PENCA
|
Ojla Zgleda, da sem mela res bolj samogovore . Nč, hudga, je že boljš. Zdej bom teb odgovarjala, da ne bom tolk čudna zgledala . A veš kako je bilo pri meni s to pregrado? No, najprej mi je G enkrat na UZ videl pregrado, sm bla čist šokirana, še vprešala nisem nič, Pol sm ga drugič vprašala kolk je velika, je pa kar uluft skočil, kakšna pregrada, tukaj ni nobene pregrade. O.K. Pol jo par mescev ni bilo, samo malo obočena maternica, vse uredu, kar naenkrat pa se je spet pojavila, ko mi je delal laparo in histero in mi jo tudi odstranil. Pa še danes ne vem kolk je bila velika...Zanimivo, vsak mesec sem na 11. ali 12. dan šla na UZ k njemu, da sva gledala folikle, pa jo je samo enkrat videl . Uglavnem, zdaj je ni večin upam, da rata , pomoje pa pregrada itak nima takega pomena pri zanositvi, bolj pri donositvi. Policistični jajčniki so me pomoje bolj ovirali, pa zamašen jajcevod, ki ga tud pri laparo ni mogel spucat. Ampak enga še mam, tko, da tud to nebi smelo bit ovira. Upam, da je ta mesec ratalo, sva bila bolj pridna kot ponavadi . Tecnobica, kakšne mata pa vidva probleme? Veš, tud jaz sem že cist sklerozna . Tud, jaz upam, da vama bo ratal, da bosta sama "spacala". Ma itak, da bosta, samo vprašanje časa je . Tukaj na forumu smo vse zelo optimistične, verjet je treba - pol pa bo. ti pošiljam za srečo. Suzi a tebe pa kar ciste matrajo? A maš tud policistične jajčnike, al samo zamašena jajcevoda? Pol greš pa v postopek, ane? Kam pa hodiš? Suzi še tebi pošiljam za srečo. Lepo se imejte, pa kaj pište, da ne bom mela samogovorov
|