|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
3.11.2009 8:51:17   
mala bejba
BeeBee, v mislih s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men tud moja pikica nagaja,tok mal brca,je že zdj bolj lena,pa skoz k pridem na ultrazvok se ful tiška z glavico ob steno:) Tale sneg nas je mal presenetil,bo treba dns še za zimske gume na avtu poskrbet.V četrtek pa s5 pregled,komaj čakam,zdj ga mam kr vsak tedn,mal mi ječudn to.Zdj bo treba pa psa na sprehod peljat,klub mrazu pa snegcu. Pol pa še pico spečt,moj bi skoz sam pice jeduuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kej novic od Blondy?
Lepo se imejte.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
3.11.2009 8:54:58   
mala bejba
Tintara,upam da bodo izvidi boljši in da nam kmalu poročaš lepe novice. V mislih s tabo in tvojim malim borcemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
3.11.2009 8:57:36   
*nivea
jutro user posted image

Ninča77 bravo za Matevžauser posted image user posted image user posted image Le tako naprej mali bojevnik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tintara user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo Vane čim prej se doma z vami crkljal

blondy81 upam,da je porod že za tabo in da se mate lepo,in da je "krivo",da nimamo novic da se pač naša obveščevalka še ni zbudila, in ni z nami delila vesele noviceuser posted image
shopgirl upam da ne zameriš, malo se zezam user posted image

dobrodošla Cocolo123

mam pa jaz danes spet pregled, zdaj mam že vsaki teden. je danes na sporedu spet ctg. je včeraj user posted image dopoldan bolj mirovala, potem pa popoldan in zvečer žurkauser posted image tak jo je blo fajn čutitiuser posted image

aja, blondy81 je mela rok 7.12.

toliko na kratko. sem že pozabila kaj sem prebrala, tak da ja, nosečniška pozabljivost user posted image

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
3.11.2009 9:13:34   
*Mojca*
Jutro!

BeeBee user posted image user posted image user posted image Za vsakim dežjem posije sonce. Prej ali slej. želim ti, da čimprej prebrodiš tole krizo. Naj te tolaži dejstvo, da bo vsak dan lažje, pa tudi če se zdaj ne zdi tako. Verjamem, da boš nekega dne donosila zdravo punčko in boš srečna. Anja Tia bo pa vedno pazila nate!

Tinča: Superca za Matevža. Korenjak je kr sam pokazal da noče več cevke al kako user posted image Super res!

Tintara: Meni se zdi lepo od tebe, da si šla domov k Nadji in Gašperju. Brez slabe vesti. Imaš 3 otroke in vsi 3 te potrebujejo. Tudi tebi in Vanetu želim veliko sreče, pa naj se ta cukr že končno enkrat poštima. Če prav razumem izloča preveč insulina oz.ima premalo glukoze in pada v hipe a ne? No, ponavadi se tole res poštima, kolikor je meni znano.

Blondy: verjetno je ta hujše za tabo in upam, da se že cartaš s svojo pupiko!

Shopgirl: glede tabelce je meni prvič pokazala prav, zdaj pa kaže user posted image . Bomo videli. Pa glih glede imena za user posted image imava probleme. Jao jao...

Od kar sem doma sploh nimam nič časa user posted image No, prejšnji teden je bil Luka doma in sem ga morala zabavat, ta teden pa je v vrtcu in bo več časa za vse, tudi za RR. Sem se že lotila pranja zaves....matr so bile umazane, me je kr sram user posted image

Včeraj sem imela pregled, user posted image se je spet obrnu na glavo, teža je okoli 1100g, vse zgleda ok. Naslednji pregled imam 24.11., potem pa se začnem vodit v porodnišnici, da v nulo splaniramo CR. Kar se tiče brcanja je še veno tako nežno, če se spomnem kake akrobacije je Luka delal. Upam, da bo ta user posted image malo bolj miren in priden tudi kar se tiče spanja user posted image

No, tolk za enkrat, zdaj pa grem delat dalje. Za user posted image sploh nimam nič pripravljeno....

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
3.11.2009 9:40:02   
vagica
BeeBee, vsak dan se spomnim nate in sem žalostna zate, čeprav te sploh ne poznam........ko pa sem prebrala tvoje zadnje sporočilo, so se mi pa kar solze ulile user posted image ........res mi je neizmerno hudo.....sploh ne vem, kaj naj ti rečem, razen tega, da res čas celi rane. Pozabila ne boš nikoli, kar je tudi prav, saj bo mala AnjaTia vedno del tebe, vedi pa, da jo čuvajo angelčki in bo tudi ona vedno bdela nad tabo. Verjamem pa, da boš kmalu donosila zdravega otročička, ki bo vsaj poskusil zapolnit njeno mesto in ti prinesel novih radosti in obilo sreče v življenju.

Drži se, vse mislimo nateuser posted image

Drugače imam pa naslednji pregled 20.11., naš korenjak je težak že cca. 2200 g in je tudi že obrnjen na glavico - pridkan user posted image

Še malo punce, pa bomo pred velikim finalom, mal bomo že božično-novoletno evforične, mal okrasile, nakuple kaka darilca..........ups, pa bo treba it rodituser posted image

mejte se

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
3.11.2009 10:50:00   
ShopGirl
Sms od Blondy:

" 2.11.2009 ob 23.10 je mamico in očka 5 tednov prej razveselila hčerkica Manca z manekenskimi merami 2800g in 49cm. Vsi trije se odlično počutimo."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vagica)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
3.11.2009 10:55:12   
Ninča77
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Blondy, pa veselo se cartajte, ne zamudi niti sekunde  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
3.11.2009 10:57:11   
ShopGirl
Drage moje user posted image ,

bi vas z veseljem kar takoj zjutraj obvestila, da je Blondy rodila, ampak ne boste hude name ko vam povem zakaj novička šele sedaj user posted image

Danes sva postala ponosna lastnika prečudovitega trosobnega stanovanja na prelepi lokaciji!!!!! In sem tok vesela, evforična in hkrati pomirjena - ker končno VEM, da ko rodim, bo mela najina štručka svoj DOM. Iz tega stanovanja bi se namreč morala izseliti do konca leta in saj veste kako je to stresno, z dojenčkom se selit - rok za rodit imam pa 8.12.! Končni rok za vselitev v novo stanovanje pa je en dan po mojem PDP user posted image  Kul a?

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
3.11.2009 11:00:51   
*Mojca*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Blondy!!!!!!!!!!!!!!

in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Shopgirl!!!!! Kje pa je to stanovanje, če ni skrivonost? user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
3.11.2009 11:05:29   
anaj22
dobrodošla Manca user posted image user posted image user posted image  čestitke blondyuser posted image

super shopgirl za stanovanje user posted image user posted image user posted image

Pa še pikepoke za Matevža in Vaneta, da kmalu prideta domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz grem pa na zmenek z likalnikom

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
3.11.2009 11:07:16   
anaj22
punce a bomo kej objavlale na rodile so, ko pridejo naši sončki na svet?

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
3.11.2009 11:25:13   
METULJ1
Čestitke Blony, srečno Manca,

user posted image user posted image za Vaneta in Matevža in seveda njuni družinici.

BeeBee - zate in za Anjo Tio pa pošiljam en velik objem. Celi vaši družini želim, da bi čim prej prebrodila krizo. Zavedajte se, da vas Anja Tia z otroškimi in iskrenimi očki spremlja od zgoraj in pazi na vas. Žalost se bo s časoma spremenila v lepe spomine in pozitivne mislim za prihodnost. Le pogumo naprej. V mislih imejte vašega angelčka user posted image , ki predvsem vama (bodočima staršema) želi vse dobro.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
3.11.2009 11:27:09   
taipai
čestitke blondy user posted image user posted image user posted image user posted image  Manca pa tudi prava dama :) :) super!!!

ShopGirl, tudi vama vse čestitke za stanovanje :) bravo!

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
3.11.2009 11:41:06   
ShopGirl
Mojca, Koseze user posted image  terasasti bloki - men je tam tko všeč! Pa bajer je blizu za sprehajat, živalski vrt, tržnica...službo mam dost blizu, vrtec - ma vse user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
3.11.2009 11:41:31   
ShopGirl
pa HVALA vsem za čestitke user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
3.11.2009 11:50:34   
Zibka
Čestitke:
Manci in Blondy
in ShopGirl
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Matevža in Vaneta!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
3.11.2009 12:11:00   
martinca
blondy, čestitke za malo Manco!
user posted image

shopgirl, čestitke za novo stanovanjeuser posted image user posted image ! vem kako lepo vam bo sedaj na svojem in večjem stanovanju. tudi mi2 si delava prizidek k hiši in bomo upam, da pred novim user posted image na svojem.

anaj22, naj ti zmenek z likalnikom čimprej in čimlepše mine.

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
3.11.2009 12:32:36   
*Mojca*
Ooooo kul shopgirl. Tam se jaz večkrat potikam, ker imam kolegico in kolega, ki tudi decembra pričakujeta punčko user posted image user posted image user posted image

Tam je res lušno, predvsem zarad PSTja ki je blizu. Superca, res user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
3.11.2009 12:37:46   
ShopGirl
Martinca hvala, jst ti želim da vama uspe selitev v prizidek še pred rojstvom - če pa ne, se pa tut potem da vse zrihtati user posted image  Naju sicer čaka še prenova stanovanja - ampak ključna stvar je, da mava vsaj kaj za prenavljat. Ampak tole življenje je tak vrtiljak - še včeraj je bilo vse drugače!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
3.11.2009 12:42:49   
ShopGirl
Wiii Mojca, pol nas bo pa full mamic z vozički user posted image  In ko se zmatramo zavijemo k meni, na teraso, na kavico user posted image  joj kok nam bo lepo...jst se že tko veselim vsega tega - sprehodov sploh user posted image

Aja punce, Blondy pravi da se full dobro počuti, mi je poslala slikico od Mance in morm reč da je zelo lepa dojenčica! Blondy pravi, da se crkljata user posted image  iiiiii - čist sm raznežena!!!

Komi čakam da tut mi začnemo svoje štručke crkljat!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
3.11.2009 13:20:38   
tulpika

BeeBee: user posted image . Ob tvojem pisanju sem ostala čisto brez besed s solznimi očmi. Želim, da bi bolečina počasi zbledela. Vedno pa bosta imela svojega user posted image , ki bo pazil na vaju.

Ninča: full lepa novica. Mali borec user posted image

Tintara: držim pesti za malega Vaneta in za lepe izvide!!!

Blondy: čestitke za Manco!! user posted image . Upam, da se že lepo crkljata.. Pa ima res manekenske mere user posted image

ShopGirl: čestitke za novo stanovanje user posted image . Zdej pa žur dokler še ni opremljeno user posted image . Pa da ne boš preveč čistila in delala. Najlepše vselitveno darilo, ki sem ga jaz dobila je bila najeta gospa čistilka, ki je vse počistila do potankosti (kupila sva nogoradnjo in je bilo veeeeliiiikoooo za pospraviti in počistiti..od prahu do ostankov barve ipd.). Delala je 2 dni. Jaz bi to vse skup mečkala par dni user posted image .
Aja, lokacija je pa full lepa. Pa res je vse blizu.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
3.11.2009 13:29:30   
mala bejba
Blondy,čestitke za Manco.Lepo se cartajte z vašo lepotičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

18.12.2009 Sara

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
3.11.2009 13:34:34   
tulpika

no, tolk sem gledala, da ne bom kaj pozabila napisat.....btw...dobrodošle nove nosečke.

danes sem imela pregled. Sej ne vem kaj naj si mislim...mal sem žalostna, togotna, jezna.....Sem v 34. tednu.
ginekologinja ga je stehtala in ima 2.359 kg. Potem pa pravi...ja je pa malo pretežek za svojo starost za 10 dni je večji kot bi naj bil po nekih lestvicah. In jaz vsa prestrašena ...ja in kaj zdaj??? a je to kaj narobe, bom šla prej rodit??? Potem pa pravi a smo vas že dali na testiranje sladkorne?....No, jutri me čaka test za sladkorno na polikliniki (vsega skupaj sem se zredila za 12 kg in je rekla da veliko preveč).
Upam, da ni kake sladkorne (berem Tintarine težave pa res upam, da bo s sladkorjem vse OK). Nekatere ste že bile ne teh testih. Koliko časa to traja...pa popiti moram ene 2 dcl sladke vode al kako???.
Obseg glavice ima 31,5. A je to tud preveč za te tedne??

Sej ne vem kaj naj si mislim. Grem do knjižnice, da bom jutri kaj pametnega prebrala, ko bom v čakalnici.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
3.11.2009 13:46:27   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

(vsega skupaj sem se zredila za 12 kg in je rekla da veliko preveč).

tkole sem pa res vesela za mojega ginekologa, njega sploh ne zanima teža user posted image jaz sem se zredila že za 13 kg, pa nikoli v obeh nosečnostih še ni vprašal po kilah user posted image , zadnjič mi je celo rekel da sem drobižek user posted image user posted image jaz pa 13 kil plusa user posted image user posted image user posted image ne vem kdo je bil prej pri njemuuser posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
3.11.2009 14:01:58   
araz
Blondy čestitke za tvojo manekenko Mancouser posted image . Naj ji bo življenje kar se da posuto z rožicami user posted image .

Shopgirl tebi pa tud čestitke za stanovanje user posted image . Lokacija je pa itak mega. Boš videla, ko si na svojem je to čist nekaj drugega user posted image .

Danes so pa res same pozitivne novice. In naj tako ostane tudi v bodoče.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.