tintara
|
Brr, kam je izginilo moje besedilo? Sem že naklamfala nekaj, pa pogledam gor, pa je samo par zadnjih besed istalo??????????? V glavnem, hvala, da mislite na nas 4, kajne Ninča. Mi veliko pomeni. In novice: včeraj so mu spet odklopili infuzijo glukoze, in je zdravnica rekla, da ima ful fajn občutek, da bo zdaj se uredilo. Cuker je sicer nekaj padel, a veliko manj kot zadnjič. So mu spet uvedli glukozo, ampak eno veliko bolj švoh, kao da bo prehod na normalo lažji. Potem je imel spet super sladkor. Upam, da se napovedi zdravnice uresničijo. Mi je tudi rekla, da ga bom zdaj lahko začela počasi previjat in hendklinga se učit. Sam pomoje pred ponedeljkom ne bo nič, ker pomoje tiste za hendling čez vikend ni. No, lepo počasi, sploh ni panike. Jupi, danes ga bom spet crkljala, včeraj ga je oči (jaz pa sem bila navoljo ta velikima). No, čez vikend je spet moj, potem čez teden pa spet bolj očitov (sam saj mislim, da ga bom takrat lahko tudi že dopoldne crkljala). Danes sem dobila ukaz od moža, da počivam. Hm, pa smo dobili nov hladilnik zjutraj in ga je bilo treba očistit. Pa sem ga, kdo bi čakal moža. Pa sem se šla potem uležt, pa ugotovim, da je treba NUJNO zamenjat posteljnino, pa sem jo. Pa potem črpanje in cunje dat prat in zdaj bodo za sušit... No, saj zdaj pa sem si vzela 20 minut za vas in zraven ležim. Pipika: poglej naše mere ob rojstvu, tvoj je nekaj podobnega. Meni se zdi naš čist fajn za svoje tedne in je na svet prišel skoraj čisto pripravljen (edino hranjenje mu še malo nagaja). sladkor s tem nima veze, bi imeli iste težave tudi če bi bil donošen. Ampak nekaj ti pa vseeno povem: tudi sama sem bila zagnana za službo in tudi slučajno nisem premišljevala o bolniški, razen za zadnjih 14 dni, da bi imela čas pripravit stvari (za primer prezgodnjega odhoda v P). Pa sme fasala tisto drisko (od poroda naprej je stanje normalno), pa kurila dopust in potem se je še pritisk dvignil... In nato kar iz lepega gremo rodit: KAj???? A Že? In če bi bila še kdaj noseča: ni šans da delam dalj kot do 20 tedna. Pa komisije gor ali dol, pa služba gor ali dol, jaz bi si v miru pripravljala zadeve (ker je tudi s tem dovolj dela) in počivala (vsaj dopoldne, ker popoldne pri 3 otrokih itak ne moreš). Sam kaj ko vnaprej nisi dovolj pameten. Ena (se opravičujem, ampak v bistvu bolj preletavam forum, kot pa berem) je spraševala po sterilizatorju. Jaz ga nimam: še vedno verjamem, da bova samo an dojenju. Zaenkrat prekuhavam: res da traja, ampak kar je bolj moteče je vodni kamen. Sam zdaj sem si zrihtala službeno vodo in so mi jo včeraj dostavili skoraj 40 litrov, ker če bi kupovala destilirano, bi bankrotirala. Ta je pa še bolj čista, sam pač imam tako možnost, večina vas nima. Pomoje ga ne rabiš, če dojiš, če pša bomo ostali na flaškah, potem si ga bom pa jaz tudi omislila. Ker sem optimist, ga pa še nimam. Shopgirl: ja, saj da ne boš mislila, da se nisva že začela pogovarjat o ta 4 otroku. Sam oba zaenkrat ugotavljava, da je zadeva vseeno preveč riskantna (želja pa pač ostaja). Mah, je treba tudi mal premislit. In zagoptovo, bi bilo treba pred tem odkriti od kod izvor naših težav s sladkorjem. No, saj jaz mislim, da vem, samo... Ok, cunje oprane, grem jih dat v sušilca, pa umila bi se od zjutraj tudi že lahko, kajne. Čau punce, lepo se imejte na srečanju. Saj sme vedela, da mi bo ušlo tole srečanje. T
|