|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
4.6.2009 21:19:38   
Zibka
Souser posted image ,

pravkar sem izpod tuša in ko sem se brisala, sem opazila spet rdeč izcedek: rdeč z enim strjenim delčkom. Sedaj sem se obrisala in izgleda, da je bilo samo to. JOJ! Me je pa strah tko da res ni. A mislite da moram poklicat dežurnega zdravnika in vsaj vprašat? Sem v 14. tednu.
Pomagajte, prosim.

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 926
4.6.2009 21:26:13   
*Mojca*
zibka jaz sem človek ki gre raje zastojn na urgenco kot da ne gre pa je kaj narobe. Moj nasvet je da pokliči in naj ti povejo kaj naredit. Nimaš kaj izgubit. Lahko vse skupaj ni nič, ampak boš vsaj mirna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo, vse bo ok!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 927
4.6.2009 21:59:26   
tintara
Uf Zibka, drzi se. poglej s svetle strani. Pred kratkim si bila na NS, vse OK, otrok pravih mer. Mislim, da ni nic narobe. Če te bo pomirilo, pokliči še danes, mislim, da je 14 tednov nekje meja med porodnišnico in urgenco za take primere. Pa te bodo že napotili. Jaz sem bolj človek, ki se drži stran od zdravnikov, dokler se da, pa to ni vedno v redu. Teoretično pa res nimajo kaj narediti. Jaz bi na tvojem mestu poskusila zdržati čez noč. če se je izcedek umiril in se nato jutri na osnovi novih informacij odločila kako in kaj. če bi se nadaljeval, bi šla.
Jaz sem imela  v prvi in tretji nosecnosti izcedek in nikoli nisem sla k zdravniku. Pa je bilo vse OK, v drugi sem pa sla, pa potem ni bilo OK. ocitno ti ze kar samo srce veli, kdaj je treba iti. Ma ne vem, mal ze bluzim. V glavnem, veliko sans imas, da je vse v najlepsem redu.

Jaz pa imam jutri nuhalno, k sreci ze takoj zjutraj, da ne bo treba cakat in se zivcerat predolgo. Sem ap zivcna, kar tak zoprn obcutek imam, da... Ma ne ne smem. Mora bit vse v redu. In bo. Kako ti logika odpove ko gre zate in tvojega otroka, ane. Čist drugace je spremljat, ko gre ena druga na nuhalno. Takrat veš, da bo vse OK, pri sebi pa skoz eni dvomi, pa ce ti jih 100 rece, da bo vse OK.

Ma nič, filozofiram, slabo mi je, treba bo spat.

Zibka, drzim pesti zate.
T

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 928
5.6.2009 8:32:55   
zalbi
Hej!

tintara - dobro opravi danes.

shopgirl - držim in stiskam pesti da narediš izpit. Vem kako je, tudi jaz sem v prvi nosečnosti še zalključevala faks.

zibka - ka je s tabo?

beebee - joj pica ja, pa mcdonald - jst bi skoz neki takega jedla, sicer mi neki meso zlo ne paše... ampak pica pa je zakon...

nivea, mirjam80 - bravo tudi vama za ns.

emili1 - jst nič kaj ne pijem, občasno vzamem, une tablete za raztopit v vodi, kalcij, železo in multivitami.

Uuu shoping - khm, počasi bo pa res treba kaj it iskat. Opažam da me hlače pomalem tiščijo, posebej popoldne, dopoldne ni panike, po popoldne pa mi nič več ni prav. Moram pa it po kako majčko - v popek, všeč mi je una k ima fantak pa punčko tko na trebuščku. Pri Sari sem nosila - pridem aprila... pa je blo prou dobr.
Sem pa zelo dobre volje, ker je končno petek - ta teden res rabim en bolj sproščujoč viken.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 929
5.6.2009 8:42:51   
ShopGirl
Emili1, ne vem kako bo z mojim izpitom ker sem bla popoldne tako utrujena da sm spala do sedmih...pol sm bla pa itak vsa "mrtva" in sm samo neki brala he he... Tok o mojem planu da bom pridna študentka.

Zibka - v 14. tednu ni več take nevarnosti za splav, ampak jaz bi naredila tako kot so ti punce že svetovale; ali šla kar takoj na urgenco, ali pa počakala do jutra in šla takoj k svoji G. Pa ne zaradi paničarjenja ampak zato ker krvavitev ni normalna in zato da se pomiriš! Zakaj bi bla v strahu, če je mogoče pri tebi tut tko kot je blo pri meni - krvavitev iz MV. Vse bo ok user posted image

tintara, lepo opravi na nuhalni...morm reč da je bila zame ta izkušnja nekaj posebnega... no saj boš videla user posted image

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 930
5.6.2009 9:49:08   
Anuš
Shopgirl: držimo pesti, saj bo. Tudi jst sem ena od tistih, ki so nosečnost presedele za knjigami in računalnikom. Ampak mi je ratal dokončat faks - 10 dni pred porodom user posted image user posted image user posted image . Sem mela diplomo na temo debelosti in si lahko predstavljaš kolk sem bila prepričljiva s tistim trebuhomuser posted image

Vozički: midva že prvič nisva dala kaj dosti na vozičke. Ko sva se z user posted image odločala, kaj bi in sva videla tiste cene, mi je rekel: Pa kaj so na motor in se sami peljejo? Še avtomatik je cenejšiuser posted image . In sva potem vzela od njegove sestre pliko p3. In ga bomo verjetno uporabljali še pri tem user posted image . Saj me ima včasih, da bi šarmirala z najmodernejšim, samo če pomislim, da smo prvič voziček uporabljali največ 1 leto, potem smo šli pa samo še peš...user posted image Res mi ne odtehta. Drugače sem pa s plikotom, ki se btw ful na majhno zloži in ga lahko daš za voznikov ali sovoznikov sedež (če imaš psa, ki zasede prtljažnikuser posted image ), večinoma vozila po makedamskih gozdnih poteh in je tamala še boljš spala, ker jo je malo rukalo ves časuser posted image .

NS: čestitke vsem, ki ste jo odbrenkale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 931
5.6.2009 10:54:32   
anaj22
hej hoj user posted image

za preglede user posted image user posted image user posted image

sem vse prebrala in polovico pozabilauser posted image

grarderobe ne bom nič kupovala mam hlače še od prvič pa ma da me zdržijo

shopgirl dobro opravi na izpitu

tele dnevi so glih za spanje, sam kaj ko nimam možnosti

no lep dan, sej je končno petek

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 932
5.6.2009 11:08:59   
tintara
Zibka? Kako si? Močno upam, da se vse skupaj umirilo in da si že pomirjena.

Jupiiiii! Hvala, da ste mislile name, je pomagalo. Pregled fajn opravljen, zraven se je učila oz poslušala še naša nova ginekologinja in je blo prav fajn. Zdaj vam znam še jaz velik povedat - o nosni kosti, pa o metuljčku v glavi... V glavnem veliki smo 6,4 cm, spola ni komentirala in nisem spraševala, se mi zdi, da od nuhalne do morfologije se prevečkrat spremeni. Tveganje je 1:6300 in še nekaj. Mi je bilo sicer mal smešno, k tveganje izračunava na leta in je vnesla moj RD in je pol izračunaval na 31 let. V resnici bom pa čez 4 dni stara že 32. Ampak teoretično sem res še 31, ane.

Še preostalim želim dobro opravljene preglede. Aja, jaz nisem imela CD ja s seboj, pa mi ga je dala (je rekla, da ima za vsak primer kakega v omari) in sva se zmenili, da ji drugič prinesem praznega s seboj. Tako da, bolj, če ga imate s seboj.

Nič, lepo bodite. In lep vikend. T

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 933
5.6.2009 16:46:31   
Anonimen
Pozdravljene.

Zadnji teden vas nič ne berem, zato ne vem kaj vse se dogaja, teh 7 dni bi najraje izbrisala iz svojega življenjauser posted image , izgubila sem svojega dragega bratcauser posted image user posted image , user posted image rezultati NS so porazni, tako da sem že čisto izgubila upanje, v ponedeljek grem na horionsko biopsijo, ... moj dragi je dobil odpoved user posted image user posted image user posted image sem že mislila da ne gre nižje... pa vseeno gre....user posted image user posted image user posted image

Upam da se vse držite, mene čakajo trije mučni tedni čakanja na rezultate, čeprav nimam moči za borbo user posted image

lp
user posted image

(odgovor članu tintara)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
5.6.2009 17:17:40   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

čeprav nimam moči za borbo user posted image

IMAŠ!!!! Drži se user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 935
5.6.2009 18:02:39   
Anonimen
čao punce!
na hitro samo da vas pozdravim. Sem še vedno doma, v sredo imam pregled, pa vem, da bo vse ok (optimistka ane), u čet. gren pa delatuser posted image Trenutno pri nas treska in pošteno dežuje, tko da mi ni problema sedet za knjigami:) Sem pa danes mogla vse povedat šefu, sva govorila po telefonu in je novico lepo sprejel; je rekel, naj kar počivam nič ne hodim delat oh in splohuser posted image sploh pa me je presenetila izjava "saj to ni nobena javna skrivnost, to smo ze vedl" - pa sem ga vseeno prosila naj bo tiho. A se spomnete ko sem govorila od sodelavke, ki me je "čakala" pred ordinacijo ? :))) No ta je pomoje pobudnica! oh sem se nasmejala te dni!!! no tako, uradno pa še ostalim povem (k delam z njimi, pa zvejo OD mene ne od drugih po 20.6). Jao, preveč govorim dans:))

@Anonimen:
veš kako pravijo, pa čeprav se v tem tvoje času "čudno sliši": en angelček odide, pride drugi" - to je tvoj dragi otročiček, s kterim bo VSE OK! Le verjeti in zaupat moraš, upanje naj pa ostaja - brez tega ni nič! Držim pesti in mislim na vaju
user posted image

lp!

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
5.6.2009 18:35:59   
dvojčica 83
Anonimen- držim pesti zate, da bo vse v redu. Nekoč je rekla neka stara ženica : Život je borba, od človeka pa je odvisno ali bo zmagovalec ali poraženec.
Držim pesti zate, resnično.

vsem ostalim nosečkam pa tudi lep vikend, D

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 937
5.6.2009 19:12:47   
BeeBee
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene.

Zadnji teden vas nič ne berem, zato ne vem kaj vse se dogaja, teh 7 dni bi najraje izbrisala iz svojega življenjauser posted image , izgubila sem svojega dragega bratcauser posted image user posted image , user posted image rezultati NS so porazni, tako da sem že čisto izgubila upanje, v ponedeljek grem na horionsko biopsijo, ... moj dragi je dobil odpoved user posted image user posted image user posted image sem že mislila da ne gre nižje... pa vseeno gre....user posted image user posted image user posted image

Upam da se vse držite, mene čakajo trije mučni tedni čakanja na rezultate, čeprav nimam moči za borbo user posted image

lp
user posted image

Joj.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prvo moje sožalje..user posted image
Vem,da ti je hudo ampak ne smeš izgubit upanja... Bodi močna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 938
6.6.2009 8:11:02   
kaja13
Punce, skos vas berem, samo nimam časa pisat, ker mi niti v službi kaj šele popoldne ne pustijo dihatuser posted image . Sam ko sem od anonimne post prebrala, me je pa čisto zvijouser posted image .

Anonimna.. samo ne obupat. Moja kolegica je imela tveganje 1:65, pa ima zdravega in krepkega prvošolca. Dokler ne dobiš rezultatov moraš biti pozitivna!!!! V sredo sem bila tudi jaz na HB (zaradi let). Delal mi je dr. Pušenjak, ki je res car. Probaj si zrihtat njega ali pa dr. Kavška.... ženske tam so govorile, da so jim ginekologi priporočali ta dva. Če te kaj zanima o preiskavi, me kar vprašaj.
Iskreno sožalje ob izgubi bratauser posted image

Zibka...med prvo nosečnostjo se mi je zgodilo točno to. Rjav izcedel s koščki v 14t. Šla sem na pregled, kjer so z UZ ugotovili, da je vse OK... opozorili so me, da imam še par koščkov notri in da se ne smem prestrašiti, ko bodo šli ven.  Rekli so, da to ni nič nenavadnega... v telesu se dogaja tok stvari...

Uživajte!!!

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 939
6.6.2009 9:03:35   
anaj22
anonimna iskrene sožalje user posted image user posted image user posted image  mi je zelo hudo zate user posted image user posted image user posted image , drži se in verjemi da boš imela zdravega otročička

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 940
7.6.2009 10:04:10   
*nivea
anonimna moje sožalje zaradi brata user posted image user posted image user posted image
pošiljam ti user posted image user posted image user posted image , da bodo izvidi horionske biopsije v redu
in user posted image user posted image user posted image za tvojega moža, da si čim prej najde drugo zaposlitev

drži se punca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 941
7.6.2009 10:22:14   
*nivea

živjo
sem zadnje dni bila bolj malo na računalniku. sem v petek na "terenu" bla z otroci, ko so meli naravoslovni dan. Doma smo začeli rušiti en del poslopja, ker bomo garaže delali. tak da je petkov popoldan in včerajšnji dan bil v znamenju tega, da smo to čistili.

sva včeraj zvečer malo šla na obisk k user posted image bratu. sva se z nečakom igrala. te pa je svakinja začela kaj ona od malega vse ima, od previjalne do vse drugega.. midva sva jo samo gledala, v bistvu sva o tem še niti ne razmišljala. meni samo voziček po glavi hodi in očitno bo to edina stvar, ki jo bova morala kupiti, ker vse drugo bomo dobili. user posted image saj hvala bogu, zakaj pa ne. ko bo pa ona mela drugo dete, pa se vrne.

glede apetita, zdi se mi,da zdaj manj jem, kak sem prej. res je sicer tudi to, da zdaj večkrat jem in to malo. in nobena hrana se mi dozdaj ni zamerila. lahko jem vse kak prej. tak da včasih res ne morem verjeti da sem noseča. razen na bušiju vidim, da je res. ker lepo počasi raste m=bravo.gif]

zibka kako si?

shopgirl kako je šel izpit?

Emili1 jaz več ne pijem folne kisline. Sem mela Elevit, sam mi je zmanjkalo, pa si pol nisem več nič kupila. A se to pije do konca nosečnosti al kak je to?

nEzY jaz še tudi v službi nisem rekla za nosečnost. vedno čakam na tapravo priložnost, da bomo vsi skupaj, pa mislim, da so al še bodo sami prej skužili da sem noseča, kak pa da jim jaz povem. Sicer pa zdaj se v mojem kraju že ve za mojo nosečnost, tako da mislim,da je to do mojih sodelavcev že tudi prišlo. user posted image saj jim bom sama tud povedala. pred porodniškim ziheruser posted image

Anuš potoriti pomeni, da ko se pač otrok narodi, da pri tisti hiši,kjer sta starša doma, da se potrosi nvem, slama, perje, papir... taka glupa navada je pri nas.. in te naslednji dan po fešti se čisti. no,ko se domači streznijo. sicer mi je lepša tista navada, da dajo pred hišo štorkljo, al napis, da se je rodil otrok ta pa ta in s podatki vred, al kaj češ, če tu vsi pri nas uživajo v tem ko "torijo"...

evo, sem se malo javila. zdaj pa grem likat. smo včeraj samo prali, danes pa te čas za likanje..
mejte se in uživajte

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 942
7.6.2009 13:16:34   
Anuš
Nivea:user posted image user posted image user posted image Dobro, da sem vprašala, ker sem si sama razlagala vse drugo user posted image user posted image user posted image . Super za tele navade, pri nas ni nič razen, da ata ob rojstvu s kolegi malo nazdravi. Doooolgčasuser posted image . Včasih si prav želim bit doma nekje izven Lj., pa ti šrango postavjo, pa potorijo, ko pride dojenček...user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 943
7.6.2009 14:59:55   
martinca
pozdravljene!

anonimna, moje sožalje ob izgubi brata. držim pesti da bo na horionski biopsiji se v najlepšem redu. in da si tvoj dragi kmalu najde novo službo.

nivea, s kje pa si ti doma da imete tako navado? ker tu blizu nas imaj tudi ako navdo mapak ne pri vsaki hiši. pri nas je bolj navada da se za binkošte kaj pripravi tistim parom ki še niso poročeni.

anuš, pri nas je pa prava čaga ko grejo novorojenčka zapit. se mi ne zdi noben dolgčasuser posted image .

lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 944
7.6.2009 15:24:05   
*nivea
martinca sem iz Prekmurja. ja, pri nas se tud novorojenček tak fajn zapije. me kar strah, kaki bo bodoči očka, ko ne bom poleg, da ga bremzam user posted image
majke mi kako vreme mamo danes. sem zdaj eno uro spala, zdaj pa grem gledat malo finale tenisa, pa malo Columboja. Kateri bo bolj zanimiv, tisto bom gledala.
Kasneje pa še na fuzbal tekmo našim dečkom navijat. sam ne da se mi baš iti, ker je dež. bomo še vidli kak bo to..
fajn počivajte

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 945
7.6.2009 18:23:23   
riba83
Pozdravljene souser posted image !

Rabim kar nekaj časa da vse preberem, ko kakšen dan ne beremuser posted image .
Berem redno, a pišem bolj redko.

Anonimna moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image , verjamem da ti je težkouser posted image . Ampak kot je že ena zgoraj napisala, eden angelček gre a drugi pride, tako da ne izgubi upanja.

Meni manjka še štiri dni do NS, trenutno nisem še nič živčna ampak verjetno bom vsak dan bolj ko se bo približevalo.

Lepo bodite in se beremouser posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 946
7.6.2009 21:07:26   
ShopGirl
Hey hey nosečkice user posted image

Kako ste kaj na to deževno nedeljo? Jaz kar ok, je bil naporen vikend, sva pa ravno prišla z obiska. Sva bila pri njegovih starših in se sladkala z gozdnimi jagodami (njam njam), pa še njegova mami mi je kupla eno luštno vijolično tuniko user posted image  kok lepo od nje, ane? Sem bla čisto presunjena...nisem pričakovala. Morm reč da so njegovi res super starši in da mam kr srečo da so me tko lepo sprejeli. To sm si nekak vedno želela ker je potem vse lažje...
Izpit pa je šel ok, tako da hvala kr ste držale pesti user posted image  Jutri mam še enega, sicer samo ustni del, tako da me ne skrbi preveč.

Anonimna: ob teh težkih trenutkih naj ti bo v uteho dejstvo, da nuhalna ni 100% in da tudi me, ki smo imele sicer dobre rezultate ne moremo vedeti da bomo rodile zdravega otroka. Je kar precej primerov, ko je nuhalna bila super in oh in sploh, pa se je rodil downovček. Slaba tolažba, vem - ampak drži se tega da NS ni 100% zanesljiva! Moje sožalje ob izgubi bratca... user posted image

Anuš: to da ti 10 dni pred porodom uspe končati faks je pa res user posted image  
Si me nasmejala...diplomska na temo debelosti ti pa z buhijem, si kar predstavljam hehe... najbrž so si mislili, no ta diplomska res temelji na izkušnjah in preverjenih podatkih user posted image user posted image user posted image

nivea: Pri nas se tale bodoči novorojenček tako veselo zapija že kak teden, da me res malce skrbi za bodočega očka in bodoče dedke in babice user posted image
Kar se pa tiče kako bo pol ko rodim pa mi je itak jasno: pijanka...upam da vsi preživijo user posted image

Čao punce, prijeten večer vam želim!

(odgovor članu riba83)
Neposredna povezava do sporočila: 947
8.6.2009 8:26:00   
terida
Anonimna, takrat ko si tako nizko, gre lahko samo še navzgor! Sožalje za brata, tebi in tvojemu user posted image pa kup user posted image user posted image user posted image , da bosta čim bolj korajžno počakala na rezultate horionske biopsije in da bo on čim prej dobil novo službo. Daj se kaj oglasi in nam sporoči kako ti gre - kot vidiš vse držimo pesti zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
8.6.2009 8:27:36   
terida
Punce, a kateri kaj nagajajo hormončki? Jaz sem prvo nosečnost preživela brez težav, zdaj pa mi gre na jok za vsako figo. Pa sem sicer bolj nejokave sorte, tako da mi tole ni preveč všeč...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 949
8.6.2009 8:50:29   
vijolca
Ja, hormoni znajo biti pasji, jaz sem že tako imela razpoloženje v PMS-ju čisto hormonsko pogojeno, zdaj pa ni včasih nič boljše. Sicer me ne spravijo v jok stvari, ki jih vidim na TV, tako kot včasih piše, da se nosečnica razjoka že ob reklami, mogoče celo obratno, na razne prizore na TV gledam zelo realno in me niti ne ganejo toliko, kot so me včasih. Me pa včasih zagrabi tak občutek, da bo sigurno šlo kaj narobe in brez problema lahko jočem 10 minut. No ja, pač čakam, da bo boljše.

Me pa jezi, da imam danes tako zatečene bezgavke na vratu, da komaj požiram in zeham, kar sploh ni čudno, ko v službo vsi smrkavi in prehlajeni hodijo. Jaz mam pa tak imunski sistem, da leta in leta ne zbolim za prehladom in gripo, zdaj pa tudi ne morem na bolniško samo zaradi zatečenih bezgavk...user posted image Resno moram razmisliti, kje bom dobila kako dozo C vitamina, se mi zdi, da je to sadje iz trgovine verjetno prestaro in preveč zeleno pobrano, da bi dobili iz njega tisto dnevno dozo, ima katera kakšno boljšo rešitev? Razmišljala sem o tetrapaku pomarančnega soka z vsemi možnimi dodanimi vitamini, čeprav sem načeloma proti takim izdelkom, ki vsebujejo vsepovprek od A do Ž...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.