|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
13.8.2009 14:55:50   
tinč407
Pozdravljene moje nore kravice!!!!

Že dolgo se nisem nič oglasila, ampak to ne pomeni, da nisem nič mislila na vas ves ta čas! Sem res pogrešala vse te čveke. Če bi vas hotela brati za vse nazaj bi si morala vzeti še 1 mesec dopusta. user posted image user posted image Ker pa to trenutno ni izvedljivo user posted image sem se morala zadovoljiti z par zadnjih stani. Vidim, da ste bile pridneuser posted image . Upam, da še niste pozabile na mene. user posted image

Sem videla, da je zopet koledarček popularen. No, jaz imam rok 1.3.2010. Se pravi, da smo noseči 11t in 3dni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Vse zaenkrat poteka tako kot mora. No ,vsaj zdi se mi takouser posted image . Imam pa probleme z grozno utrujenostjo!!!! Me kar pokoplje! Naslednji teden imamo nuhalno user posted image user posted image user posted image Upamo na najboljše!! Drugače pa smo že 2x videli našega nagajivčka. Enkrat pri velikosti 5mm user posted image   in pri velikosti 2cm. user posted image user posted image

Kako pa kaj ve? Sem zasledila, da Fargi in Suzi obiskujeta bioenergetika! Glede na to, da sem bila priča temu, kako bioenergetik pozdravi angino v 20 min jim sedaj totalno in vdano verjamem in verujem v njih!!! Vso srečo obema!!user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 926
13.8.2009 15:00:07   
Anonimen
ooo, tinč, sem že zadnjič razmišljala o tebi.. user posted image user posted image user posted image  Lepo, da si se malo javila! Potem lepo rastete?? superuser posted image

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
13.8.2009 17:08:45   
tinč407
Pozdravljena Suzi!!

Ja lepo rastemo. Upam, da bo šlo tako lepo naprej. Razmišljamo pozitivno. Me že kar vleče, da bi pogledala malo za vozičeki( čeprav imam izbranega že več kot leto dni) user posted image in za kakšnimi posteljicami... Ampak se še kar dobro nazaj držim! user posted image user posted image user posted image
Kaj pa ti? Kako napreduješ?

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 928
13.8.2009 18:09:39   
Anonimen
haha, tinč, jaz mam voziček zbran že ene 2 leti..user posted image  Zdej so itak že model zamenjal, tko, da bohvej kakšen bo, ko ga bom končno rabla. user posted image  Drugač pa čakam konec meseca, da dobim M in se spet začnem drogirat.

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
13.8.2009 19:21:52   
neela
Jeeeej user posted image user posted image user posted image ....naša zgubljenka, tinč, se javlja!! Lepo, lepo od tebe! Kar ohrani navado, da večkrat zaviješ na rr pa nam kaj poklofaš.

suzi, jaz tud komaj čakam, da se začneš ti drogirat....ker vem, da je to to....in vozički - hmmm... še prehitro boš morala izbirati. Pa boš videla, še prehitro se ti bo ponovila zgodba ploščic....k boš zbirala, zbirala - potem pa itak več ne boš vedla kaj in kako user posted image user posted image user posted image user posted image

miška, ti pa že kr v šolo hodiš? A imaš novo torbo in zvezke? Kaj pa puščico? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kam pa hodiš?

tečnobica, jaz ti močno močno držim pesti in navijam zate, da greš s 1. septembrom tud ti v šolo user posted image .

lučka, hja, ne bom se več spuščala v pregovarjanje, da mi odpre voziček. Pa naj mu bo...user posted image

misk, držim pesti, da user posted image ne pride!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
13.8.2009 20:00:17   
tinč407
Suzi ti se kar lepo drogiraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kateri postopek imaš sedaj? Tudi meni so že zamenjali model vozička ampak nič zato. Peg perego GT3 bo moj!!!user posted image user posted image user posted image
Neela pozdravljena!! Bom verjetno večkrat zavila sem gor sedaj ko so dopusti mimo in ko bo slabše vreme. Pa bom zopet malo počvekala z vami po starem! user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 931
14.8.2009 7:58:21   
Anonimen
neela, ti moram povedat, da tvoja maca učinkuje. Prejšn tedn sem jo nehala jemat in danes dobila M. Kar nisem mogla verjet, da jo lahko dobim tudi brez dabrostona, tako, da če ima katera te probleme - jo močno priporočam. Pri meni je sicer malo zabrkala vse skupaj, ker sem si mislila M sprožit šele konec meseca, ker sedaj še ne morem v postopek.user posted image

tinč, zame bo to drugi postopek - prvi je bil IVF, sedaj bo ICSI, ker so se od 7 celic oplodile samo 2.

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
14.8.2009 8:27:11   
tecnobica
Zdravo Tinč. Ja, tebe pa res že dolgo ni bilo tukaj gor. Kar večkrat se javi.

Neela, hvala za pestke. Upam, da se bo res kaj našlo. Saj če ne bo s 1.9. pa kak dan kasneje, me ne moti. Saj ponavad pride še kak razpis tudi kasneje, ko kakšna pove za nosečnost po počitnicah in gre na bolniško.

Suzi, a maca tii je pomagala? Kje se pa to kupi? Ker jaz sem tudi že gledala nekaj strani na netu, pa se kar ne upam naročit. Pa misliš, da ti je malo tudi Monti pomagal? No, ne on, njegov način prehranjevanja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 933
14.8.2009 10:04:29   
misk2
dobro jutro.... ceprov glih ni dobro... moja user posted image je prisla danes zjutraj in priznam da spet boli... hudo boli.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 934
15.8.2009 8:18:14   
neela
suzi, jeeeeeeejjj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz sem tolk vesela, da se 'vračaš k naravi' in da res ne rabiš za vsak ciklus pomoči kemije. Ja, sicer ti je zamešala štrene, vendar - če mene vprašaš - je to samo pozitivna stran. Torej le ne bo ratalo samo in izključno s pomočjo medicine in kemije - nekaj bo naredila tud naša mati narava. Ti samo nadaljuj tako naprej...z Montijem in maco.... Jaz čutim, da je tvoj uspeh oz user posted image že za vogalom!!! Ker jaz nas že vidim, kako bomo zapile oz zajedle tvojo user posted imageuser posted image In kdaj potem računaš, da boš štartala s postopkom?

tečnobica, bo bo....službica bo! Maš prav - kakšna bo prijavila user posted image pa boš prišla ti na vrsto. Samo kaj, ko pa boš tud ti kmalu user posted image ...user posted image user posted image user posted image Maco je meni prodala oz poslala Grethy. Kontaktiraj jo preko ZS pa se bosta zmenile. No, mogoče jo pa še ima katera od starih bork tle.

tinč, ja ja....raport mora biti bolj reden. user posted image

misk, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je, da je tvoja tako neželjena user posted image spet prišla. Vem, da se prvi dan moraš izjokati in dati ven bolečino. Drugi dan pa pomisli, da si s tem samo še korak bližje do user posted image ! Tud zate držim pesti, da ti lep jesenski čas prinese +!

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 935
15.8.2009 11:55:52   
Anonimen
neela, itak, da je dobro, da je vsaj enkrat prišla točno in brez dabrostona. user posted image user posted image user posted image  Sam mi je čisto zmešala štrene. V postopek sem hotla it začetek septembra, ker če takrat ne grem, bom mogla počakat do oktobra (zaradi službe). user posted image  Tako, da sedaj res ne vem ali naj si jo sprožim konec meseca ali ne.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
15.8.2009 22:38:21   
Fargesia
dober večeeeeer!!!!

kako ste? midva sva se nauživala....zdej pa komaj čakva da greva spet uživat...tokrat bova ostala v Sloveniji...jutri vam prilepim kako slikico z morja...da boste lahko malo fouš...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
16.8.2009 12:21:21   
Fargesia
evo slikice...
user posted image

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 938
16.8.2009 18:36:25   
neela
Oooooooojjjjjj....

Tud medva sva ta vikend uživala v mojih rodnih krajih. Jaz bi še tolk kam šla, vendar me ta vročina žal še bolj zdeluje. Miška, a tebe tud??

suzi, jaz ne bi čakala. Sicer ne poznam tvojega točnega razloga, pa vendar...po eni strani je vsak mesec dragocen. Konec koncev pa odločitev samo na tebi.

Fargi, užitarja....si se nam naplavala? Zadovoljna? Zdaj pa naprej - na užitek št.2, kajne? user posted image

In ostale?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 939
16.8.2009 19:19:55   
Fargesia
neela, sem te klicala...pa vašega tudi...bla sem v H&M...pa pol nisem upala vzet...črne pa bele so imeli...no krem...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 940
16.8.2009 19:33:20   
miska73
En pozdravček še od mene.

Neela mene vročina totalno ubija. Plus sem pa postala že tako široka in okorna, da komaj najdem kak dokaj udoben položaj. Danes sem se recimo precej neuspešno izležavala na ležalniku na terasi. Mislim, da kar zadnjič letos. Me je ene parkrat fajn zabolelo, k sem se prestavljala... na konc pa komaj vstala

Fargi uživačica user posted image user posted image ... dej še za nas malo.

Suzi  jst ti ne vem kej pametnega svetovat glede prestavljanja M.
Drgač pa jst ne bi rekla, da ti glih maca dela čudeže.
Kaj pa prehranjevanje in pa bioenergatik ali pa vse skupaj.

Mišk user posted image user posted image user posted image

Tečnobica
upam, da ti bo tale baby-boom šel na roko tako ali drugače. Al da ti hitro zanosiš al pa kera druga in ti odstopi službo.

Tinč ti pa že nuhalna. Kolk dobro. Glej da pronto poročaš o vseh podrobnostih.

Lučkec ti pa upam da uživaš nekje v naravi daleč od compa.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 941
17.8.2009 9:38:24   
Anonimen
Ojla!

Evo, jaz sem spet v službi, tako, da bom imela malo več časa za RR. user posted image

Grem kar po vrsti, čeprav niste veliko napisale. user posted image user posted image user posted image

tecnobica, vidim, da sem ti zadnjič pozabila odgovorit. user posted image Maco mi je dala naša neela, k jo ni več potrebovala, tako, da najboljše da njo vprašaš, kje se jo kupi. Je pa na flaški napisano maca plus (vsaj zdi se mi). Je pa tako, da bi mogla jemat mislim, da tri ali štiri tabletke, jaz sem jemala samo po dve. Tako, da mogoče ma res še monti prste zraven pri moji M. user posted image

misk, daj mi povej, ti si še na K? Sorry, ampak sem pozabila.

fargi, sem slišala da kar cvetiš.. user posted image   user posted image   user posted image To je včeri najin bioenergetik reku.  Sta uživala na morju? Kje sta pa bila? Ti moram še to povedat - jaz sem sedaj že ene 3 teden skos kašljala - največ zvečer ko sem se vlegla in hotla zaspat. No in me je včeri tale najin čarovnik mal prijel in rekel, da imam zabita pljuča (neki takega) in bi je zvečer naredil eno seanso. Rezultat: zvečer sem samo 1x zakašljala!!!

neela, a ti pa praviš, da te vročina ubija? Verjamem, ja.. Najboljše se je zavlečt v eno senčko in tam počivat.

miška, uf, te moram pridit malo pogledat, da vidim če si res tako široka kot pišeš. user posted image   Te pokličem ta teden enkrat - si doma ali imaš kakšne plane? Drugače sem pa tudi že jaz razmišljala, da je tale M posledica mace, bioenergetika in pa montija. Vsakega po malo.user posted image

naše mamice - lučka in nf, pa kar uživajo in so totalno pozabile na nas..user posted image No, pa saj prav, da uživajo s svojimi user posted image !! 

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
18.8.2009 11:17:42   
Fargesia
suzika, a nisi dobila mojga smsja? a sta se o meni pogovarjala?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 943
18.8.2009 11:26:48   
Anonimen
joj, fargi, pa midve isti čas tuhtava ena o drugi. user posted image  user posted image Sem šele zdele vidla tale post, par minut nazaj sem ti pa pisala..user posted image  user posted image

Ja, sem ga vprašala kako si ti, pa mi je to reku!

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
18.8.2009 16:52:23   
Fargesia
fargi je pekla...

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
18.8.2009 17:30:58   
lučka 25
Evo mene po doolgem času. Mam bolj malo časa zadnje dni, pa mal sem se oz. sva se ali pa smo se potepali naokoli.user posted image Včasiih pa samo čakam, sdaa ko sem malo frej, da se dol poknem in malo zaspim.

suzi, pa saj to je pa dobro, da si dobila M po naravni poti. Pomaga bioenergetik, pa maca, pa monti,.. si pridna. Je prav finoo brat take novice.

neela, glede izbiranja vozičkov, pa vse ostale opreme za dojenčka imaš pa prav, je preveč izbire in potem si samo ves zmešan ko ne veš kaj bi. Dostikrat razmišlljam kako kaj izgleda tvoj trebuh. Te moram videti še kot okroglo nosečko. Že študiram kako bi si zorganiizirala varstvo za naslednje srečanje, al pa bi obe z Nežo skočili na klepet za kratek čas.

Fargi, ne mi delat skominov s saharco, ker je tipkovnica že čisto mokra od moje sline. Me tako matra, da bi jedla čokolado, pa je ne smem. pa vidim, da sta uživala na morju. Zdajj pa že lahko rečem, da bi šla malo počofotat v vodo, mal zaplavat, mal se na sončka vržt,.. ažno, da sta vidva uživala, zdajj pa vidim da gresta v naše kraje user posted image

miška, vrjamem, da te vročina zdeluje. Ti samo lepo še naprej rihtaj doma, pa poččivaj v senčki. Prav hitro bo prišel čas, ko boš zibala svooja korenjaka.user posted image user posted image

tinč, vidim da lepo napredujjete. user posted image Pa lep datum za PDP maš user posted image

tecnobica, a tii si tudi naša, s prosvete. Ja taki smo ta bolj. Samo jaz sem malo manj brihtna od vaju s Fargi, ker bom za zmeraj ostala v vrtcu, mogoče pa bom šla kdaj v 1. razred user posted image V glavnem ti želim, da kmallu dobiš službo, še prej pa da postaneš srečka nosečka. user posted image

misk, žal mi je, da je tvoja M spet prišla user posted image

nf-ka pa gotovo še uživa n morju. Supeer.

No, mi smo pa začeli malo hodit naokoli, na celodnevne izlete, ker ves čas po KR se mi pa ne da sprehajat, pa tudi vse skupaj se mi ne ljubi trogat samo za par uric. Tako, da če je šansa, gremo kar za cel dan kam.
Pa moj dragi je šel ppo 7 teniih dopusta delat in zdaj se navajamo, da sva z NNežo več sami. To za sabo potegne, da takoo lahko črpam mleko le vsako drugo rundo, ker je punca že več budna, pa mamici ne dovoli, aa bi ves čas črpala. Pa še škoda mi je, da čas ne namenim njej, ko se že tako lepo odziva na glasove in predmete, da se vsaj malo igrava.

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 946
18.8.2009 17:42:54   
neela
No, fargi je spet v elementu in nas draži ...s tole torto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ni mi pa jasno, zakaj lučka ne smeš jesti čokolade - pa saj ni surova user posted image .
Drugače pa sem tako vesela, ko take lepe novičke berem...suzi dobi svojo user posted image , fargi poštimala vse zadeve pri stričku bioenergetiku, lučka vsak dan bolj uživa, nfka uživa na morju, tinč v svoji user posted image , tečnobica pa na počitnicah..samo medve z miško kot dva balončka švicave k slončka...miška, a si predstavljaš, da bi bila sedaj, ob tej vročini kakšen mesec pred rokom? Pa saj se ti zmeša...auser posted image user posted image user posted image ?
Pr nas pa vse po starem, po tej ubijalski vročini delam še kar sto na uro, o klimi v pisarni ne duha ne sluha - itak pa skoz skačem okol. Drugače pa težko odštevam dneve do mooooooorjaaaaaaa...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 947
18.8.2009 18:04:21   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela
samo medve z miško kot dva balončka švicave k slončka...

oh, tud fargi švica k norc...pa ma samo "ževgrajen" trebuh na sebi...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 948
18.8.2009 18:17:49   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Jaz sem tudi tak švicko, da je joj, kar lije z mene. user posted image

neela, čokoladere pa ne smem, ker je alergena tako kot oreščki, pa citrusi in vse to lahko Neža poje preko mojega mleka, kar pa ni dobro.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 949
18.8.2009 22:02:07   
tecnobica
SPOROČILO: Fargesia

Jst tud, jst tud :P

< Sporočilo je popravil tecnobica -- 18.8.2009 22:11:03 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?