*nivea
|
jutro jaz pa sem včeraj začela s porodniško pa šla sem na frizuro, tazadnje striženje pred velikim dogodkom. je bla moja frizerka tud tam, ko je tud noseča in ma rok konec decembra, tak da sve se kar poslovile,da se ne bove vidle dokler ne bo najinih dojenčekov poleg sem danes uspela spanje potegnit do 9, tak da zaj moram še nekaj postorit v hiši,pol pa šibam na en sprehod in kavico araz ja vem kak je to, ko si "kaznovan" s tem, da ne moreš nič kupovat za dojenčka. jaz sem tolko stvari dobila, da sem s cotami do enega leta ven.. in te hodim po trgovinah in gledam te male cotike, se mi pa smeji, ker zna, da bi kupila in kupila stvari... vsaj pri teh stvareh nekaj prišparamo, kaj čmo.. ta teden še dobim previjalno, me je včeraj kolegica klicala. tak da te pa bomo vse meli... zibka , saj bo, še malo potrpi pa boš lahko vse delala.. je pa verjetno ja mučno, da si od nekoga čist odvisen, ker sam ne moreš nič nardit.. *mojca* upam,da vam danes le uspe zamenjat gume na avtoju anaj, ja tole tiščanje na vodo je meni tudi že prek glave prišlo.. to je najhuje, da ko sedim in se vstanem, takoj na wc, te pa tam sedim in par kapljic... da ne rečem, da se gremo sprehajat, pa po par metrih meni že na wc sila aja, ja lahko bi pisale na Rodili smo, ko se naši sončeki rodijo.. grem zdaj... mejte se, se beremo kasneje
|