|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
2.11.2009 11:14:45   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Verjetno, boš zelo ekspresno opravljena, zato ti predlagam, da se že prej pripraviš, če imaš kakšna vprašanja, tako, da se ne boš pustila zmesti, k bo vse bolj na hitrco. Če boš kaj novega zvedela? Verjetno niti ne, ker si že tle veliko zvedla, kako ponavadi gredo postopki. Verjetno bo padla kakšna napotnica (spermiogram, kakšna op. user posted image ) ali pa celo predlog za konzilij OBMP - nikoli ne veš (odvisno, koliko papirjev oz pregledov imaš že opravljenih in kaj je ugotovljenega). Šlajmerjeva ulica je tista, v kateri je tudi porodnišnica al pa medicinska fakulteta. Mogoče ti bo najlažje, če prej pogledaš na TIS, da si bosta lažje predstavljala. Parking: jaz osebno vedno parkiram v parkirni hiši, ki je zraven kliničnega centra, ker je vedno plac, dovolj prostorna in ker je pokrita. Je pa seveda tudi dražja. Sem pa vsaj mirna, pa še Mercator je spodaj, tko da vedno še tega tam izkoristim. Se pa da parkirat tudi bližje, prav na Šlajmerjevi, kjer je manjše, nepokrito parkirišče (tam ponavadi Fargi parkira. Je baje cenejše, manjše, a ga tud hitro zasedejo. Tako, da za parkirat niti ni problem, je pa plačljiva zadeva.

Jaz sem dala operacije (HSG, LPSC) že skozi, moj je tud že enkrat delal spermiogram, lahko da ga pošljejo še enkrat, ampak ostalo pa mislim da mam vse. Se pravi, ke dostavima papirje, pol pa čakam na kaj? Pošto, ki mi bo povedala kaj? A če grem na IUI al IVF al kako?
A se morm kaj spodaj spedenat user posted image , no mislm, če bodo tud kaj v notranjost pogledali z dildo kamero?
A morm kaj posebnga vprašat? Na kaj ne smem pozabit? Razen to, da zatežim s čimprejšnjo obravnavo. Jst bi tud lulala tko k Fargi.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
2.11.2009 11:27:44   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Jaz sem dala operacije (HSG, LPSC) že skozi, moj je tud že enkrat delal spermiogram, lahko da ga pošljejo še enkrat, ampak ostalo pa mislim da mam vse. Se pravi, ke dostavima papirje, pol pa čakam na kaj? Pošto, ki mi bo povedala kaj? A če grem na IUI al IVF al kako?
A se morm kaj spodaj spedenat user posted image , no mislm, če bodo tud kaj v notranjost pogledali z dildo kamero?
A morm kaj posebnga vprašat? Na kaj ne smem pozabit? Razen to, da zatežim s čimprejšnjo obravnavo. Jst bi tud lulala tko k Fargi.

Lej, skoraj ni tlele punce, ki bi šla po istem postopku oz prišla po istih korakih do OBMP-ja. To, da imaš že kar nekaj narejenega je zate samo prednost. Moj je npr potreboval 2x spermiogram in še pregled pri andrologu. Oba sva morala še dati kri za SPB. Aja, pa potrdilo za bris. Ja, po mojem bo najbolje, da vse papirje, ki jih imaš v zvezi s tem, jutri prineseš s seboj (pa zase si naredi kakšno kopijo, ker ti bodo verjetno te izvide tam zadržali). V kateri postopek te bo dala, ne vem...po mojem - če je pri vama nepojasnjena neplodnost, bodo verjetno poskušali najprej z IUI-jem (tako, kot so pri nama). Če pa je že postavljena kakšna jasna diagnoza, ki preprečuje user posted image , pa te bo verjetno direkt dala na IVF. G pregleda verjetno jutri ne boš imela - samo kratek kratek posvet. Kaj moraš vprašati? Jah, vse, kar ti pride na pamet oz ti ni jasno v zvezi s tem...ne vem - mogoče to - če te da na konzilij: kdaj bo zasedal in kdaj lahko načrtuješ postopek (in s kakšno stimulacijo).

In...itak! boš ti tud kmalu lulala tako kot Fargi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
2.11.2009 13:26:59   
tecnobica
Neela, res hvala še enkrat za informacije.

Jaz imam tud že kopijo zadnjega brisa (eno leto star) kopijo s seboj. Mi je že vse dal. pa zdaj mi je še enkrat bris vzel, pa je reku, da itak lahko oni sami v laboratorij kličejo.

Ja, sevede bom vprašala. Sam si morm kar na listek napisat, čene jaz to pozabm.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
2.11.2009 13:34:22   
golobica82
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

tole sem nalulala...danes sem 12.dan... pa počakmo za ziher do četrtka...

user posted image

JUHUHU!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fargi user posted image !!!!

TO!!!!!
KAKO SEM PRESREČNA ZATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
2.11.2009 13:42:07   
Fargesia
golobicauser posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
2.11.2009 13:49:33   
Anonimen
fargi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj naj ti sploh rečem?? Tok sem vesela zate, da ti sploh ne znam povedat!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Takle nasmešek mam sedajle.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nimaš kaj čakat do četrtke, itak, da si user posted image !!!  In kako se počuti bodoča mamica????

suzika, pa nima tako dobrih novic. Na UZ je bila vidna krvava cista na enem jajčniku, tako, da sem mogla potem še v Leonišče na pregled k dr. D, ki pa je rekel, da bomo počakali dva meseca, če bo izginila. Tako, da imam sedaj kontrolni UZ začetek januarja, potem pa upam, da dobim zeleno luč.

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
2.11.2009 14:00:22   
Fargesia
oh, suzika....user posted image dej reč stricu B nej te ornk obdela...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
2.11.2009 14:07:01   
Anonimen
eh, sej se mi je itak zdelo, da nekaj ne bo ok.user posted image  user posted image Sedaj mi je itak glavno, da zgine, da ne bo treba še na kakšno operacijo..user posted image

ampak ok, nima veze, danes se itak veselimo s tabo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si že dojela? Sta že komu povedala?

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1483
2.11.2009 14:10:13   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

suzika, pa nima tako dobrih novic. Na UZ je bila vidna krvava cista na enem jajčniku, tako, da sem mogla potem še v Leonišče na pregled k dr. D, ki pa je rekel, da bomo počakali dva meseca, če bo izginila. Tako, da imam sedaj kontrolni UZ začetek januarja, potem pa upam, da dobim zeleno luč.

Pišuka pa tale cista, no! user posted image No, HB da smo te 'nagnale' do Ljubljane, da nisi čakala. Tako vsaj veš, pri čem si. Mi pa je hudo k moraš znova 2 meseca čakati, ker si predstavljam, kako močno si že želiš, da bi bila user posted image . Ja, očitno gre Fargi po lučkinih stopinjah, ti boš šla pa po mojih. Tako, da boš ti v celoti imela nov model letnik 2010! user posted image Ma imaš zaradi te ciste tolk šibko user posted image ? A 'gre naprej' sama od sebe al si dobila kakšna zdravila? Ja, tlele se strinjam s Fargi, pojdi zagnjavit strica B naj te vendarle poštima, kot se šika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
2.11.2009 14:12:48   
neela

Sta že komu povedala?

Sam še Požar report ne ve za to.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........user posted image ........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
2.11.2009 14:13:15   
Anonimen
neela, nobenih zdravil nisem dobila . Počakali bomo dva meseca, potem pa v primeru, da ne izgine, bo potrebna operacija. user posted image Tako, da trenutno samo upam, da se tole uredi samo od sebe, ker drugače se bo vse spet zavleklo.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1486
2.11.2009 14:20:38   
miska73
Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To mi deli!!!!!!!!
Komaj čakam krvnega v četrtek user posted image

Suzi user posted image user posted image user posted image
Tolk sem bla vesela pred par dnevi ko si napisala da sik jo končno dočakala... nč, upam da se ti tole pocajta samo od sebe

Lučka
suhica... a boš kako frišno fotko objavla...

Neela kako si tečka nosečka user posted image A si še za prenašat?

Mi... hranjenje na 3 ure, vedno hujši krčki, malo spanja... nič časa...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
2.11.2009 14:21:37   
miska73

Sta že komu povedala?

Sam še Požar report ne ve za to.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........user posted image ........

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
2.11.2009 15:19:53   
PENCA

Ojla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fargi, da bodo črtice sem vedela, samo vprašanje je, ali sta se prijela dva al samo eden user posted image . So pa res vidne tri črtice - user posted image user posted image .

Skuštrana suzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da se bo samo zrihtalo. Naj te res stric B vzame v roke in naredi čudež.

Lučka lepo, da se potepate user posted image . A si še vedno na dieti? Kako pa Neža?

Tecnobica super, da se stvari dogajajo, si že veliko bližje do user posted image

Neela super za sobico, komaj čakam, da vidim slikco. Ti bom poslala email naslov. user posted image Kako sta pa z imenom?

Včeraj sem zvedela, da je od bratranca od mojga punca user posted image , tri mesece. Skoz ji je slabo, drugače pa uredu, tudi stanovanje rihtata, imata še vse srovo in upata, da bosta v roku dveh let zrihtala lepo počas. Jaz bi hotla do poroda vse zrihtat. Čeprav je res boljš počas pa ornk user posted image . Jima bom mal zrisala, kako bi lahko postavila stene, pa pohištvo, v tem res uživam....samo vzame veliko časa, tega pa ponavadi ni user posted image .

Lep dan

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
2.11.2009 15:23:54   
PENCA

dobro jutro...

meni bolj paše petek...

četrtek: suzika, tecnobica, penca

petek: lučka, neela, fargi

Jaz bi pa lahko v četrtek, v petek mam pa en sestank zjutraj, tako, da popoldne delam user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
2.11.2009 17:16:28   
Ejla
FARGI juhuhu...ma sem ujela tvoj testek kar tu...sam da je user posted image user posted image , pol pa sploh ni važno kam sporočiš!!!user posted image user posted image user posted image V četrtek pa bosta dve črtici že tako močni, da bosta mogoče kar tri...hi, hi...nikol ne veš...ko pa sta lohko kar2, pa ne bi blo fer če ne bi vsak svoje črtice imela!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
2.11.2009 19:17:33   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Solzice so pa itak že skoz v mojih očeh, seveda solze sreče.

Ja, ja...to že vse vemo, da ti rada zelo redno čistiš solzne kanale....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
2.11.2009 19:17:41   
lučka 25

tole sem nalulala...danes sem 12.dan... pa počakmo za ziher do četrtka...

user posted image

Dvojčka bosta....jaz vidim 3 črtice....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
2.11.2009 19:19:56   
lučka 25
suzi, pa ne no. Ma naj se hitro vse poštima, men se je pred 14 let samo od sebe uredilo z M, čeprav je bila pred zadnjo M cista že velika kot pest in sem bla v bolnici pod kontrolo. sam da greš hitro v boj.

miška, sam da vam gre. Krčki pa bodo minili, nič bat.user posted image

Pridem še nazaj, zdaj me Neža kliče......

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
2.11.2009 20:02:17   
lučka 25
No, mam spet 5 minutk časa.user posted image

Za srečanje pa jaz raje v petek, ker zdaj se je pa v četrtek še nekaj nakazalo pa gotov ne bom mogla pridt. A lahko petek, pliiiiiis

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
2.11.2009 20:03:17   
lučka 25
Fargi, že cel dan mam telefon v roki, da te pokličem, pa mam skoz ene obiske, no ja priznam, Neža jih ma.user posted image  A po 21 uri sprejemaš klice, a raje jutri mal zatežim.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
2.11.2009 20:12:16   
Fargesia
Fargi tok glava boli, da gre zdele pod tuš in spat...jutri me pokliči...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
2.11.2009 20:20:10   
lučka 25

Fargi tok glava boli, da gre zdele pod tuš in spat...jutri me pokliči...user posted image

o.k. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
3.11.2009 8:15:11   
Anonimen
Jutrčka.. user posted image

Mi mamo polno snega, sem komi pršla v službo.user posted image

Lučka, a pol praviš, da se je z naslednjo M uredilo? Ker jaz sem ravno v dilemi ali je boljše sploh imeti kakšno M ali je boljše biti brez? Ker cista se veča z vsako M, čeprav tudi jaz predvidevam, da potem tudi poči, ko je dovolj velika. No, moja ima premer 5 cm, tako, da bo najbrž kmalu zginila. Sedaj vseeno pijem krvomočnico in jem maco, ker upam, da bo šlo brez dabrostona.

fargi, si danes kaj boljše?

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
3.11.2009 8:15:53   
Anonimen
glede srečanja.. kaj pa jutri? vam je prehitro?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Zavarovanje- adriatic ali vzajemna?
Admin

Dodatno zdravstveno zavarovanje- Adriatic ali Vzajemna?

Adriatic (36%)

Vzajemna (39%)

drugo (25%)

Število vseh glasov: 203

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!