lučka 25 -> RE: "EX" klomifenke in ostale (5.8.2009 13:12:02)
|
ojla, stare sablje, ups krave. [sm=smiley36.gif] nf, lepo da si malo zavila n RR. Ja vidim, da si mela malo frej danes. Lepo lepo. Naša za zdaj spi največ 3,5 ure, ampak ponoč, takrat se pa men ne da na RR viset. [sm=smiley36.gif] Ja tole črpanje pa meni kdaj preseda, ko je tamala sitna, mene bradavice bolijo,...ampak bom po moje zdržala vsaj 4 mesce. Pa nasvet za bradavice, meni so spokale, sem jih mazala z lanolinom, pa bepantenom. Ampak opma pa mi le šentjanževo olje, ki mi je zacelilo razpoke pa še bolj mehke so. Evo, nasvet tudi za ostale. [sm=smiley1.gif] neela, brce praviš da so že. Ja pa saj j res kot neke črevesne motnje, samo metuljčki se bolj fino sliš [sm=smiley36.gif] Trebušček pa mora biti konkreten, da boš vedela da si [sm=nosecka.gif], tako je bilo pri meni. [sm=smiley36.gif] No, drugače pa smo bili enkrat že na kavici, pa 2x zvečer na pirčku. [sm=smiley1.gif] Fargi, kako i mi, kako si opravila pri bioenergetiku? Pa frizura?[sm=smiley1.gif] suzi, pridna si pridna z Montijem. Kar je j bolje kot nič. Kar se pa tiče tega, da se kdaj pregrešiš, pa nič bat. Sem se jaz tudi kdaj. Važno je le, da takrat ne pretiravaš. Bolje takrat, ko ti zapaše malo pojesti tega, kot pa da se ti kdaj utrga.[sm=smiley1.gif] miška naša, kako kaj pobča. Sta pridna? Maš že kaj sindroma gnezdenja? Pa vidim, da si našla seznam, si ga mogla pa res nekje iz naftalina potegnit.[sm=smiley1.gif] Pri nas pa je kar pestro. Neža je zmeraj več budna, se že hoče malo smejat (ne refleksno, ampak se odziva). Samo kaj, ko mora vsakič predno zaspi kar nekaj jokat. Je pa res, da ma res noro prebavo, ves čas nekaj kaka, vetrove ima nenormalne, pa revčko zato tudi veliko zvija. Zato pa joka kar naprej. Bo šel dragi v Avstrijo po ene dvoje kaplijice, če bo kaj pomagalo. Revca ma pa tudi vneto ritko, ma prav 3 majhne rance. Bomo probal še z enimi drugimi plenicami, če ne pa kar k pediatrinji, da pove kako in kaj, ker mene prav boli, ko ji umivam ritko pri vsakem previjanju. Res uporabljam samo vodo, pa mažem s šentjanževim oljem in hadilnim mazilom. Ah, bo že.
|
|
|
|