|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
21.9.2009 9:37:53   
neela
Dobro jutro!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako smo hecne...stara garda je na broju kadar češ. Tečnobica si bo tud vzela čas, kajne; tko, da PENCA, kakorkoli obrneš - določi en datum izmed tega, kdaj boš lahko prišla in pridemo... Torej je na tebi red, da določiš datum.

suzi, welcome back. Upam, da si oz ste uživali. A si sedaj že na šihtu al maš še kaj dopusta? ja, itak, da bomo tud počakale na miško, samo je jaz res ne bi še s tem obremenjevala, ker ima sedaj resnično druge prioritete...naj pridejo domov, si najdejo svoj ritem itn, potem pa bomo še njo 'gnjavile' za srečanje. Mislim pa, da ne bo jezna, če se vmes me še enkrat dobimo....in mimogrede, če bodo še v bolnici se lahko na 2 minuti tudi me pojavimo in se srečamo, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
21.9.2009 14:25:30   
tecnobica

Srečanje:

sreda, 23.9.
- neela
- fargi
- lučka
- suzi ??
- tecnobica

petek, 25.09.

- neela
- fargi
- lučka
- suzi
- tecnobica raj ne, ampak če ni druge...

ponedeljek, 5.10. (oz tisti teden)
- neela
- fargi
- lučka
- suzi
- tecnobica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
21.9.2009 14:54:58   
Fargesia

Srečanje:

sreda, 23.9.
- neela
- fargi
- lučka
- suzi ??
- tecnobica

petek, 25.09.

- neela
- fargi ne more v petek, ker gre mož na operacijo na stomatološko in jo bo doma potreboval
- lučka
- suzi
- tecnobica raj ne, ampak če ni druge...

ponedeljek, 5.10. (oz tisti teden)
- neela
- fargi
- lučka
- suzi
- tecnobica

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
21.9.2009 20:36:30   
neela
suzi, tebi 23.9. ne ustreza al še ne veš???

PEEEEEEEEEEENCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....čakamo na tvoj odgovor!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
22.9.2009 7:33:02   
Anonimen
neela, meni načeloma bolj odgovarja petek, ampak vidim, da fargi ne more, tecnobica pa tudi bolj težko. user posted image Ma ne vem, no.. če ne bo druge, lahko tudi jutri, čeprav ful težko.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
22.9.2009 9:18:13   
neela
suzi, ma don't worry....se bomo pa pač videle 5.10.. Raje počakamo še kakšen dan ali dva, pa smo vse tam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
22.9.2009 11:01:14   
Anonimen
Ja povejte, kako ostalim paše.. Zaradi mene lahko tud jutri, se bom že potrudila.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
22.9.2009 11:34:02   
lučka 25
Meni je vseeno. Lahko jutri, ali pa kasneje. Samo če se boste zmenile za jutri mi kak SMS pošljite za vsak slučaj, da bom vedela. Saj veste, če slučajno pozabim prečekirat al pa pozabim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
22.9.2009 12:20:43   
neela
Hmmmm....sedaj sem v dilemi. Zelo rada vas vidim že jutri, zdi se mi pa tud pošteno, da še PENCA pove, kdaj bo utegnila. Penca??

Mimogrede: zanimivo za prebrat - http://24ur.com/novice/slovenija/velik-interes-za-umetno-oploditev-v-sloveniji.html

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
22.9.2009 14:12:02   
Fargesia
Penca se nas je očitno ustrašila in je ne bo....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
22.9.2009 14:16:10   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Penca se nas je očitno ustrašila in je ne bo....

Ah ne nooo.....sej ve, da je runda sladoleda na njen račun... user posted image user posted image user posted image

Fargi, že doma? Kaj se kaj dela?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
22.9.2009 14:30:59   
tecnobica
Saj če ne bo Pence, bo pa Neela častit za njen izpit al kaj je že nardila danes. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
22.9.2009 15:27:05   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Saj če ne bo Pence, bo pa Neela častit za njen izpit al kaj je že nardila danes. user posted image

user posted image user posted image user posted image O, ti packe k vse zavohate....tečnobica, ma ni problema, dvakrat če želite - samo, da mi ne boste potem jamrale, da vam je slabo kolk ste se najedle...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1113
22.9.2009 15:30:05   
PENCA

Cao

Evo me. Ne, ne nisem se ustrašla. Sam na forum nisem mogla včeraj. Runda pade, ni blema. Pomoje bomo tolk klepetale, da boste lahko vse na vrsto pršle user posted image user posted image user posted image .  Še zmeri sem jutr za, sam povejte kdaj, sm frej, tako, da ni problem. Lahko pa tud 5.10., kakor hočte.

Povejte kdaj

Neposredna povezava do sporočila: 1114
22.9.2009 15:40:40   
tecnobica
Jaz sem za jutri. Suzi, zakaj ti neb mogla? Se lahko prilagodim tud za kasnej... Sam nikol se ne ve, kdaj dobim šiht.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
22.9.2009 17:25:20   
neela
Hmmmm....a potem velja jutri???
Kdaj, kje?? suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....povej.
Mogoče ne bi prepozno, k vem, da je Fargi na uro pri špikah, pa tud Neži verjetno ne bo pasala prepozna ura.

Ma sej v oktobru se spet dobimo, k naša mami lučka praznuje, pa upam, da bo že miška prilezla iz luknjice user posted image

Penca, a imaš že od katere od nas gsm? Kakšni pošlji zs, pa si boste/bomo izmenjale. No, zgrešila nas itak ne boš...ta najbolj glasne smo...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1116
22.9.2009 17:30:37   
Fargesia
...sicer jutri ne bo krava letala po luftu, ampak zgrešila nas pa tud ne boš...user posted image

menj vseeno...čimprej...lahko tud ob 13.30!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
22.9.2009 17:39:25   
Anonimen
Ojla.

Jaz računam, da bom šla ob 12 ali ob 13ih iz šihta, tako, da sem lahko potem nekje od 14ih do 15ih v LJ.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
22.9.2009 18:38:22   
tecnobica
Jaz raje pridem bolj popoldne, se pravi v takih urah k Suzi. A to gremo pol jest? Da vem kaj kuhat jutri. Al skuham sam za mojga, al tud jst jem opoldne z njim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
22.9.2009 18:50:59   
neela
Ma vidim, da mora starejša oseba vzet stvari v roke user posted image . Torej, se dobimo jutri ob 14.30  uri user posted image ....kje? A rečemo kr v Kratochwillu (da bo parking čisto blizu pa še Neža se bo lahko zapeljala čisto do mize user posted image user posted image user posted image ).

Zmenjeno???

Neposredna povezava do sporočila: 1120
22.9.2009 18:52:10   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica
A to gremo pol jest?

Khm, tečnobica....a nisi te lekcije že prvič 'osvojila'? user posted image user posted image user posted image user posted image Kravice gremo VEDNO jest....no matter what or when or how...

Neposredna povezava do sporočila: 1121
22.9.2009 19:02:05   
PENCA

Ojla jaz sem za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
22.9.2009 19:10:45   
PENCA

Aja, a se katera pelje mimo glavne železniške oz. avtobusne? Jaz pridem z busom do glavne. A kera ve katera trola vozi do BTC-ja? Sm že kar mal pozabila. A majo še žetone?

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
22.9.2009 19:24:29   
neela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Penca, ja, še imajo žetone. Drugače pa te že kakšna pobere na postaji. Lahko tud jaz - no problem. Javi mi tvoj gsm.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
22.9.2009 19:24:33   
Anonimen
penca, 17ka mislim da vozi do BTC-ja. Ampak če me spomin ne vara, si ti iz istih koncev kot midve z miško, tako, da te lahko tudi jaz poberem.

neela, velja.. nekje okrog 14.30 v kratochwillu.user posted image

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?