|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
16.6.2009 14:16:21   
zalbi
Hej!

user posted image user posted image user posted image  vsem dobro opravljene NS.

Mene čaka še popoldne v vrtcu imajo neke športne igre - kao zaključek vrtca, pa si sploh ne predstavljam kako bo to zgledala, ker je za cel vrtec in je precej velik vrtec. Pustimo se presenetit.

Trebušček - se vidi, pro Sari se mi ful dolgo ni nič videlo, zdej pa se mi že pozna in vseh hlač več ne morem nosit, no nosečniške še ne nosim, ker mam še neki za oblečt, pa zdele mam itak take poletne kiklce na štrikce pa to.

Kar se tiče športanja - jah, se še pridno vozim v službo in nazaj s kolesom, pa S saro popoldne na sprehode in letanje za njo... Ampak sem veliko bolj utrujena kot v prvi nosečnosti, vsaj zdi se mi tako - stojim recimo zelo zelo težko...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
16.6.2009 17:36:36   
riba83
Heeej vsem.

Zunaj je prav grozno vreme, samo čakamo da bo začelo treskatuser posted image .

Danes sem bila na pregledu pri svojem ginekologu in je rekel da je vse ok. Naslednji pregled pa imam 15.7.
Za spol ne bova vprašala, se bova pustila presenetit. Povedala pa nisva še nobenemu, sva se odločila da bova drug teden, v začetku tedna. Me prav zanima kakšen bo odziv, sploh nevem kako se naj lotima povedat. Si bova že kaj zmislila.

Lepo bodite in se tipkamo kaj

Papauser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
16.6.2009 18:12:45   
BeeBee
Ojla pikice.

Evo mene iz službe user posted image  Sm še eno uro dlje ostala kr mam tam avto v garaži,da slučajno ne bi blo kakšne toče.. In evo pridm domov, avto pred bajto brez strehe in mamo točo user posted image user posted image user posted image
Samo upam,da mi rož ne polomi vseh in,da avto ne bo imel kakšnih posledic user posted image
Tak pada,da se kr vse trese..

nezy bravo za NS in user posted image user posted image user posted image  za user posted image

Mi že veselo kažemo trebušček okoli user posted image  In ni več nobena skrivnost,da pričakujemo user posted image  Zaenkrat so vsi kolegi fuul dobr sprejeli in se že kregajo kdo bo boter user posted image . Pa vsi firbcajo za spol ampak tukaj pa kr pridno molčivauser posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
16.6.2009 18:47:27   
riba83

user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP~NICK(starost)~(?.user posted image ,?.user posted image )~KRAJ~PREGLED~NS~SPOL

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 8.5 ~ 22.5. ~user posted image   
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
~  Nelly08 (?) ~ (?user posted image   ?user posted image ) ~ 22.5.
user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )  
~ pikapolonica8 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )       
~ terida  (31) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Ljubljana 
user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5.
user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5.
 user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 17.6. ~ 29.5. ~ user posted image    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6. ~ 21.5.   
 user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje ~ 15.6. ~ 30.5. ~ user posted image                       
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode    ~ 1.7.  
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 12.6. ~ 27.5
~ dvojčica83 (26) (1.user posted image  0.user posted image )
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje  ~ 18.6. ~ user posted image    

user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (3.user posted image    2.user posted image )                          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5 ~ 1.6.
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor ~ 15.5. ~ 3.6.
~ *nivea    (27) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 30.6.

user posted image  11.12.
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana ~ 5.6.   
~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 16.7.

user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ~ Ljubljana ~ 3.6.
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 25.5.
user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image )
~ elly79 (29) ~ (1.user posted image   0.user posted image )

user posted image  16.12.
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 25.5. ~ 3.6.
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana
~ Neža7  (28) ~ (3.user posted image 1.user posted image ) ~ Celje ~ 12.6.
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )    - Kranj ,  22.04, 26.05 ~ 29.05

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 19.5.

user posted image  18.12.
~ riba83 (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 15.7.

user posted image  19.12.
~ tulpika (33) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.6.
~ kajkakr (20) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj

user posted image   21.12.
~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )
user posted image  22.12.
~ cv3rklic4 (?) ~ (2user posted image    1.user posted image )
~ tami2212 (29) ~ (2.user posted image 0.user posted image ) ~ Idrija ~ 9.7. 
user posted image 24 12.
~ babysuprise (?) ~ (3user posted image     2user posted image ) Celje  ~ 12.6.

user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5.
~ marusi (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5.
~ moniz (38) ~ (1.user posted image  0.user posted image )
~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~ 15.6.
~ natasa28 (29) ~ (3user posted image    0user posted image ) okolica Mb. ~2.7. 19.6.
user posted image  28.12.
~ *mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 13.7. ~ 17.6.
user posted image    30.12.
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ Novo mesto  ~23.7. ~15.6.

user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   

user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5.                         
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ 6.5.

TRENUTNO NAS JE 50 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

[/quote]

(odgovor članu *nivea)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1104
    16.6.2009 18:49:09   
    riba83
    Hej.
    Sem si kr sama spremenila datum na seznamu.

Aja prej sem pozabila še napisat da sem se od začetka nosečnosti pa do sedaj poredila za 3 kg. Ampak zvagala pa me je danes prvič na drugem pregledu, tako da mi tam gledajo od sedanjih kg naprej.

No lep dan, BeeBee upam da se na avtu nič ne pozna in da so rože ostale cele.

Dijo

(odgovor članu riba83)
    Neposredna povezava do sporočila: 1105
    16.6.2009 19:35:33   
    *Mojca*
    Dan!

ufff toča. Ne bi o tem. Zadnjič nama je sklestla nov avto. Nov nov, no star 3 dni. Pridem na zavarovalnico in me vprašajo kolk km ima avto. In rečem 300. In referentka: a 300.000? Neee, 300 user posted image Od 3 tednov, ko imamo nov avto je bil 2 tedna na servisu. No, upam da danes pri nas ne bo toče, Beebee pri vas pa upam da je šlo brez bušk!

Jutri imam NS pa še kr ne vem ali naj vprašam za spol ali ne. Mi je bilo prvič lušno ko nisem vedela, zdaj pa me kr malo firbec matra user posted image Upam, da user posted image ne bo hotel pokazat user posted image

Danes sem končno dobila odločbo o novi službi. Novi moški službi. Zdaj moram samo še zbrat pogum in obelodanit šefu da pridem enkrat feb 2011. To bo še pestro...

Drugače pa je pri nas vse po starem. Lepo vzhajam, slabosti so še kr pristone, zaspana sem ful...ampak bo že.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
    Sara, 26.12.2009

(odgovor članu riba83)
    Neposredna povezava do sporočila: 1106
    17.6.2009 9:01:53   
    *nivea
    ojla

naše prekmurje je dobilo tak redno iz točeuser posted image
    trgatve letos ne bomo meli, pa pridelke na njivah in vrtovih mislim,da tudi dosti ne.
    katastrofa ka se je pri nas včeraj dogajalo. za zjokat se.
    glavno, da smo vsi celi, da je materialna škoda "samo", ampak to ni za verjet...
    takšne toče se ne zmislim. user posted image

delam. preden sem šla v službo, sem doma malo počistila.
    smo prejšnji teden naš bazen fajn ven postavili, zdaj ko pridem iz službe lahko naprej vodo dol "odtočim" iz dela kjer je ta t.i. pokrov.
    na vrt pa raje niti nejdem, naj to mama zrihta.

drugače sem okej. čakam, da mineta tadva tedna, pa grem na pregled, da vidim kak je naš sonček user posted image

mejte se

(odgovor članu *Mojca*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1107
    17.6.2009 9:57:21   
    zalbi
    Hej!

nivea -o joj kaj se je to dogajalo včeraj - sem ravno malo prej gledala slike iz prekmurja in štajerske - groza - pa vedno tam nekej udari toča. Prou hudo.

mojca - dobr opravi danes na NS. Za spol pa kaj naj rečem - po občutku:).

Jst mam danes tut pregled pri G, tako da bom kmalu šla iz službe in mi je prou fajn... da bom malo prej doma, pa da bom bolj u izi...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 1108
    17.6.2009 11:13:45   
    Anonimen
    OJLA!

Danes sem dobila novo pisarno, juhu!!! mal mejhna je, ampak bolš kt pa prej, k je blo :) MOj je včeraj povedal svojim v službi (sva povrh vsega še sodelavca:P), in so fajn nazdravl, tko da se je šele zvečer prikobacal domov ... potem se pa prav na veliko pogovarjal z malim čez trebušček!! sem se nasmejala!!
    za popravit imam PDP: 22.12., naslednji pregled: 15.07.
    Danes sem zopet dala vodo, upam, da me NE bodo klicali, da bo zdej ok!!!  so pa baje beljakovine v krvi posledica povišanega krvnega tlaka (jaz mam še po defoltu mal višjega), pa povečanega belega toka? user posted image  a ma kera zdej povečan beli tok? js sm učasih kt ena hruška user posted image  ah bo že!!

a ma kera ze imena izbrana ?

no, lp, grem delat user posted image
    N

(odgovor članu zalbi)
      Neposredna povezava do sporočila: 1109
    17.6.2009 11:49:32   
    robika
    Zdravo bejbe,pri nas je vse ok mali ze veselo brca,prvi gibi so bili v 15 tednu zaj smo ze v 17.ce iscete nosecniska oblacila imajo v Celju Hm znizanje,hlace capri pa dolge prav tako mikice so po 9e,tak da veselo v soping! Lepo se imejte,mi gremo jutri v toplice da se bomo malo razvajaliuser posted image .Papa

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1110
    17.6.2009 12:29:01   
    marusi
    punce, živijo... da se vam še jaz malo oglasim
    včeraj smo imeli NS vse super in bo verjetno fantek :) :) :) moj bi ppa punčko....
    danes imamo po javno objavo malčka... tako, da bo še pestro, potem pa na dopuuuuuuuuuuuuuuust!!!!

lepo bodite, uživajte!!!

(odgovor članu robika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1111
    17.6.2009 13:21:01   
    anaj22
    hej hoj user posted image

se vam javlam po dolgem času

dobrodošle nove user posted image

čestitke za vse preglede, NS in ugotovljene spole user posted image user posted image user posted image

bom še per dopustom slikala buši, ki se mi že prav fino pozna, tako da pri nas ni nobene skrivnosti da pričakujemo user posted image
    durugače sem super, počasi mi gejo spet kg gor, pa na tone sadja in sladoleda bi pojedla

lepo se imejte

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu marusi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1112
    17.6.2009 14:08:58   
    BeeBee
    Ojla babuške user posted image

Jaz uživam lepo v dnevni sobi in gledam kataloge za opremo user posted image .

Na avtu se HB od toče nič ne pozna.. Rože pa so ful potolčene tako,da je ves moj trud šel v nič user posted image Sicer pa,ko berem da imajo drugi vinograde čist uničene.. Da pridelka ne bodo imeli.. Mi je čisto vseeno za te rože.

*mojca*  držim pesti za NSuser posted image  In,če vzdržiš da ne vprašaš za spol sem ti dolžna pijačo user posted image

Imena za enkrat imam jaz izbrano user posted image  Tia in Ela. Dragi pa Živa in Eva.
    marusi user posted image user posted image user posted image user posted image  za fantka in NS. No moj pa bi ravno user posted image  imel pa bo dobil punčkouser posted image

Sem pa malo v dilemi.. Včeraj,ko je bilo takšno grozno neurje se je k nam zatekel pasji mladiček. Sem ga slikala in poslala veterinarju in je rekel,da naj bi bila nemška doga. Sem takoj dala oglase na radio, internet.. Vglavnem vseposod kjer lahko dam. Za zdaj še noben ni poklical in kuža je v stanovanju ker pač nimam srca,da ga dam nazaj venuser posted image  Dala sem mu hrano in vodo...
    Torej, kaj pa,če noben ne pokliče????user posted image
    Če ne bi bila noseča bi ga vala obdržala.. Zdaj pa si ne predstavljam imet mladička in še otročka čez nekaj mesecev..user posted image
    Kaj naj naredim?

(odgovor članu zalbi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1113
    17.6.2009 14:36:16   
    *Mojca*
    Daaaan!

Evo nas iz NS. Vse je super, tveganje za Downov sindrom je kot pri 12-letnici user posted image user posted image user posted image Za spol nisva vprašala, tako da Beebee prosim pijačo user posted image user posted image user posted image

Pa PDP je prestavljen na 31.12. in če bo punčka bo Silva, če bo fantek bo pa Silvo user posted image user posted image user posted image user posted image Hec hec user posted image

Kar pa se tiče kužka ne vem kaj bi ti rekla. Če ga misliš oddat ga daj čimprej, preden se navežeš. Ras huda dilema...

Toliko za enkrat, zdaj pa se grem malo uležt...baje pridejo obiski čez pol ure user posted image

pappaaaaa

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
    Sara, 26.12.2009

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 1114
    17.6.2009 14:55:06   
    Anonimen
    juhu, urin je uredu user posted image user posted image  Sem vesela:) samo rekla je, da so mičken povečani ketoni  - ah, ni hudga :) sem prav vesela, tko da si bom danes privoščla pizzo - i jo ze 5dni zelim, pa sm rajs počakala do dans - da ne bo kej vplival na rezultat urina!!! juhu!!!!!
    *Mojca*: jaz sem se zafrkavala že pri fantovi sestri, da eč bo fant, naj bo kar Silvo, zdej pa ona mene zafrkava s Silvotam :))) hehe..se pravi, aktualen ime user posted image

letim domov!

mejte se! user posted image
    Neza

(odgovor članu *Mojca*)
      Neposredna povezava do sporočila: 1115
    17.6.2009 14:58:02   
    anaj22
    Mojca super za NS user posted image user posted image user posted image  pa če bo punčka bo itak menda na S, če se še dobro spomnim user posted image

BeeBee tale mali kuža bo kar velik zrasel in če ima lastnika se ti bo gotovo javil, mogoče poglej še sama če kje zaslediš da kdo išče talšnega kužka. Je pa hudo dati žival stran ko si nanjo navezan

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu *Mojca*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1116
    17.6.2009 15:02:20   
    marusi
    bee bee a zamenjava? jaz sem tudi vedno govorila, da bi punčko, da sploh ne vem, kaj bom s fantkom... 
    tia pa ela sta tudi meni full lepi imeni... pa eva - pogojno.

trebuščki: meni že vse prijteojice ponujajo svoja nosečnisška oblačila, tako, da kmalu ne vem več, kam jih bom dala...

voziček: moj dragi se je spravil a izbiro vozička... mislim, da si predstavlja da je to kot avto in da se ženske pač na to ne spoznamouser posted image . no, vsaj barvo bom lahko jaz zbrala... je preštudiral že vse ABS, ISD in ne vem še kakšne sisteme user posted image .

a ja pa morfoologija 20.7.

ali ima še katera od vas težave s pozabljanjem... jaz če si ne zapišem vse pozabim... ampak potem pozabim, da sem si zapisala user posted image user posted image user posted image - v službi niso najboj srečni, blićnji pa so se e navadili, da me stalno opominjajo...

v glavnem uživajte še naprej...

(odgovor članu *Mojca*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1117
    17.6.2009 15:08:43   
    Luna2008
    pozdravljene. da se vam še jaz pridružim.moj PDP je bil 12.12. potem mi je na nuhalni dala 7.12.
    tako da zaenkrat naj bi bil 7.12. :-) spola še ne vemo, naslednji pregled (morforlogijo imamo 30.7.)

čestitke vsem nosečkam in čim več energije in čim manj težav v nosečnosti!!

se beremo ...

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu riba83)
    Neposredna povezava do sporočila: 1118
    17.6.2009 15:37:51   
    Emili1
    marusi: ful dobra poteza tvojega dragega. user posted image user posted image Ta, da se ženske ne spoznamo na vozičke pa je taboljša.. Očitno moški mislijo, da vse kar ima kolesa in je namenjeno prevozu - sodi v njihovo domenouser posted image user posted image

nezy: super da je vse ok user posted image

Luna2008 dobrodošla med nami!

lepo se imejte so user posted image

(odgovor članu Luna2008)
    Neposredna povezava do sporočila: 1119
    17.6.2009 15:52:52   
    tulpika

tale dopust pa prav paše...sej sploh nimam časa na forum kaj napisat. Počutim se kot penzionisti, ki imajo cel ljubi dan čas ...ta pa jih še vedno preganja :)

*Nivea - kaj naj rečem hudo mi je, ko vidim kaj vse lahko narava naredi! Kakor si rekla važno je, da ste vi celi.
    Sem pa lani poleti imela smolo s točo (ne ravno, da bi mi toča uničila letni pridelek), mi je pa potolkla avto....no in, ko sva ga končno dala popraviti so nama ga ukradli :)....zdej sva kupila velik družinski avto (vse z nekim namenom :) )

marusi - pozabljanje ? kaj je že to ? :)....ne morem verjet, da se mi kaj takega lahko dogaja ehehehe...prav zabavna sem včasih. Upam, da bo ostalo do te mere, ker če bo še hujše s tem pozabljanjem pol pa res ne vem kaj bo :)

vozički - midva se sploh ne trudiva izbrati novega vozička, ker sta 1 leto nazaj sestra in svak naredila doktorsko nalogo iz vozičkov tako, da bova po vsej verjetnosti kupila takega kot imata onadva - bugaboo. sta pa zeloooo zadovoljna.

doma sva vsem povedala veselo novico. domači so vsi veseli, mamici sem se zdela mal sumljivo porejena :) (zdej me pa že klicari, če dovolj jem :)...do decembra bo kot policija :), tašča pa vsem pove, da že ve kaj bo letos dobila za rojstni dan :) (PDP imam na njen RD). No, v glavnem lepo jih je videt take vesele :).

grem zdej neki pojest, da ne bo mami huda :)))).

LP

(odgovor članu Emili1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1120
    17.6.2009 19:14:13   
    ShopGirl
    Živjo! user posted image

Sem vidla par posnetkov kaj je nardila včerajšnja toča in me je kar zvilo - groza, tega bo čedalje več. Mene je zadnjič, ko je bla pri nas, kr srce bolel ko sem poslušala kako udarja po najinem avtu. Pa ni nov avto, je kar star, ampak vseeno - avto je tak strošek, pa tok je vloženo vanj, da ti ni vseeno user posted image

Men tut mal spomin nagaja, sam sem si to prebrala že predn se je začelo pojavljat pri meni, in sm nekak pričakovala da bo mene tut doletelo user posted image  jst sm že tko vsa zmedena... Nič novega torej user posted image

Nism še čestitala vsem za uspešno opravljene NS in ugotovljene spole - full dobr, čestitaaaaam user posted image  Pa welcome vsem novim user posted image ! k smo že pri spolih...jst bi tok mela eno kjut punčkico s čopki user posted image  full full... sam bom pa fantka tut zelo vesela, tko da - karkoli bo, naj bo, samo da je zdravo!

Ooo jst že tko komi čakam vikend, a ve tut? Tko sm zmatrana, sploh po službi, ko se preoblečem in se me začne zaspanost lotevat...groza. Pa ne da se mi v službo hodit, zjutraj se komi spravim iz postelje, pol mi je pa še tok težje ko moj srči tut zadnje čase jamra user posted image  Oba mava neko smotano delo trenutno in pol nama je muka... čakam boljše čase user posted image

Hm men je pa kr zanimivo kako se moj fant NIČ ne zanima za vozičke in podobno opremo - mogoče je še prezgodaj. V bistvu ja - men je prezgodaj, k še nimam filinga da sm res noseča, najbrž  zato kr se mi trebuh skor nč ne pozna user posted image  Itak mam pa po slikcah že izbran voziček!
    Sm dobila od ene prjatlce full oblačil za nosečke iz celovškega h&m, sam mi je večina oblačil še prevelika. Dons sm mela oblečeno eno luštno oblekico za nosečke (sam sploh ne zgleda da je za nosečke), in sm se full dobr v njej počutla. Pa zadnjič sm si na oddelku za mlade v h&m kupla full luštkano poletno oblekco in ker je taka bolj ohlapna jo bom komot nosila tut avgusta na morju - juhu! Dala sm pa 10 eur zanjo - full mal! user posted image  

Fajn bodite user posted image

(odgovor članu tulpika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1121
    17.6.2009 19:17:23   
    Zibka
    Ja, tale toča....me je kr strah kaj nas čaka v prihodnosti..

Vozički: pri nas pa moj dragi bol zavira te moje astronomske želje po lepih vozičkih, z velikimi kolesi in seveda visoko ceno- hmm...no sej je fajn, da je eden mal bol realen :)

Moje stanje mislim da je bolj stabilno- nič nisem kej več pokrvavela, tako da že počasi začenjam z rahlimi sprehodeki. Sej bo, sam počasi :)

Čestitke vsem za NS!
    O imenih: midva že imava nek ožji izbor:
    user posted image Gašper, Aljaž, Ambrož, Jošt, Urh
    user posted image Klara, Julija.
    Všeč so nama stara slovenska imena, tako da verjetno tistim, ki so vam všeč bolj novodobna, moderna imena, tale izbor ne bo ravno všeč :)
    So nama sicer rekli na NS, da kaže bolj na user posted image , ampak je ginekologinja povedala, da je ta napoved v tej starosti plodka zgolj 70%, če se lepo vidi. Tako da mogoče še ni za računat na zihr...

Želim vam lep večer!

(odgovor članu tulpika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1122
    17.6.2009 19:33:31   
    BeeBee
    IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

BeeBee tale mali kuža bo kar velik zrasel in če ima lastnika se ti bo gotovo javil, mogoče poglej še sama če kje zaslediš da kdo išče talšnega kužka. Je pa hudo dati žival stran ko si nanjo navezan

No sej to.. Če bi ostal tak mali mi ne bi bil takšen problemuser posted image  Sej sm ugotovila,da sm že naredila napako ko sem ga v stanovanje spustila..user posted image  Prej sva se že igralauser posted image

*mojca* čestitke za NSuser posted image user posted image user posted image  Za kavico pa velja - kar sm rekla sm rekla user posted image
    martinca a si dobila moj sms danes?user posted image
    Prejle sm imela pregled.. Vse je superuser posted image user posted image  UZ-ja nisva delali. Poslušala je srčka in je prav veselo bil user posted image  Naslednji pregled imam 9.7. Takrat mi bo tut datum za MF dala user posted image
    Pozabljanje redno nosim zravn beležko in si zapisujem stvari kr mi vse pobegne iz glave user posted image  Kr groza,no :))
    Luna2008 welcomeuser posted image
    tulpika user posted image user posted image user posted image user posted image  da so super sprejeli! To je lepo slišat user posted image

(odgovor članu anaj22)
    Neposredna povezava do sporočila: 1123
    17.6.2009 19:33:34   
    BeeBee

user posted image  

user posted image    BeeBee  13t5d

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 1124
    18.6.2009 7:27:51   
    anaj22
    dobro jutro

ena dišeča user posted image user posted image user posted image  za srečke user posted image

o pozabljivosti rajš nebi, je postala prepogost pojav

dobrodošla nova nosečka

obljuba dela dolg, ekole BeeBee še moj buši v 14t
    user posted image

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 1125
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
    He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.