|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
28.8.2009 22:16:48   
lučka 25
neela, mi bomo probal mal ata na mamo, par mescov , potem pa kar akcija pri Rešu. Mal bom mojga G vpregla, da bom bolj pod kontrolo, pa saj mi ni treba prav preveč težit, ker me je tako in tako čez 3 mesce spet naročil na pregled, da vidi kako sem kaj, če je vse v redu, da še kakšno rečeva o planih za naprej. Je moj G prvi sprožil, da pa Neža bo pa ja še mela kakšnega bratca li pa sestrico.user posted image

Fargi, a na 27. dan je prišla tečka. Ja to je pa ful dobr.

Za miško pa ne vem kje je.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
29.8.2009 8:23:40   
neela
Ja, lučka - naj rata ata na mamo, če pa bo spet Reš na mamo pa nič hudega, sej smo vajene vsega...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam da naša Nežika ne bo sama.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
31.8.2009 12:37:17   
Anonimen
Ojla.

fargi, žal mi je, da si jo dočakala..user posted image   user posted image  ooo, vidim, da je prišla čisto sama?? user posted image user posted image  No, to je pa tudi lep rezultat, kajne? Sedaj pa le glej, da naslednja ne-pride konec septembra. Da če že mora pridit, naj vsaj pravi čas.user posted image

lučka, takole že razmišljata o naslednji user posted image ?? user posted image user posted image user posted image  Super sta!!!! Je pa res boljše, da jemlješ to kontracepcijo, da ne bo potrebna spet kakšna laparo.user posted image

miška pravi, da ji je dolgčas, ampak da bo zdržala. Zaenkrat ni nič novega.

Neela, mislim, da je miška v Trbovljah, če se ne motim? user posted image  Ne vem, samo predvidevam. Pa ti, kako se držiš? Še malo pa boš doma..user posted image  Uuuu, berem, da imaš že eno majčko?? Kaj piše?

Jaz imam pa dopust dva dni, ker nama nekaj rihtajo pri hiški, pa sem malo gor, malo doma.. Skratka, kar paše.user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
31.8.2009 14:02:39   
PENCA
 Ojla, punce. Vidim, da se vam kar nekaj dogaja.

Miska tudi jaz vam pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo. Da čimdlje zdržite.

Fargi bravo za user posted image . Za to je zaslužen bioenergetik, ane?

Lučka, ti pa že o še enem user posted image razmišljaš? A nisi glihkar rodila? Al samo meni čas beži? Kolk mesecev po porodu pa naj nebi še zanosila? Maš prav, pri nas se itak vse tako vleče, da moramo takoj začet user posted image .

Jaz tudi nič ne čakam, zdaj sem po splavu imela 1. user posted image oz. sem zdaj že pri ovulaciji, pa kar veselo user posted image . Sva se prej bolj šparala kakšen mesec. Na pregled se šla šele malo pred O, ker se prej nisem mogla naročit, pol je bla user posted image , tako, da sva gledala še folikle. Bil je en velik, manjših ki so ponavadi tudi, pa nisem videla. Sluz je uredu, tako, da je rekel, kar v akcijo user posted image . Jaz sem mislila še ta ciklus počakat, ker tudi Dr. Pušenjak pravi naj se počaka 2 user posted image , moj pa prav nobenih kondomov več, na polno -kar bo, pa bo user posted image . Saj nama je dal moj G zeleno luč, pa naj bo.
Kar me resnično skrbi je to kar sva videla v maternici. Bila je ena lepa mala pikica ( 5-10 mm, ne vem, ker me je čist šokiralo) in G pravi, da zgleda kot zgodnja nosečnost user posted image . Ko se rekla, da sva se bolj šparala, pa še takrat ko sva, sva s kondomom, tako, da res skor ni možnosti, da bi zanosila ( razen če sem po lapari plodna kot zajec user posted image user posted image user posted image ). Vprašala sem ga če je možno, da je od splava kaj notri ostalo, pa pravi, da ni možno. Ne vem, verjetno bi imela vročino, vnetje, pa tudi dosti prej bi že po počutju ugotovila, da ni vse uredu, ane? Tako jaz mislim, z njim se potem nisva več o tem pogovarjala. Potem pa je speljal pogovor drugam, kot, da ni bilo nič. Razmišljam še o drugih možnostih, kaj bi to lahko bilo? Prej nisem imela nikoli nič. Mogoče miom? Kaj je še možno, da imaš v maternici, pa ni zarodek? Kaj pa če ta ciklus zanosim, a bo tista "stvar" napoti? Bom zaradi tega splavila, al bo potrebna operacija? Joj, 1000 vprašanj mi skače po glavi. Če se kateri kaj sanja kaj bi to lahko bilo, naj mi prosim napiše svoje razmišljanje.

Aja, testa še nisem delala, neki me sploh ne vleče, sem ziher da bo -.

Neela kako si moja nosečka? Kakšno majčko maš? Se počutiš dobro? Tole v službi je pa res grdo user posted image . Kaže, da je user posted image res drugorazredna roba. Vedo, da te potem eno leto ne bo, pa jim je verjetno vseeno če te še teh par mesecev ni, al kaj. Neglede kako nepogrešljiva si predno postaneš user posted image , pol pa adijo. Ampak ne sekiraj se, kmalu ne boš več razmišljala o službi user posted image kmalu boš imela lepšo zaposlitev, 24-urno s tvojim user posted image .

Punce, lepo se imejte vse, držim pesti, res je že čas za nove nosečke

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
31.8.2009 20:09:20   
neela
ja, naša miška je v Lj. Če me le ne bodo jutri preveč imeli radi na cukr testu se oglasim pri njej oz se dobiva, ker k njej se ne da (mislim, da je to tista fora o neobiskih KC). Torej, jutri grem malo cukra spit - upam, da mi ne bodo dokazal, da me sam cukr drži skup, ker potem bom končno razkrinkana... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PENCA, user posted image hmmm....ne vem, kaj naj si pri tebi mislim - kaj naj bi bilo tisto na uz. Nekaj mi ni jasno - kdaj (kateri dan ciklusa) si delala uz? Malo je hecno, da ti G ni nič rekel, kaj bi bilo to. In kdaj jo ne pričakuješ? Kar se majčke tiče - sicer so mi tiste 'pridem...' variante čisto všečne, vendar se mi zdi, da so malo zlajnane. Jaz sem si nabavla tisto 'Nisem od poštarja, prisežem pri mami.' No, pri nama ima ta majčka dvojni pomen - ki ga pozna le redkokdo user posted image Kar se službe tiče - vem, imaš vse prav, samo ni pa prijeten občutek.

suzi, prosim, spomni nas, kdaj točno začneš s postopkom - da se še me pripravimo za nizki štart navijanja. Pa bravo za tvojga user posted image in njegovo lepo obnašanje. A bomo videli kakšno fotko nastajajoče hiške??? Pleassseeee...user posted image

Fargi, srečno jutri! Pa čimbolj pridne učence ti želim....hi, hi,....pa čim krajše šolsko leto user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
31.8.2009 21:12:38   
Anonimen
neela, a v LJ je miška? Jaz sem pa skos mislila, da je bližje doma. user posted image  Kar se tiče pa hiške, ti lahko pa na mail pošljem kakšne slikce, čeprav zdle ni nič kaj za pokazat.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
1.9.2009 10:23:59   
PENCA

Ojla, punce

Kako ste? Jaz sem danes za foro naredila test. Po pričakovanjih je -. Zdaj sem 100%, da ni nosečnost.

Neela full huda majčka, super. Ta pa še ni zlajnana, jo še nisem vidla. A si jo v Popku kupila?
Na pregledu sem bila pa na 11. dan ciklusa, po 1. user posted image od splava. Viden lep folikel in tisto v maternici. Že to dvoje mi ni šlo skupaj. Če bi bila res noseča, verjetno ne bi bilo folikla. G ni nič komentiral, ampak je potem v momentu pozabil, da je sploh kaj videl in lepo pogovor speljal drugam. Da bi kaj ostalo od splava pa menda tudi ni možno. Ne vem. Zdaj je tudi O že mimo in bom ponovila test čez približno 2 tedna. Obstaja veliko možnosti, da nama je v tem ciklusu ratalo, ker sva bila res pridna user posted image .

Have a nice day

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
1.9.2009 21:13:02   
neela
suzi, ja, v Lj je naša miška. Jaz je danes nisem uspela obiskat, ker sem laufala nazaj v službo, sem se pa jutri najavila, ker grem še enkrat. Slikce? Karkoli raste tam na vajini zemljici je že za pokazat.

PENCA, hmmm...če si bla 11. dan ciklusa res dvomim, da bi bilo kaj že za videt - kvečjemu je točno, da je bil foliklček. No, iz prve roke ti povem, da je že eden dovolj. In tebi držim pesti in navijam zate, da bo ta vajin dobitni!

Jaz sem bila danes črno na belem razkrinkana, da velik del moje krvi sestoji iz sladoleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Torej, to pomeni, da imam jutri popravni izpit pod večjo dozo, tako da mi 4-urno čičanje ne uide. user posted image Sicer tisti cukr niti ni bil tako kritičen za spit - sem sestro prosila, naj mi še malo dotoči, ker sem bila žejna kot user posted image in sem zlila vase tisto tekočino, da se je kar kadilo. user posted image Tko, da jutri imam bolj na izi in grem potem pozdravit še miško in njen podmladek. Se mi katera pridruži? user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
2.9.2009 9:52:28   
Anonimen
ojla. user posted image

neela, na žalost sem v službi, tko, da ne morem it s tabo.user posted image A ti pa praviš, da imaš preveč sladoleda v krvi?? user posted image Držim pesti, da bo danes rezultat boljši. Aja, kar se pa slikic tiče, ti pa pošljem spletnik na mail.user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
2.9.2009 16:00:06   
Fargesia
suzika, jaz bi tud slike gledu!!! sem klicala strica B pa je reku da se zvečer slišiva...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
2.9.2009 17:21:02   
neela
Evo mene.
Ja, ni mi uspelo dohtarjem prikriti, da me sladoled skup drži user posted image .Tudi današnji testi pravijo, da imam rada cukr in zato mi sedaj pripada dieta ter spremljanje moje user posted image še z njihove strani. Moram pa rečt, da me je tale test tako izčrpal; bi pa rekel človek, samo od sedenja user posted image . Prej mi ni blo problema zdržat 24 ur al pa še dlje samo ob vodi. Danes pa me je teh 12 + 6 ur ubilo. Še dobro, da so imele sestre 'pri roki' posteljo, da sem se malo ulegla. No, kakorkoli - sedaj bomo morali biti disciplinirani pri papcanju do konca user posted image . Tko - midva sva končno dočakala čofotanje na morju, ki nas čaka od jutri naprej. Pridne mi bodite med tem, pa naklofajte kaj, da bom imela kaj za brati.

Pri naši miški se nisem oglasila, ker je imela danes neke preiskave in je bila ful zmatrana. Glede na to, da tud jaz nisem bila najbolj naspidirana, je blo čist kul. Najverjetneje pa ostane noter do poroda - me pa vse držimo pesti in navijamo, da zdrži čim dlje, kajne?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
2.9.2009 18:23:57   
Anonimen
fargi, dobiš tudi ti slikce, čeprav ne boš vidla nič novega. user posted image  A danes se slišita? Super! Jaz bom počakala še kakšne 14 dni, potem pa šla k njemu, da me zrihta pred postopkom.  Midve sva pa itak zmenjene, da skupaj štartamo, ne? user posted image

neela, a tako potem praviš? Kaj pa če bi šla na montija - vsaj drugo stopnjo? Aja, berem, da boš itak dobila dieto. user posted image  Ja, škoda, ampak nimaš kaj. In praviš, da te je tako izčrpalo? user posted image

za miško pa itak držimo vsi pesti!!!!!!!!!!!

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
2.9.2009 18:27:12   
benika
Samo sporočam vam, da je miški odtekla voda. Držite pesti zanjo in za mala borca!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
2.9.2009 18:32:03   
Anonimen
Sem ravnokar prebrala na IVF-jevkah. user posted image   user posted image

Miška, želim ti vse najboljše!!!! Besede so itak odveč, saj veš, da vse močno mislimo nate in na tvoja fantka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
2.9.2009 18:48:11   
Fargesia
miska, držim pestke!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 2.9.2009 18:49:41 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
2.9.2009 19:45:52   
lučka 25
Draga miška, držim pesti, da je in še posebej, da bo z vami vse v redu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
2.9.2009 21:40:08   
gigi1
Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala.

Jupiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vse dobro. Čestitke Miški in Miškonu.
No zdaj pa jaz jokcam od sreče user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
2.9.2009 21:41:01   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Samo sporočam vam, da je miški odtekla voda. Držite pesti zanjo in za mala borca!!!

Še jaz, še jaz.....miška, drži se!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
2.9.2009 21:41:38   
benika
O hvala bogu.

Podganca, iskrene čestitke za 2 korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
2.9.2009 21:44:30   
neela
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
2.9.2009 22:02:45   
Anonimen
ooooooooooooo, super!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  miška, iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!! Resnično, iz srca!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
3.9.2009 10:59:55   
lučka 25
miška moja draga, samo da je vse v redu. Čeeeestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
3.9.2009 11:15:20   
lučka 25
Mi smo bili pa danes spet pri pesiatrinji. Z Nežo vse super, lepo napreduje. Smo pa že zrasli na 57cm in smo že težki 4950g. Meni se zdi že prav težka. Potem pa pomislim, da se je nečak rodil s tolko kilami in s to višino. So jih že takoj roke bolele.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
3.9.2009 12:18:59   
Anonimen
lučka, Neža super raste!! Bravo. In kako ste drugače?  Joj, kaj berem? Nečak je bil tako velik in težek?? user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
3.9.2009 17:12:14   
Matejčika
Mišika, jaz tudi čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko lepih skupnih trenutkov! 

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?