Anuš
|
tincy90: lanolin. Jst sem mela kar Zagrebački melem, čeprav ne piše posebej, da je za nosečnice. Samo mi je pa v lekarni rekla, da je isto. Bepanten meni ni pomagal, samo ta Melem. Je pa res boljš, da si ga mažeš preden popokajo, ker pol res ful boli. Po moje je fora, da bradavice razpokajo zaradi neprestane mokrote od dojenčkove sline. Če pa je Melem gor, naredi mastno zaščitno plast in voda ne pride do kože. Pa bepanten si moraš pred dojenjem sprat, lanolin pa ne. Samo bi rajši počakala do kakšnega 38 tedna, da ne bo to sprožilo kakšnih krčkov tam spodaj. Al pa sploh do poroda, saj bo dost hitro. Srečanje v sredo: jaz sem za. A smo pol zmenjene? Ob 10.00 v Hipermarketu, lahko v unmu barčku, ki je v zgornjem štuku pri otroškem igrišču. OK? Ninča+tintara: Jst tudi nisem pogruntala, da sta zmeraj ena za drugo . Super slišat novice, da napredujete araz: tele sanje 1čebela: Itak, da sprejmemo, a ne decemberke. Samo naslov Miz december 2009 je pa že oddan shopgirl: mene sicer ni več strah dajanja krvi (sem se mal pogovorila sama s sabo ), sam prejšnji teden mi je pa ena res tolk boleče vzela kri, da to ni res. Kar kurjo polt sem dobila . Imam pa navado, da v primeru, da lepo vzamejo, jim povem in se zahvalim...mal v rit lezem In upam, da si bo do naslednjič zapomnila maya2: boščka . Tole pa res ni ob pravem cajtu prišlo... S temle trebuhom brisat po tleh, pa negovat bolnega otroka... Joj. , da bo čimprej zdrava. Pri vrtcih je pa običajno, da so prvo leto dost doma. Se morajo prekužit. Po moje ne igra tolk bistvene vloge to, da hodijo bolani v vrtec. Bacili ostanejo v prostorih tudi brez "gostiteljev" . Pa še inkubacijsko dobo je treba upoštevat- kdor zboli, je prej že malo okrog raztalal . nataša: moj se tokrat nič ne pritožuje, se je kar vdal v usodo . Prvič pa je kar imel neke pomisleke, samo je na koncu brez problema šel, ker je vedel, da ful pomaga. In je res. Sej mu bojo v materinski mal bolj razložil. Drgač pa moj vsakemu svetuje: ni panike, sam v glavo jo glej, nič dol kukat, ker ne boš videnega pozabil do konc življenja
|