pipika 13
|
Oooooooooooo, evo, ni me dva dni, pa toliko za brat, pa stave, pa že prvo decemebrsko rojstvo. Krasno!!! Toliko ste napisale, da sem zdaj uro in pol brala. Čestitke Anaj in Nejcu. Prvi uradni decemberček. Upam, da bomo mi tudi decembrčki, ker zadnji UZ je pokazal, da bi lahko bila zamuda in da bo lahko 1. 1. 2010 Zdaj pa ne vem, če je to dobro ali ne? Da ima otrok rojstni dan za novo leto? Po eni strani pa mislim, da je vseno boljše kot pa na silvestra, ker je vsaj letnica druga. Počutje pri nas je ok. Sfiniširali smo sobico. Končno je prišla sedežna in fotelj je romal v otroško sobo, kjer mi bo v pomoč pri dojenju, pa zavesa je bila končno fertig. Zdaj imamo vse. Če katero zanima, kako zgleda naše kraljestvo za žabico, sem pravkar naložila slikce. Upam, da ni preveč kičasto? Kar pokritizirajte, če hočete. Nalepke še vedno lahko stran vzamem. (čeprav bi se moj dragi verjetno jezil, ker jih je on z veliko ljubeznijo limal, jaz pa sem samo gledala) V ponedeljek sem imela prvi Ctg in je bila zanimiva izkušnja. Vse je ok, sem v 37 tednu je še čas. Sem vprašala mojo G, če se kak popadek vidi, pa je rekla, da ko bodo, jih bom že čutila. Izvid za streptokok je bil negativen, torej ena skrb manj, me je pa še dala zadnjič testirat za toksoplazmo in še za hepatitis. Končno imam tudi železo ok in samo še teh 11 tablet pojem in potem ne rabim več tega sranja jest. Jupiiiiiiiiiiiiii, končno več ne bo slabosti, po teh tabletah. Pri nas je vse pripravljeno, razen torbe za v porodnišnico. Zato pa moj dragi že par dni teži, kdaj jo mislim uštimat???? Zelo je živčen, bolj kot jaz. kolikor je možno se zadržuje doma, če bi me treba kam peljat. Tudi v mesto, po nakupih, takih vsakdanjih hoče z mano. Ne dovoli mi več vozit avta. Ponoči, ko grem na wc, se zbudi in je takoj pokonci, ves paničen - če gremo al kaj???? Jao, še na wc ne smem. Res je živčen in ta naša žabica ga bo res ob živce spravila. Mislim, da bi on kar rad, da bi že bilo, jaz bi pa še malo rada počakala, da postane še malce težja ta naša žabica, glede na to, da se je komaj začela malce redit in da je bila med majhnimi. A so vaši parterji tudi kaj živčni? Trenutno nimam nobenih težav, razen hemeroidov, ki sem jih pridelala v zadnjem mesecu. Danes zvečer grem še na telovadbo. Upam, da bo šlo, ker nisem bila že 2 tedna, ker je odpadlo. Želim si, da bi mi tudi spadali med decemebrčke, saj sem nekako navajena na vas in ne med januarčke. Upajmo! Tiste, ki ste tik pred zdajci - želim vam vse dobro, hiter porod in zdravega otroka. Ostale, ki moramo pa še malce čakat, pa nestrpno čakamo na vaše novice.