tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela tečnobica, za opravljen pregled. Vidiš, nekak tako se je izteklo, kot sem napovedala. No, še z dodatno opravljenim UZ, kar je samo plus. Ja, takle imajo v Leonišču - gužva, mravljišče... Npr. ko sem sama imela 2.iui so bili poleg zdravnice, ki je delala iui, prisotni še 3! študentje medicine. Sicer, ko imaš že tolk enih postopkov in stvari za sabo ti je že čisto vseeno al je treba sredi hodnika v Leonišču noge v luft dat al pa v strogo zastraženi sobi. Samo, da rata. Fajn bi bilo, da se oba čimprej naročita, da prideta na vrsto še letos. Da je dr. mlada ni vedno nujno slabo - taki večkrat dajo kakšen pregled al pa uz več, kot pa stari mački, ki (nekateri!) mislijo, da vedo vse; pa vsi vemo, da je vsaka ženska poglavje zase. Kar se PCO tiče - tud meni je ena dohtarca (ma če ni bila ravno ta) enkrat 'sumila' PCO na uz, ki mi ga je naredila pred laparoskopijo. Prej in kasneje pa noben besedice o PCO. No, itak s(m)o potem ugotovili, da nisem lastnica PCO-ja, ker imam hormone čist ok. Kdaj imaš naslednji pregled? Ma saj me ne moti, če so zraven praktikanti, tud oni se morjo nekje naučit. Ampak tle je ena kar not vletela. Sploh ne vem, če je bla dr. al pa med.sestra. No, pa saj kot praviš, saj smo navajene. Naslednji miting je takoj po novem letu, Na hormone pa HSG grem pa takoj, ko dobim naslednjo . Moj pa danes ni mogu se naročit, er je sreda in ima polno strank na šihtu. Tako da bo jutri klical. Je pa mu dala teta med.sestra telefonsko od dr. Drobnič ali dr. Zorn. Upam, da bo čimprej na vrsti.
|