|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
13.9.2009 19:03:46   
Anonimen
tecnobica, super, da je vse za tabo!!! user posted image user posted image user posted image  Pa ne moreš nič prej izvedit kakšni so izvidi? Boš kar Pušenjaku napisala?

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
13.9.2009 19:16:28   
tecnobica
Izvide dobim po pošti šele. Saj veš, za vikend dohtarji bolj malo delajo. Pol bom pa kar Pušenjaka vprašala seveda.

Samo zdaj me malo skrbi, ker moj izcedek je iz rjavega malo, ratal rdeče precej, skoraj kot menstruacija. A je to tud normalno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
13.9.2009 22:02:23   
PENCA

Ojla punce

Tecnobica, super, da si že doma. Normalno je, da po operaciji prespiš še eno noč, po viziti pa ponavadi domov. Važno je, da se uredu počutiš, da nimaš vročine. Ne vem kako je s to tvojo krvavitvijo, jaz sem imela le izcedek. Mogoče je res boljš, da vprašaš Dr. Pušenjaka, mislim pa, da ni nič hujšega, če nimaš še vročine ali bolečin. Razen, če bo trajalo več dni.
Še ena izkušnja je za tabo, sedaj si še bližje user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Neela kako si ti? Slišim 6 obrokov. Ta bo pa res težka. A to zaradi sladkorja, al zakaj?

Fargi kako je kaj pri tebi?

Kako ste pa ostale?

Meni se je pa danes ulila user posted image . En teden je zamujala, nesramnica. Sva bla na dopustu, pa sem hitro iskala DM, da kupim test. Pol sem bla pa kar mal žalostna, da je -, ker sva bila res pridna. A se baby cheka ne dobi več? Samo še ta drage imajo.

Zdej morm pa šibat, ker me dragi že preganja, lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1053
13.9.2009 22:10:09   
neela
tečnobica, se strinjam s PENCO - če ni kaj hujšega (da bi se bolečine stopnjevale al pa da dobiš kakšno vročino), potem je verjetno to ok. Za ziher pa le vprašaj Pušenjaka al pa malo prečekiraj njegove pretekle odgovore na to temo. Itak, da bo vse ok!

PENCA, ja sem dvakrat padla na cukr testu, tko da imam zdej dieto - ki pa je utrudljiva - prvič zato, ker moram sedaj skoz pred hladilnikom stat, poleg tega pa fajn študirat kombinacije. Drugače pa ni slaba, ker jem kot še nikoli. Kar se testov tiče, jaz zaupam samo še CB. Res, da je ta najdražji, vendar je najbolj ziher. Nekje sem brala, da je po eni strani ta najmanj občutljiv (reagira pri tisti 'pravi' količini nosečniškega hormona), medtem, ko so drugi ful bolj občutljivi, zato pa je nemalo punc v dilemi, ko vidi tisto 'rahlo drugo črtico', ki jih potem velikokrat razočara. A greš ti sedaj v kakšen postopek al bosta še kar pridna doma user posted image ? No, držim pesti, da vama jesen prinese +!

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.9.2009 9:37:23   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: PENCA

Ojla punce

Tecnobica, super, da si že doma. Normalno je, da po operaciji prespiš še eno noč, po viziti pa ponavadi domov. Važno je, da se uredu počutiš, da nimaš vročine. Ne vem kako je s to tvojo krvavitvijo, jaz sem imela le izcedek. Mogoče je res boljš, da vprašaš Dr. Pušenjaka, mislim pa, da ni nič hujšega, če nimaš še vročine ali bolečin. Razen, če bo trajalo več dni.
Še ena izkušnja je za tabo, sedaj si še bližje user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Ja, samo jaz sem bila en dan na intenzivni pa pol še čez noč, naslednji dan še cel v navadni sobi, pa spet čez noč, in pol pride v nedeljo na vizito (operacija je bila v petek), pa pravi, da bomo še kar en dan ostale. Me pa ku rožce.

Danes se je krvavitev malo ustavila, je ratal spet rjav izcedek, upam, da pol poneha. Vročine pa nimam.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
14.9.2009 11:06:16   
Anonimen
tecnobica, potem pa sploh ne skrbi. user posted image  Problem bi bil, če bi dobila vročino ali pa krče ali kaj podobnega.

Neposredna povezava do sporočila: 1056
14.9.2009 11:56:00   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Me pa ku rožce.

Danes se je krvavitev malo ustavila, je ratal spet rjav izcedek, upam, da pol poneha. Vročine pa nimam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no, zato si pa naša borka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1057
14.9.2009 13:17:24   
tecnobica
Torej, kdaj bo miting v LJ? A ma kera za častit? Jst še ne... ampak neb čakala do takrat.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
14.9.2009 14:54:02   
Fargesia
fargi ma novičko...danes klicala in je prijazna teta na uni strani rekla, da bomo kr začel...v petek grem tja...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1059
14.9.2009 15:04:46   
Rakica_80
Še tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
14.9.2009 15:20:08   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

fargi ma novičko...danes klicala in je prijazna teta na uni strani rekla, da bomo kr začel...v petek grem tja...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
14.9.2009 16:00:43   
Fargesia

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
14.9.2009 16:13:48   
tecnobica
Sem vidla na fejsbuku ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tecnobica -- 14.9.2009 16:14:08 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
14.9.2009 16:17:26   
trinity22

superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
14.9.2009 17:34:16   
Anonimen
fargi, super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image   user posted image    user posted image    user posted image   user posted image

(odgovor članu trinity22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
14.9.2009 19:59:08   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Se kar podpišem pod navijačice. user posted image

Še tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
14.9.2009 20:02:04   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Torej, kdaj bo miting v LJ? A ma kera za častit? Jst še ne... ampak neb čakala do takrat.

Po moje sem jaz na vrsti za rojstni dan v oktobru, ampak dam prednost še kateri za nosečnost. A ne Fargi, suzi, tecnobica,.....user posted image

Jaz bi kar prišla, magari z Nežo, pa če samo za 1 urco. Vas moram vidt!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1067
14.9.2009 20:06:35   
lučka 25
A ja, smo pa nazaj z morja. Bilo je super!!! Naša princeska je bila nooorooo pridna, je ujela en ritem. Začela se je že mal pogovarjat, pa še mal manjka pa se bo zakotalila na trebuh. Mater gre čas hitr naokoli, tamala pa napreduje noro hitr, komaj dojemamo vse skupaj.

Pa ve, vidim da sogaja, super!!!user posted image

neela, cuker je pa cuker. A sladoled potem odpadeuser posted image

suzi, kdaj ti štartaš?

Fargi, navijam!!!

miška, mislim na vas.

tecnobica naj bo izvid jasen in naj gre sedaj samo še na bolje.

BEBIII, kako pa ti, nič ne spremljam, sem mal v zaostanku z novičkami.

nf-ka kako kaj pri tebi?

PENCA, naj bo pa naslednjič test pozitiven. Pa kar bodota pridna še naprej.user posted image

trinity, kako pa je pri vas. ste pa tudi že zrasli. user posted image

Sigurno sem katero pozabila, ampak ne namenoma.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 14.9.2009 20:07:21 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
14.9.2009 20:37:37   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

A ja, smo pa nazaj z morja. Bilo je super!!! Naša princeska je bila nooorooo pridna, je ujela en ritem. Začela se je že mal pogovarjat, pa še mal manjka pa se bo zakotalila na trebuh. Mater gre čas hitr naokoli, tamala pa napreduje noro hitr, komaj dojemamo vse skupaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neela, cuker je pa cuker. A sladoled potem odpadeuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
14.9.2009 20:41:05   
neela

Po moje sem jaz na vrsti za rojstni dan v oktobru, ampak dam prednost še kateri za nosečnost. A ne Fargi, suzi, tecnobica,.....user posted image

Ma ne bi me čakale oktobra...pa še konec meseca za povrh?!?!
Ravno danes sva se s Fargi pogovarjali, da bi se dobile še ta mesec, valda z našo malo noro kravico Nežo, pa srčno upam, da tudi naša prva mlada nora kravica naše nf-ke pride oz se pripelje user posted image . Pa gremo magari za 5 minut rečt hello še miški. Kaj pravite???

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
14.9.2009 23:02:42   
lučka 25

Ravno danes sva se s Fargi pogovarjali, da bi se dobile še ta mesec, valda z našo malo noro kravico Nežo, pa srčno upam, da tudi naša prva mlada nora kravica naše nf-ke pride oz se pripelje user posted image . Pa gremo magari za 5 minut rečt hello še miški. Kaj pravite???

Zaradi mene lahko. Ker kje je šele konec oktobra. Jaz sem takooooj za!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
14.9.2009 23:58:20   
PENCA

Ojla, punce

Upam, da bom tokrat lahko prišla na srečanje. Bomo vidl kako bo.

Neela full si boga s to dieto. Mene bi ziher pobral. Ampak, ko boš rodila, ti pa ne bo treba več, a ne? Saj bo hitro minilo. Kar se more, ni težko pravjo. Ni druge, a ne? Midva bova pa zaenkrat kr sama še probavala, pol bomo pa vidl. Umetna mi nič ne diši, še sploh, ker mi je čist naravno že ratal. Bom probala čez kakšen dober teden it spet na UZ, da vidim, če mam še tisto stvar v maternici. Bomo vidl, kaj se bo izcimilo, če nič, bi šla pa h bioenergetiku.

Fargi bravo, vidim, da si tud boljše volje, super. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tecnobica vse bo uredu.

Lučka kako ste? Pa Nf-ka? Naše mamice. Upam, da gremo hitr za vami user posted image .

Pozdravljene tudi ostale

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
15.9.2009 9:40:52   
tecnobica

Jaz sem tud za. Samo še za datum in uro se moramo uskladit.

Jaz mam pa še kar izcedek user posted image

Izvidov pa še kar ni user posted image ****ti bi jih staškala. Niso poslal prec včeraj. Če jutr ne bo, bom glih ke klicala pa jih najurila.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
15.9.2009 11:35:05   
Anonimen
Jutro. user posted image

lučka, čez cca. 14 dni bom dobila M. Sem že začela jest Dabroston, ker sem imela občutek, da bo prišla. Kar se tiče srečanja, nč skrbet - js častim, sam zato, da ne bomo spet v Mehiški.. ne, fargi? user posted image   Pa še na sladoledu bom prišparala, k ga neela ne sme.. user posted image   Kako ste vidve z Nežo? Pa očka? Je čist zaljubljen v svojo princesko?

Kar se tiče pa miške, pa predvidevam, da bo kmalu doma.. Saj ne bo sedaj še dva meseca v bolnici..user posted image  Vem, da je moja prijateljica pršla dosti prej domov in potem vsak dan hodila k user posted image  user posted image . Upam, da sta miškeca ok.. user posted image

tecnobica, še vedno ni izvidov?user posted image  user posted image

fargi, sorry, za pozen sms, ampak sem šele takrat vstala in pogledala na mobitel.

Neposredna povezava do sporočila: 1074
15.9.2009 13:48:16   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

tecnobica, še vedno ni izvidov?user posted image  user posted image

NE. Zgleda da včeraj niso poslal, ker jih danes ni poštar prinesel. Je pa reku Puško, da če so delal LEKO, da je normalno da krvavim, da so se hormoni pomešal in da je to lahko menstra. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?