lučka 25 -> RE: "EX" klomifenke in ostale (18.8.2009 17:30:58)
|
Evo mene po doolgem času. Mam bolj malo časa zadnje dni, pa mal sem se oz. sva se ali pa smo se potepali naokoli.[sm=smiley1.gif] Včasiih pa samo čakam, sdaa ko sem malo frej, da se dol poknem in malo zaspim. suzi, pa saj to je pa dobro, da si dobila M po naravni poti. Pomaga bioenergetik, pa maca, pa monti,.. si pridna. Je prav finoo brat take novice. neela, glede izbiranja vozičkov, pa vse ostale opreme za dojenčka imaš pa prav, je preveč izbire in potem si samo ves zmešan ko ne veš kaj bi. Dostikrat razmišlljam kako kaj izgleda tvoj trebuh. Te moram videti še kot okroglo nosečko. Že študiram kako bi si zorganiizirala varstvo za naslednje srečanje, al pa bi obe z Nežo skočili na klepet za kratek čas. Fargi, ne mi delat skominov s saharco, ker je tipkovnica že čisto mokra od moje sline. Me tako matra, da bi jedla čokolado, pa je ne smem. pa vidim, da sta uživala na morju. Zdajj pa že lahko rečem, da bi šla malo počofotat v vodo, mal zaplavat, mal se na sončka vržt,.. ažno, da sta vidva uživala, zdajj pa vidim da gresta v naše kraje [sm=smiley1.gif] miška, vrjamem, da te vročina zdeluje. Ti samo lepo še naprej rihtaj doma, pa poččivaj v senčki. Prav hitro bo prišel čas, ko boš zibala svooja korenjaka.[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] tinč, vidim da lepo napredujjete. [sm=bravo.gif] Pa lep datum za PDP maš [sm=smiley1.gif] tecnobica, a tii si tudi naša, s prosvete. Ja taki smo ta bolj. Samo jaz sem malo manj brihtna od vaju s Fargi, ker bom za zmeraj ostala v vrtcu, mogoče pa bom šla kdaj v 1. razred [sm=smiley36.gif] V glavnem ti želim, da kmallu dobiš službo, še prej pa da postaneš srečka nosečka. [sm=smiley1.gif] misk, žal mi je, da je tvoja M spet prišla [sm=smiley31.gif] nf-ka pa gotovo še uživa n morju. Supeer. No, mi smo pa začeli malo hodit naokoli, na celodnevne izlete, ker ves čas po KR se mi pa ne da sprehajat, pa tudi vse skupaj se mi ne ljubi trogat samo za par uric. Tako, da če je šansa, gremo kar za cel dan kam. Pa moj dragi je šel ppo 7 teniih dopusta delat in zdaj se navajamo, da sva z NNežo več sami. To za sabo potegne, da takoo lahko črpam mleko le vsako drugo rundo, ker je punca že več budna, pa mamici ne dovoli, aa bi ves čas črpala. Pa še škoda mi je, da čas ne namenim njej, ko se že tako lepo odziva na glasove in predmete, da se vsaj malo igrava.
|
|
|
|