tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Verjetno, boš zelo ekspresno opravljena, zato ti predlagam, da se že prej pripraviš, če imaš kakšna vprašanja, tako, da se ne boš pustila zmesti, k bo vse bolj na hitrco. Če boš kaj novega zvedela? Verjetno niti ne, ker si že tle veliko zvedla, kako ponavadi gredo postopki. Verjetno bo padla kakšna napotnica (spermiogram, kakšna op. ) ali pa celo predlog za konzilij OBMP - nikoli ne veš (odvisno, koliko papirjev oz pregledov imaš že opravljenih in kaj je ugotovljenega). Šlajmerjeva ulica je tista, v kateri je tudi porodnišnica al pa medicinska fakulteta. Mogoče ti bo najlažje, če prej pogledaš na TIS, da si bosta lažje predstavljala. Parking: jaz osebno vedno parkiram v parkirni hiši, ki je zraven kliničnega centra, ker je vedno plac, dovolj prostorna in ker je pokrita. Je pa seveda tudi dražja. Sem pa vsaj mirna, pa še Mercator je spodaj, tko da vedno še tega tam izkoristim. Se pa da parkirat tudi bližje, prav na Šlajmerjevi, kjer je manjše, nepokrito parkirišče (tam ponavadi Fargi parkira. Je baje cenejše, manjše, a ga tud hitro zasedejo. Tako, da za parkirat niti ni problem, je pa plačljiva zadeva. Jaz sem dala operacije (HSG, LPSC) že skozi, moj je tud že enkrat delal spermiogram, lahko da ga pošljejo še enkrat, ampak ostalo pa mislim da mam vse. Se pravi, ke dostavima papirje, pol pa čakam na kaj? Pošto, ki mi bo povedala kaj? A če grem na IUI al IVF al kako? A se morm kaj spodaj spedenat , no mislm, če bodo tud kaj v notranjost pogledali z dildo kamero? A morm kaj posebnga vprašat? Na kaj ne smem pozabit? Razen to, da zatežim s čimprejšnjo obravnavo. Jst bi tud lulala tko k Fargi.
|