|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
8.6.2009 11:30:30   
babysurprise
tf imam čisto sveže podatke za posodobitev seznama user posted image

anonimna (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )

lahko preimenuješ v

24.12.2009 - babysuprise - 3.user posted image   2.user posted image   ce  12.6.09 nuhalna

(odgovor članu tf)
Neposredna povezava do sporočila: 951
8.6.2009 11:40:31   
babysurprise
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zadnji teden vas nič ne berem, zato ne vem kaj vse se dogaja, teh 7 dni bi najraje izbrisala iz svojega življenjauser posted image , izgubila sem svojega dragega bratcauser posted image user posted image , user posted image rezultati NS so porazni, tako da sem že čisto izgubila upanje, v ponedeljek grem na horionsko biopsijo, ... moj dragi je dobil odpoved user posted image user posted image user posted image sem že mislila da ne gre nižje... pa vseeno gre....user posted image user posted image user posted image

user posted image  je bil pa res hud teden zate. Drži se. Pa oglasi se še kaj, včasih pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 952
8.6.2009 11:43:08   
tf
[

user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP ~ NICK(starost) ~ (?.user posted image ,?.user posted image ) ~ KRAJ ~ PREGLED ~ NS

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 8.5 ~ 22.5.  
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
~  Nelly08 (?) ~ (?user posted image   ?user posted image ) ~ 22.5.
user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )  
~ pikapolonica8 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )       
~ terida  (31) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Ljubljana 
user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5.
user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5.
 user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 17.6. ~ 29.5.    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6. ~ 21.5.   
 user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje ~ 15.6. ~ 30.5.                     
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode         
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 12.6. ~ 27.5
~ dvojčica83 (26) (1.user posted image  0.user posted image )
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje  ~ 18.6.     

user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image )                          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5 ~ 1.6.
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor ~ 15.5. ~ 3.6.
user posted image  11.12.          
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana ~ 5.6.                       
user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ~ Ljubljana ~ 3.6.
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 25.5.
user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image )
~ elly79 (29) ~ (1.user posted image   0.user posted image )
 user posted image  16.12.
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 25.5. ~ 3.6.
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana
~ Neža7  (28) ~ (3.user posted image 1.user posted image ) ~ Celje ~ 12.6.
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )    - Kranj ,  22.04, 26.05 - 29.05

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 19.5.
user posted image  19.12.
~ tulpika (33) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.6.
~ riba83 (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 16.6. ~ 11.6.
user posted image   21.12.
~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )
user posted image  22.12.
~ cv3rklic4 (?) ~ (2user posted image    1.user posted image )

user posted image 24 12.
~ babysuprise (?) ~ (3user posted image     2user posted image ) Celje  ~ 12.6.
user posted image  25.12.
~ natasa28 (29) ~ (3user posted image    0user posted image ) okolica Mb.~ 11.6.
user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5.
~ marusi (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5.
~ moniz (38) ~ (1.user posted image  0.user posted image )
~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~ 15.6.
~ natasa28 (29) ~ (3user posted image    0user posted image ) okolica Mb. ~ 11.6.
user posted image  28.12.
~ *mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 13.7. ~ 17.6.
user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   

user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5.                         
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 15.5.
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ 6.5.
~ *nivea    (27) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 30.6. 

user posted image   01.01.2010
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ Novo mesto  ~18.5. ~15.6.

TRENUTNO NAS JE 49 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

[/quote]
    [/quote]

(odgovor članu tf)
  • Neposredna povezava do sporočila: 953
    8.6.2009 11:45:13   
    tf
    pozdravljena,

čestitam :))

podatki so popravljeni

lp

T

(odgovor članu babysurprise)
    Neposredna povezava do sporočila: 954
    8.6.2009 16:34:48   
    Zibka
    Drage nosečke,
    hvala za skrb!
    Poklicala sem dežurno zdravnico in vprašala za mnenje: pa mi je rekla, da ne smem čakat do drugega dne in moram takoj na pregled na ginekologijo. In sem šla, bla ob 23h sprejeta in tam ostala do danes. Naslednji dan sem imela še rjav izcedek, potem je bilo bolje, še nekaj bolečin in počasi sem priracala domov.
    In kaj je vzrok: verjetno je vzrok to, da imam posteljico čisto nizko pri materničnem vratu. Sedaj moram 1 teden doma še strogo počivat, potem grem na pregled. In čez nekaj tednov pričakujejo, da se bo posteljica dvignila višje in da bo vse ok. Z otročkom pa je vse vredu. Danes je bil velik 7,4 cm user posted image kar ravno ustreza času nosečnosti (13t5d).
    Dobro se je končalo, zaenkrat.
    Me je pa več zdravnic opozorilo, da je krvavitev znak za alarm in možen začetek spontanega splava, ne glede na tedne nosečnosti. Po tej izkušnji se bom sama držala naslednjega: če se mi pojavi sveža kri, je potreben čim hitrejši pregled. Nobena zdravnica ni rekla, da sej pa ni nič hudega, ampak so bile vse enotnega mnenja, da je pozornost potrebna. Tako da če se kateri zgodi kaj takega, svetujem, da gre raje zastonj, kot prepozno (kot ste svetovale meni ve, HVALA VAM!).

Babysurprise, zate pa en velikuser posted image In verjemi, da vsi držimo pesti da bo vse tako kot si želiš...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tf)
    Neposredna povezava do sporočila: 955
    8.6.2009 18:39:45   
    ShopGirl
    user posted image  za Zibko user posted image

Da se malo pohvalim - naredila sm izpit z 8! user posted image
    Drugače pa nič novega, počutje se je izboljšalo...ni mi več tok slabo. Zdele sm napadla češnje, mljask, mislim da bom še kakšno nektarino user posted image  moj otrok si želi sadja hehe...morm mu ustrežt user posted image

Vsem, ki vas napadajo prehladi - čajček, limone in bo bolje. Mene je tudi malo grlo bolelo, je bilo čez vikend na morju kar vetrovno.

(odgovor članu Zibka)
    Neposredna povezava do sporočila: 956
    8.6.2009 19:30:15   
    babysurprise
    zibka in tf hvala za dobrodošlico user posted image

zibka samo da je vse ok. js sem tut mela že rjave in krvave izcedke pa sta otroka čisto zdrava. sem tudi letela k dežurnemu pa prespala par noči v bolnici. drugače pa če imaš nizko posteljico, moraš počivat! saj je včasih težko, sploh če še kaki pamž okoli skače user posted image  kako bo zdaj pa bomo še videli.

shopgirl user posted image  za izpit. ja nas čaka sezona sadja, meni tudi paše, se ne bomo nič zredile user posted image  user posted image  sicer imam pa še 6kg prednosti od druge user posted image , tak da moram pazit, kolker se le da oz. z zdravo prehrano. po čokoladi mi je itak slabo, ni težko zdržat.

zdaj pa verjamem v božička :-)

(odgovor članu Zibka)
    Neposredna povezava do sporočila: 957
    8.6.2009 20:49:47   
    *Mojca*
    Čer punce!

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za Zibko. Samo da je vse ok. Zdaj pa malo bolj u izi.

Potem user posted image user posted image user posted image user posted image za Shopgirl in uspešno opravljen izpit. Piflarka user posted image user posted image user posted image hec hec user posted image user posted image Ful si pridna da ti tole uspeva pri slabostih.

Potem pa user posted image user posted image user posted image user posted image za babysurprise in tudi vse ostale.

Pri nas je vse po starem, slabosti so še vedno pristone, za nameček smo vsi 3 zboleli. Najprej je user posted image zbolel, za njim jaz, danes pa je še tamauček začel smrkat. Joooj jaz kašljam kot pri norcih in grlo me peče. Ampak gre na boljše. Čajčki in limonce delajo čudeže.

Drugače pa sem včeraj morala oblečt nosečniške hlače. Sem se kar lepo napihnila, na žalost tudi v rit, ne samo v bušija. Ampak za kile bomo skrbele drugo leto a ne? Bomo eno skupinsko dieto užgale user posted image

No tako, zdaj pa grem počasi pod tuš in izležavat. Lepo se imejte!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
    Sara, 26.12.2009

(odgovor članu babysurprise)
    Neposredna povezava do sporočila: 958
    8.6.2009 21:08:43   
    Jenny17
    Ravno danes sem razmišljala o nosečniških hlačah. A jih že nosite?

(odgovor članu *Mojca*)
    Neposredna povezava do sporočila: 959
    8.6.2009 21:29:04   
    lana24
    Ojla!Jaz nosim nosečniške hlače že kar lep čas user posted image ...Mam ful bušija...Bi dala slikco gor pa ne znamuser posted image kaksno navodilo kako to naredim?
    Aha zanima me če ima katera glavobole in kaj lahko vzamem ? lekadol??
    Pozdravček vsem nosečkamuser posted image

(odgovor članu Jenny17)
    Neposredna povezava do sporočila: 960
    8.6.2009 21:48:09   
    Anuš
    shopgirl: tenksuser posted image user posted image user posted image za tisto glede izkušenjuser posted image user posted image user posted image . Sam pomisl, kolk sem se žrtvovala v raziskovalne nameneuser posted image user posted image user posted image .

Klopi: Spomnim se, da se je malo nazaj spraševalo za cepljenje proti klopnemu meningoecefalitisu. Moja zdravnica je rekla, da nobeno cepljenje v nosečnosti ni priporočljivo. Meni je zelo odsvetovala.

Borovnice: So v Ljubljani na vrhuncu. Niso sicer še čist zrele - jim manjka kašen sončen dan do ta prave sladkobe - samo se tuki držim pregovora ne čakaj na jutri... Kaj pa vem, če mi naujo babice vse pozobale. Grejo s celimi vedri v gozduser posted image

(odgovor članu vijolca)
    Neposredna povezava do sporočila: 961
    8.6.2009 21:51:45   
    anaj22
    ojla srečke user posted image

dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image

zibka ti samo počivaj, da bo vse potekala tko kot mora biti

jaz sem tudi že v nosečniških hlačah, že kar lepo vzhajam user posted image user posted image

Mojca hitro se pozdravite user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu lana24)
    Neposredna povezava do sporočila: 962
    8.6.2009 22:20:22   
    ShopGirl
    Mojca user posted image  user posted image  piflarka je mela več sreče kot znanja user posted image  user posted image  
    Hitr se pozdravte doma, bit bolan pa noseč je pa kombinacija za ubit se, še lekadola ne smeš uzet razn če je res hudo.

Jst mam nosečkaste hlače že neki časa, sam je mal hecn ko jih mam gor ker še nimam trebuha, tko da še čakam na svoje žogaste čase user posted image

Tok sm se nažrla češenj, marelic in še eno nektarino sm zbasala za na konc, da mi je zdej full slabo...nimam mere...groza. Sm šla po službi na tržnico po sadje in sm vidla da majo tut borovnice (njam njam), ampak jih prodajajo po
    6 eur (!!!!!), kar je men čist pretirana cena in jih na koncu nism kupila. Mislm halo...za ta denar si kupm 2kg češenj in to hrustavk iz goriških brd user posted image  Nč hudega če mi je potem slabo,...

lana24 jst bi tut mela bušija...komi čakam. slikce pa ne znam dat gor...copy paste mogoče? user posted image

Anuš...si vidla kok koristi si mela ti in znanost od tvoje nosečnosti user posted image  

Punce, tko kot je rekla anaj22 - fajn bodite in lepo vzhajajte user posted image  nočko!

(odgovor članu *Mojca*)
    Neposredna povezava do sporočila: 963
    8.6.2009 22:34:57   
    Anonimen
    čer!

ShopGirl še iz moje strani čestitke za uspešno opravljen izpit:) skratka, jaz sem še vedno doma, u četrtek grem končno delat (že zeeelo naveličana), v sredo imam pregled:) kaj na 1.pregledu vzamejo kri&vodo pa naredijo en vaginalni uz ane?
    no, pri nas se tut še ne pozna trebuh, sem se pa že začela mazat, za vsak slučaj. Od mojga mami je ful dobro mešanico mandeljevega olja & kamilic naredila, pa notgri dala mal eteričnega olja.. fuuul dobro!!! bolj vse na naravni osnovi in mi je ful všeč user posted image
    mi je pa ravno prej sodelavka poslala sms ob moji veseli novici in jo je tok zanimalo, zakaj nism prej povedala in bila tako skrivnostna:S (se vidi, da me imajo kar radi ko me ni..opravljajo na vse načine, kolko se le da user posted image user posted image ) hja, lih moja stvar je, kdaj bom komu povedala ane:) sploh pa po tistem v 9 tednu res nisem imela želje prav hitro povedat! :( Sedaj vedo, to je to:)) No, počasi neham klanfat in se spravim spat!

no, lahko noč! n

(odgovor članu ShopGirl)
      Neposredna povezava do sporočila: 964
    8.6.2009 22:50:21   
    tintara
    Zibka! Odlicno, samo da je vse Ok. No, pocivat bos pac mogla, vsaj nekaj casa, ane. Smo te res kar pogresale in cakale novic, vsaj jaz.

Anonimna: moje sožalje. Drzim pa pesti za novo bitjece, ki raste v trebuhu. Mislim, da bo vse v redu. Enkrat sem brala o eni, ki je imela tveganje 1:2 in se je rodil zdrav dojencek.

Nezy: kateri teden si? Jaz sem bila na prvem pregledu v 10 tednu, in sem imela potem pregled kar cez trebuh. Predvidevam, da smo ze vse cez 10 tednov, tako da najbrz bo kar cez trebuh. Pa nisem glih pri ta suhih, tko da se ziher ze cist OK vidi.

Se kaj? Aja, nosecniske hlace ste debatirale. Tudi jaz sem ze nosila ene. Druge so se varno spravljene v vrecki (itak imam bolj kratke in tricetrt zadeve, je bilo treba mal vreme pocakat). Je pa fora, dokler imam navadne kavbojke, trebuha niti ni (vsaj nosecniskega ne), v nosecniskih hlacah je pa kar naenkrat ze kar velik. Ceprav folk, ki se ne ve, se ni pogruntal - je pa res, da sem bolj v moski sluzbi.

Imena: smo izbrali, kar se mene tice dokoncno, tudi otroka se koncno strinjata. Bomo videl ce zdrzimo do konca.

Nic, treba bo spat. se še nočem pred jutrom postarat za eno leto, moram pred polnočjo spat user posted image  

Lepo se imejte, T

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 965
    8.6.2009 23:04:50   
    riba83
    Pozdravljene!

Danes sem klicala v MB, kjer cepijo, ker bi morala letos po novo dozo cepiva proti klopnemu meningitisu. In je rekla sestra, da v nosečnosti so prepovedana vsa cepljenja in da naj pridem takrat ko bom opravila svoje. Se mi je zdela zelo neprijazna, je zvenelo kot da je nosečnost nekaj slabega. Ampak na takšne sestre, ki si grejo same sebi na živce se ne bom oziralauser posted image .

Sem pa zadnje dni tako tečna, da grem sama sebi na živce. Vsaka malenkost me spravi s tira, tudi na jok me kr sili. Upam da me to čimprej mine....

Lepe sanje vsem in lahko noč, pa sanjajte svojeuser posted image . Papa

(odgovor članu tintara)
    Neposredna povezava do sporočila: 966
    9.6.2009 8:26:34   
    anaj22
    dobro jutro user posted image

mene vse boli sem čudno spala

jaz bom mogla pa spet it v nabavo nedrčkov, ker mi je spt vse premalo, zgleda da bom mela tokrat še večje joške. In seveda v trgovinah ful teško dobiš veliko št. košare in manši obseg.

Sem mal gledala svoje nosečniške hlače in ugotovila, da mam samo poletno robo, si bom mogla od kolegice še kaj zimskega sposodit.

Lepo preživite tale sončen dan

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu riba83)
    Neposredna povezava do sporočila: 967
    9.6.2009 8:27:20   
    zalbi
    Hej!

zibka - user posted image  zate

shopgirl - user posted image  za izpit.

lana24 - ja lekadol lahko vzameš, ampak v neki meri, brez pretiravanja. Mene je na začetku blazno bolela glava in brez lekadola nisem niti vstat mogla, tako da če je hudo, ti kr vzami.

nosečniške hlače - joj danes zutri sem ravno o tem razmišljala, da bo verjetno res treba počasi, ker so me začeli neki tiščat gumbi... tako da bo treba mal v šoping, ker pri Sari sem bla čez zimo noseča... tako da mi razne žametne zadeve lih ne pridejo zdele prav. Kar pa se trebuha tiče, pa mi raste in raste...

nezy - jst sem mela prvi pregled v 11t, pa so mi vaginalni UZ nardil - se je pa ful dobr vidl.

Tako, tudi moje počutje se izboljšuje - no včeri sem bla čist povožena, danes pa se bolje počutim. Ta teden bo malo manj naporen kot prejšni tako da mi to zelo paše... predvsem da sem zvečer doma in se vležem pred TV - to mi je zdej najboljše...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu riba83)
    Neposredna povezava do sporočila: 968
    9.6.2009 8:42:24   
    Zibka
    Hvala, punce!
    Ja, nosečniške hlače...js že neki cajta nosim tiste hlače od predlani, ko sem bila še mal bol okrogla, imam pa že ene nosečniške sposojene. In bom šla počasi v nabavo, ker je tko met fajn neki oblečenga kar te ne tišči.... In tisto odporanje gimbov mi je grozno, ker me pa vseeno čez boke vse tišči- jaz sem mal bol okrogle sorte že itak, pa tut zdej mam še kr apetit, tko da sm se že kr poredila in se mi pozna po hlačih. Bom pa šla pogledat mal v HM in CA v Celje- se bom poslužila tehle mal cenejših trgovin, če pa ne bom našla bom pa mogla še mal v Popek, La VIe, ...

Počivam pridno user posted image Sam da sem doma, uffff, kolk je fajn user posted image

(odgovor članu zalbi)
    Neposredna povezava do sporočila: 969
    9.6.2009 11:11:19   
    ShopGirl
    Men je pa tok slabo dons, groza. Komi čakam da grem na kosilo...pol je ponavadi bolje user posted image  glih ko se pohvalim da so slabosti mimo, me udari.

zalbi lepo uživaj doma in se spočij...dokler se še lahko user posted image

uh, jaz bi tudi najraje šla domov danes, samo kaj ko potem dobim tako malo dinarčkov user posted image

nezy, meni na 1. pravem pregledu ni več delala vag. UZ, je pa to odločitev ginekologa. daš pa kr velik krvi (3 ampulce) pa vodo. Rezultate dobi ginekologinja, jih ne čakaš. Pol ti pa na naslednjem pregledu povedo za rezultate. No vsaj pri meni je bilo tako. 22.6. mam pregled in upam da je vse ok, da mi ne bo treba kakih dodatkov jest, čeprav tudi če bo treba nič hudega user posted image

Hvala za čestitke punce user posted image

(odgovor članu Zibka)
    Neposredna povezava do sporočila: 970
    9.6.2009 11:35:39   
    vijolca
    A smo že pri nosečniških hlačah? Mene kar malo jezijo, pred kakim mesecem sem namreč kupila poletne hlače v čisto nosečniškem stilu (s tistim širokim raztegljivim delom spredaj) v Mangu, sem pa pozabila na eno malenkost, in to je, da ko se redim (pa pomalem se) se vedno v rit in noge, novih hlač si tako niti probati ne upam, ker bom po moje kar slabe volje. Računam na to, da bom poletje preživela v krilih in tunikah, pol pa jeseni v kak resni nakup.

Pa še vprašanje o pregledih krvi, jaz sem za laboratorij dobila napotnico samo za preiskave krvne skupine in faktorjev in pa tistih treh bolezni (hepB, sifilis, toksoplazmoza). Tudi ko sem dala kri, so vzeli le 2 epruveti. A ene splošne krvne slike (mislim, da se reče hemogram) pa ne mislijo narediti? Za naslednji pregled vem samo, da bom dala urin, za kri pa ne vem, ampak nekih hudih analiz sestra pri mojem G ne more delati. Mogoče terida ali Emili1 vesta kaj več?

(odgovor članu ShopGirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 971
    9.6.2009 11:52:36   
    kaja13
    nosečniške hlače... jaz jih še ne nosim, ker jih nimamuser posted image . Vse sem dala naprej... nepovratno in bom morala vse na novo kupit. Mi gre tok na živce. Zaenkrat hodim v oblekcah, ker imam hlače vse tok ozke, da bi mi pri sedenju dete zmečkalouser posted image . Grem pa danes malo v šoping in upam, da bom  kaj našla.

Drugače se pa jaz tud še tok slabo počutim. Vsako popoldne me glava boli, skos sem napihnjena. Če jem ni v redu, če sem lačna ni v redu... skratka nič ni v redu. Tale moja tretja nosečnost je 100x slabša kot prvi dve. Me prav zanima, če se bo na pregledu kaj videlo... mogoče slaba kri, nosečniška sladkorna,...  Al pa telo vsako nosečnost pač slabše prenaša. Dopoldne še nekako zgledam, popoldne se pa vsi čudijo kako slabo in utrujeno izgledam.

Zibka..user posted image .. za lepe novice.

(odgovor članu vijolca)
    Neposredna povezava do sporočila: 972
    9.6.2009 11:53:44   
    kaja13
    vijolica.. tiste hlače sem pa tudi jaz kupilauser posted image . Noben mi ne verjame, da niso nosečniške.

(odgovor članu kaja13)
    Neposredna povezava do sporočila: 973
    9.6.2009 12:37:50   
    terida
    vijolca, tudi meni so tokrat vzeli samo dve epruveti krvi, ker za krvno skupino ni bilo treba (za to je dovolj test, ki sem ga opravila v prejšnji nosečnosti). Kolikor vem, kakšne splošne krvne slike ne delajo - vsaj pri našem G ne, mogoče je drugod drugače, ne vem. Edino, kar ti potem sestra večkrat še pregleda, je vsebnost železa v krvi. V bistvu ne vem zakaj bi sploh delali krvno sliko, saj nosečnost ni bolezen...

kaja13, tudi jaz sem še vedno čisto sesuta - ni mi slabo, samo vsak večer samo še posteljo vidim in grem spat hkrati s svojo hčerkico. Tako vsak dan spim skoraj 10 ur, pa zjutraj vseeno komaj vstanem. Zdaj sem že na koncu 14. tedna in sem res že računala, da bo ta utrujenost minila, pa je še kar tu...

Nosečniške hlače... tudi jaz sem bila prejšnjič noseča bolj jeseni in čez zimo, tako da zdaj nimam kaj oblečt. Pa časa, sa bi šla do trgovine tudi ne... No, jutri je edini dan ta teden, ko imam nekaj časa popoldne, tako da bom skočila v H&M na Rudnik. Vam bom sporočila, če se da kaj pametnega dobit tam. Trenutno pa sedim za računalnikom v kavbojkah, ki so zdaj, ko sem ravno s kosila, seveda odpete. Še dobro, da sem sama v pisarni user posted image

(odgovor članu vijolca)
    Neposredna povezava do sporočila: 974
    9.6.2009 12:43:26   
    anaj22
    vijolca sestra pri G ti vzame na vsakem pregledu samo kaplico krvi za pregled hemoglobina, drugače ti pa v prvo vzamejo največ krvi da ti določijo krvo skupino rh faktor, pregledajo za tokso, sifilis, aids. Nato ti še v 2 in 3 tromesečju enkart vzamejo kri za pregled tokse. No saj pri meni je bilo tako v prvi nosečnosti.

Mi mamo se fajn
    NJJP

(odgovor članu kaja13)
    Neposredna povezava do sporočila: 975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
    Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.