|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
28.3.2009 11:56:32   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Junona - 18 let pa tko komplicira,.... oh jej user posted image  

Ja, katastrofa... baje se ima za učit mi je zdle tašča rekla. Sej je 14 dni prej vedla, da bo piknik. Če se ma pa tolk za učit, naj bo pa doma. Sej ni nujno da pride, ni piknik njej v čast. Kot sem že rekla 14 dni nazaj je bla prvič pri hiši pa misli, da se cel svet okol nje in njenga vrti. On se je šel pa na taščo dret, ona pa nič kriva.user posted image user posted image user posted image Če pa danes ne bo jedla mesa, ji pa js čevap v uste zrinem.

Joj si me nasmejala user posted image  Sej verjetn če se ma za učit, je pa res vseen al ma "pavzo" ob enih al pa ob treh user posted image .
Ko bote imeli piknik se ti lepo imej na njo se pa ne ozirat,... Če ne bo ona htela čevapov jest jih pa nam na rr pošlji, se ne bomo bunile user posted image user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
28.3.2009 11:57:47   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

halo punce zlate

Kako smo kaj....Detelja a je s prehladom že kaj bolje???? Včeraj smo pomočnike pogrešale, še miška se je oglasla češ da je prišla pomočnike pogledat, pa jih ni blouser posted image ...ja, tisto curljanje iz nosu se je nehalo, ampak imam še vedno vse zaštopano...pa veš tisto ko je poln nos pa ne moreš dihat...pa sam mal migam po stanovanju pa že vse teče iz mene...no boljše pa je to, da nimam skoz solznih oči...čeprav sem že celo nosečnost opazila, da če se čist malo nasmejima ali kaj imam skoz take solzne očke...pa ne vem zakaj...sam od prehlada pa je kar lilo zadnjič.....Je mene tudi skozi celo nosečnost nekaj nos zaj...., učke pa tudi, isto to s solzenjem pa tak, da sem včasi mogla očala dat gor ko jih drugače mam 3 x na letouser posted image . No razen ko so bli pomočniki pod vprašajem takrat sem vidla ko zajcuser posted image user posted image    No Nalini je pa itak šla rodituser posted image ...Jo sem prav vesela za njo, da je dobla sinka in upam, da nam čimprej kaj javi. ona pa je itak lisica zadnji večer je napisala, da ji grejo pomočniki na živce...pa sem prav sklepala, da bo sigurno šla rodit in zato govori da ji grejo na živce, da jih pol me tudi ne bi gledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa je še ona v P...javila mi je, da vam naj napišem, da je ok in da vas vse lepo pozdravlja...
super sam da sta z malim ok....je pa res lisička ja, sem ji jst takoj povedla, ko se je začela neki čez naše pomočnike pritoževat....veš kaj fouš je bla ko jih zej ne more gledatuser posted image user posted image user posted image ....no pa sej je dobla zdej najlepšega pomočnika na svetu in javi ji da jo tudi me lepo pozdravljamouser posted image
Angelito-Vse naj naj za tvoj rojstni dan, pa lepo praznujuser posted image user posted image user posted image

Danes mesec imam pa jst rokuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jo se mi še tak dolg zdiuser posted image .
Kaj boste kuhale punce???. Jst danes pripravljam takšno bolj domače kosilo, kuhano šunkico, repo in restan krompirček...no pa še juhica bo prejuser posted image .

Vas nisem še nič uspela prebrat, tak da bom zdle da pridem mal na tekočeuser posted image

oooooooo super...jaz pa imam še od PDP 13 dniuser posted image user posted image user posted image  sam se še vedno ne zavedam, da lahko vsak čas grem na letalo za rim...user posted image user posted image user posted image  včeraj me je mal zdramil ko je nalini javila, da je rodila...

Ja ti si res blizu z PDP sam mislim da boš počakala do tistega svojega 10.4. ko si ravno tako želišuser posted image ....sicer pa Rim za nobeno od nas ni več daleč....jst še sam svojga prepričam da se mal user posted image user posted image user posted image user posted image , ker pol do junija ziher nič ne bouser posted image user posted image ...ti deci ej, moj ga tak skriva kot da ma zlatgauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj ga je tut neki začel skrivat, js ne vem, kaj jim je. Js pa cela mehka ko ležim zram njega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PA ga primem v roke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
28.3.2009 11:58:00   
*Junona*

Ja, katastrofa... baje se ima za učit mi je zdle tašča rekla. Sej je 14 dni prej vedla, da bo piknik. Če se ma pa tolk za učit, naj bo pa doma. Sej ni nujno da pride, ni piknik njej v čast. Kot sem že rekla 14 dni nazaj je bla prvič pri hiši pa misli, da se cel svet okol nje in njenga vrti. On se je šel pa na taščo dret, ona pa nič kriva.user posted image user posted image user posted image Če pa danes ne bo jedla mesa, ji pa js čevap v uste zrinem.

Mogoče pa bo prišla na piknik pa bo rekla da sploh jest ne more, da je ravno doma jedla.....si predstavljaš....pol pa po moje kr u njo skočišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Js si vse lase spipam.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1778
28.3.2009 11:58:17   
kpmk

Mogoče pa bo prišla na piknik pa bo rekla da sploh jest ne more, da je ravno doma jedla.....si predstavljaš....pol pa po moje kr u njo skočišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Brigita - to pa je scenarij, sm še jst sive lase dobila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1779
28.3.2009 11:59:24   
kpmk

Js si vse lase spipam.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne smeš si jih seb spipat, njej jih dej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
28.3.2009 12:00:43   
*Junona*

Joj si me nasmejala user posted image  Sej verjetn če se ma za učit, je pa res vseen al ma "pavzo" ob enih al pa ob treh user posted image .
Ko bote imeli piknik se ti lepo imej na njo se pa ne ozirat,... Če ne bo ona htela čevapov jest jih pa nam na rr pošlji, se ne bomo bunile user posted image user posted image  

Učenje je po moje sam izgovor brata od mojga. Onadva sta se očitno tak zmenla in tak more bit.user posted image user posted image user posted image Smrkla je za mene in nič drugega. Sicer je pa 14 dni vedla, da bo piknik. In če ne more pridit pač ne more, pa kaj. Men dol visi, itak je čudna. Se skos smeji, tut takrat ko noben nč smešnga ne pove. In to naglas.user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
28.3.2009 12:01:24   
*Junona*

Ne smeš si jih seb spipat, njej jih dej user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, butl js...sej sem misla njej.user posted image user posted image user posted image user posted image Seb jih že ne bom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
28.3.2009 12:02:31   
*Junona*
Kpmk, js sem šla še enkrat tvoj albumček gledat in si mi znana...ampak ne od G, od nekod drugod, pa se ne spomnem od kod.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
28.3.2009 12:03:13   
*Junona*
Kje je pa Sonček danes? 

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
28.3.2009 12:09:21   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št . ,št. )  SPOL  KRAJ

01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )                     CE  
2.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
3.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                CE 
4.miška2006                
   (št. 2, št. 1)ŽE CARTAuser posted image GO

02.04.
5.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                LJ
6.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                     LJ/PO
7.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0) ŽE  CARTA user posted image
8._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
9.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
10.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)ŽE  CARTA
user posted image PO
11.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)             
12.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
13.balbina                        
(št. ?, št. ?)                       SG                      
04.04.   
14.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
15.janja*                          (št. 5, št. 3)
ŽE CARTAuser posted image PO  
16.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  
17.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)ŽE CARTAuser posted image  PT
18.Nalini                           (št. 1, št. 0)ŽE  CARTA user posted image MS            
05.04. 
19.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            LJ
20.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
22.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

22.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
23.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                 MB     

06.04.
24.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)ŽE  CARTA user posted image   LJ
25.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
26.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
27.jernejav                      (št. 1, št.  0)           SG-JU
Jutri  v P na CTG  ,čakamo novičke

28.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                   Trst
29.Artičoka                      (št. 2, št. 1)                    KR  
30.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
31.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
32.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
33.bineti                           (št. ?, št. ?)   
34.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
35.2sonček2                   (št. 1, št. 0) ŽE CARTAuser posted image
10.04.
36.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)                     LJ
37.detelja                         (št. 2, št. 0)                      
38.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
39.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)            LJ 
40.pikiica                         
(št. 1, št. 0)            LJ                         
11.04.              
41.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )           LJ
42.aljab                            (št. 2, št. 1)           
43.matt                             (št. 1, št. 0)        

44.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                              
45.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)            LJ
46.matcar                         
(št. 3, št. 2)               
1.4 v P ,čakamo novičke                       
12.04.
47.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
48.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
49.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)            MB
50.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            CE  
13.04.
51.tink@                           (št. 1, št. 0)                NM         
14.04.
52. vud                             (št. 2, št. 1)                 SG
53.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                         
54.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           MB/CE  
55.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
56.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
57.pat                               (št. 2, št. 1)                                
58.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)
ŽE CARTA user posted image LJ 
59.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)            LJ      
60.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                 KR   
16.04. 
61.lily32                           (št. 1, št. 0)
62.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          SG      

17.04.

63.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)            KR
64.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
65.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          LJ
66*nana*                         (št. 3, št.1)                 SG
67.klavdyk                        (št.  2, št.1)                SG
68.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
69.pikatara                        
(št. ?, št. ?) LJ
70.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
71.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                LJ        
18.04. 
72.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
73.blancica (34)               (št. 1, št. 0)          PO  
74.malapikica(36)            (št. 3, št. )           MS

75.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
76.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)              LJ                          
77.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         TRB
20.04.
78.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)               LJ              
79.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)        LJ
Opazila krvav madež-čakamo 

80.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)        MB        
81.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

82.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
83.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
84.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)             SG
85.PikaV                             (št.3, št.1)           
86.goričanka (36)             (št. 2, št.1)               NG
87.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)             TRB  
23.04.
88.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)       PT             
89.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
90.Sonček 85 (23)       (št. 1 ,št. 0)          CE
91.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
92.duda1                     
      (št. 3, št. 2)         MB
93.ninica23                        (št. 1, št. 0)         CE  

25.04. 
94.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              MS
95.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)          PO
96.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
97.anca(28)                      (št.
1, št. 0)          LJ         
98.zoja B                            (št. 4, št. 1)               LJ
99.olea                               (št. 1, št. 0)                LJ
27.04.
100.štorkljica                      (št. 2, št. 1)        
101.barboom                       (št. 1, št.  0)        PO                     
102.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
103.anchika                        (št. 2, št. 1)           
104.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                NM/LJ                            

28.04.
105.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                ZASAVJE
106.ella. (33)                     (št.1, št. 0)         
107.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)              CE
29.04..
108.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)               BREŽ
30.04.
109.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                CE
110.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)             LJ
111.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                  LJ
 1.5.                     
112.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

113.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
114.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
115.taškica    
                     (št. 3, št. 2) LJ
116.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)              LJ
117.Rmmaja                        (št. ?, št. ?) ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

28.03

jernejav-v P  na CTG

BrinaBa -v P na CTG
30.03
sončni nasmeh
blueeyes
pikaro
31.03
štorkljica
L&L ctg
vud
srečka82
klavdyk
01.04
Cveta28
ninaMM CTG
matcar 1.4  v P
Artičoka
m...tina CTG
kpmk CTG v P
diti
02.04
NenaLena
anca
rea27
Sonček 85 CTG+UZ
mlavla
malcekvita
03.04
*Junona* CTG
malapikica
duda1
nmag
06.04

Brigita 23
ninica23
Detelja
07.04
Pat74
Artičoka
09.04
zupancdam
10.04
Cveta28
14.04
m...tina CTG
*Junona* CTG
TRENUTNO NAS JE: 117nosečk

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
28.3.2009 12:09:49   
*Junona*

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
28.3.2009 12:09:56   
*Junona*

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP               APRILSKI  krofki

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.         02.04.2009      MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82          21.03.         04.04.2009      SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
simonaa      24.03          06.04.2009      ANA ( 2700G - ?)user posted image
nalini          27.03.         04.04.2009      ?????? (???? - ????) user posted image

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
28.3.2009 12:10:03   
*Junona*

user posted image Detelja/37t4d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image
Sonček85 /35t4d
user posted image Junona/32t6d
user posted image  Blančica /36t
user posted image frutolina /36t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /376dt
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja
/37t4d
user posted image BrinaBa /35t4d
user posted image kpmk /36t

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
28.3.2009 12:13:38   
*Junona*
Punce, a ni full dobra fotka tole?

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
28.3.2009 12:15:08   
*Junona*
Ali pa tale:

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
28.3.2009 12:25:21   
frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

junona.čeprav je vreme tko malo hecno uživajte kar  se da na pikniku ,važna je družba.user posted image user posted image user posted image user posted image no in kolikor gledam malo ven se mi zdi da se malo jasni .bomo videli kaj bo iz tega user posted image

lep dan

Sem tak razjarjena zdle, da bi gore premikala. Ko jebe vse po spisku! Pardon izrazu.user posted image

Najrajš bi šla kr rodit, me ne bi nč bolel po moje zdle.

Junonca, draga moja, ne prehitevaj user posted image  ! Še nisi na vrsti user posted image  
No, te pa razumem ko si tak jezna, sem dala skozi zelo podobne stvari - kar se tiče teh piknikov in zamujanja in ur itd. ... Saj bo minilo user posted image  drugič najboljše da začneta kar pečt, pa kdor pride, pride - kdor pa ne, bo pa kasneje jedel (če bo še kaj ostalo user posted image ).
Zdaj se pa pomiri, ker bebi se s tabo vred nervira.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
28.3.2009 12:27:20   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

junona.čeprav je vreme tko malo hecno uživajte kar  se da na pikniku ,važna je družba.user posted image user posted image user posted image user posted image no in kolikor gledam malo ven se mi zdi da se malo jasni .bomo videli kaj bo iz tega user posted image

lep dan

Sem tak razjarjena zdle, da bi gore premikala. Ko jebe vse po spisku! Pardon izrazu.user posted image

Najrajš bi šla kr rodit, me ne bi nč bolel po moje zdle.

Junonca, draga moja, ne prehitevaj user posted image  ! Še nisi na vrsti user posted image  
No, te pa razumem ko si tak jezna, sem dala skozi zelo podobne stvari - kar se tiče teh piknikov in zamujanja in ur itd. ... Saj bo minilo user posted image  drugič najboljše da začneta kar pečt, pa kdor pride, pride - kdor pa ne, bo pa kasneje jedel (če bo še kaj ostalo user posted image ).
Zdaj se pa pomiri, ker bebi se s tabo vred nervira.

Ja, maš prav, za mene je men tak vseen, ampak vem, da je bebi nervozen potem. Ampak ne morem se pomirit, sem full jezna še kr.

Ja, bebi pa naj še počaka kakšnih 10 dni, potem pa že lahko.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
28.3.2009 12:27:55   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

v bistvu čutim samo otrdevanje trebuha - nič bolečega...

kolk % pa je bilo napisano, kolk so prisotni popadki?....meni je včeraj ctg zaznal tu pa tam 16%...med.sestra pa je rekla, da pri 40% se gre rodit...sem pa že skoraj 2 t odprta dober cm...veš kaj...midvi bova morali najine lubije stisnit pa mal slončkatuser posted image user posted image  v katerem tednu si ti zdaj?

Aja? Meni je zadnjič kazalo tam do 28, pa noben ni nič rekel. Samo da je vredu. Mi pa ginekologinja niti enkrat ni omenila ( in sploh ne pogledala) če sem odprta. Zdaj pa tudi več ne bo pregledov tam spodaj. user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
28.3.2009 12:28:44   
*Junona*
Frutolinca, v Ilicha nama pa ne bo ratal it več pred porodom, tak da boma pol z bebijim šle, kajne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
28.3.2009 12:28:54   
frutolina
Mi bomo jedli pa ribe in rdečo peso user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1795
28.3.2009 12:40:21   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Mi bomo jedli pa ribe in rdečo peso user posted image

Mmmm, ribe...meni tako dišijo zadnje čase.

Pa Brigitka bo tudi imela fajn kosilo, njami.

Naši bojo pa zdle juho jedl in govedino pa ne vem kaj še, js pa po pravici povedano sploh nimam apetita. Pa itak bo čez 2 uri roštilj, tak da... bom js kr počakala.No, če bo...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 28.3.2009 12:41:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 1796
28.3.2009 12:42:18   
malcekvita
junona zdej se pa pomiri, ker to samo škodi tebi in tvojemu otročku user posted image . zaradi tega pripetljaja se čez en teden ne boš niti več sekirala, ker je tako nepomemben, torej boljše, da se nehaš sekirat že kar zdaj user posted image . in to naj ti bo vaja za sproščanje, torej vsaka stvar je za neki dobra. lepo, globoko vdihni in izdihni, upam, da ti bo pomagalo se sprostit.
pri nas je vreme tudi za en K. spet čutim krč v trebuhu user posted image . ko bi le imela lepo porodno izkušnjo in ko bi vse šlo po naravni poti, brez kakršnih koli komplikacij, bi bla mislim, da najbolj srečen človek na svetu.

Popadki, a tista črta zgoraj meri otrokov srčni utrip, tista črta spodaj pa popadke, pa na monitorju ko se številke spreminjajo... meni je šlo gor pa dol, pa gor pa dol, ko ni bilo krča je blo kakšnih 6, ko pa je nastopi kč, pa tudi 38, nisem pa žal tolko spremljala teh številk, ker se na ctg žal ne spoznam. bom pa naslednjič bolj pozorna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1797
28.3.2009 12:49:15   
*Junona*
Malcekvita, ja imaš prav, ampak ne morem iz svoje kože. Sem zamerila in pika. In zdej se gre za princip. Ne pustim se in pika.

A ti pa samo še 4 dni? Še malo... držim pestke, boš videla, da bo vse kot mora biti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
28.3.2009 12:59:02   
*Junona*
Evo, je prišel moj dragi, me potolažil in je bratu povedal svoje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
28.3.2009 13:11:19   
malcekvita

Malcekvita, ja imaš prav, ampak ne morem iz svoje kože. Sem zamerila in pika. In zdej se gre za princip. Ne pustim se in pika.

A ti pa samo še 4 dni? Še malo... držim pestke, boš videla, da bo vse kot mora biti.user posted image user posted image user posted image

ja sam še 4 dni, vse je že pripravljeno, samo še naš CAR pride.

Dragi je šel danes spet stanovanje obnavljat, jst sem sama doma, jutri bova skupaj pospravila, sej ni dosti za narest, sam prah pobrisat, posesat, po tleh pomit, pa sšistit kopalnico in wc. Tako, da bomo imeli vsaj s sesanjem in brisanjem tal spet za en teden mir user posted image . žal tega ne morem več sama počet, ker me takoj štihne v križu in boli tudi po 2 dni.

Punce dejte me neki povedat: a se user posted image  pred porodom čisto umiri, ali se še zmeraj premika? moj sonček se še prmika, pa včasih slišim iz trebuha tud kakšen pok, kokr da bi mu sklepi pokali user posted image  ( pa verjemite mi, to niso plini user posted image ). res tak čuden filing, sam zmeraj pozabim G povedat

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

spanje dojenčka
nataly33

Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?

DA (40%)

NE (60%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!