|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
3.11.2009 8:53:33   
neela
Jutroooooooooooo......tud pr nas je že lepo belo, zimsko!!!! Pa še kar sneži! user posted image Kako smo???

suzi, jaz tud mislim, da je bolje, da imaš M, ker če jo ne bi imela, potem bi ta cista bila še kar tam. Po mojem razmišljaš kar ok, bolj kot se veča, prej je možnost, da poči in gre vse skupaj ven.

tečnobica, dobro opravi danes!!!!

user posted image Fargi, na, komaj ratala nosečka, pa že z glavoboli. Hej, punca....nosečnost mora biti lepa, zdrava in predvsem moraš v njej uživat! Stran s stranskimi učinki...user posted image

mami lučka, a tebi pa naše Nežike stara starša kar ne bi spustila na srečanje, a? user posted image No, če jima bo to polepšalo dan...pa jima ustreži.

nf, kje se ti skrivaš? A boš prišla na naš meeting???

PENCA, kako? A ti si pa v prostem času še malo arhitekta al kako?

miška, lepo lepo tvoja mišončka napredujeta! Krčki...hmmm...če ju že morata imeti, naj bodo sinhroni in predvsem kratkotrajni!

Srečanje: ma meni jutri ravno ni fajn, ker grem že danes v Lj (pa če grem jutri spet, bo moj user posted image majčkeno user posted image in user posted image ), poleg tega pa bi rada, da se tole vreme malo umiri, ker jih bom spet slišala, kaj norim na pot v takem vremenu in takem stanju...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
3.11.2009 9:24:38   
Fargesia
dobro jutro!!

danes sem veliko bolje...user posted image

ja, neela, ne ga srat v takem vremenu...sicer sem ti zelooooo fouš k mate sneg, ampak po cesti se pa ni za hecat...tak da jst sem še vedno za petek!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
3.11.2009 9:36:35   
lučka 25
suzi, ja men je cista zginila z M. Če mi ne bi, bi me p operirali, ker niso hotli reskirat. Je pa bolje, da je M, da se čim prej sama sčisti, odstrani,...v glavnem da naj gre v maloro.user posted image

neela, a ti pa takole mobina. Ne ga srat preveč.user posted image  Važn, da si dobro. Pa saj veš kako je z bodočimi očki, enostavno jih skrbi, kar navadi se.user posted image

Fargi, ti naša končno nosečka, a je glavobol kaj bolje?user posted image  A si ti ta teden še doma, glede na to da si na RR sred dopoldneva?

sneg: pri nas ga je padlo toliko, da je blo ZELO mal beline na avtu.

srečanje: žal jaz v četrtek ne morem, ker moram na rekreacijo, ker bova še z eno častili, ko majo vse čas. Tako, da jaz lahko samo v petek.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
3.11.2009 10:34:48   
Anonimen
Kaj pa če se zmenimo drug teden? user posted image Je prepozno? Ker jaz imam sicer v četrtek in v petek obveznosti, ampak v četrtek lažje spustim, v petek pa zlo, zlo težko.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
3.11.2009 10:48:32   
Fargesia
men je načeloma vseeno...sam da vas vidim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
3.11.2009 12:31:33   
tinč407
FARGI  --- ČESTITAM!!!!!!!!!!
Sem vedela, da bodo najine pesti veliko pomagale!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ploskama in brcama in se veselima s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
3.11.2009 12:32:28   
Fargesia
tinč, hvalaaaa!!!!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
3.11.2009 16:37:14   
PENCA

Ojla

Neela nič pretresljivega pri nas user posted image . Na cesti ga pa res rajš ne preveč suser posted image . Tale prvi sneg je res najbolj nevaren.

Mam full probleme, mi tipkovnica skoz crkuje, ampak mal bo še zdržala upam user posted image .

Kaj že praviš, če sem en konc arhitekta - ja no, čist enmejčken, moj dragi bolj obvlada te stvari, tako amatersko za lastne potrebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je lažje, če prej narišeš,lahko stene premikaš, pol pohištvo postavljaš......miljonkrat se lahko premisliš, preden realiziraš user posted image . Lažje z miško na ekranu prestavljaš, kot z mišicami po gradbišču user posted image . Pa še boljši vpogled imaš, kako bo zgledal na koncu.

Zdej pa šibava v trgovino nabavlat - same zdrave stvari user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
4.11.2009 9:46:08   
tecnobica
Evo, da javm, kako je blo včeraj. Po pregledu izvidov, mi je dala še napotnico za HSG, ker ga še nisem opravila. Saj so na Laparo pogledal prehodnost jajcevodov, ampak baje da je tole boljše, da jih še malo bolj prepiha. No pa na krvni test morm it za hormone, pa moj mora še enkrat na spermiogram, ker Postojnski kao ne velja za njih. Saj jaz bom tole opravla v enem mescu, sam menstra mora pridt, sam kdaj bo pa on datum dobil, je pa tud vprašanje. (sm mu zatežila, da mora danes klicat). Mam pa ponoven sestanek takoj po novem letu.

Dohtarca je pa bl tko no... se vidi da je še mlada, neizkušena. Drgač mi je delala tud UZ. Smo šle v eno drugo sobo, pa je med pregledom kar še ena ženska not pršla, pa so se privat stvari menile. No, tole mi pa ni blo lih všeč.
Je bla pa sestra tko pocukrano prjazna, da bi kmal sladkorno dobila. Pa vse po 3 x razložila, kam pa kako. No saj pol k greš ven itak nič več ne veš. Še dobro, da je tud navodila na listkih talala. Pa vse mi je v eno kuverto dala, pa začasn naslov je napisala na karton, da ja ne bo kaj domu k mami pršlo...

Na UZ naj bi blo pa vidt, kot da je ovulacija že bla pred kratkim, sam men se dns ni še temperatura zvišala. Čudno. Pa ta je spet omenila, da so jajčniki vidt policistični. Ma res čudno no. A naj ne bi pol na laparo prešpikali jajčnike, če bi bli PCO?

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
4.11.2009 9:49:57   
Fargesia
tecnobica, pol si mela pa srečo da si na "sladkorno" sestro naletela...tam so ponavadi vse bolj "grenke"...user posted image

nisem mogla da ne bi lulala še na CB...

user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 4.11.2009 9:50:12 >

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
4.11.2009 9:53:52   
pilotina
Fargi moja kakega lepega pluska imata user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 4.11.2009 9:54:09 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
4.11.2009 10:12:10   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

tecnobica, pol si mela pa srečo da si na "sladkorno" sestro naletela...tam so ponavadi vse bolj "grenke"...user posted image

nisem mogla da ne bi lulala še na CB...

user posted image

Tale tvoj avatar bi tukaj nalepila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
4.11.2009 10:22:32   
Anonimen
fargi, men pa tole diši po user posted image  user posted image !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače sem pa ravno včeraj tuhtala, da sem ostala edina, k še ni vidla + od začetnih norih kravc. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1513
4.11.2009 10:24:26   
Fargesia
suzika, tvoj čas prihaja!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
4.11.2009 12:00:54   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
drugače sem pa ravno včeraj tuhtala, da sem ostala edina, k še ni vidla + od začetnih norih kravc. user posted image user posted image

suzi, posluš....ti si najmlajša nora kravica veteranka. Veš, da smo morale stare kravice prej priti na vrsto, ker nam je že bila biološka ura user posted image user posted image user posted image ..user posted image .. in tako smo vse moči usmerile v navijanje posameznice. Torej, tako, kot je Fargi že napisala, sedaj si ti na vrsti za izstrel med user posted image , tko da se kar pripravi na vso tisto silno energijo, ki ti jo bomo vse pošiljale, ko boš štartala s postopkom....ampak, draga moja, takrat ne bo časa za obupavanje in pesimizem...ker bo cilj samo eden: user posted image ! Zmenjeno???

P.S.: Sicer pa, kako pa bi ti bila user posted image , če pa je naša Fargi ves arzenal nos. testov v okolici pobrala....sej vidiš, da vsak dan dela nov test....kot, da čaka, da se ji bo mogoče kakšen srček namesto + izrisal....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
4.11.2009 12:07:33   
neela
tečnobicauser posted image za opravljen pregled. Vidiš, nekak tako se je izteklo, kot sem napovedala. No, še z dodatno opravljenim UZ, kar je samo plus. Ja, takle imajo v Leonišču - gužva, mravljišče... Npr. ko sem sama imela 2.iui so bili poleg zdravnice, ki je delala iui,  prisotni še 3! študentje medicine. Sicer, ko imaš že tolk enih postopkov in stvari za sabo ti je že čisto vseeno al je treba sredi hodnika v Leonišču noge v luft dat al pa v strogo zastraženi sobi. user posted image Samo, da rata. Fajn bi bilo, da se oba čimprej naročita, da prideta na vrsto še letos. Da je dr. mlada ni vedno nujno slabo - taki večkrat dajo kakšen pregled al pa uz več, kot pa stari mački, ki (nekateri!) mislijo, da vedo vse; pa vsi vemo, da je vsaka ženska poglavje zase. Kar se PCO tiče - tud meni je ena dohtarca (ma če ni bila ravno ta) enkrat 'sumila' PCO na uz, ki mi ga je naredila pred laparoskopijo. Prej in kasneje pa noben besedice o PCO. No, itak s(m)o potem ugotovili, da nisem lastnica PCO-ja, ker imam hormone čist ok. Kdaj imaš naslednji pregled?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
4.11.2009 12:10:55   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
4.11.2009 13:12:58   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: neela

tečnobicauser posted image za opravljen pregled. Vidiš, nekak tako se je izteklo, kot sem napovedala. No, še z dodatno opravljenim UZ, kar je samo plus. Ja, takle imajo v Leonišču - gužva, mravljišče... Npr. ko sem sama imela 2.iui so bili poleg zdravnice, ki je delala iui,  prisotni še 3! študentje medicine. Sicer, ko imaš že tolk enih postopkov in stvari za sabo ti je že čisto vseeno al je treba sredi hodnika v Leonišču noge v luft dat al pa v strogo zastraženi sobi. user posted image Samo, da rata. Fajn bi bilo, da se oba čimprej naročita, da prideta na vrsto še letos. Da je dr. mlada ni vedno nujno slabo - taki večkrat dajo kakšen pregled al pa uz več, kot pa stari mački, ki (nekateri!) mislijo, da vedo vse; pa vsi vemo, da je vsaka ženska poglavje zase. Kar se PCO tiče - tud meni je ena dohtarca (ma če ni bila ravno ta) enkrat 'sumila' PCO na uz, ki mi ga je naredila pred laparoskopijo. Prej in kasneje pa noben besedice o PCO. No, itak s(m)o potem ugotovili, da nisem lastnica PCO-ja, ker imam hormone čist ok. Kdaj imaš naslednji pregled?

Ma saj me ne moti, če so zraven praktikanti, tud oni se morjo nekje naučit. Ampak tle je ena kar not vletela. Sploh ne vem, če je bla dr. al pa med.sestra. No, pa saj kot praviš, saj smo navajene.

Naslednji miting je takoj po novem letu, Na hormone pa HSG grem pa takoj, ko dobim naslednjo user posted image . Moj pa danes ni mogu se naročit, er je sreda in ima polno strank na šihtu. Tako da bo jutri klical. Je pa mu dala teta med.sestra telefonsko od dr. Drobnič ali dr. Zorn. Upam, da bo čimprej na vrsti.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
4.11.2009 13:15:33   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Suzika, kaj je zdaj to zaeno cajhnanje spet? Te bom po riti tepla. Saj boš zdaj ti na vrsti. Kot ti je že Neela rekla, so druge starejše od tebe in jim urca tiktaka, ti si pa še mlada. Sem tud jaz starejša od tebe, ampak nisem nič žalostna. Vse ob svojem cajtu. Zdaj si ti na vrsti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
4.11.2009 13:22:47   
Anonimen
Evo, bom takoj nehala jamrat.. user posted image Ma, se mi zdi, da stalno nekaj čakam in čakam.. Najprej na M, pol na začetek postopka, zdej na januar..user posted image    user posted image   user posted image Saj veste, kak je to.

Neposredna povezava do sporočila: 1520
4.11.2009 13:28:28   
tecnobica
Vem kako je to. Saj vsi skoz neki čakamo. Taprvo na user posted image , pol na gin.pregled, k že tolk cajta nič ni, pol pa na vsako operacijo/poseg posebej spet čakaš in čakaš. Pa spet to in spet drugo. Pol ti jo pa še user posted image zagode. Ja, vem kako je to. Greva skupaj v jok pa na drevo? Jst vzamem lizike, ti pa igrače, a prov?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
4.11.2009 14:10:06   
lučka 25
fargi, pa ta + je takooooo lep, da je že prav neverjetno. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ti naša bodoča mamica, pa kako sem jaz vesela. Pa si me spet v jok spravla. Komaj čakam jutri, ko še na krvnem izveš kako zeloooo visok je hormon.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1522
4.11.2009 14:15:51   
kimsy
fargi - ti samo lulaj! Vem kako fajn je ko končno zagledaš user posted image  user posted image  oz +. Me te čist razumemo! user posted image  Smo bile vse na istem... user posted image   user posted image   user posted image  

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
4.11.2009 14:17:20   
lučka 25
suzi, nič bat kmalu boš tudi ti na vrsti. In to zeooo kmalu. Zdaj smo Fargi obdelale, zdaj si pa ti na vrsti.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
4.11.2009 14:18:49   
lučka 25
Zdej pa tko, jaz ne bom zdržala do naslednjega tedna da ne objamem, objokam, prelubčkam,...našo nosečko Fargi, do naslednjega tedna. Katera lahkopride v petek, naj pove. Pa magari če sva sami Fargi (no pa Neža zraven user posted image )

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Katero ime?
qloq

Katero ime paše zraven za punčko?

Amadej in Aneja (41%)

Amadej in Amadeja (7%)

Amadej in Alina (31%)

Amadej in Adrijana (9%)

ali drugo ime ( kakšno) (12%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!