nf -> RE: "nore krave" (28.7.2009 21:10:50)
|
Čao babe! Evo mene po stotih letih [sm=smiley1.gif] Najprej Lučkica, ČESTITAM za prelepo punčko!!!! A si še vedno črpaš? Moja Ajda tudi noče pri meni jesti in sem po mesecu in pol obupala jo pristavljat k joškam, tako da si zdej izključno samo še črpam in ji dajem po flaški. Sem pa že na koncu z živci s tem črpanjem [sm=hudicek1.gif] Koliko časa ti misliš črpat? Pa Miška ima že ful ogromen trebušček! [sm=smiley4.gif] A veš, da sploh ne vem, kaj nosiš?? Fantka ali punčki? Kaj pa naša Neela, kak kej napreduje moje zetek? Sej je zetek ane, kot sva zmenjeni? [sm=smiley2.gif] A Suzi in Fargi je že kej ratalo? Naša princeska se pa trenutno spet neki histerično dere. Sicer je ful pridna in veliko spančka, ampak če jo pa kej vrže iz tira, potem je pa kriza proti večeru. Danes recmo naju je obiskala tašča in medtem ko jo je ona kao pazila, jaz pa črpala, se je malo prebudila, ona pa že hopa po njej in takoj v naročje in jo na veliko zabavat. Tamala pa v histeričen jok. Matr sem bla jezna!!!!! [sm=smiley7.gif] In potem se je neki zgovarjala, da je polivala in jo je zato dvignila, my ass. Hihi takle mamo [sm=smiley36.gif] Drgač se imamo pa res super. Zdej je že ful lažje kot na začetku, ko jo je bilo treba na 2,5-3 ure previjat in hranit, potem še hitro črpat. Zdej mi spi tudi že po 4 ure, včasih mi znese celo knjigo odpret [sm=smiley36.gif] Je pa naša Ajdica zdaj že 4.900! Raste ful hitro. Enkrat je bodi prav, naslednji teden ga ne morem več zapet. Vam pošljem kakšno slikco na mejl. Ajde uživajte!
|
|
|
|