Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 4.11.2009 14:28:03
|
|
|
|
neela
|
tečnobica, zakaj pa ti svojga ne naročiš na pregled? Če bi jaz svojega čakala, bi ga še sedaj ne dočakala... Ja, dr. Zorn in dr. Drobniča sta androloga. Je pa bil bojda dr. Zorn sedaj nekaj časa odsoten - zato enostavno vprašaj, pri katerem boš prej na vrsti. suzi, res je...lahko si domišljamo, da celo življenje nekaj čakamo. Ampak - zakaj? Ma kaj ne moremo uživati vsak trenutek zase, takoj, SEDAJ? Vedno bi samo hiteli in hiteli. In kaj bo januarja? Začela boš postopek, potem boš komaj čakala, da pride prvi uz, pa drugi, pa naslednji...pa potem punkcija pa še težje čakanje na transfer in potem prava preizkušnja čakanja na pozitivni nosečniški test. Ampak - to še ni vse...potem zopet čakaš na prvi pregled, v strahu al bo srček al ne bo, in tako v nekem čakanju in pričakovanju ter hkrati takšnih in drugačnih strahovih verzije ''kaj pa če..'' vsak dodaten G pregled. In tudi porod - zopet čakaš in se sprašuješ al bo ok al bo kaj narobe. Skratka - čakanje vedno je in vedno bo. Zato je moj nasvet, da res poskušaš vsak dan znova živet maksimalno v načrtih za stvari, ki se še ne neposredno tičejo in . In tako ti bo čas hitreje minil. Da je pa na božji polički sedaj na vrsti številka s tvojim bejbijem pa nobena izmed nas ne dvomi .
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 4.11.2009 14:29:24
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia nisem mogla da ne bi lulala še na CB... Hm, hm... tole pa zgleda k da si noseča... uf kol me firbec matra kakšna bo beta... ampak malo pa diši po tem, da sta se prijeli morulca in blastocistka Suzi ti kr jamri... se pol človk bolš počuti Pozdravček ostalim norim kravicam... sem mal na hitro pa po diagonali... sicer pa važn da sem tisto lepo slikco Farginega pluska vidla
< Sporočilo je popravil miska73 -- 4.11.2009 14:31:17 >
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 4.11.2009 16:14:32
|
|
|
|
Fargesia
|
moje moje kravice... lučka, jaz sem za! ne vemo pa kako bo vreme...k neele ne spustimo same v lj če bo sneg!
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 4.11.2009 17:07:25
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia moje moje kravice... lučka, jaz sem za! ne vemo pa kako bo vreme...k neele ne spustimo same v lj če bo sneg! Ja to pa res. Če ni snega, potem se vidimo al kaj?
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 4.11.2009 17:48:25
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia nisem mogla da ne bi lulala še na CB... Hm, hm... tole pa zgleda k da si noseča... uf kol me firbec matra kakšna bo beta... ampak malo pa diši po tem, da sta se prijeli morulca in blastocistka Suzi ti kr jamri... se pol človk bolš počuti Pozdravček ostalim norim kravicam... sem mal na hitro pa po diagonali... sicer pa važn da sem tisto lepo slikco Farginega pluska vidla Fargi čestitke še tukaj jeeeeej sem vesela zate, lepo
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 4.11.2009 18:01:30
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela tečnobica, zakaj pa ti svojga ne naročiš na pregled? Če bi jaz svojega čakala, bi ga še sedaj ne dočakala... Ja, dr. Zorn in dr. Drobniča sta androloga. Je pa bil bojda dr. Zorn sedaj nekaj časa odsoten - zato enostavno vprašaj, pri katerem boš prej na vrsti. A ne. To bo pa kar sam poklical. Saj je v Postojno tudi. Bo jutri ziher. Sam še to mu morm naročit, da res reče, da naj ga dajo k temu, kjer bo prej pršu na vrsto.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 4.11.2009 18:02:16
|
|
|
|
tecnobica
|
Mene v petek na žalost ne bo. Fajn se mejte.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 4.11.2009 21:18:00
|
|
|
|
PENCA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Mene v petek na žalost ne bo. Fajn se mejte. Mene tud ne. Ja uživajte. Se pa na naslednjem vidimo. Včeraj sem si kupila še pivski kvas, ga bom zdele probala, menda je tooooooooolk zanč, da kar odlašam, ampak ima pa velik vitaminov. Skor sem kupila še cink, pa sem se premislila......zaenkrat imam dodatkov, sploh mi pa ni za umetne vitamine... Neela full lepa sobica . A boš poslala tud 2. stopnjo, pa 3. , me še bolj zanima pohištvo in dodatki. Suzi kot pravijo punce, se čist strinjam . Ne obupaj, ne čakaj, ampak uživaj vsak tenutek... Miška lepo, da uživate. Dolgčas ti ni, kajne? Tečnobica gre kar hitro tole, če bo šlo tako naprej, boš že v začetku leta 2010 Fargi full lep +, glavobol je že eden od znakov, mene je tud velikrat mal glava bolela, ampak ni blo tako hudo. Maš še kakšne znake? Lučka kako? Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 4.11.2009 22:30:30
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia nisem mogla da ne bi lulala še na CB... Hm, hm... tole pa zgleda k da si noseča... uf kol me firbec matra kakšna bo beta... ampak malo pa diši po tem, da sta se prijeli morulca in blastocistka Suzi ti kr jamri... se pol človk bolš počuti Pozdravček ostalim norim kravicam... sem mal na hitro pa po diagonali... sicer pa važn da sem tisto lepo slikco Farginega pluska vidla Fargi čestitke še tukaj jeeeeej sem vesela zate, lepo no pa tukej sem ti tud mogla prit čestitat
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 5.11.2009 8:59:19
|
|
|
|
neela
|
Kako smo? Jaz kar spat nisem več mogla, ker komaj čakam Fargi z lepo in veselo novičko.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 5.11.2009 12:02:43
|
|
|
|
tecnobica
|
Kaj zdaj... a je že kaj novic?
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 5.11.2009 12:21:44
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Kaj zdaj... a je že kaj novic? Nič še.....
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 5.11.2009 13:47:33
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Kaj zdaj... a je že kaj novic? Nič še..... če mi je pa telefon crknuuuu!!!! bhcg 752,7!
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 5.11.2009 13:54:09
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Kaj zdaj... a je že kaj novic? Nič še..... če mi je pa telefon crknuuuu!!!! bhcg 752,7! .....................
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 5.11.2009 13:56:39
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi ma pa nov tikerček.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 5.11.2009 14:20:52
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Kaj zdaj... a je že kaj novic? Nič še..... če mi je pa telefon crknuuuu!!!! bhcg 752,7!
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 5.11.2009 14:21:26
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Fargi ma pa nov tikerček. Vidla ja.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 5.11.2009 14:37:20
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bhcg 752,7! ...predvsem je najbolj pomembna ...,7 decimalka...
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 5.11.2009 14:47:54
|
|
|
|
Fargesia
|
sem z listka prepisala.
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 5.11.2009 15:47:37
|
|
|
|
Ejla
|
Fargi Upam, da se ti kmalu pridružim!
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 5.11.2009 19:07:01
|
|
|
|
Anonimen
|
fargi, še tukaj - ČESTITKE!!!!!!!!!!! Tale tvoja morulca je očitno en trd oreh. Punce, dejte počakat še par dni.. zarad mene lahk tud v pondelk.. drug teden lahko načeloma kadarkoli, tako, da kar povejte kdaj. Ker vas jaz tud nujno morm vidit!!!!
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 6.11.2009 10:21:27
|
|
|
|
neela
|
Dobro jutro! No, potem bo srečanje enkrat drugi teden??? Samo vv...jaz do četrtka ne morem.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 6.11.2009 10:29:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa jutri.. če nimate drugačnih planov! Drugače pa drug teden.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 6.11.2009 11:07:26
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bhcg 752,7! ...predvsem je najbolj pomembna ...,7 decimalka... Vidim, da nisem dobro obveščena... po SMS-u je bil podatek brez decimalke Fargica moja, tolk sem vesela zate. Beta je odličen. Tak kak mora bit. Zdaj pa komi čakam na tvoj pregled čez dva tedna in da vidiš utripajoči srček (ali pa celo dva).
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 6.11.2009 11:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Dva bosta, miška, dve pupi, da se bojo lahko poparčkale s tvojima fantkoma. Kako sta mala miškeca?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?