lučka 25 -> RE: "nore krave" (29.7.2009 15:31:03)
|
OOOOOO smo se pa raspisale krvace.[sm=smiley1.gif] nf-ka, ja lepo da si se javila. ja jaz še kar veselo črpam, pa mi tudi zmanjkuje potrplenja [sm=hudicek1.gif]. Zjutraj še potegne na jošk, za kakšnih 50ml še najde moči, čez dan pa zakoj zaspi. Pa kakšen dan rečem, da mam že dost vsega, pa potem spet zberem voljo,....samo ne vem do kdaj bom zdržala. Ja taščice so pa razred zase. Moja je tudi ves čas rinila v Nežo, pa kar probavala kaj zna (takoj ko je pupa popila) od tega a že pase kravce, p že se že obrača,...itak da je revca bruhala. Jst sm kr z rdečimi očmi gledala, ker ona bi rada Nežo videla vedno bzudno, ne pa ko spi [sm=hudicek1.gif]. Je moj to opazil, pa takoj origiral, da naj neha, pa da jo drugič ne dobi niti v naročje, pa se je malo umirila, samo za koliko časa pa ne vem. Ah bože. neela, ja tvoj občutek ne vara. Boste mel [sm=modricrtici.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Tista zgodba zgoraj je pa tako resnična, odkrita, res dobra za prebrat. Tej izjavi od poštarja sem se pa tudi jaz nasmejala[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Pa bravo za kilce [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] fargi, jeseni pa akcija. A ješ po montiju. [sm=smiley1.gif] suzi, praviš da bioenergetik dobro deluje. Saj bo tudi porihtal, jaz vrjamem v to. miška, pa ti in tvoja fanta, se dobro rihtate? Ostale nore krave, pozdrav od mene. [sm=smiley1.gif] No pi nas pa nič novega. Probamo ujet ritem. K sreči čezda je na 2,5-3 ure (pa vmes črpanje, pa včasih ne zaspat), čez noč pa je ena runda dolga 4 ure in ena 3,5 ure, za kar sem že prav vesela [sm=bravo.gif] Je pa Neža faca, samo da se vsedem za računalnik se ali zbudi, ali pa začne prebujati, mi ne da nič frej. Ne vem, a je ljubosumna na vas.[sm=smiley36.gif] Se še kaj tipkamo.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|