PENCA -> RE: "EX" klomifenke in ostale (3.12.2011 18:23:10)
|
Evo, se javljam. Komaj sem prišla do računalnika. Zdaj sem pa že v dveh delih. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Dober teden sem bila odprta 1.5 cm, 23.11. pa je napočil za naju prav poseben dan. Ob dveh zjutraj mi je malo odtekla voda, pa sva šla kar z avtom v Trbovlje. Potem sem dobila popadke, ki so bili pomoje lažni, ker jih sploh nisem čutila, samo trebuh mi je otrdeval. Pa so bili kar dobri, ker sem se kar dobro odpirala, edino otrok se ni hotel spuščat, tako, da tudi nismo vedeli, če bo šlo al bo treba carskega narest. Pa je slo, mehur so mi predrli, par popadkov, ki so me full boleli v krizu, pa sem že prisla do druge porodne dobe, parkrat sem pritisnila, pa je moj sonček zajokal. Ime sva mu izbrala, 200 m pred porodnišnico. prej pa sploh nisva mogla razmišljat o imenih, noben nama ni bil všeč. Čeprav nisva vedela kakšnega spola bo, je moj dobil preblisk Miha. Jaz sem pa že od začetka nosečnosti imela občutek, da bo fant in sem ga klicala miško. Tako, da je najin mali miško dobil ime Miha. Šele kasneje sem dojela, da je Miško oblika imena Mihael, tako kot Miha.Velik je bil 48cm, težek 2220g, po Apgar-ju oceno 10., zdrav in brez zlatence. Zdaj je star 10 dni, veliko je in spi po 5 ali 6 ur, pa celo noč. Priden, da sploh ne veva, da ga imava in upam, da tako ostane. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|