taraji
|
Po nekajdnevnem premoru se človek spet priklopi na RR in bere same lepe nevičke Najprej BeeBee: Žal je virtualni objem v tem trenutku edino, kar lahko storim, da ti vsaj malo olajšam bolečino, saj sem ob tvojem pisanju ostala brez besed s solznimi očmi. Želim, da bi bolečina počasi zbledela, da tudi za vaju spet posije sonce saj si ga vsekakor še kako zaslužita. Vedno pa bosta imela svojega , ki bo pazil na vaju. Ninča: full lepa novica.Tvoj Matevž je pravi mali borec . Upam, da lepo napredujete. Pa malo pik nikoli ne škodi: Tintara: držim pesti za malega Vaneta , da se mu stanje čimprej normalizira. Blondy: čestitke za Manco!! Upam, da se lepo cartate in da boste kmalu doma. ShopGirl: čestitke za novo stanovanje .Lokacija je pa tam, kjer sta ga kupila tudi meni zelo všeč, saj je res dosti možnosti za vozičkanje. No, v ponedeljek sem imela pregled - vse bp, se je pa naše dete malo poigralo z nami. Namreč vsako, ampak prav vsako jutro je dete zelo aktivno, pa tudi čez dan - v ponedeljek pa mir, pa spijem zjutraj sladek sok, samo neki mali premiki. Pa potem vse dopoldne bolj ali manj mir, delala polepe, pijedla pol čokolade, pa samo ene dva premika, pa še to čisto narahlo. Ok, sem si rekla itak imam pregled, pa sem to omenila g, in me je dala takoj na CTG - čeprav sem šele v začetku 33 tedna, samo jerekla, da bolje, da 15 min tam brez veze ležim, kot pa da grem vsa zaskrbljena od nje. No in že med tem, ko mi je pripravljala na CTG, je bilo dete veliko bolj živo v roku petih minut kot pa prej ves dan - ma kot da bi se mal norca delal iz nas . No, ctg je potrdil, da je deze zelo živahno, kar sem seveda zvečer tudi čutila, saj mi je vrnil vse za nazaj, kajti trebuh mi je kar premetavalo. Samo sem bila res že vsa panična, saj nisem vajena, da je takšen mir v mojem bušiju. Pa še zelo sem vesela, da imam tako skrbno g., saj me je res lepo pomirila in mi rekla, da če se mi bo to še kdaj zgodilo, naj kar tja pridem, pa me bo dala na ctg, saj je najslabše da bi se brezveze sekirala. No, naslednji pregled:16.11., kjer pa mi bo naredila tudi podroben UZ, pa še bris za streptokok b mi bo vzela. Kaj se ve tudi mislite testirati za bakterijo streptokok B ali ne? No, danes sem pa uredila papirje na CSD, potem sem šla pa še v Tosamo in nabavila vse potrebno kar rabim od tam...no, saj počasi se bo pa tudi pri nas že nabralo kar približno vse, kar potrebujemo Nič, dovolj za enkrat - kot da nisem cele pesnitve napisala , pridne bodite, božajte svoje bušije in uživajte kljub slabemu vremenu.