu od vaju kaj naredi: Ko bosta jemala kredit poskrbita da skleneta zavarovalno polico "zavarovanje preostanka zneska kredita". Če eden od vaju bog ne daj izgubi življenje, se njegov del kredita poplača s to polico. Pa full ni drago, res. To se mi zdi taka "must have" zadeva, če se zapufaš za dalj časa. Drugače mam pa jaz sklenjeno nezgodno zavarovanje (v primeru da postanem invalid ali če umrem v nezgodi), plačujem 10 eur/mesec, mam pa tako polico sklenjeno da sm preskrbljena jaz kot invalid, al pa moj otrok/partner če umrem. Pa še - kot invalid - dobivam mesečno rento,  250 eur/mesec, poleg izplačane zavarovalnine v enem delu.

No tko...šibam na pregled gledat našo malo bubico. Če ni že bubek lubek medtem postal user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.8.2009 20:37:10   
*katika*
Evo mene z MF, vse je ok, je bilo lepo po dolgem času spet videt user posted image . Za spol pa še vedno ni 100%, kaj bo...G je rekel, da zgleda bolj "fantkasto", da pa ni ziher. Tako da bo zaenkrat še vedno user posted image pri mojem nicku. user posted image

Lp

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
12.8.2009 21:15:00   
katja.nero
ŽIVJO! TUDI JAZ IMAM DATUM PORODA 2.12.09 IN SEM ŽE V 25 TEDNU. KAR NEKAK ČAS BEŽI, ZREDILA SEM SE ŽE ZA 10 KG, KA NAJ PAŠE MI JEST, RES PA JE DA SEM BILA PRED NOSEČNOSTJO ZELO SZHCENA. SICER JE TO MOJA TRETJA NOSEČNOST, DOMA IMAM ŽE DVEuser posted image . SE JE KATERA  ŽE TUDI ZREDILA TOLIKO IN ME ZANIMA ČE JE KATERA IZ CELJA ALI OKLICE? PA ZANIMA ME TUDI ČE IMA KATERA TEŽAVE S HEMEROIDI ( NOTRANJIMI)?
OK, LEP POZDRAVuser posted image

katja

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.8.2009 21:16:26   
katja.nero
SUHCENA SEM MISLA,HEHE

katja

(odgovor članu katja.nero)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.8.2009 21:32:45   
ShopGirl
Welcome, katja.nero!

No, če bi mela mojo G, bi ti rekla da je 10kg ful ful preveč in da je to nevarno. Sem ravno s pregleda, do zdej sm se zredila 4kg in sm na 67kg. Je rekla, da je 2kg v enem mesecu preveč in da naj pazim za naprej - priporoča 1kg/mesec, v zadnjem mesecu pa 2 kg. Morm reč da me je kr mal zmedla oz. presenetla, ker sej veste - kaj pa konc koncev je 4kg več glede na to da sm v 23. tednu? Pravi, da je to sicer optimalna pridobitev kil, samo ne pa dve kili več v enem mesecu - no dobr, naj ji bo user posted image
Vse ostalo je OK, naslednji pregled mam v 28. tednu, takrat dobim tut tisto zaščitno injekcijo za B- krvno skupino. Še vedno pričakujeva punčko - no ali pa fantka z zelo zelo majhnim lulčkom user posted image

Fajn bodte, srečke nosečke!

(odgovor članu katja.nero)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.8.2009 7:23:05   
riba83
Jutro vsem souser posted image !

Že dolgo se nisem nič javila, preprosto ni časa ali pa se mi preprosto ne da :)). Prebrala sem že skoraj vse vaše objave, nekaj pa še me jih čaka.
Vsem novim lep pozdrav. Vsem, ki pa ste že začutile gibe pa čestitam....

Jaz sem prve gibe začutila nekje konec 19 tedna, seveda nisem najprej vedela da je to to, ampak se je potem ponavljajo in sem bila prepričana.
Naslednji pregled imam komaj v 24. tednu, verjetno mi bo takrat delal tudi morfologijo. A ima katera od vas tudi tako pozno pregled??

Sem pa ugotovila, da sem se čisto polenila, da če grem že na kratek sprehod me začne bolet, tako kot nas je včasih bolelo ob strani v trebuhu če smo tekali :))
Tako da sem se odločila, da bo treba vsak dan na vsaj pol urni sprehod.

Aja, pa še nekaj... A ima katera veliko izcedka iz nožnike, nekaj takšnega kot beli tok? Ker jaz imam to namreč vsak dan, tako da bi si mogla spodnje hlače menjavat večkrat na dan. Nevem če je to normalno ali ne?!

Lepo se imejte, pa se javim, ko bo zopet kaj novega... dijo

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
13.8.2009 7:41:27   
tintara
Hojla!
Mah te kile, a ni zoprno, k te skoz en preverja, pa še kak pameten se najde vmes, k te sprašuje kolk si se že zredila... Pa kaj te briga, saj jih bom jaz bolj ali manj uspešno dol spravljala!
No, jaz si po dopustu še nisem upala stopit na vago. Sam na dopustu sem uživala tudi v sladkarijah, tako da vem, zakaj ni poguma. Predvidevam, da sem nekje okoli 0 ali pa kak kg v plusu od začetka, sam to je v bistvu 4 oz 5 kil plusa v bistvu (od najnižje teže). Al kako se to šteje: od začetne teže ali od najnižje teže?

Beli tok: kolkor jaz vem, je normalno, da ga je več.  Sama ga mislim, da nisem imela ne vem koliko povečanega. Vsaj ne da bi se spomnila.

Mal zem začela tuhtat in sploh ne bom več tako zelo dolgo na šihtu. Računam nekje do začetka ali sredine oktobra, za ene 14 dni pa upam, da mi bodo naklonili bolniške (glede na moj pritisk). V glavnem, moram dans mal do šefa, da se zmeniva, kaj je bolj in kaj manj važno. Teren mislim, da sem oddelala, oz eden me morda še čaka. No, bomo videli.

Punce, bodite lepo. T

(odgovor članu riba83)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
13.8.2009 8:06:10   
vijolca
Dobro jutro!

Vidim, da smo vse pri precej podobnih težavah, malo nas v hrbtu zgrabi, pa malo kak kolk zaboli, da ne omenjam menjave razpoloženj in raznih čustvenih izpadov... sej bo kmalu boljše user posted image ! Riba83, tak izcedek je verjetno čisto normalen (tudi sama sem že imela obdobja, ko sem hlačke menjevala po večkrat na dan), pazi le, da nima kakšnega vonja (bakterijsko vnetje) ali da ni srbečice (glivično vnetje).

Vozički: sem včeraj preizkusila tako GT3 kot Freestyla 3xl in moram reči, da bo odločitev težka. No, sej v resnici zgleda GT3 bolj pošten voziček, največja slabost se mi zdi pri GT3 zlaganje, ko ga skupaj potegneš, ga sploh nimaš več za kaj prijeti, kar koli sem prijela, se je hudič hotel spet odpreti. Zlaganje pri Freestylu mi je bilo veliko bolj priročno (in zlagal se bo voziček pri nas dnevno). Še ena prednost pri Freestylu se mi zdi sedež, ki se obrača v obe smeri, nekako si ne predstavljam, da nekajmesečnega otročka, ki preraste košaro, obrneš proč od sebe in greš na sprehod, že vidim, da se bom (v primeru, da se odločiva za GT3) vsakih 10 min ustavljala... Nama je pa pri GT3 bolj všeč ogrodje, košara se z zadrgo lepše zapre, strehica se na lahko pomika (pri Freestylu tako poka, da imaš občutek, da ti bo v roki ostala), pa še kar nekaj takih malenkosti... Sej pravim, odločitev bo težka. Vsekakor se včeraj nisva hotela odločiti za hiter nakup Freestyla iz dnevne akcije, zgleda da bova počakala kar do konca oktobra, ko imajo v BTC nek praznik nakupov in se bo v BC spet dalo dobit tiste bone za vsakih 50 €.

Občinska pomoč: super, da nekatere občine še kaj zraven primaknejo, ker stroški so lahko na začetku res veliki, sploh če moraš vse kupiti. Kot vidim, v LJ dajo samo socialno ogroženim družinam, kar se mi zdi tudi prav. Bolje, kot da bi vsi dobili po 100 €, da dobijo tisti, ki res rabijo, malo več.

Toliko zaenkrat, lp

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
13.8.2009 8:32:35   
maya2
Dobro jutro

ShopGirl: meni se pa zdi, da tale tvoja G pretirava... mislim, da si se zelo malo zredila in da sploh ni nevarno. kako so res različni tile naši G moj nikoli ni komentiral kg ne v prvo ne zdaj, se mi zdi kot da sploh ne pogledauser posted image siecr če pa preračunaš si se zredila celo manj kot kg/mesec user posted image

krediti: ja tako kot si napisala ShopGirl.... nikoli brez zavarovanja!!! zdaj ko smo urejali bratove zadeve sem šele videla kako nujno je touser posted image , sem potem govorila z parimi ljudmi, ki so kar mislili, da če pač umreš kredit zapade user posted image ..... pa na žalost ni tako....

obiski wc ponoči user posted image obvezno najmanj enkrat in potem se zjutraj že hudoooo mudi user posted image

Tudi pri na dobimo nekaj od občine user posted image user posted image user posted image prvič sem dobila tak paket noter pa čestitko, brisačko od svilanita (za dojenčke s kapuco) in denar nakazan na račun ... ni pa pri nas to avtomatsko, je treba na občino vložit neko vlogo, obrazec dobimo na netu....

služba: jaz sem bila dolgo na bolniški, potem dopust, naslednji teden pa zaštartam nazaj.... upam da bom zdržala do novembra user posted image

oprema: meni se pa fuuuuuul še ne da nič brskatin iskat user posted image ... menda bomo res kar zadnje dni okol tekal user posted image , al pa mož ko bom že v bolnici.... se mi zdi da imamo še toooooooooook časa.... me je ravno ta teden kolegica 'okregala' kako to, da še nič ne nabavljamuser posted image

A še katero daje tole soparno vreme? Komaj čakam malo ohladitve.... včeraj mi je pritisk padel na 96/45 sem bla k cunja user posted image

Lep dan vsem user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.8.2009 8:59:08   
Emili1
Dobro jutro!

Ma mene tudi jezi ta občinska pomoč. Shopgirl se strinjam s tabo, kaka knjigica neki. user posted image Mislim, da so res prevelike razlike v občinah, to se mi res ne zdi fer, da če imaš pač smolo ne dobiš nič. Mislim, da bi moglo bit to enotno, no vsaj nek minimum..če pa je kje hočejo dat več, pa tok bolje! Pa ne gre tok zaradi denarja, ampak zaradi pravičnosti in nediskriminacije.

Sej isto je pri ginekologih, eni naredijo sam 2 UZ, drugi pa ga delajo vsakič..Pogrešam malo bolj enotne standarde, ki bi se jih vsi držali.

No da ne bom preveč zamorila...

Preklinjanje: mene tudi moj skoz opozarja, da naj se malo umirim, ker pred user posted image res ne bo za uporabljat take grde besede in  se bo treba odnavatit user posted image ...ali vsaj umilit ala "tristo kosmatih"user posted image

Vijolca: ta teden imajo tudi v BC v BTC akcijo za te bone. V bistvu je že ves avgust.. Malo spremljaj, boš videla,da bo spet akcija tudi pred oktobrom. Sicer pa je meni GT3 tudi dober, ampak se  mi zdi res velik in težak, za ga v avto zlagat. Midva ostajava pri Mutsyu 4 rider.., ker se da tudi športni del obrnit v obe smeri, no meni se zdi to kar pomemben dejavnik.

Katja.nero: dobrodošla in javi se še kaj..

No lepo se imejte!!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
13.8.2009 8:59:45   
zalbi
Hej!

shopgirl - to sem te zato vprašala, ker tut jaz delam na banki.

katja.nero - dobrodošla med decemberskimi user posted image .

Kile - sploh se nič ne tehta,. da ne bi bla šokirana:). Glede na moj trebuh, ki iz dneva v dan vzhaja, se pomojem res redim...Mam drug teden G, pa bomo videli kaj o rekla.

tintara - joj jst skoz razmišljam in računam kdaj bi lahko nehala delat - res se mi ne da - pa še nizek pristisk in pol sem cel dan kot en mesečnik. Zadnje dni hodim spat ful zgodi, pa še vedno komi prlezem zutri iz postelje - grozno. Si ne predstavljam da bom še 3 mesece delala - pa še trebuh mi tko raste...no ja...

Včerajšno popoldne sem preživela v nentru Lj, pa smo šli malo na sladoled in čvek s prijateljicami - je fullll pasal.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.