vijolca
|
Pozdravljene ke! Še ena se je vrnila z NS z velikim nasmehom! Emili1, hvala za podroben opis, res je bilo točno tako, le da sem to šele sedaj prebrala! G si je vzel ful časa, je z vseh možnih strani izmerjen, naredil je pa res eno tako posrečeno slikco s sprednje strani - faca + 2 rokci in rekel, da je kot mali alien! Se mi je zdelo prav posrečeno. Rezultati so vsi v sredini, bodoči očka je tudi navdušen, čeprav se mali ravno takrat ni hotel lepo nastavit, prej je pa poskakoval, požiral, kolcal. Datume pa imam tudi jaz že za naslednja 2 pregleda, saj je fajn, se da dopust lepo splanirat. Vidim, da ste že pri imenih in vozičkih! Midva sva nekak rekla, da bova o imenih začela razglabljati, ko bo spol znan, torej ne pred avgustom, o vozičkih se mi pa sploh ne da razmišljati! (po pravici povedano, del foruma, ko vidim kake slikce z vozički kar preskočim, ja sej vem, pol bo pa panika jeseni , bom pa za nazaj brala...). Za otročka pa uporabljava zaenkrat tak posrečen vzdevek sestavljen iz najinih vzdevkov, ki jih midva drug za drugega uporabljava, da bo kar težko začet razmišljat o Alešu ali Anji ali kaj podobnega. Punce, lepo se mejte! Joj, o pici pa tudi jaz kar naprej razmišljam (ampak na žalost ne grem nikjer mimo), enkrat bom šla do prvega trgovskega centra in kar tam kupila kos pice!
|