|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
4.11.2009 14:28:03   
neela
tečnobica, zakaj pa ti svojga ne naročiš na pregled? Če bi jaz svojega čakala, bi ga še sedaj ne dočakala...user posted image user posted image user posted image Ja, dr. Zorn in dr. Drobniča sta androloga. Je pa bil bojda dr. Zorn sedaj nekaj časa odsoten - zato enostavno vprašaj, pri katerem boš prej na vrsti. 

suzi, res je...lahko si domišljamo, da celo življenje nekaj čakamo. Ampak - zakaj? Ma kaj ne moremo uživati vsak trenutek zase, takoj, SEDAJ? Vedno bi samo hiteli in hiteli. In kaj bo januarja? Začela boš postopek, potem boš komaj čakala, da pride prvi uz, pa drugi, pa naslednji...pa potem punkcija pa še težje čakanje na transfer in potem prava preizkušnja čakanja na pozitivni nosečniški test. Ampak - to še ni vse...potem zopet čakaš na prvi pregled, v strahu al bo srček al ne bo, in tako v nekem čakanju in pričakovanju ter hkrati takšnih in drugačnih strahovih verzije ''kaj pa če..'' vsak dodaten G pregled. In tudi porod - zopet čakaš in se sprašuješ al bo ok al bo kaj narobe. Skratka - čakanje vedno je in vedno bo. Zato je moj nasvet, da res poskušaš vsak dan znova živet maksimalno v načrtih za stvari, ki se še ne neposredno tičejo user posted image in user posted image . In tako ti bo čas hitreje minil. Da je pa na božji polički sedaj na vrsti številka s tvojim bejbijem pa nobena izmed nas ne dvomi user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
4.11.2009 14:29:24   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

nisem mogla da ne bi lulala še na CB...

user posted image

Hm, hm... tole pa zgleda k da si noseča...
uf kol me firbec matra kakšna bo beta...
ampak malo pa diši po tem, da sta se prijeli morulca in blastocistka user posted image user posted image

Suzi ti kr jamri... se pol človk bolš počuti
user posted image user posted image user posted image

Pozdravček ostalim norim kravicam...
sem mal na hitro pa po diagonali...
sicer pa važn da sem tisto lepo slikco Farginega pluska vidla

< Sporočilo je popravil miska73 -- 4.11.2009 14:31:17 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
4.11.2009 16:14:32   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image user posted image moje moje kravice...

lučka, jaz sem za! ne vemo pa kako bo vreme...k neele ne spustimo same v lj če bo sneg!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
4.11.2009 17:07:25   
lučka 25

user posted image user posted image user posted image user posted image moje moje kravice...

lučka, jaz sem za! ne vemo pa kako bo vreme...k neele ne spustimo same v lj če bo sneg!

Ja to pa res. Če ni snega, potem se vidimo al kaj? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
4.11.2009 17:48:25   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image

ampak malo pa diši po tem, da sta se prijeli morulca in blastocistka user posted image user posted image

Fargi čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeeeej sem vesela zate, lepo user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
4.11.2009 18:01:30   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: neela

tečnobica, zakaj pa ti svojga ne naročiš na pregled? Če bi jaz svojega čakala, bi ga še sedaj ne dočakala...user posted image user posted image user posted image Ja, dr. Zorn in dr. Drobniča sta androloga. Je pa bil bojda dr. Zorn sedaj nekaj časa odsoten - zato enostavno vprašaj, pri katerem boš prej na vrsti. 

A ne. To bo pa kar sam poklical. Saj je v Postojno tudi. Bo jutri ziher. Sam še to mu morm naročit, da res reče, da naj ga dajo k temu, kjer bo prej pršu na vrsto.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
4.11.2009 18:02:16   
tecnobica
Mene v petek na žalost ne bo. Fajn se mejte.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
4.11.2009 21:18:00   
PENCA
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Mene v petek na žalost ne bo. Fajn se mejte.

Mene tud ne. Ja uživajte. user posted image Se pa na naslednjem vidimo.

Včeraj sem si kupila še pivski kvas, ga bom zdele probala, menda je tooooooooolk zanč, da kar odlašam, ampak ima pa velik vitaminov. Skor sem kupila še cink, pa sem se premislila......zaenkrat imam dodatkov, sploh mi pa ni za umetne vitamine...

Neela full lepa sobica user posted image . A boš poslala tud 2. stopnjo, pa 3. user posted image , me še bolj zanima pohištvo in dodatki.

Suzi kot pravijo punce, se čist strinjam user posted image . Ne obupaj, ne čakaj, ampak uživaj vsak tenutek...

Miška lepo, da uživate. Dolgčas ti ni, kajne?

Tečnobica gre kar hitro tole, če bo šlo tako naprej, boš že v začetku leta 2010 user posted image

Fargi full lep +, glavobol je že eden od znakov, mene je tud velikrat mal glava bolela, ampak ni blo tako hudo. Maš še kakšne znake?

Lučka kako?

Lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 1533
4.11.2009 22:30:30   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image

Fargi čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeeeej sem vesela zate, lepo user posted image

no pa tukej sem ti tud mogla prit čestitat user posted image user posted image user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
5.11.2009 8:59:19   
neela
user posted image

Kako smo?
Jaz kar spat nisem več mogla, ker komaj čakam Fargi z lepo in veselo novičko. user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
5.11.2009 12:02:43   
tecnobica
Kaj zdaj... a je že kaj novic?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
5.11.2009 12:21:44   
neela

Nič še.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1537
5.11.2009 13:47:33   
Fargesia

Nič še.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če mi je pa telefon crknuuuu!!!!

bhcg 752,7!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
5.11.2009 13:54:09   
lučka 25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če mi je pa telefon crknuuuu!!!!

bhcg 752,7!

user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....................user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
5.11.2009 13:56:39   
lučka 25
Fargi ma pa nov tikerček. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
5.11.2009 14:20:52   
tecnobica

bhcg 752,7!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
5.11.2009 14:21:26   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Fargi ma pa nov tikerček. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vidla ja. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
5.11.2009 14:37:20   
neela

bhcg 752,7!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...predvsem je najbolj pomembna ...,7 decimalka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
5.11.2009 14:47:54   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem z listka prepisala.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
5.11.2009 15:47:37   
Ejla
user posted image user posted image user posted image Fargiuser posted image user posted image user posted image

Upam, da se ti kmalu  pridružim!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
5.11.2009 19:07:01   
Anonimen
fargi, še tukaj - ČESTITKE!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tale tvoja morulca je očitno en trd oreh. user posted image

Punce, dejte počakat še par dni.. zarad mene lahk tud v pondelk.. drug teden lahko načeloma kadarkoli, tako, da kar povejte kdaj.user posted image Ker vas jaz tud nujno morm vidit!!!!

(odgovor članu Ejla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
6.11.2009 10:21:27   
neela
Dobro jutro!
No, potem bo srečanje enkrat drugi teden??? Samo vv...jaz do četrtka ne morem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
6.11.2009 10:29:09   
Anonimen
Kaj pa jutri.. če nimate drugačnih planov! Drugače pa drug teden. user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
6.11.2009 11:07:26   
miska73

bhcg 752,7!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...predvsem je najbolj pomembna ...,7 decimalka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da nisem dobro obveščena... po SMS-u je bil podatek brez decimalke user posted image

Fargica moja, tolk sem vesela zate.
Beta je odličen. Tak kak mora bit.
Zdaj pa komi čakam na tvoj pregled čez dva tedna in da vidiš utripajoči srček (ali pa celo dva).

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
6.11.2009 11:15:28   
Anonimen
Dva bosta, miška, dve pupi, da se bojo lahko poparčkale s tvojima fantkoma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako sta mala miškeca?

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?