|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
2.12.2009 20:05:23   
pikapoka78
Anaj čestitke za NEJCA! user posted image user posted image user posted image

Ninča77 user posted image user posted image user posted image  za Matevža!

Jaz sem totalno neprespana, pa še neki mi stiska trebuh, tako da zdej grem probat mal zapret učke, bomo vidli če mi uspe vsaj mal zaspat.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
2.12.2009 20:17:47   
metkara
Sm mal pogledala vaše slikiceuser posted image Lepe sobice in še lepši bejbijiuser posted image   Sm glih mislla vprašat, a bojo bejbiji ponoči z vami v sobi spali, pa je blondy napisala, da ponoči spi Manca pri njima v zibki. Najina bo tudi, vsaj taprve mesece, za zibko je plac, za kinderpet je tudi še razmeroma plac, ampak ne več tolkuser posted image Boma vidla, kako bo, kako bo spala...

ammam, tudi najina bi naj bla med bolj drobnimi - je moj bil tut bolj droben, ko se je rodil. Ginekolog je samo komentiral, da je vse vredu, da ne morejo bit vsi "istih" meruser posted image

Js se bom tut probala dans naspat, imam jutri pregled v bolnici, pa me je zadnč tak zmatralouser posted image Bomo vidli, kaj mi bo jutri povedal, upam, da se že kaj začenjauser posted image Bi že cartlalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4452
2.12.2009 20:21:34   
pipika 13
hvala vsem za lepe kritike naše sobice. Aja, žabica rečeva midva za oba spola. Torej mogoče bo pa žabec v tej sobici. user posted image

marusi - posteljnino sem kupila v Pikapolonici v Kranju že poleti. Firma je GLUCK.  Na njej so glasbene note in hypoti, ki igrajo na glasbila. Je 7 delni komplet posteljnine, z belo - zelenim, prozornim baldahinom. Take posteljnine nisem potem več nikjer videla. Mogoče sem kakšno staro zalogo še takrat dobila. Sem jo pa hotela imet, ker sem sama glasbenica.

Blondy - imaš lepo dojenčico. Se vidi, da je že en mesec stara, ker tako živo gleda naokoli. Opažam, da ima rokavičke. Še ne strižeš nohtov?

Sobica je lepa.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

Neposredna povezava do sporočila: 4453
2.12.2009 20:38:14   
Afrodita1
ejuser posted image ,
čestitke anaj user posted image user posted image user posted image user posted image .
pipika13 nice room, zelooo lepouser posted image . je kar lepo da je dragi živčen. je poln pričakovanja, še bolj kot ti.
anuš stare? ja, ja 30+ češplje pa kaj, glavno, da uživamouser posted image .
tincy vau mlada mamica uživaj.
blondy tvoja pikica je sladka kot user posted image , za pojest.

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
2.12.2009 21:26:04   
blondy_81
pipika, nohte ji bom zdej počas začela strižt. Patronažna je rekla, da se ne mudi. Ker dokler jih ne strižeš so mehki in se lomijo sami, ko jih pa začneš pa postanejo trdi in jih je potem treba redno strižt. Rokavičke ji pa dajem tudi zato, ker ji roke zelo hitro mrzle ratajo in rokavičke jih pogrejejo.

Afrodita res je sladka. Jst jo tolk obožujem, da bi jo kr skos stiskala in lupčkala.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
2.12.2009 21:46:05   
tintara
Ooo,  sem mogla še jaz pofirbcat.
Najprej Manco, seveda: lušna punca s polno temnih las. Pa ful velika se mi zdi. Pa fajn jo je videt že kar v akciji. Pri nas take akcije še ne poznamo. No, nekaj že gleda naokoli, ampak kakšnih igrač se pa še ne dotika (edin če bi ga jaz naštimala). Tudi sobica je fina, ampak to je postranskega pomena. Joj, neki sem hotla še Manco pokemintirat, pa sem pozabila. Grrr, morda se pa spomnim?

Pipika: fajn soba. sem vam kar fouš, k lahko urejate sobe. No, saj pri nas sta mu tudi otroka uredila kotiček (in sebi) ter kopalnico, kjer se previja. To, da je nalepljeno postrani in vse na kupu, drugje pa nič ni, me sploh ne moti. Moti me, da gre le za kotiček (še to je prelepa beseda) in da bo očitno tako še kar nekaj časa. Oooo, jaz bi tudi urejala enkrat sobo za otroka, ampak očitno ne bo šlo. No, za starejše že, ampak za tele micene pa ne. No, morda pa le še kdaj zavrtimo kolo v to smer?

Hm, morda pa tudi jaz kdaj pripnem kakšno slikico gor. saj ne da to znam. A je težko?

Jaz sem danes dobila tehtnico na izposojo. Sem ga stehtala in ugotovila, da je šel od izpustne teže 40 gor. Ni ne vem kolko, ampak upam, da dosti. Sem pa tudi dojenje tehtala in poje okoli 60, no pol je še neki vlekel, sam tistga nisem več tehtala, se mi ni dal morit. Naš bo pomoje kar drobižek, ni kaj.

Matevž: ti si pa tudi že kokreten s konkretno kilažo.

Takole, mislim, da bom mogla vskočit, očka ga daje spat, pa obupuje. Vane bi spal najraje kar celo noč na rokah...

Lahko noč, T

Neposredna povezava do sporočila: 4456
2.12.2009 22:10:08   
blondy_81
tintara tud Manca bi bla z največjim veseljem ves čas v naročju in že sprobava kolk bomo popuščali. Ko je v naročju je tiho...pridna in zadovoljna. Ko jo položiš na posteljo ali v njeno zibko začne protestirat in če jo vzameš v naročje je spet pridna. Tko da jo skušamo mal ignorirat. Čeprav jaz zelo težko, ker se mi smili, če joka in jo hitro pocrkljam. Vem pa, da je to napaka in jo bom scrkljala na ta način. Ampak ne morem iz svoje kože.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
2.12.2009 22:13:26   
blondy_81
aja še to pozabla. Slikc ni težko naložit. Greš na moja ringaraja....moji albumi....dodaj album....tam poimenuješ album in določiš kdo lahko vidi slikce in pritisneš ustvari album. Potem te pa vrže naprej, kjer poiščeš slikce na svojem računalniku in pritisneš naloži slike. In to je to. Tko da tintara bi ble po moje vse vesele, če bi vidle kakšno slikco tvojega sončka Vaneta user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4458
3.12.2009 7:58:24   
*nivea
jutro

samo da javim, da sem še tu. kasneje grem v bolnico na ctg, mogoče not ostanem, upam pa da ne.. se te itak javim

mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 4459
3.12.2009 8:07:35   
summmer725
Jutro, jaz sem imela včeraj pregled in je CTG zaznal popadke, ki pa jih jaz nisem čutila. Je rekla da mogoče so lažni al pa da so že kar tapravi. naslednji pregled imam v ponedeljek. Tako da nekaj se dogaja user posted image user posted image user posted image .

Blondy kok maš lepo hčerkico user posted image , tak cuker mali

Pipika res imate lepo sobico. mi je všeč ker ni preveč načičkana, pa čeprav vsi pravjo da mora biti otroška soba taka user posted image .

Nivea če slučajo v P. ostaneš srečno user posted image user posted image user posted image user posted image

danes ponoči sem pa jaz sanjala svoj porod in sva bila z user posted image  tok smotana, da tud sms-ov nisva poslala in noben ni sploh vedel da imamo user posted image .Upam da ko bomo res bejbija dobil, da ne bova tok smotana.

Punce ali ste ve kupila bejbi čaj?

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
3.12.2009 8:14:31   
taipai
jutro!
čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image mi smo še vedno v enem kosu, čeprav se že dva dni nekaj dogaja; danes ponoči je bilo pestro, spali praktično nismo nič, pa včeraj isto user posted image proti jutri se pa zadeva HB umiri in čez dan tudi  user posted image naj še počaka malo, da uredim stvari (kr se tiče novoletnih daril) , potem pa kar user posted image user posted image jutri imam pregled, pa ctg tko da bom vidla, kaj mi bo reku G.

zdej smo tudi dobili novo kopalnico in sm fuuul vesela :) končno nekaj svojega!! :) :)
skratka, grem zdej nekaj pojest, potem pa pride moja mami na čvek!

lp bejbe! user posted image

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
3.12.2009 8:19:48   
*nivea
summmer725 jaz nisem še kupila bejbi čaja, mam pa namen danes še v trgovino iti, če me ne zadržijo v bolnici, in da kupim kaj še fali. ker nonstop nekaj nabavljam, pa vedno nekaj manjka user posted image

itak mam filing, da pridem domov,pa da še parkrat grem v bolnico user posted image

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
3.12.2009 8:26:57   
neanja duo
Dobro jutro!

Še 1x prespim doma....
To je moj 3.porod...mene pa zmer bolj strah.....user posted image ....pa ni bilo nič groznega pri prvih dveh...

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
3.12.2009 8:29:22   
zalbi
Dobro jutro!

Uh tut jst sem zelo slabo spala - me res vse boli... proti jutro se pa zadeva umiri, ampak takrat pa ne morem več ležat. No ja...

Danes greva s user posted image mal po nakupih za darila - je doma zdele dopoldne, pa morva izkoristit ta čas.

nivea - če te obdržijo naj bo en lahek in hiter porod!

Tako - včeraj sem tudi jaz že pripravila zibko, oblekla, skratka, zdej pa res imam počasi vse pripravljeno:).

Nč, grem pit kavico...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
3.12.2009 9:01:40   
kaja13
Neanja.... Jaz sem na istem. Skos imam en tak slab občutek, čeprav mi vsi zdravniki govorijo, da ene pač znamo rojevat in naj me nič ne skrbiuser posted image . Po moje morava samo pozitivno razmišljat in bo šlo... prijateljica me tolaži "itak imaš Postonjsko jamo tam dol, otrok bo kar ven padeluser posted image ". Upam, da ima pravuser posted image .

Nivea... srečno!!! Če ostaneš v P, ti želim čim krajši porod in zdravo deteuser posted image .

Pipika... krasna sobauser posted image .

Blondy..ful cute princeska, take lepe laske ima. Moje osebno mnenje je, da tako malo dete še ne moreš razvajati, vidve se kar crkljajta. Za vzgojo boš imela še veliko časa.

Tintara... poznam take fante, imam dva doma. Zibko bi pri obeh lahko kar čez okno vrgla, ker se jima je strgalo, ko sem ju notr dala. Spala sta na rokah in zraven mene... tretji bo čisto drugačenuser posted image

Tincy.... dobra siuser posted image . Po moje so G čisto šokirani, ko vidijo mlado mamico, ker večina tok odlaša. Jaz sem vedno govorila, da leta niso važna, ampak zrelost. Jaz sem pač malo pozneje dozorelauser posted image .

Nobenega novega obvestila nisem zasledila, očitno luna na decemberčke ni delovala. Jaz sem se kopala, pila malinov čas, dve uri šetkala.... in še vedno nič. Malo sem novemberke brala in ugotovila, da je ena na +12... halooo, a to pomeni, da imam lahko tudi božično deteuser posted image .

Pa še nekaj mi povejte... a so vaši partnerji tud že tok živčni. Moj me najmanj 10x na dan vpraša "kako si?, a se kaj dogaja?". user posted image  

LP

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
3.12.2009 9:36:47   
taraji
Lep pozdrav drage mamice in souser posted image

Najprej vse pohvale vsem za lepe sobice - jaz bi tudi, samo žal bomo morali s tem še počakati, ker smo v garsonieri, hiša pa zaenkrat v gradnjiuser posted image user posted image - no, upam da mi pri nalednjem pa uspe sobico poremljat

Blondy - iiiiiiiiiiiii, jaz bi tudi že cartala - res prikupno, simpatično princesko imaš

No, a bo kaj akcije ali ničuser posted image user posted image user posted image - nivea npr.

drugače je pa očitno mene tale luna mal zmatrala - saj spala sem kar dobro, vendar sem se zjutraj prebudila z rahlim glavobolom in preventivno vzela lekadol, pa je sedaj stanje tako nekje v mirovanju. No, močno upam, da se ne razvije v močnejši glavobol, ker pol mi je pa res sam še za zakopat seuser posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj počutje pri vas ostalih??

Uživajte maksimalno, pa ne pretiravat v ničemeruser posted image

La vita e bella

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
3.12.2009 9:38:54   
ShopGirl
Dobro jutro lepe nosečke in mamice user posted image

Upam da ste se lepo naspale, jst sm do petih prav lepo spala, potem pa se je začela procedura z WC-jem. Sem pa potegnila od 7h do 9h, in sm zdej prav OK.
araz, ja full je pomembno da se zjutraj poje zajtrk...dvigneš sladkor v krvi sebi in otroku. Moja je po zajtrku vedno živahna user posted image  Ne vem kaj mislijo ene da nimajo rednih obrokovuser posted image  jst jih prej tut nism mela, ampak odkar sm noseča pa mi je to samoumevno.

pipika user posted image  a se mu bo fajn zdelo ane? Ja, taki so...te naši bodoči očki. Prav simpatični. Sem vedla da sm že nekje vidla to pohištvo! Točno, od Kerin Povirk je... Men je tut krasno. Je pa mal dražje ja...ampak sej omaro boš lahko mela tudi ko bo punčka večja. Samo posteljo dokupiš, pa še to ni nujno da je iz njihove kolekcije.

Emili, sej maš prou, zdej sm se čist izkeširala za to mojo punčiko - bom pol naročala pri nextu ko dobijo kej novga user posted image  Glede G pa - mal še potrpimo, pol itak rodimo...če/ko bomo pa 2. noseče, še vedno lahko izberemo drugega.

Joooj kok je Manca srčkana!!! Lepa dojenčica, res. Pa kakšne radovedne učke ma na nekaterih slikcah user posted image  lubika mala... No zdej je že kr zrastla, ane? Se pozna en mesec od rojstva.

nivea, srečno... držim pesti, da bo tko kot si sama želiš. Če si že ready, potem naj se pikica kar rodi user posted image  men se tut skos zdi da mi nekaj fali, in skos nekaj nabavljam. Moj me kliče hrček in pravi da hrčkam že celo nosečnostuser posted image

summmer, nimam bejbi čaja... Pa ne vem a bi ga kupla al ne. So rekli, da na začetku otrok pije samo materino mleko. Ampak men res ni jasno, a to je vsa tekočina ki jo rabiuser posted image  drugač so men mamice priporočale komarčkov čaj al pa krtkov čaj. Brez sladkorja, obvezno.

neanja duo, srečno tudi tebi - vse bo OK in kmalu nam boš pisala da sploh ni blo tko hudo in da si full hitro rodila. Boš vidla!

kaja: jaaa...skos me sprašuje "kako si", "a se v redu počutiš?", "če bo karkoli, ti sam poklič". Po tanovem ma mobitel SKOS pri sebi. In vsakič ko kam gre ne pozabi dodat, da ne bo dolgo user posted image  Men se zdi to res lepo, a si predstavljate da bi kr bluzili naokoli in bli čist brezskrbni? Mi je včeri povedal, da se ga je šel znanec en dan napit s kolegi, noseči (zdej zdej ma rok) ženi pa rekel: "če se kaj začne dogajat, me ne klicat, pejt kar brez mene rodit". Halouser posted image  Men je pa tko normalen tip deloval...user posted image  Si sploh ne predstavljam da bi kej takega slišala iz ust mojega fanta! Po moje kr popadke dobim v šusu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
3.12.2009 9:49:52   
tulpika

Ninča: vaš Super Matevž pa super raste...user posted image user posted image user posted image . Le tako naprej.

Pipika: luštna sobica...še jaz bi z velikim veseljem spala v vseh teh sobicah. Se mi zdi, da smo se vse potrudile in lepo pripravile gnezdeca za naše user posted image . No, tiste ki se šele selite pa še boste pripravile sobice...To je eno tako luštno delo.

Blondy: Manca je full carica. kakšen cukerček pa tolk lask ma...to boš lahko kitke pletla user posted image

Tintara: jaaa hočmo videt slikce od Vaneta. Navodila si dobila zdej pa akcija.

Nivea: držimo pesti!!!

Neanja duo: sej bo hitro konec...sploh k že veš kako gre procedura. Nič bat...tako bo kot je shopgirl napisala...hitro se nam boš oglasila in rekla da je bilo v pol ure vsega konc.

Kdaj je druga polna luna?....Zgleda so naši decembrčki bolj zaspančki pa ne želijo ven na mraz in meglo.

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
3.12.2009 9:54:15   
kaja13
Shopgirl.... če bi se v 9 mesecu šel napit, bi videl hudiča pol domauser posted image .

Dojenje... prvi del mleka v dojki je za odžejat, drugi del je pa bol gost in je hrana. Tako sem jaz brala in sem se tudi tega držala.Pa tudi pediatrinja mi je rekla, da je dojenje tekočina in hrana. Nobenemu nisem nič čaja dodajala. Moram pa priznati, da bi dodajala, če bi imela poletnega otroka. Jaz sem s tekočino začela, ko sem začela uvajat gosto hrano. Pri prvem je bila tašča prvi mesec čisto zelena in habiju govorila, da je otrok dehidriran. Ko pa je imel na prvem pregledu skoraj 1kg več, pa še pediatrinja ga je fuul pohvalila, je tašča očitno ugotovila, da ne bo umrluser posted image .

Zdaj grem pa mal v službo, še ene malenkosti uredit. Računam, da me bodo tam malo znervirali in bom šla rodituser posted image .

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
3.12.2009 9:57:06   
Puffy
Jutro.

Luna zgleda ni delovala na nobeno a? user posted image Hehe mi je smešno brati, ker vse jamramo ko neke 100 let stare tetke, k jih vse boli user posted image .

Moj tudi ni nikoli jemal telefona sabo (je mel 2-4 eure računa ponavadi, tko da je bil on strošek simobilu user posted image ), zdej pa skoz. Pa vsakič ko pride s službe me sprašuje če gremo rodit, kako je, itd user posted image Ga kar začenja malo skrbet. Pridn moj user posted image

Mate vse lepe sobice in opremo user posted image Mi na žalost živimo u enosobnem, tako da nismo meli dosti prostora za urejanje user posted image . Sva naštimala kotiček za previjalno in posteljico in malo sem porisala stene, tako da zgleda vsaj tisti kotiček bolj otroški.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
3.12.2009 10:00:08   
neanja duo
Upam,da mi bo v tretje steklo dojenje.Pri prvi sem se 1 mesec matrala,pa ni bilo nič.Pri drugem sem pa kar v porodnišnici rekla,da bo flaša in so mi dali mir.Zdaj bi bilo pa fajn,da dobi protitelesa saj zdaj čez zimo,pa virusi,pa to.Tako,da se bom ful potrudila.

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
3.12.2009 10:09:24   
natasa28
Da se še jaz malo javim, v petek sem imela pregled pri moji gin, ki me je zaradi zatečenih nog in rahlo povišanega pritiska poslala še v p na pregled in logika da sem potem tam imela še višjega 163/103 in me niso hoteli spustiti domov, tako so me tam zadržali vse od torka ko so me končno zaradi norišnice z gužvo na vseh oddelkih Mb P. poslali domov. Bolj sem jim jaz trobla v P da imam doma normalen pritisk bolj so oni mene s tabletami tako sem zdaj hočeš nočeš na 3 tab. Metil dopa, čeprav imam doma skoraj idealni pritisk od 135-143/80-93 svašta. V p so me še vsake 4 ure pikali in mi kontrolirali sladkor, čeprav je bil od vseh pikov le 2 povišan pa še to po obroku s sladico. Vse ostale izvide sem pa skozi imela ok, v teh 4 dneh so  mi še 3x delali UZ, vsaki dan CTG, brez popadkov, tako da upm da vse ok še ostane nekkaj časa, jutri imam sicer kontrolo pa upam da ne bodo zopet kaj komplicirali, profil pritiska jim moram nest pokazat pa je doma v nulo, tako da se jim grem pokazat pa gas domov, pričnem pa jutri 38. teden.

Sem pa imela v torek tudi ind.razgovor za EPa, tako da imam tudi to dogovorjeno, mi je anestezistka pojasnila, da pri nas ki imamo rade povišan pritisk, te ob porodu še dodatno nafilajo z umetnimi popadki, da gre hitreje in potem ti EPA še kako pride prav.

Pa čestitke novim mamicam, ostale pa še čakamo v vrsti.

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
3.12.2009 10:14:33   
neanja duo
A lahko še 1x obnovimo,kaj boste vzele za novorojenčke za odhod domov?

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
3.12.2009 10:34:43   
ShopGirl
Neanja duo:
Lahko user posted image

- bodi z dolgimi rokavi
- majčka z dolgimi rokavi
- pliš ali bombažne "žabice" (hlače s stopali)
- hlače iz pliša
- topli copatki
- jopica
- bundica ali pajacek
- odejica
- tetra plenička
- 1x plenička za enkratno uporabo

Tko bom mela jst user posted image

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
3.12.2009 10:40:12   
ShopGirl
Natasa, hvala bogu da si zdej doma... pa da je pritisk OK. Naj tako ostane do poroda user posted image

Vidm da nism edina, ki nima sobice za štručko... Ne narobe razumet, ampak me to kr mal tolaži user posted image  Naša miška jo sicer dobi še pred božičem, upam da se nam do takrat rata preselit, sam še vseen bi blo čist drugač če bi jo lahko urejala zdej, ko je še ni. Se tolažim, da mi bo pol, ko bo že rojena, še bolj zanimivo urejat njeno sobo... Bomo vidli. Sicer so pa te otroške sobice bolj za nas, mamice in očije, kot pa dejansko za otročke user posted image  predn se oni vsega zavejo itak mine par mesecev...user posted image

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

SREČANJE NEDONOŠENČKOV (MOSTEC)
Miška2006

Se boste oz. ste se udeležili letošnjega srečanja nedonošenčkov v Mostecu?

da (5%)

ne (20%)

nimam nedonošenčka (75%)

Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!