|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
4.9.2009 10:51:10   
Anonimen
Ojla.

kako ste?

fargi, sem dobila sms, pa mi je potem baterije zmanjkal. user posted image Skratka, super si!!! user posted image user posted image user posted image

A katera kej ve kaj je z našo miško? user posted image

(odgovor članu Matejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
4.9.2009 12:27:42   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala.

Jupiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vse dobro. Čestitke Miški in Miškonu.
No zdaj pa jaz jokcam od sreče user posted image  user posted image

Jeeee user posted image user posted image user posted image . Upam, da so vsi trije OK.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
4.9.2009 12:29:58   
tecnobica
Punce, dve vprašanji se mi porajata...

kaj morm vzet s sabo v bolnico na laparo?
PA
kolk časa po operaciji ste ble pol še na bolniški?

Sploh to drugo me zanima, ker sem bla danes na razgovoru za šiht, da jim bom znala povedat prej, če šiht dobim. No, saj sem ravnateljici že omenila... bomo videli, kako se bo odločila.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
4.9.2009 13:36:25   
Anonimen
tecnobica, ooo, vidim, da se stvari premikajo.. user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti za službo.
Kar se tiče operacije, jaz sem imela s seboj spodnje perilo, copate, mobitel, 5 EUR, očala (k brez nič ne vidim), knjigo (k jo nisem mela cajta brat, ker sem cel dan spala) in pa toaletno torbico. V bolniški mislim, da sem bila 14 dni, čeprav sem bila že po enih 2-3 dneh čisto ok, razen napihnjena sem še bila.

Neposredna povezava do sporočila: 1029
4.9.2009 16:27:05   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

tecnobica, ooo, vidim, da se stvari premikajo.. user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti za službo.
Kar se tiče operacije, jaz sem imela s seboj spodnje perilo, copate, mobitel, 5 EUR, očala (k brez nič ne vidim), knjigo (k jo nisem mela cajta brat, ker sem cel dan spala) in pa toaletno torbico. V bolniški mislim, da sem bila 14 dni, čeprav sem bila že po enih 2-3 dneh čisto ok, razen napihnjena sem še bila.

Ja, Suzi, se premika. Samo zgleda, da ne bo nič s šihtom.

Operacije me pa ni nič več strah. Razen vem da me bo še zadnjo noč pred odhodom v bolnico mal šravfalo. Bo pa manj za odvajat z odvajali...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
5.9.2009 11:08:17   
nf
Miška je rodila!?? Ja najprej čestitam Miškonček!!!!!!!! Za naprej pa veliko veliko sreče in veselja in upam, da bo s fantkoma vse super duper!

Neposredna povezava do sporočila: 1031
8.9.2009 11:32:30   
Anonimen
fargi, si že dobila pošto?? Ne bi ti malo poklicala v LJ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
9.9.2009 11:49:07   
PENCA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Miška in miškona. Kako se kaj rihtate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
10.9.2009 12:03:07   
tecnobica
Ojla. A je možno, da so mi ciste na jajčnikih izginile? Danes na uz ni vidla prov nobene. Na desnem jajčniku en kar velik folikel, na levem pa dva manjša. Ja, jaz sem pa že v bolnici. Jutri me čaka laparoskopija. A to me pred operacijo čaka še kak razgovor z dr. Ki bo operiral, al kakšna je procedura?
No lepo bodte, pa miško pozdravte, če se jaj z njo slište.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
11.9.2009 9:18:45   
Anonimen
tecnobica, ja, čist možno je, da so ciste izginile, če so bile vodene. Ker vodene izginejo ob M, krvave pa ostajajo in se večajo.

Jaz nisem imela nobenega razgovora z dr., kako bo pa v Postojni (saj si tam, ne?) pa ne vem.

Skratka, upam, da te ne bojo preveč matrali in da nam potem sporočiš lepo novico, da je vse ok!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1035
11.9.2009 10:13:35   
neela
Evo mene iz moooorjaaa. Bilo lepo - glih prav vroče, tko da sva se naužila in predvsem spočila...še zadnjič user posted image

tečnobica, držim pesti, da danes vso 'mašinerijo' uspešno prečekirajo in postavijo vse na svoje mesto, tko da bo še letos padel en velik debel + pri tebi!!! Služba bo pa že.

suzi, kako si se odločila? Čakaš oktober?

Fargi pa kmalu v nizki štart. A si že kaj klicala?

lučka, ste že iz obale?

nf, kako se ve kaj rihtate?

miški pa pošiljam zvrhan koš pozitivne energije za mala navihančka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pr men je blo pred dopustom kr zanimivo. Sem šla na cukr test in padla...prvič...in padla ...drugič. Sicer vrednosti glih tolk, da skočijo čez mejo (pri daljšem testu je bila samo ena vrednost - od štirih user posted image - malo povišana, tko da sem še isti dan priletela med skupinco user posted image , ki so v istem košu kot jaz, na nekem izobraževanju/posvetu o prehrani med nosečniškim diabetesom. Prejela sem cel kup navodil o dieti, ki pa se mi niti ne zdi tako huda (razen nedovoljenega sladoleda user posted image ), edino kar me matra je, da moram 6x/dan jesti. To pa bo pri meni naravnost podvig, saj pri mojem tempu je že rekord, če 3x/dan nekaj pojem. Ah, bomo že nekak...nekak se sploh ne sekiram.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
11.9.2009 10:38:43   
Anonimen
neela, super, da si spet z nami!! user posted image user posted image user posted image user posted image A, tako, praviš, da moraš jest 6x na dan? Ma, veš kaj naredi? Jaz imam sedaj odkar jem po Montiju npr. takšen jedilnik:
Z: pz palačinke/pz kruh/jogurt + ovseni kosmiči/pirin zdrob+kakao in malo fruktoze (je isti kot navaden "gres")
M: sadje, indijski oreščki, suhe marelice, kapučin...
.
.To imaš lahko vse seboj v službi, potem pa lepo doma še kosilo, kakšen jogurt za malico in malo večerje.. Vmes pa še kakšno frutabelo al kaj podobnega.

Ma, men pa ni problem jest 6x na dan. user posted image user posted image

Ja, jaz pa čakam oktober. M bi mogla dobit nekje konec tedna, ampak ta mesec ne jem mace, tako, da dvomim, da bo kaj, čeprav me že rahlo boli križ.user posted image Bom začela vseeno jemat Dabroston, da me ne bo kaj prehitro presenetilo.. Moram počakat fargi, da gremo skupaj. user posted image

Punce, kaj pravite na kakšno srečanje??

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
11.9.2009 13:40:15   
neela
suzi, ja, čisto tko kot Monti glih ni, je pa velik približek, saj deluje na čim nižjem GI. A ti sama sproti pečeš PZ palačinke? Sadje je tud kr omejeno - suhega raje ne, ananas, grozdje - bye bye; kakav - samo sanjam lahko; itak pa moram vsa živila tehtati user posted image . No, sej ko sem doma še kar gre, ker si v miru naredim jedilnik in potem se držim tega. A maš ti kje spisane jedilnike al se sproti sama domišljaš?
Ne vem pa, kako bo, ko bom šla v službo. V službi - pozabim jesti, ker mi gre ura fulll hitro; nimam časa, ker se mi veliko sestankov zavleče v 3 do 4 ure; malice oz kosilo, ki nam jo delodajalec nudi pa da ne govorim, kako kriči od cukra in holesterola. Kaj pa vem - razmišljam kr, da bi ob naslednjem obisku G prav zaradi tega zatežila za bolniško. Itak se mi v porodniško šteje samo še september, potem pa nič več; tko da z oktobrsko malo nižjo plačo bom pa že preživela.

Joj, boš ti videla, kako hitro bo tale vajin oktober tu. Fargi bo verjetno že štartala s koncem septembra - no, bomo videli, kaj ji bo koordinatorka rekla.

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Punce, kaj pravite na kakšno srečanje??

Jeeeeeeeeeeeeeee...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...predlagam pa, da počakamo, da tečnobica malo k sebi pride; potem pa še lučko in nfko zbezamo ven, ok? Jaz sem od konca naslednjega tedna čisto frej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
11.9.2009 13:59:03   
Anonimen
neela, ja, če je pa tako, je pa res najbojlše, da greš v bolniško. user posted image Kar se tiče pa palačink, jih itak sama pečem, ker kruha ne morem več jest, ker mi je user posted image TAko, da si ponavadi spečem palačinke za dva dni, potem pa kak dan jem jogurt, kak dan pirin zdrob in spet palačinke. Jedilnik je pa tako, da včasih si ga že prejšnji dan "sestavim", večinoma pa kar sproti, le zajtrk moram že prej razmišljat. Če za kosilo nimam odtajanega mesa, jem včasih kar hrenovke na žaru, ali pa jajčka s tuno.. Večerjam itak malokdaj, ker mi ne paše.

Pa ne vem, če bo fargi uspelo konec meseca. user posted image Glede na to, da ti reče, da pokliči prvi dan naslednje M. No, seveda odvisno kak postopek bo imela.. Fargi, daj se malo oglasi pa povej kako in kaj.user posted image

KAr se pa srečanja tiče, pa kamot počakamo vse naše borke, nosečnice in mamice. Tudi Miško - predvidevam, da bo ona kmalu doma.

Nič, punce moje, uživajte vikend, jaz šibam domov!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
11.9.2009 19:27:35   
Fargesia
o madonca, kok ste me opravljale!!! jaz sem izŠVN in smo se imlei odlično! koordinatorke še nisem klicala, ker nisem mela papirjev pred sabo tam doli....v ponedeljek bom klicala. al naj mail pošljem...?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
11.9.2009 19:37:44   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

o madonca, kok ste me opravljale!!!

user posted image user posted image user posted image

jaz sem izŠVN in smo se imlei odlično!

user posted image user posted image user posted image

koordinatorke še nisem klicala, ker nisem mela papirjev pred sabo tam doli....v ponedeljek bom klicala. al naj mail pošljem...?

KLIČI!!!

P.S.: pa pridi na kakšen on-line čvek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.9.2009 9:21:47   
neela
Dobro jutro zaspanke!

Najprej ena fajn dišeča...
user posted image

jaz pa še sanjam o
user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.9.2009 10:02:18   
tecnobica
ojla, evo mene. Včeraj so me zjutraj operirali, pol sem pa skor ves dan spala. Sem mislna, da bom šla danes domov, pa pravjo, da še ne. Kdaj so pa vam povedal za rezultate?
Miting? Jaz sem za.
Lp s Postojne

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.9.2009 11:37:43   
neela
tečnobica, jeeejjj....user posted image user posted image user posted image user posted image ....vse dobro! Jaz sem o sami operaciji (kaj so delali oz kaj 'našli') zvedela ob odpustu. Posamezno so nas klicali k G, ki nas je operiral in vsaki povedal kaj in kako ter hkrati dal izvid. Ti pa sedaj lepo počivaj, da boš čimprej v formi in pa....pusti se razvajati!

Neposredna povezava do sporočila: 1044
12.9.2009 18:43:15   
Anonimen
tecnobica, točno tako - malo pred odpustom te pokličejo in ti vse razložijo. Je pa super, da je vse za tabo! Upam, da si ok!! user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
13.9.2009 8:12:18   
tecnobica
ojla.
Jaz sem še zmeraj v bolnici. Upam, da grem danes domov.
Mam pa eno vprašanje. A ste ve tud imele po laparo kak izcedek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
13.9.2009 9:29:11   
neela
Dobro jutro nore kravice!

tečnobica, ja, nekaj izcedka je bilo. Pa nič kritičnega. Kako si ti? Ja, valda te bodo danes poslali domov. Pa poročaj, kaj ti bodo rekli!

Neposredna povezava do sporočila: 1047
13.9.2009 11:19:45   
tecnobica
Evo me, sem že doma. Okrog 9h je bila vizita. pride en dr. pa prav, kako da smo, rečemo ok, jaz pravm da mam izcedek, če je to normalno, prav d je. Pol pa prav, ok, pa gre. Jaz zakličem za njim, če gremo domu, pa prav d ne, da bomo šle jutri. Sem rekla, da to so nam že včeraj rekli...

No pol se pa že s "cimro" meniva, da bova šle skupaj prosit, pa pride nazaj s sestro, da naj greva pa vseeno na pregled. No po pregledu pa prav d lahko grem domu, da izvide pa jutri po pošti dobim. Jeee. Smo ble obe ful vesele. Tko hitro sem spakirala, pa mojga klicala, da si neb še kdo premislu.

So pa v Postojni vsi ful vredu, od dohtarjev, sester, pomočnic/strežnic. RES. Vsa jim čast. Nobena ni nič nergala.

No in tako sem doma. Res ni blo nič hudega. Razen lakota v četrtek. Že zjutraj sem prišla tja tešča, pol pa smo dobile takoj 3 tablete za odvajanje za spit. Za kosilo smo dobile samo juhico, pa za večerjo spet isto. V petek zjutraj sem šla taprva gor. So me preoblekli, dali v roko kanilo al kako se reče. Šla sem do operacijske mize, se ulegla, pol so mi pa že dal uspavalo po cevki, in naslednje kar se spomnim, je blo okul 10h ko sem se zbudila. Pol pa v intenzivni samo voda. ENkrat zvečer sem šla lulat kot wc račka... mislim barvo. Pol pa še enkrat okrog polnoči, ko mi je blo tko slabo, da me je sestra pod roko hitro peljala nazaj na posjtlo da nisem skupaj padla. Okrog 5 zjtraj sem se zbudla s polnim mehurjem, da me je kar bolelo. Pa sem pozvonila za pomoč, ker so rekli da moramo poklicat in ne it same. No, od takrat naprej ej šlo pa vse samo še na boljše. Zjutraj zajtrk, in po kosilu bi šle že kar domov, tako dobro smo se počutile. Ena, ki je bila samo na laparoskopiji, kjer so sam pogledal not, je tud šla domov, dve sva pa ostali. No, za danes sem pa že zgoraj napisala.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
13.9.2009 12:11:18   
Rakica_80
Tecnobica, super da si končno doma in da so zrihtali, vse kar so moraliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj sledi, imaš kakšno terapijo naprej s Klomifenom?
Kako kaj Miškica in njena dva sončka? Naj bojo vsi trije hitro domauser posted image
Fargi, še tukaj, supeeer za poštouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 13.9.2009 12:12:10 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 1049
13.9.2009 14:37:30   
tecnobica
Bebiii, še nič ne vem. Izvide dobim po pošti, kako pa naprej, pa pove moj ginekolog. Pregled pri njemu naj bi imela čez en mesec.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?