*nivea
|
živjo sem zadnje dni bila bolj malo na računalniku. sem v petek na "terenu" bla z otroci, ko so meli naravoslovni dan. Doma smo začeli rušiti en del poslopja, ker bomo garaže delali. tak da je petkov popoldan in včerajšnji dan bil v znamenju tega, da smo to čistili. sva včeraj zvečer malo šla na obisk k bratu. sva se z nečakom igrala. te pa je svakinja začela kaj ona od malega vse ima, od previjalne do vse drugega.. midva sva jo samo gledala, v bistvu sva o tem še niti ne razmišljala. meni samo voziček po glavi hodi in očitno bo to edina stvar, ki jo bova morala kupiti, ker vse drugo bomo dobili. saj hvala bogu, zakaj pa ne. ko bo pa ona mela drugo dete, pa se vrne. glede apetita, zdi se mi,da zdaj manj jem, kak sem prej. res je sicer tudi to, da zdaj večkrat jem in to malo. in nobena hrana se mi dozdaj ni zamerila. lahko jem vse kak prej. tak da včasih res ne morem verjeti da sem noseča. razen na bušiju vidim, da je res. ker lepo počasi raste m=bravo.gif] zibka kako si? shopgirl kako je šel izpit? Emili1 jaz več ne pijem folne kisline. Sem mela Elevit, sam mi je zmanjkalo, pa si pol nisem več nič kupila. A se to pije do konca nosečnosti al kak je to? nEzY jaz še tudi v službi nisem rekla za nosečnost. vedno čakam na tapravo priložnost, da bomo vsi skupaj, pa mislim, da so al še bodo sami prej skužili da sem noseča, kak pa da jim jaz povem. Sicer pa zdaj se v mojem kraju že ve za mojo nosečnost, tako da mislim,da je to do mojih sodelavcev že tudi prišlo. saj jim bom sama tud povedala. pred porodniškim ziher Anuš potoriti pomeni, da ko se pač otrok narodi, da pri tisti hiši,kjer sta starša doma, da se potrosi nvem, slama, perje, papir... taka glupa navada je pri nas.. in te naslednji dan po fešti se čisti. no,ko se domači streznijo. sicer mi je lepša tista navada, da dajo pred hišo štorkljo, al napis, da se je rodil otrok ta pa ta in s podatki vred, al kaj češ, če tu vsi pri nas uživajo v tem ko "torijo"... evo, sem se malo javila. zdaj pa grem likat. smo včeraj samo prali, danes pa te čas za likanje.. mejte se in uživajte
|