|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
12.6.2009 18:26:35   
*nivea

Čestitke vsem za uspešne preglede user posted image

Dobrodošle nove nosečke user posted image

Jaz sem pa zadnje čase kak kuhinjska krpa. pridem iz službe, se najem, pa na posteljo. počivat. pa par minut za tem že spim. user posted image
Na začetku nosečnosti nisem mela nobenih takih težav, zdaj bi pa samo spala. user posted image
Jutri gremo na gostijo pa me zanima kak bom zdržala. verjetno bom popoldan eno kitico morala odspati, kak malo dete, da bom te zvečer lahko pozno v noč zdržala user posted image

toliko. mejte se. božajte bušije in uživajte

(odgovor članu babysurprise)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
12.6.2009 21:45:57   
*Mojca*
Čer!

Mi smo iz enega rojstnega dneva, utrujeni, mami pa se je privoščila še masažo. In je bilo super user posted image user posted image

shopgirl: jaz pa mislim da je super da si se že zdaj tako odločila. In prav je, da si čas vzameš zase. Pa čeprav samo urico na teden. Ko dobiš user posted image se življenje res postavi na glavo, ampak vseeno si lahko vzameš čas. Jaz sem malega prvič pustila pri svoji mami ko je bil star 2 meseca. Z mojim sva bila na eni poroki, čez dan je bil z nama, potem pa se mi je zdelo boljše da ga mami pride iskat, pelje domov, lepo sem si izčrpala mleko za 2 obroka in vse je bilo super. Na začetku mi je bilo hudo, ampak sem si takoj rekla da je tako prav. Potem mi je skor joške razneslo ampak ok user posted image Folk je bil začuden kako lahko otroka kar pustim. In kaj je boljše? Da spi v gostilni v šundru, kjer je živa glasba? Da sploh ne grem na poroko najboljše prijateljice? Ni šans. Vse se da če se hoče. Danes je naš mali ful cartek, mu pa ni panike bit pri moji mami, pri tašči, pa tudi kaka prijateljica ga lahko počuva par urc. In mislim, da tudi z vrtcem ne bo problema. Tako da...ti samo vztrajaj pri svojem in vse bo ok user posted image

kaja13: jaz tud mislim it na body pump enkrat spomladi. Je res tako fajn? Da se špeh kr topi? user posted image Ideja za maraton in majčke je pa fenomenalna user posted image

Zibka: ne sekiraj se zarad kil, to se boš pol. Zdaj je važno da se počutiš uredu. Verjamem pa, da ti je grozno. probaj jest čimveč sadja, pa ful pit. Sej bo, važno da je user posted image ok.

vijolica: tek z vozičkom...hmmm...naš GT3 naj bi bil za tečt, ampak moraš zablokirat sprednje kolo. Sicer pa mislim da bi po makadamu fajn pretreslo user posted image Meni je bolj simpatično rolanje z vozičkom po kakih gladkih kolesarskih stezah.

tulipka: čestitke za NS user posted image user posted image Glede tvojega in panike pa...hmmm...sej pr porodu stoji pri glavi in nič ne vidi user posted image Pa raj ne ga peljat na materinsko šolo, ker tam kažejo take đusi slikce user posted image

Takole, zdaj pa neham. Upam, da nisem česa izpustila. Če pa sem se že vnaprej globoko opravičujem. Grem raj kr spat user posted image

Lahko noč!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
13.6.2009 4:10:30   
kaja13
Najprej poglejte na uro tega postauser posted image . Pa glih veselila sem se, da že dva dni nimam problemov s spanjem in eto... bedim že dve uri. Sedaj mi je pa prekipelo in sem si naredila kozarec toplega mleka in se usedla za računalnik. Mogoče me pa to uspava.

Pozabila sem katera je kaj pisala, tko da bom kar po temah odgovarjala..

rolanje ali tek z vozičkom... a veste, da jaz si pa rolat z vozičkom nisem upala. Pa sem pred nosečnostjo dosti rolala, potem pa... kaj pa vem. Se mi zdi, da lahko dosti hitro kontrolo izgubiš. Pa imam dve kolegici, ki sta šli na tečaj rolanja in po 1 tednu z vozičkom naokrog. Potem sta mi pa razlagali, da ti voziček oporo nudi.
Pri teku se mi pa ni zdelo, da ga preveč premetava. PST v Ljubljani ima tak mini makadam, tko da je čist OK. Pa itak sem šla z njim tečt po 6m, ko ni bil več čist nebogljen.

partner pri porodu... kaj pa če je s tabo samo na začetku, ko se še nič ne dogaja. Čim pa se začne panika, gre pa ven. Midva sva bila tako zmenjena, sam moj pol ni šel ven in je bil čisto navdušen, še popkovino je prerezaluser posted image in rekel, da je to nekaj najlepšega, kar je doživeluser posted image (porod)... saj vem, da sem že povedala, da je super očka... sam gladek pa očitno niuser posted image .  "porod" lahko traja tudi kar nekaj ur in je fino imeti nekoga ob sebi. Če pa se boš zmenila s kom drugim, pa ni panike. Jaz sem imela lep občutek varnosti... ker niti približno ni babica skos s tabo.
Če mu je že pri UZ slabo... mogoče pri porodu res ne bi zdržaluser posted image . Pa ne me narobe razumet..jaz čisto razumem vsakega, ki noče biti pri porodu. Jaz si sploh ne predstavljam kako se moraš počutiti, ko se nekdo, ki ga imaš najraje fuuul matra, ti pa mu v bistvu ne moreš pomagati.

Zibka...še nekaj na temo kg. Res se ne smeš preveč okoli tega sekirati. Na koncu se bomo vse valile naokoli. Skoncentriraj se na dete, počivaj in probaj jesti čimveč zelenjave. Nekatero sadje zna biti ful redilno. Moja kolegica se je v enem mesecu zredila 6 kg in bila čisto sesuta pri ginekologu "zunaj je 40 stopinj, samo lubenico sem jedla cele dneve". Jaz si nikoli ne bi mislila, da je lubenica tako zahrbtna.

Matr, tole mleko nič ne pomaga... grem politične novice malo prebrat.. če me to ne bo uspavalo, me ne bo ničuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
13.6.2009 4:18:07   
kaja13
sam še to...

http://bibaleze.si/clanek/starsi/kolumna-roditi-res-pomeni-umreti.html

ukradla iz sosednjega forumauser posted image

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
13.6.2009 7:38:27   
Zibka
Hvala vsem! In HB za tale forum. Ja, sem se malo pomirila... in nardila sadno-zelenjavni načrt.
Mam pa tako ginekologinjo, da mi je rekla takole:
mislim, da se vam vidi, da ste pač malce bol okrogle postave že tako in da si radi privoščite..žarite. Pustite si biti noseči v vseh pomenih besede. Me je opozorila, da ne sme iz čez vse meje, ampak mi je pa tudi dala podporo, kljub vsemu, da je to preveč. Hvala tudi vam.

Kaja13, tale kolumna se mi zdi fajna...in ravno prav cajt, ker sem jaz tudi zadnje cajte poslušala samo take grozne zgodbe...

Lep vikend!

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
14.6.2009 8:13:13   
METULJ1
Dobro jutro,

v petek imeli NS. Vse ok. Sva prov srecna. Za spol nisva vprasala, ker želiva bit presenečena. Postavili so nama nov PDP in sicer 30.12. Tolk, da boste lahko updatele seznamček. Naslednji redni pregled 23.7.09.

Pozdravčki vsem in srečno

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
14.6.2009 19:37:06   
*nivea

ojla nosečka

METULJ1 user posted image za NS

jaz sem preživela včerajšnjo gostijo jako fajn je bilo, a sem vesela da je za nami. zdaj naju čaka še ena poroka, čez 2tedna, in potem upam,da je s tem gotovo. user posted image

sem pa današnji dan prespala. smo prišli nekje po 4 uri domov, pa te sem spala do 11, pa po kosilu spet. pa zdaj že spet zeham in me postelja vleče.

kako ste preživele ta lep dan?

BeeBee pa kje se ti potikaš?
pa ostale ko se bolj poredko javljate, oglasite se, in kaj napišite, da vemo kako ostale preživljate začetek nosečnosti..

mejte se

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
15.6.2009 8:38:21   
zalbi
Hej!

Se pokorno javljam. Prešni teden sem bla tri dni na bolniški zaradi hudega kašlja in bolečin v pljučih - me ej en virus napadel - no ampak danes sem že bolje. Dva dni sem samo spala - mi je zdravnica rekla, da od vsega najbolj potrbujem veliko počitka in res sem počivala na polno. Še popoldne ko je bla Sara doma, sta z mojim user posted image  pobegnila kam vn in me pustila samo in mi je zelo pasalo.

shopgirl - prebrala sem tvoje plana - ej čist prou maš in če si boš to želel ti bo uspelao. Verjetno ne prve mesece ampak pol pa ni panike. Jaz se redno dobiva s prijateljicami, hodimo skupaj v gledališče, kino, na večerje... pa sploh ni panike. In konec koncu zelo paše - da greš malo stran od joka, plenic in mleka... Pa nič slabega ne mislim s tem - samo za dušo pa paše. Ko je bla Sara stara 8 mesecov, sem začela enkrat na teden hodit na plesne - orientalski ples - in je blo super, ker sem vedla da sta to samo moji dve uri v tedno... tako da vsekakor rabiš potem še naprej družbo in kakšno sproščeno debato ob kozarčku vina, ki ni o otrocih.

Sicer pa sem danes nazaj v službi in me čaka zdele en kup dela... se še javim...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
15.6.2009 9:24:24   
Anonimen
Oj bejbe!
pa je vikend spet okrog ane:) Mi že veselo delamo, počas se bo treba it napolnit .. ze kruli naš malček:)
Sem ravno prej klicala v P., ker moram v sredo dat še 1x vodo in mi je sestra (bla ful prijazna) lepo svetovala, da se dan prej (pred svetovalnico)ne sme jest nobenih zrezkov,mastne hrane,  mlečnih izdelkov, sladkobe in da bo urin BP - je to zlo pogost pojav v user posted image . (beljakovine, bakterije).
sem bila pa v lekarni v petek, rekla za Ursi čaj, ki mi ga nikakor ni dala; obstaja prav en čaj, posebej za nosečnice (Čaj za sečila za nosečnice- od Gorenjskih lekarn) in kar pijem (to, pa z vodo se nacejam k ena žaba).
Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede user posted image  Mi pa imamo danes  NS  - držte pesti. Zanima me, če bomo vidli, kaj je;) mal sm firbčna user posted image

Uživejte s trebuščki!
lp,N

(odgovor članu *nivea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
15.6.2009 10:24:33   
Netta
živjo,

se še sama malo oglasim po dolgem času.

je naporen vikend za nami, smo se namakali na morju z našo malo in je uživala sto na uro. sem bila pa zvečer čisto hin...cel trebuh sem imela trd kot kamen in vse vezi okrog so me bolele za popiz............?
danes je že bolje, ampak te kar prestraši takšna zadeva.

katera že ureja seznam, vidim da so moji podatki še zastareliuser posted image ; torej: PDP - 11.12, naslednji pregled 16.7.

čas zase - katera je že o tem pisala?? jaz  upam, da ti uspe, ker v zadnjem letu kar sem na porodniški nisem šla še nikamor sama ali sama z možem (nimava varstva v bližini), priznam pa da mi kar manjka. kar se tiče prijateljic, sem opazila, da se s starimi brez otrok sploh nimam o čem več pogovarjat, ker me sedaj zanima popolnoma druga tema, sem pa dobila en kup novih, takih z otroci in sedaj skupaj hodimo okrog, prej smo vozičkale, sedaj pa imamo igralne urice in je super.
sem pa razmišljala, da bi presenetila moža za njegov rojstni dan, da se končno nekam spraviva sama, pa nimam ideje kaj...KAKŠEN PREDLOG??

mala noče spat...jojmeejoj, jaz bi pa počivala...jo grem z dudo podkupituser posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
15.6.2009 13:11:52   
*nivea
user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP~NICK(starost)~(?.user posted image ,?.user posted image )~KRAJ~PREGLED~NS~SPOL

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 8.5 ~ 22.5. ~user posted image   
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
~  Nelly08 (?) ~ (?user posted image   ?user posted image ) ~ 22.5.
user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )  
~ pikapolonica8 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )       
~ terida  (31) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Ljubljana 
user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5.
user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5.
 user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 17.6. ~ 29.5. ~ user posted image    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6. ~ 21.5.   
 user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje ~ 15.6. ~ 30.5. ~ user posted image                       
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode    ~ 1.7.  
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 12.6. ~ 27.5
~ dvojčica83 (26) (1.user posted image  0.user posted image )
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje  ~ 18.6. ~ user posted image    

user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (3.user posted image    2.user posted image )                          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5 ~ 1.6.
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor ~ 15.5. ~ 3.6.
~ *nivea    (27) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 30.6.

user posted image  11.12.
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana ~ 5.6.   
~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 16.7.

user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ~ Ljubljana ~ 3.6.
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 25.5.
user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image )
~ elly79 (29) ~ (1.user posted image   0.user posted image )

user posted image  16.12.
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 25.5. ~ 3.6.
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana
~ Neža7  (28) ~ (3.user posted image 1.user posted image ) ~ Celje ~ 12.6.
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )    - Kranj ,  22.04, 26.05 ~ 29.05

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 19.5.

user posted image  18.12.
~ riba83 (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 16.6. ~ 11.6.

user posted image  19.12.
~ tulpika (33) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.6.
~ kajkakr (20) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj

user posted image   21.12.
~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )
user posted image  22.12.
~ cv3rklic4 (?) ~ (2user posted image    1.user posted image )
~ tami2212 (29) ~ (2.user posted image 0.user posted image ) ~ Idrija ~ 9.7. 
user posted image 24 12.
~ babysuprise (?) ~ (3user posted image     2user posted image ) Celje  ~ 12.6.

user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5.
~ marusi (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5.
~ moniz (38) ~ (1.user posted image  0.user posted image )
~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~ 15.6.
~ natasa28 (29) ~ (3user posted image    0user posted image ) okolica Mb. ~2.7. 19.6.
user posted image  28.12.
~ *mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 13.7. ~ 17.6.
user posted image    30.12.
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ Novo mesto  ~23.7. ~15.6.

user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   

user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5.                         
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ 6.5.

TRENUTNO NAS JE 50 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu natasa28)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1086
    15.6.2009 14:53:05   
    babysurprise
    user posted image kak ste se mele za vikend?

user posted image

nivea user posted image  jst bi tut pa ne morem user posted image  dokler je še vse tiho okol tebe kar izkoristi čas

rolanje z vozičkom: moram povedat, da prakticiram že kar nekaj časa, pa še nisem izgubila kontrole. sicer je bolj ravnina pa tisti nadležni kamenčki na ovinkih me mal bremzajo, drugače pa gre super. z obema. tavelika na buggyboardu, mala v vozičku, privezana seveda. voziček je na 3 kolih in ima bremze. vendar raje bremzam jaz.

kaja13 lepa zgodbica user posted image  

kajin link do zgodbice: no nekako takele bi mogle brati tiste, ki jih to čaka prvič. mene kar strese od jeze, ko slišim ktero, da so ji natvezli grozne "izkušnje", pomiksane s tistimi, ki jih je slišala ona in ki najverjetneje sploh niso bile grozne, ampak je bla tista mamica pač slabe volje. Kaj majo mamice od tega da strašijo nosečke. To je čisto izživljanje in trpinčenje. Saj se lahko zgodi, da se kaj zakomplicira, ampak kak mali procent je tega v primerjavi s porodi ki potekajo čisto normalno in se še hitro končajo.

zibka, meni je rekla moja G zadnjič, ko sem se med pregledoma zredila ene 7kg, da moram malo bolj pazit, zaradi diabetesa in na koncu mi je res sladkor kar precej zrasel z normalnega. mogoče ti bo ta podatek pomagal, da se lažje odrečeš bolj redilnim zadevam user posted image  zaradi zdravja.

zdaj pa verjamem v božička :-)

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 1087
    15.6.2009 16:21:38   
    BeeBee
    Ojlaaaaaaa nosečkice user posted image

Se že prav dolgo nisem javilauser posted image  Hja služba dela svoje.. Poleg tega sm še sama doma, moj je v Angliji še do konca meseca in se pač nabere dosti stvari pred RR user posted image

Nič grem kr lepo po vrsti..

KG +3 user posted image  Me je G. zadnjič kr kregala..user posted image  Sm bla še pol čist slabe volje, kaj za hudiča ma ona govorit kolk se jaz lahko zredim user posted image

Dopust nč nebo.. Mogoče bom šla z njim še v Anglijo ko gre spet avgusta. No sej po eni strani je to super ---- šopinguser posted image user posted image

Čestitke vsem za NS, preglede.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa ta vročina ubija.. Včasih mi kr zraka zmanjka,ko sem dlje na soncu. Začne se mi vrtet in nič ne morem. Zato me je kr strah samo hodit okoli. Za avto pa mi ni tok problem kr mam itak klimouser posted image

Rolanje z vozičkom bi pomoje fuuuul uživalauser posted image  Ampak se mi zdi,da se vedno bolj nagibam k 4kolesnikom,ki pa niso ravno za takšne načrte.. Ali?! Mi je stokke explory fuuul všeč ampak o njem sploh ne upam sanjatuser posted image  Tko,da je PP skate čist realn za moje želje in zmožnostiuser posted image

A še nobena druga ni nalepila trebuščka? user posted image  Pa sm mislila,da jih bom zdej že celo zbirko imela user posted image

(odgovor članu anaj22)
    Neposredna povezava do sporočila: 1088
    15.6.2009 17:50:24   
    araz
    Ojla decemberke! 
    Vas že kar nekaj časa berem, oglasila pa se še nisem, ker sodelujem še na enem drugem forumu. Pa vidim, da ste tukaj mal bolj dejavne.
    Vglavnem moji podatli za seznam so: stara 34 let, PDP 16.12.2009, NS uspešno za mano user posted image , spola žal še nismo uspeli videt.
    Počutim se čisto nič nosečo, čeprav me trebušček že malo izdaja.
    Zanosila pa sem po IVF/ICSI metodi v 10 poskusu.
    Skratka zaenkrat vse poteka tako kot mora in sva z mojim presrečna.
    Naslednji pregled imam 19.06.2009. Do sedaj sem imela preglede na 14 dni in vsakič tudi UZ. Od sedaj naprej pa na en mesec.
    Je pa to moja prva nosečnost.

lp

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 1089
    15.6.2009 18:21:19   
    *nivea
    araz dobrodošla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 1090
    15.6.2009 18:25:18   
    ShopGirl
    Hey hey nosečkice user posted image

tintara: konec koncev si vsak izbere svojo pot in dela po svoje,... Napisala si, če imam kaj proti tebi, nekaj v tem smislu - sploh ne, niti najmanj. Samo tvoj post mi je izpadel nekam negativen pa me je "zbodel". Najbrž sva se res napačno razumeli. Kar se tiče pomanjkanja časa za telovadbo - jst bom mela enak problem, ker si ga že zdej ne znam vzet user posted image

Mojca, zalbi in Mirjam: najbrž to moje razmišljanje kako bo ko rodim in kako bom takrat ravnala, mal izvira tut iz tega da mam 25 let, da še nism končala faksa in da je še tok enih stvari, ki jih hočem doseč (tut boljše delovno mesto in višja plača), in da moje najbližje kolegice mojih let, še nimajo otročkov. Mam pa tut starejše kolegice ki jih že imajo. To, da bom s katero od prijateljic najbrž izgubila stike, ker ne bomo mele skupnih tem je pa žal kar verjetno... Tko nekak to gre, ne? Družiš se ponavadi s tistimi, s katerimi imaš skupne točke, teme... Kar pa se tiče varstva: ena user posted image  je napisala da ga nima v bližini, kar je res full smotano. A katera od punc v bližini pa ne bi čuvala otrok? Tko sm si namreč jst služla dodaten denar v srednji šoli pa pol po 18. letu. Je pa res, da sem čuvala otroka eni znanki, da sta si z možem lahko vzela mal časa zase, za kak kino in podobno user posted image  Hmmm to je blo moje daleč najboljše študentsko delo user posted image

Pa drugače? A ni bil prečudovit vikend? user posted image  morm vam povedat kako sm zabluzila v soboto user posted image
    S fantom sva šla v hribe in mi je reku naj si jaz izberem kam greva. Pa jst mal gledam po netu in najdem Kriško goro...pa ups pozabim pogledat kok je to visoko user posted image  In midva hodiva, hodiva in hodiva,... jst full sopiham, se ustavljam da se mi umiri pulz,... Me moj gleda in sprašuje če greva rajš nazaj, pa pravim jst da je ziher sam še mal do gor pa d abi blo res škoda se zdej obrnt user posted image  Punce moje...prideva midva gor...pogledava na kočo kok je višina... celih 1470m!!!!!! user posted image
    Zdej mi je žal da nimam ovekovečeno s fotko... Tole je bla ena mojih večjih neumnosti, da ne omenjam da mam tak MUSKIČ da hodim kot pohabljenec... jao jao. Ampak je bilo pa zelo zelo zelo lepo in da sva se na ta račun že full presmejala user posted image

Aja,...na pregled bi mogla it 22., pa ga bom mogla prestavit ker me rabijo v službi pa ni nikogar ki bi me lahko zamenjal user posted image  To me kr žalosti...samo ne gre drugače. Jst bom še svoj porod mogla najbrž prestavit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 1091
    15.6.2009 18:52:25   
    Emili1
    Pozdravljene nosečke in dobrodošla araz!

babysurprise: strinam se z zgornjo fotko glede vikenda! user posted image

Tintara: mislim, da sva se tudi midve narobe razumeli. Jaz sem komentirala tisto tabelo glede pridobivanja kg. Nisem pa jaz napisla, da ne maram seznamov o naših PDP in pregledih, ravno nasprotno.  tudi meni zelo fanj videt kdaj ima katera rok (npr. da imava s Shopgirl na isti dan user posted image ), pa če ima že kakega otročka. Tak, da zaradi mene, tudi če je vsak drug post seznam, nimam nič proti.

Podatki za seznam. naslednji pregled 1.7.

BeeBee: si bila pogrešana, sem že mislila da si kje na dopustu brez interneta. Super, da si se javila, čeprav žal iz službe. Sicer pa sem tud jaz mal razočarana, da ni nobenega bušija gor, pol pa se niti jaz ne opogumim, da bi svojega dala gor...user posted image  Mal pofirbcam pri novembrkah, da vidim če je moj še v mejah normaleuser posted image

Shopgirl: bravo za pohodniški  podvig. Jaz pa sem čez vikend mal kolesarila in je bilo prav fanj. Ma če se dobro počutimo res ni ovir, da bi bile aktivne.

(odgovor članu ShopGirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 1092
    15.6.2009 19:37:27   
    Anonimen
    daaan:)

evo nas, mi smo doma!! NS uspešno opravljena, vse okuser posted image user posted image otroček je najprej spal (eno nogo čez drugo, rokico pa pod glavo -k frajerček :))) ), potem ga je pa G.mal podrezala tko da se je zbudu! vidl smo našega FANTA (kot sm jaz slutila že predn sm zanosila) Rezultati super, je rekla, kot za 14 letnico - eni izračuni to pokažejo, PDP mi je prestavla na 22.12, 3.dni prej! Skratka vse je ok! sva šla z mojim oba, res sm srečka user posted image .. naj tako ostane do konca:) Aja..dobila sem filmček, pa še slikci :) dr.Babnikova je res pohvale vredna!!
    zdej pa hitro mal ven, treba se mal sprehodit!

mejte se!!
    N

< Sporočilo je popravil nEzY -- 15.6.2009 19:39:08 >

(odgovor članu Emili1)
      Neposredna povezava do sporočila: 1093
    15.6.2009 20:10:59   
    *Mojca*
    Čeeer punce!

Za nami je naporen vikend, poln piknikov. Najprej praznovanje prvega roj.dneva Lukčeve lubice, potem 60-letnice starega ata, pa obisk mojih starih staršev....user posted image user posted image Ampak je bilo zelo zelo lušno.user posted image

Ko vas berem vidim, da vse sprašujete za spol na NS. Jaz prvič nisem vprašala, zdaj pa ne vem ali bi ali ne bi. Pa vidim da ste vse korajžne oz. da se nobena ne bo pustila presenetit. No, bomo videli kaj se bomo odločili v sredo user posted image

Shopgirl user posted image user posted image user posted image user posted image za podvig. Carica si. Jaz pridem komaj v 4.štuk user posted image

Pa dobrodošla araz!

Kaj več pa jutri...danes sem paf user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 15.6.2009 20:11:20 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
    Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1094
    15.6.2009 20:35:52   
    ShopGirl
    Araz welcome! user posted image  In čestitke za nosečnost, pa da nimaš težav. Če napišeš da tut bruhaš ne, ti bom počasi fouš ratala user posted image
    Full nas je že user posted image  Kok lepo!

A veste da jst tut ne vem a bi hotla vedet za spol ali ne - na začetku sva bla oba full zagreta da bova vprašala, potem pa na nuhalni nisva (kr sm bla ziher, da če bi se kej vidlo bi že Pušenjak kej namignu), zdej se nama pa zdi da bi melo nek poseben čar če bi se celo nosečnost spraševala kaj bova mela (pa še interne hece mava na to temo) user posted image  Tko da zdej ne vem, kaj najuser posted image  Hehe...dilema dilema... Ahh sigurno ne bom zdržala do konca ne da bi vprašala, konc koncev a veste kok oblačil morm nakupit?! user posted image user posted image  Ne more bit vse v nevtralnih barvah! user posted image

Trebušček: Kot sem že omenila sm v nosečniških hlačah k eno revše, trebuh komaj da se mi malo pozna, pa še to samo zvečer po večerji. Tko da, believe me punce, če dam svoj trebuh gor boste mislile da fejkam nosečnost user posted image

Nezy, čestitke za fantka...ime že imata izbrano?

Kilce: jst se skos tehtam, tko da mal čekiram "kje sem", sam zaenkrat sm še vedno ok, na istih kilah. Mogoče zato kr nč več ne pojem kot prej... Čakte da me hormoni zagrabjo... Bom skos jamrala po forumu user posted image  

(odgovor članu *Mojca*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1095
    15.6.2009 20:43:57   
    ShopGirl
    Pozabla sm komentirat športanje: jst te prve mesece k je stvar mal rizična nism skor nč športala, ampak to bolj zato kr sm bla tok utrujena, glava me je bolela, brez energije sm bla,... Zdej ko sm pa boljše se mi zdi pa trapasto neki poležavat doma, pol ko bom enkrat mela trebuh pa res nč ne bom mogla, tko da morm izkoristit dokler loh!
    Kolesarjenje je sploh super, men tut paše, pa zdi se mi dosti bolj varno kot pa moji pohodi v hribe (me je blo celo pot strah da bi mi zdrsnilo, sej veste kako je s poškodbami pa rentgeni v nosečnosti). V glavnem, mormo bit aktivne nosečke da bomo lažje nosile naše user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 1096
    15.6.2009 22:30:41   
    Anuš
    user posted image
    No, se spet malo javim. Zadnje čase sem ful zmatrana, zaspana in popoldne mi postane precej slabouser posted image . Kva je zdej to? Do zdej je blo vse ok, a zdej me bo pa začel matratuser posted image

NS je tudi za nami. In je vse v reduuser posted image . Smo vsi trije šli, pol pa na sladoled za user posted image user posted image . 1:5717 je pa tveganje za DS. Meni se zdi super, samo mi ni pa noben reku WAW. Kolk pa pride cifra (nezy), ki je potrebna za rezultat 14 in 15-letnice user posted image ? To bi se mi ful fajn zdelo slišatuser posted image . Glede spola: sva povedala, da nočeva zvedt. In kaže ona vse živo, pa pride do popka in kar gre dol in midva kar gledava. Sej moj sploh ni vedu kje je in kaj gledauser posted image , sam jst sem pa vidlauser posted image . Ampak men je res tolk d best čakat do koncauser posted image , tudi drgač mam ful rada presenečenjauser posted image , da bom videno kar zbrisala iz spominauser posted image . Si skos govorim, da je ful možnosti, da je tisto drugo. Pa še na fotki 3D se lepo vidi. AAAAAAAuser posted image

araz: super, da gre user posted image tako, kot si vse želimouser posted image

Športanje in jaz: Še vztrajamuser posted image Upam, da do konca, ker mi ful paše, se ful dobr počutim. Jutri grem okol 6.30 laufat za kakšne 45 minut, ker kasneje še sedim težko v tej vročini. Ne bi se rada zvrnila v kakšen obcestni jarekuser posted image . Pa še ne maram tečt v gužvi. Včasih se moraš tekačem, ki trenirajo v skupini po 20-30 prav umaknit, da se spelejo. Tečem že cel lajf, pa še nikol ni blo takšne gužve po Rožniku in PST-ju. Tale POLET je naredu pravo revolucijo. Samo tečejo zvečer, tako da se jim da izognit, če greš zjutraj. Pa pilates bi blo dobro delat, pa si kar težko vzamem cajt oz. se mi ne dauser posted image . Me vse tiščiuser posted image .

Vikend: Smo šli na Rakitno pogledat. Noro! Vse je tako dišeče in lepih barv, pa super klima. Za spočit se do konca.

Kile: mensezdi, da istouser posted image . Se rajš ne tehtam. Da se brez veze ne sekiram. Sem se pa prvič zredila za 16 kg in jih zgubila v 1 mesecu. Tako, da uživam v vsakem grižljajuuser posted image

Trebuh:
    Nimam nobene nazorne slike, se bom lotila in jo nalimala. Je pa že kar velik. Men se itak vid že skor od začetka. Nisem mogla skrit niti s širokimi majicami. So me začel spraševat že pri 7 tednih, če sem noseča.

Grem spat, čao

(odgovor članu ShopGirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 1097
    16.6.2009 9:28:53   
    *nivea
    nezy user posted image  za NS in za user posted image

Anuš user posted image  za NS

šport: jaz sem se vedno rolala, ampak kak sem izvedela da sem noseča, sem samo 2x si obula rolerje, pa še to čist na začetku. zdaj pa samo kolesarim. pa včeraj zvečer sem pred tv-jem malo počepe delala, pa noge zdigovala.. tak za boljše počutje user posted image
    zdaj ko je poletje, pa itak pride čas za plavanje. komaj čakam dopust. samo še en mesec in en teden. že odštevam user posted image

moj buši še tudi ni tak veliki, da bi ga kazala user posted image   sta zadnjič na gostiji ble dve punci, ko sta tudi noseči, pa mata obe PDP za mano, pa se jima je že bolj videl buši kak meni. je pa res, da sta obe drugič noseči. in te se prej vidi kak pri nas,ko smo prvič noseče, ali? vsaj tak se tolažim user posted image

mejte se

(odgovor članu Anuš)
    Neposredna povezava do sporočila: 1098
    16.6.2009 12:50:04   
    Anonimen
    ola bejbe!

ja hvala vsem za čestitke user posted image user posted image  Jaz sem kar pričakovala fanta, zelo zanimivo, da sm marca 1x, sanjala, da se v mojem trebuščku nekaj razvija, da neki raste in da sm rekla, da je fant, Lovro ali Jan, pa je bla mami že vsa naveličana, kr sm se "tok" zmišlevala zarad imen" :)) no, čez slab mesec sem pa res zagledala +, pa slutla, da bo fantek! user posted image  Učer je pa tko fletn počival; eno roko pod glavo, nogo prekrižano, pa nismo mogl falit spola:)) potem je pa še jezik pokazal, skratka, mi2 sva bla res zlo zlo zlo srečna :)
    jutri imam še 1x vodo za oddat - da bo le vse oK!!!!!!!! ful pijem in se pazim :)

ShopGirl: veš, da si bila v nedeljo v našem koncu:) jaz sem točno pod Križko goro doma .. :) sem pa tut šla, ko sem bla user posted image 9t gor, brez problema :) zdej me ma, da bi šla na ŠPIK Hude Police .. bomo vidl, kašno bo počutje :) Ja za ime mava kar par variant: Maj, Žiga, Jan. Bova vidla, do decembra je res še dolga :))

lP!

(odgovor članu *nivea)
      Neposredna povezava do sporočila: 1099
    16.6.2009 13:05:28   
    Anuš
    Glihkar se bašem s torteliniuser posted image . Pa po jutranjem laufanju sem šla z mojim na burek. Pa pol kile češenj je tudi že za mano. Sploh se ne morem ustavtuser posted image .

Zdele pa sledi brisanje pajčevin in prahuuser posted image . Pa tooolk mam za pospravt... Sva ble s tamalo 10 dni skos skupaj in to pomeni kaos v hiši. Moram zdej eno generalno užgat.

Papa 

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
    Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.