tintara
|
Pozdravljene! Talika, drzi se danes! V mislih sem s teboj. Zana21, zal mi je, da zopet prenasas bolecino. Ni pravicno. Drzim pesti za naslednjic. Beebee: ostalo bo pa bolj zate. V tvoji (trenutni) kozi sem se znasla ze dvakrat in verjetno se bom tudi tokrat - no ni receno, odvisno od dela. Pa se je obakrat dobro izslo, pravzaprav se bolje. Prvic sem v bistvu vedela, da me bodo odpustili se preden sem zanosila - to je bila praksa, no v bistvu se je tik pred menoj zacela in se nadaljevala dokler ni odsel ta glavni. Punca, ki se je drznila zanositi pri zaposlitvi za dolocen cas, je mogla it (po preteku pogodbe seveda). Pri meni je to zgledalo takole: naredim pripravniski izpit, na katerem sem fuuuul pohvaljena in dobim celo ponudbo od enega iz komisije, da ce bom kdaj hotela menjati, naj pridem k njemu, da take pridne punce vedno vzame in bla, bla. Cez 10 dni povem za nosecnost, mi vzamejo sluzben telefon (ki je pri mojem delu tretiran kot varnostna oprema), oblek, ki so mi pripadale mi sploh ne dajo.... O sluzbi ni bilo vec govora. Po porodniski dobim drugo sluzbo, precej bolje placano in meni osebno tudi bolj zanimivo z enim super sefom. Pogodba mi pretece, ko je drugi otrok star prbl 5 tednov. Me poklicejo in povejo, da ni razloga, da bi me zaposlili in kar nekaj. Sef se je ful trudil, ampak preko direktorja ni slo. Odpustil me je na tako sladek nacin, da mi je slo na bruhanje. Dali so mi obljubo, da me vzamejo nazaj po porodniski in so me res. Najprej sicer za 4 ure, zdaj pa na polno. Kako bo zdaj, bomo videli. pogodbo imam ravno do izteka porodniske, kak bo bomo videli. Vem da je zoprno, ko moras med porodnisko mislit na iskanje sluzbe in podobno, ampak vsaj zdaj se ne sekiraj. Vazno, da imas sluzbo do zacetka porodniske in to je to. Morda si po prvi reakciji premislijo, morda bos nasla boljso sluzbo, morda... 100 je moznosti, in ena bo tvoja. Prav? Nic punce, zdaj sem se pa kar mal prevec razgovorila, Sibam delat, T
|