|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
18.8.2009 22:15:08   
tecnobica
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

tecnobica, a tii si tudi naša, s prosvete. Ja taki smo ta bolj. Samo jaz sem malo manj brihtna od vaju s Fargi, ker bom za zmeraj ostala v vrtcu, mogoče pa bom šla kdaj v 1. razred user posted image V glavnem ti želim, da kmallu dobiš službo, še prej pa da postaneš srečka nosečka. user posted image

Jap, tud jst sem vaša. Veš kaj, saj jst tud nisem nevem kako brihtna, ker sem kar 3krat ponavljala četrti razred, pol me pa niti v šolo niso hotli več, ker nisem preveč brihtna. Tko da se ne sekiraj.

Pa hvala vsem za želje, da dobim šiht, pa da zanosim.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 951
18.8.2009 22:30:48   
Fargesia
ha ha...jst sem se pa letos tok pridno učila, da sem napredovala iz 3. v 4.razred!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 952
18.8.2009 22:43:40   
miska73
Fargi si pridna. Jst pa že par let nisem nobene torte spekla. Pa sem bla včasih ful pridna. Mogoče me spet popadejo takšna nagnjenja.
Zgleda pa fajn. A je bla tud tolk dobra?

Neelek jst zgledam in se počutim kot bi bla en mesec pred rokom. Sej tudi ima moja maternica takšne razsežnosti in težo. Zdej se pa pozna, da nosim dva vragec.

Pozdravček tudi ostalim norim kravicam.
Sva se včeraj s Skuštranko dobili.
Pa spet ugotavljam, da mi manjka vaša fajna sproščena družba.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 953
18.8.2009 23:00:04   
Rakica_80
Pozdravljeneuser posted image
Imam celo škatlo klomifena, če komu rabi odstopimuser posted image
Kako ste drugače, verjetno poletno razpoloženeuser posted image
Miška, ti se počutiš verjetno zelo okroglo, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fargi, kako si kej, kaj je sedaj s teboj,če se ne motim, greš tudi ti sedaj v postopek?
Bodite mi dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 954
19.8.2009 8:43:47   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sva se včeraj s Skuštranko dobili.
Pa spet ugotavljam, da mi manjka vaša fajna sproščena družba.

Meni tudi user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 955
19.8.2009 8:44:58   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

tecnobica, a tii si tudi naša, s prosvete. Ja taki smo ta bolj. Samo jaz sem malo manj brihtna od vaju s Fargi, ker bom za zmeraj ostala v vrtcu, mogoče pa bom šla kdaj v 1. razred user posted image V glavnem ti želim, da kmallu dobiš službo, še prej pa da postaneš srečka nosečka. user posted image

Jap, tud jst sem vaša. Veš kaj, saj jst tud nisem nevem kako brihtna, ker sem kar 3krat ponavljala četrti razred, pol me pa niti v šolo niso hotli več, ker nisem preveč brihtna. Tko da se ne sekiraj.

Pa hvala vsem za želje, da dobim šiht, pa da zanosim.

No Fargi je napredovala, jaz sem pa na zadnje nazadvala. So me iz skupiine 5-6 lettnikov prestavili k 2 letnikom. Ne vem kaj naj sii mislimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 956
20.8.2009 13:33:01   
PENCA

Čao moje čvekulje. Vsake toliko časa vas preberem, pisat se mi pa sploh ne da, pa še povedat nimam kaj. Pa ta sopara me ubija. Ko skuham grem lahko samo še pod tuš user posted image .

Lučka 25 verjetno so te dali k 2-letnikom zato, da boš dobila prakso, ki ti bo bolj prav prišla pri tvoji Neži user posted image . Kako se zdaj rihtate? Je dojenje že steklo? Pa drugač?

Kako si Neela, kakšne težave al samo uživaš v user posted image ?

Pa ti Miska 73? V katerem tednu sploh si? Počutje? Se vidi, da sta dva, ane?

Fargi kako kaj pri tebi?

Nf-ka lepo, da nas prideš mal pogledat.

Skuštrana suzi, Tecnobica in ostale kaj dogaja?

Jaz sem imela 7.7. 1. pregled, 9.7. splav, po enem mesecu bi morala imeti kontrolo, po se nisem mogla naročit za prejšnji teden, ta teden imam user posted image , tako da grem drug teden, ko bo že skoraj ovulacija. Ah bo že. Počutim se uredu, tako, da ni sile user posted image .

Aja, včeraj sem zaradi tega ker sem brala forum in nikakor nisem mogla vse prebrat, malo zamudila v službo, danes pa tudi že dobro kaže, da bom spet pozna user posted image .

Morm šibat, lepo se mejte user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 957
21.8.2009 18:51:50   
neela
Da nas zopet malo postavim v ospredje in da ne pademo na drugo stran...

PENCA, lepo lepo od tebe, da se kaj oglasiš. Še bolj pa mi je všeč, da greš s pokončno glavo naprej v nove boje, kateri bodo sigurno bolj uspešni. Pa saj veš, kako rečejo....bitka izgubljena, vojna pa ne!! Jaz držim pesti zate in vem, da jesen prinaša zate user posted image ! A boš šla v kakšen postopek?

miška, a si ti že začela s porodniško? Vem, da duplerice začnete prej. user posted image

lučka, khm....me še vedno čakamo še kakšne nove slikce vozičkarc.

nfka, a ste že doma?

suzi, sem te 'vidla' na MONu. Ti, a si ti lahko kaj od tistega odgovora sploh kaj pomagaš? Si kaj klicala v Leonišče?

BEBIII, kaj je pri vas kaj novega??

fargi pa še kr uživaaaa....user posted image

Jaz sem komaj pričakala tale vikend. Pa tako sem imela dobre namene, da bom cel vikend doma, potem pa tik pred koncem delovnega dneva (ki je btw še vedno enako dolg, kot pred user posted image user posted image ) zvedela, da pa jutri moram tud malo iti v službo user posted image . Eh, pa so šle želje po vodi. Ampak še čisto malo malo, pa bova tud midva z mojim user posted image odpujsala na zaslužen dopust in moooooorjjeeeeee. Samo vreme naj zdrži še malo.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 958
22.8.2009 10:09:18   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka, khm....me še vedno čakamo še kakšne nove slikce vozičkarc.

Bom, bom. Samo s fotoaparata jih je treba naložit na računalnik (kar jaz ne znam), potem pa bom.user posted image

Pa naj bo tudi vajin /vaš dopust lp.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 959
22.8.2009 12:49:58   
Anonimen
Sam na hitro.

neela, ne, nič nisem razbrala iz tistega odgovora. user posted image  Tako, da spet ne vem kaj naj naredim. Ne zdi se mi pametno, da si sprožim ciklus tako, da bom imela dolgega komaj 14 dni, ampak čakati se mi pa tudi ne da do oktrobra. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
22.8.2009 13:45:27   
neela
suzi, jaz bi na tvojem mestu klicala v Leonišče al se pa celo osebno oglasila. Škoda se tud meni zdi čakati oktober, čeprav zaradi službe ne odlašala....služba je bla in tudi bo...meseci pa leta pa gredo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 961
24.8.2009 7:15:28   
Anonimen
neela, sestre mi itak ne bojo znale nič povedat.. Misliš, da bi lahko govorila direkt z dr. D?

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
24.8.2009 11:10:36   
tinč407
Halo halo user posted image

Naj se vam še jaz javim z novimi podatki:
Bli smo na NS. Rezultat je 1:4500   Bojim se da ni ravno bleščeče. Upam pa, da bo vse ok. Koliko ste kaj imele ve rezultate???  Pa srčni utrip me malo skrbi, ker je v 13. tednu komaj 143. Normalno je baje med 160 in 180 udarci na min. Kaj mislite? Sem vprašala gin. če je to vse normalno, pa je rekel, da nimam kaj za skrbeti ampak mislim, da me ni hotel živcirati. Najbolj me skrbi nizko število utripov user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
24.8.2009 11:21:05   
miska73
Tinč HALO..... pa kaj bi pa ti še mela. To je naravnost briliantno. user posted image user posted image user posted image
Jst sem imela pri obeh na NS verjetnost 1:1400 in sem bila presrečna.
Zdej kak je s srčnim utripom pa ne vem. Jst sem imela pri mojih dveh 158 in 163. Ampak če bi sumili, da kej ni vredu, bi ti sigurno rekli. Tak da ne skrbi preveč. Čeprav vem, da je težko.

Sem malo brskala:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,1021646
http://med.over.net/forum5/read.php?19,1004830

Tak da si lahko mirna.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.8.2009 11:28:52 >

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 964
24.8.2009 15:42:36   
tinč407
Draga miška!!

Zlata si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisem se niti spomnila, da bi šla gledat k Pušenjaku user posted image Pa taka redna gostja sem bla tam user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne bom se obremenjevala več z nepomembnimi stvarmi in bom dalje uživala user posted image user posted image user posted image
Kako pa napredujete vi trije? Sem videla da ti trebušček lepo rase user posted image user posted image user posted image
Jaz sem danes dopolnila 13 tednov in še zmeraj ne upam nikomur povedati user posted image Nekaj me zadržuje in ne vem kaj. Po moje sem preveč panične vrste, da bi lahko v miru uživala. user posted image Če pa me kdo vpraša če sem noseča ( kar se dogaja kar pogosto) Pa se nekako izognem odgovoru z neko bedno finto user posted image
Pa saj bo. Dolgo res več ne bom mogla skrivati user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 965
24.8.2009 20:54:22   
neela
Evo mene s pregleda. Vse bp. Ok, prvič so mi šle kile malo gor...2 user posted image ...pa je blo že malo slabe volje. Pa kaj si morem, če že od rojstva rada jem user posted image . Drugi teden pa cukr test. miška, a je zlo ogabno? Pa meni je rekla, da ni mus, da pridem tešča.user posted image ..povsod pa berem, da je treba. Kaj so tebi rekli?

tinč, kot ti je že miška rekla....don't worry. Čisto ok rezultate imaš, mogoče imate malega lenuščka, pa ni bil preveč aktiven takrat, da bi mu srček hitreje bil user posted image . Sama sem imela NH 1:11429 ter srčni utrip neki nad 160. Zapomni pa si, da je vsaka nosečnica individuum zase in se nikakor ne moreš (pa niti ne smeš!!!) primerjati.

suzi, ja, jaz bi nekak poskusla. Najprej poskus pri sestri Milici user posted image (ne vem točno, katero sestro imate IVF-jevke) in ji povej situacijo, potem pa jo povprašaj, kako bi prišla do dr. D (telefonsko). Držim pesti, da rata.

In ostale kravice??

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 966
24.8.2009 21:09:23   
miska73
Neela meni so rekli, da moram biti 12 ur prej tešča. Pa zjutraj tudi nič vode pit. No kak mali šluk že, sicer pa nič.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 967
24.8.2009 22:00:49   
lučka 25
Tinč, nič bat. Jaz sem imela 1: 2815 in srčni utrip 150, pa je s pupo vse o.k.user posted image

miška, vidim da prav lepo rastete. Pa tvoja fanta bosta itak super kornjaka. user posted image

neela, en nasvet za cuker test. S sabo nesi limono, pa jo stisni v tisti zvarek, boš lažje popila (ti ne bo zaslabil, kot je marsikateri). Je pa to dovoljeno, nekje celo sestre naročijo oz. to priporočijo. Pa super, da je bilo na pregledu vse b.p. Pa jaz sem šla potem s kilami gor že prej kot ti, pa ni bilo panike, oz. sem v 23 tednu prišla na 0. Potem je pa počasi kar šlo gor, na koncu je bilo +7, pa ni noben delal panike.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 968
25.8.2009 9:25:07   
tecnobica
Evoo mene. Čakam, a bo user posted image al user posted image al kaj vem. A je še tretja možnost user posted image

Si merim BT, pa je včeraj padla ful dol, tko da sem se že prpravla na user posted image , danes je šla pa spet gor. To se mi še ni zgodilo. Pa včeraj je bl en izcedek, danes pa nč več. Pa včeraj so me špikali jajčniki, danes nitii to, niti maternica, ne nč.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 969
25.8.2009 10:35:17   
Anonimen
Ojla.

Tinč, super za dobro opravljeno nuhalno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz tud mislim, da ni nobene panike, ker tako kot so ti že punce napisale- vsaka nosečnica je drugačna. Ti kar lepo uživaj nosečnost in bodi brez skrbi. user posted image user posted image user posted image Drugače se počutiš ok?

miška, kako si ti, lekarna moja?? user posted image   user posted image    Punce, vam moram povedat, da ma naša miška tok lepga bušija..user posted image user posted image   user posted image

neela, kako si ti? Ne sekiraj se za tisti 2 kili. To pa res ni nič!! Glavno je itak, da ima  user posted image vse kar potrebuje. To pa itak ma, ne glede na to, al imaš ti dve kili več ali manj.

lučka, kako si ti? Pa Neža? Uživate v sončku?

Fargi, kje se potepaš?

tecnobica, upam, da zagledaš user posted image !!! Ker sedaj je pa res že čas, da dobimo novo user posted image !!!

Jaz sem se pa odločila, da ne bom nič sprožila M, ker sedaj bi bila že itak malo pozna. Pa še to ne vem, če bi sploh dobila M  po 14 dneh ciklusa, čeprav bi jedla dabroston.user posted image Skratka, bom raje štartala začetek oktobra, kot pa da se cel mesec sekiram ali bom prav čas zaključila s postopkom ali ne.. Ker potem bi si samo računala dneve, pa kdaj imam UZ, punkcijo.. in bi primerjala s sodelavkinim dopustom.. To je pa brezveze. Bova raje šla v začetku septembra še malo na morje, pa potem še nekje sredi septembra še enkrat s kužonom.. Potem oktobra pa naprej. Upam samo, da mi monti ne bo toliko zmešal ciklusa, da bom sedaj dobila M sredi septembra! user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 25.8.2009 10:38:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 970
25.8.2009 13:08:48   
Fargesia
ja, suzika., bova šle skup v postopek!!! aja, še tole....očitno naju je stric B začaral...ti si dobila M, meni se pa tudi neki nakazuje...pa sem 24.dan danes...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 971
25.8.2009 13:19:48   
Anonimen
fargi, super, bomo skupaj trepetale. user posted image user posted image user posted image user posted image Si že dobila papirje? Jaz si bom sprožila M nekje konec septembra, tako, da resnično upam, da je ne dobim nič prej. Drugače pa mene ni nič razočaral, ker jaz niti ne pričakujem drugega kot M. Sem nekako prepričana, da naravno ne bo uspelo, tako, da me popoloma nič ne prizadane ko jo dobim. 

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
25.8.2009 14:00:14   
tecnobica
Evo, se pohvalm, takoj priteče. Saj sem vedla, da ne bom ušla laparo pa histero... Zdaj moram sam dohtarja poklicat, kako zdaj, k je pršla 10 dni prehitro. A to mora bit takoj po menstri narejeno al kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 973
25.8.2009 15:12:26   
Fargesia
suzika, saj mene tud ne prizadane. tko zanimiv mi je da sva obe po naravni poti zdej dobile...no, moja se sam nakazuje...je še ni...

Neposredna povezava do sporočila: 974
25.8.2009 19:26:33   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: neela

BEBIII, kaj je pri vas kaj novega??

Ciao neela,
pri meni je še vse po staremuser posted image , drugače grem sedaj v septembru po zamrznjenčka, lih danes sem dobila evidenčno številkouser posted image No, upam, da bo tokrat kaj bolj uspešnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V Juniju so mi prekinili postopek, ker sem imela tanek endometrij in sedaj bom imela s terapijo.
Kako je kaj s tebojuser posted image ?
Kako ste kaj druge? Bliža se konc dopustov in gremo počasi vsi v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi, vidim, da si se odločila, da boš raje počakala in povsem prav, ker se mi zdi malo preveč, da bi imela 2xuser posted image  v enem mesecu, res, da boš morala malo počakat, ampak če pogledamo, koliko smo že prečakale, je en mesec mala malica, kajneuser posted image ? Boste pa s Fargi skupaj dočakale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte vse skupaj, pa se še kaj oglasim pri norih kravicahuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?