tintara
|
Ooo, sem mogla še jaz pofirbcat. Najprej Manco, seveda: lušna punca s polno temnih las. Pa ful velika se mi zdi. Pa fajn jo je videt že kar v akciji. Pri nas take akcije še ne poznamo. No, nekaj že gleda naokoli, ampak kakšnih igrač se pa še ne dotika (edin če bi ga jaz naštimala). Tudi sobica je fina, ampak to je postranskega pomena. Joj, neki sem hotla še Manco pokemintirat, pa sem pozabila. Grrr, morda se pa spomnim? Pipika: fajn soba. sem vam kar fouš, k lahko urejate sobe. No, saj pri nas sta mu tudi otroka uredila kotiček (in sebi) ter kopalnico, kjer se previja. To, da je nalepljeno postrani in vse na kupu, drugje pa nič ni, me sploh ne moti. Moti me, da gre le za kotiček (še to je prelepa beseda) in da bo očitno tako še kar nekaj časa. Oooo, jaz bi tudi urejala enkrat sobo za otroka, ampak očitno ne bo šlo. No, za starejše že, ampak za tele micene pa ne. No, morda pa le še kdaj zavrtimo kolo v to smer? Hm, morda pa tudi jaz kdaj pripnem kakšno slikico gor. saj ne da to znam. A je težko? Jaz sem danes dobila tehtnico na izposojo. Sem ga stehtala in ugotovila, da je šel od izpustne teže 40 gor. Ni ne vem kolko, ampak upam, da dosti. Sem pa tudi dojenje tehtala in poje okoli 60, no pol je še neki vlekel, sam tistga nisem več tehtala, se mi ni dal morit. Naš bo pomoje kar drobižek, ni kaj. Matevž: ti si pa tudi že kokreten s konkretno kilažo. Takole, mislim, da bom mogla vskočit, očka ga daje spat, pa obupuje. Vane bi spal najraje kar celo noč na rokah... Lahko noč, T
|