|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
6.8.2009 20:31:53   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Nobenih posledic razen, da sem bila nekaj ur en mal zadeta.

...česar sem pa tudi že vajena biti....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe... pridna bodi, pa ne zafrkavaj starejših user posted image

Ma nisem si mogla pomagat....saj veš....drugače bi pa zbolela....user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 901
6.8.2009 20:43:29   
miska73

Ma nisem si mogla pomagat....saj veš....drugače bi pa zbolela....user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej tako te mam rada. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 902
7.8.2009 9:19:26   
neela
Dobro jutro!
Kaj zdej? A bomo kaj kofetkale??? Ajdi....bom jaz kuharca...

user posted image

za mlade mamice, user posted image in Montijeve prijateljice:
user posted image

za nas, nadebudneže in večne mladostnice pa user posted image
user posted image

Pa drugače?
Eni greste na morje user posted image , druge čakate na dopustuser posted image , ene se greste arhitektauser posted image , druge pa užitkarce...user posted image user posted image user posted image ... no, saj sem vse sama povedala....ni vam treba več ni na forum napisat . user posted image

Jaz z žalostjo ugotavljam, da je tle že petek in da bo treba v ponedeljek v službo. No, za cca 3 tedne...user posted image Drugače pa še kar naprej žulim knjige nekak takole user posted image in takole user posted image .

No, pa vseeno dajte kaj napisat, da mi ne bo dolgčas...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 903
7.8.2009 9:31:09   
tecnobica
Punce, hvala k me tolažte malo. Dobro da vas imam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 904
7.8.2009 9:34:29   
Fargesia
dobro jutro!!!! danes se pa začne....PAKIRANJE!!!!! jutri greva na morje...komaj čakam...pa se z našimi se bova dobila k se pa vračajo z morja!!!!

neelika, si dobila včeraj slikico moje nove frizure?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 905
7.8.2009 11:49:22   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dobro jutro!!!! danes se pa začne....PAKIRANJE!!!!! jutri greva na morje...komaj čakam...pa se z našimi se bova dobila k se pa vračajo z morja!!!!

Jst biti fouš.
Jst tudi mel slikco.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 906
7.8.2009 11:50:40   
miska73

Eni greste na morje user posted image , druge čakate na dopustuser posted image , ene se greste arhitektauser posted image , druge pa užitkarce...user posted image user posted image user posted image ... no, saj sem vse sama povedala....ni vam treba več ni na forum napisat . user posted image

Sem že mislala kak roman spesniti (če verjameš user posted image ). Pa hvala da si v imenu vseh poročala.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 907
7.8.2009 11:50:52   
neela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak. user posted image ...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica
Punce, hvala k me tolažte malo. Dobro da vas imam.

Pa saj zato smo tukaj...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 908
7.8.2009 11:54:40   
neela
mišon, ti si pa tolk brez veze s tistim morskim trebuščkom...user posted image ...kr preveč lepa za na slikco. Kje ste se pa to potepali? Aja, a imena že imata zbrana? Nič ne poročaš!
Sem vidla, da si sladkobni test naredila dobro. user posted image A to greš v laboratorij pa tam čepiš cel dopoldne al kako? Jaz nimam pojma, kam me bodo poslali. Za krvne teste me G pošlje na Zavod za transfuzijo, vodo pogleda sestra sama.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 909
7.8.2009 12:20:17   
miska73
Jao jao... a sem pozabla tle povedat za sladkor...
ti ti miška grda... te bo treba mal za uhe...

Ja tale 100g obremenilni test je šel BP skozi. Vse v mejah normale.

Zgledajo pa tile testi takole.
50 gramski:
Prideš v lab navse zgodaj. Moraš biti tešč 12 ur.
Ti odvzamejo kri, preverijo nivo cukra.
Čez ene 20 minut ti dajo pit cukrano vodo.
Potem pa čičaš in čakaš v čakalnici 1 uro.
Nakar ti ponovno vzamejo kri.

100 gramski:
Prideš v lab navse zgodaj. Moraš biti tešč 12 ur.
Ti vzamejo kri.
Dobiš pit cukrano vodo.
Potem pa čičaš in čakaš v čakalnic.
Kri ti pa vzamejo po 1 uri, po 2 urah, 3 urah.

Tak da ti tale test vzame skoraj 4 ure časa, pa 4x ti jemljejo kri.
Če je v čakalnici še kaka prijetna sotrpinka, vseeno hitro mine...
V nasprotnem pa...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 910
7.8.2009 12:24:57   
miska73

mišon, ti si pa tolk brez veze s tistim morskim trebuščkom...user posted image ...kr preveč lepa za na slikco. Kje ste se pa to potepali? Aja, a imena že imata zbrana? Nič ne poročaš!

O hvala hvala... user posted image
Smo bili v Crikvenici. Sem bila kr pozitivno presenečena s krajem.
Kopanje v morju nam je pasalo.
Vročina pa ne ravno.
Ma sem se kr malo v ilegalo vrgla po tem, ko sem prišla z morja.
Sem bila utrujena, brezvoljna, tečna... pa tudi na RR nisem kej veliko poročala.

Imena še zdaj niso zbrana.
Ampak do poroda nama bo menda že ratal. user posted image

Pa ti? Sam ne mi rečt, da že mata izbrano ime.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 911
7.8.2009 12:29:50   
neela
Ja, mi smo včasih ful hodili v Crikvenico...kr tako - za en dan. Ker imamo ful blizu, tko da smo bili hitreje tam, kot pa na slovenski obali.

Imena? Sej sem res organizatorski frik user posted image , vendar tako hudo akutno stanje pa vendar še ni user posted image . Sem pred dnevi (ko še nisva vedela, kaj bo) pripopala en listek na najino omaro v spalnici z mojimi predlogi imen za user posted image in user posted image ....pa sem samo rekla, da on pa naj izbere iz tega nabora. In tako se je zgodba zaključila....vsaj do zimske akcije user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 912
7.8.2009 14:00:41   
Fargesia

Jst biti fouš.
Jst tudi mel slikco.

poslano!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 913
7.8.2009 18:31:54   
nf
Suziiiii pa sej veš, da sem se samo zezala ane? Itak da podpiram vse tovrstne aktivnosti, matr sej sem tudi jaz šla na akupunkturo. Tisto o morju in dol dajanju sem pa resno mislila user posted image
Neela a veš, da jaz tudi nisem na začetku vedela, ali me napenja ali pa naša zverca skače v trebuščku. In potem čez par tednov je bilo šraufanje že kar konkretno in niti slučajno nisem mogla zamenjati s čim drugim.
Lučka glede ritke - jaz uporabljam super kremco OTROŠKO MAZILO, ki se ga kupi v Kozmobisu, Stegne 25a, Lj. Naša je tudi na začetku dobila vse možne izpuščaje, potem smo začeli uporabljati to kremco in zdej je super. Če pa ima že vneto ritko, ji pa namaži Praško pasto, dokler se ne pomiri. Pa jaz jo pri previjanju vedno še s suho krpico pobrišem, preden dam svežo pleničko gor.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 914
8.8.2009 14:45:16   
lučka 25
Ojla babe žabe, ups krave user posted image

Kako kaj? Ste na dopustih, počivate, uživate v vikendu (saj ej sobota danes, a ne, mene mala daje kateri dan je kaj user posted image )

neela, a ti mal hecaš starejše. Miška, jaz se ne bi hvalila s tem user posted image Pa vidim, da študiraš bolj na izi, pa vseeno si pridna.

Tecnobica, če je suzi zdržala v bolnici, k je bla 1., potem boš tudi ti, boš videla. user posted image Za se be ne morem tako govorit, ker sem bila že pred laparo v bolnici kar 5x, pa vsakič za kaj drugega. Do svojega 20 leta v povprečju na 4 leta.

Fargi pa že uživa na morju user posted image user posted image user posted image Jaz bi tudi.

miška, ma pa tako leeeep buši. user posted image user posted image user posted image Jaz mojega še zdaj pogrešam, pa brce, pa vse skupaj. Sem uživala v nosečnosti in včasih kar pogrešam vse skupaj.

nf, hvala za nasvet. Ja saj ritko jaz mažem kar s hladilnim mazilom, včasih s šentjanževim oljem (če se pojavijo manjše pikice, ko probam kakšno novo hrano). Tiste ranice sem pa tudi jaz namazala s praško pasto, pa se je zdaj popravilo. Vseeno hvala za nasvet.user posted image Ja, pa zelooo pomembno je, da ritko preden daš novo pleničko gor, dobro osušiš.

Grem zdaj mal pogledat kaj dela tamala, a jo že kaj lakota daje, al še kar spi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 915
10.8.2009 19:49:35   
neela
Ojla!
Kaj zdej? A sedaj bomo morale že na drugi strani tale naš čvek iskat? user posted image
No, mi smo opravili morfologijo še pri dr. Pušenjaku user posted image . Naš mali (ja, tud on je potrdil, da je user posted image user posted image ) je že čisto po mami...user posted image ...po teži prehiteva ene 2 tedna user posted image user posted image user posted image Drugače pa je vse ok - HB. Tako, da sva mirne vesti šla še kupiti voziček, ki sem ga komaj zbezala, da mi ga niso prodali (je še model 2008). No, svojega slikat ne morem...user posted image ..je lepo pospravljen v škatli, pa je rekel mojuser posted image , da naj lepo v škatli tudi ostane kar do poroda user posted image user posted image user posted image user posted image . Vam pa pošiljam link...user posted image ...http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-slalom-pro-buggy-urban-h62-formula-set_JA5157-H62FS.html.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 916
10.8.2009 20:36:55   
miska73
Bravo neela, bravo tamali, bravo ata Pušenjak user posted image user posted image user posted image

Bravo za fensi šmensi vozekuser posted image .
Pa en buuuuuuu za tvojga, k je čist isti k vsi dedci.
Men moj še pusti ne naročit postlce in previjalno... ampak ga bom počas nehala poslušat.

Jst pa hodim te dni v šolo. user posted image
No danes sem bila sama, jutri pa gre moj z mano.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 917
11.8.2009 10:06:05   
tecnobica

Ojla!
Kaj zdej? A sedaj bomo morale že na drugi strani tale naš čvek iskat? user posted image
No, mi smo opravili morfologijo še pri dr. Pušenjaku user posted image . Naš mali (ja, tud on je potrdil, da je user posted image user posted image ) je že čisto po mami...user posted image ...po teži prehiteva ene 2 tedna user posted image user posted image user posted image Drugače pa je vse ok - HB. Tako, da sva mirne vesti šla še kupiti voziček, ki sem ga komaj zbezala, da mi ga niso prodali (je še model 2008). No, svojega slikat ne morem...user posted image ..je lepo pospravljen v škatli, pa je rekel mojuser posted image , da naj lepo v škatli tudi ostane kar do poroda user posted image user posted image user posted image user posted image . Vam pa pošiljam link...user posted image ...http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-slalom-pro-buggy-urban-h62-formula-set_JA5157-H62FS.html.

Ti mu rec, da morš sestavt pa pogledat, če so vsi deli not, pa če ni poškodovan, da ne bo pol k bo otrok tukaj, kaj narobe z njim, pa bo on mogu hodt reklamirat.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 918
11.8.2009 16:20:32   
lučka 25

Ojla!

Ti mu rec, da morš sestavt pa pogledat, če so vsi deli not, pa če ni poškodovan, da ne bo pol k bo otrok tukaj, kaj narobe z njim, pa bo on mogu hodt reklamirat.

Evo, to sem rekla jaz, ja me je ubogal. user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 11.8.2009 16:22:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 919
11.8.2009 18:57:26   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ojla!

Evo, to sem rekla jaz, ja me je ubogal. user posted image

Hmnja....neko tako foro sem tudi sama pojamrala, potem pa sem pomislila, da se bo na vozičku pa prah nabiral....to me pa zelo moti. Poleg tega pa ga resnično nimam še kam dati (ja, sobico bova začela predvidoma urejat konec septembra...oktobra?user posted image ), tako da se mi zdi res škoda, da na podstrešju 'gleda v prazno'. Tako, da bo vsaj do oktobra res lepo poštirkan stal v škatlah.

In kako ste ve?
Ma ne mi rečt, da nimate kaj za povedat....ker tem za debatirat imamo milijon - saj smo ženske user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

suzi, kako si? Je hudo?

lučka, a bomo deležne še kakšne zanimive slikce vozičkarc???

miška, a ti pa delavcem kuhaš malico, da nimaš časa tiščat RR? user posted image user posted image user posted image

tečnobica, kako služba? Upsi...al je to prepovedano vprašanje user posted image

Ok, Fargi, pa verjetno tud nfka, pa sta upravičene odsotnosti od RR, ker packi uživata v čofotanju in lulanju v morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa pridem k cunja iz službe, potem pa se mi prav nič kaj preveč ne da. Tko, k ene user posted image čez celo nosečnost drži slabost, tko očitno mene utrujenost. Sam, da zavoham vodoraven položaj, pa sem že 'osvojena' user posted image user posted image user posted image . Drugače bi pa kar doma ostala. Počasi se mi pa res več ne da hoditi v službo. Komaj čakam dopusta pa čofotkanja v morski vodi.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 920
11.8.2009 22:30:29   
miska73
Neela... a veš kok je moj današnji dan zgledal...
šola za starše v našem ZD, pa potem v LJ na merjenje materničnega vratu,
pa en mal v BTC...
pa sva prišla domov in je miška sam še dol padla

zdle sem pa prišla mal pogledat, če me je kdo pogrešal... pa grem nadaljevat z žuljenjem levega in desnega boka

Drgač pa... to, da si utrujena, je normalno, saj si noseča. Tiste slabosti so samo prehodnega značaja in ni rečeno, da te doletijo. Utrujenosti se pa ne izogneš.
Počivej čim več.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 921
12.8.2009 9:24:25   
tecnobica
Neela, nč ni novga s službo. Saj k bo, vam sporočim.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 922
12.8.2009 10:56:28   
Anonimen
ojla.

neela, pr men je še vedno precej hudo, ampak sedaj lahko vsaj normalno hodim. Danes sva planirala it na morje, ampak morava sedaj vsaj za kak teden prestavit, da se malo zaceli.user posted image  Oooo, vidim, da sta že kupila voziček!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj gre pa že malo bolj zares, kajne? user posted image  Drugače si ok? vidim, da si malo utrujena.. ja, sej ni čudno, če je pa tako vroče.

miška, a ti pa kar okoli hodiš? Kako pa to, da si šla na merjenje mat. vratu? Je to stalna praksa, ali samo pri dvojčkih...? Jaz upam, da se bom lahko oglasila drug teden na kavico. Zdej sem itak še v bolniški, pa ne upam ravno okol hodit.

fargi, pa uživa na morju!!! user posted image user posted image user posted image

tecnobica, kako si ti? Se že kaj manj bojiš operacije?

nfka, sej sem že napisala, da nisem niti opazila, da si tisto napisala. In kako ste? Še vedno pridni?

lučka, kako ste vi? Jaz bi tud mela še kakšno slikco!

Neposredna povezava do sporočila: 923
12.8.2009 14:46:44   
lučka 25
ohoj user posted image

neela, ja jaz mam tako moč, da smo voziček sestavili, da sem si ga ogledala, potem pa nazaj zapakirali v škatle in je tako počakal na Nežo. user posted image Saj ni imel druge izbire. user posted image Kar se tiče nosečniške utrujenosti je pa vednooo prisotna. Jaz sem lahko spala do 10h, ampak mj termin utrujenosti je bil med 11-13 uro in to tako močno, da sem komaj skuhala kosila, pojedla pa sem ga dostikrat napol v spanju z zaprtimi očmi. Se je moj smejal ko nor.user posted image

suzi, upam da se kmlau pocajtaš, potem pa uživat na morje. Jaaaaz biiii tuuuudiiiii user posted image

miška, vidim da si kar aktivna. Jaz sem še zadnji dan po Bledu strašila in hodila sem in tja z mami. So jo pol prav sekiral, da sva preveč hodili in sem zato rodila. Ja pa kaj še, Neži se je pač mudilo.user posted image

Tečnobica, navijam da kmalu javiš za službo. user posted image

Fargi in nf-ka uživajta na morju. Ma ni kaj, da ne bom mojga naštimala, da bi pa septembra pa šli mal počofotat.

Mi smo pa v redu, poooolno zaposleni. Pupa že ponoči vedno dalj časa spi. Danes je prvič spala celih 5 ur, tako se je pa lahko mami naspala.user posted image Pa smejemo se že zavestno, sploh zjutraj se kar smeji, ko se cartamo v postelji. Res je kot pravijo, res rabiš 6 tednov da se navadiš en na drugega. Slikice pa obljubim, da pošljem še kakšne.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 12.8.2009 14:47:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
12.8.2009 15:50:48   
misk2
hejla bejbe... dopustnik se je vrnil....ja mi smo ok... cakamo... jutri al pojutrisnem naj ne bi prisla user posted image .. tko da bomo videli... me pa danes tako glava boli..da je za umret... user posted image user posted image kako smo? mal sm na hitr prebrala nisam sla pa tolk dalec nazaj... kej novega??'

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?