|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
28.3.2009 10:35:54   
Blueeyes
angelito

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
28.3.2009 10:47:10   
lili82
Angelito - vse naj naj naj naj naj naj boljše! user posted image

Frutilina - saj ne bo več dolgo, ko boš tudi ti imela svojega škratka poleg tebe...

In vse tiste, ki boste rodile prvič, tako kot sem jaz - mislim, da se še spolih ne zavedate, kakšna sreča vas čaka.. Jaz sem šele po celem tednu začela dojamati, da je ta mali čudež res moj! user posted image In občutek je božanski!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
28.3.2009 10:48:15   
frutolina
Angelito vseeee naaaaajboljše!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
28.3.2009 10:51:47   
frutolina
Angelito, hm jaz bi se zmenila kar za carski rez.... saj mogoče se bo bebi še obrnil, ampak ne vem no, jaz imam potem raje carski rez kot pa da se mučim...in še otroka. Kaj opazila pa nisi ko se je obrnila? user posted image  Eh bogica...jaz upam da se bo še obrnila no...

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
28.3.2009 10:53:00   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

In vse tiste, ki boste rodile prvič, tako kot sem jaz - mislim, da se še spolih ne zavedate, kakšna sreča vas čaka.. Jaz sem šele po celem tednu začela dojamati, da je ta mali čudež res moj! user posted image In občutek je božanski!

user posted image user posted image user posted image   kar raznežila sem se ob tem...

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
28.3.2009 11:09:03   
nmag
Angelito vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

Neposredna povezava do sporočila: 1731
28.3.2009 11:10:40   
*Junona*
Pozdravljene.

Js sem pa danes jezna ko pes. Morem dat to ven iz sebe. Sicer sem res malo bolj občutljiva sedaj v user posted image , ampak vseeno bi tudi drugače bila jezna, le da mi ne bi šlo na jok, tako kot mi gre zdaj.

No, kot veste, smo danes dogovorjeni za piknik... tašča naju je z dragim še zjutraj vprašala, če skuha juho, pa sva rekla, da brezveze, ker je toliko mesa, da bo pa itak jutri juhica, ker je nedelja. Računali smo, da bomo tak čas začeli pečti na roštilju, da bo okoli 13h kosilo. Nakar pa reče od mojega brat, da se je zmenil s punco, da gre po njo in da prideta ob 15. uri.user posted image user posted image user posted image user posted image Kok si lahk to kr tak zmisli? In zdej se bomo zarad teh dveh vsi prilagajal al kajuser posted image Komaj enkrat je bila pri hiši pa bomo že vsi plesal tak ko onadva hočeta...mislim ej... In zdej je šel tašči naročit, naj juho skuha... js je že ne bom jedla, raj stradam cel dan, tak sem razpizdjena. Najrajš bi šla domov. Me zanima, kaj bo moj dragi rekel na to, ga zdle ni, ker sta šla s tastom v gozd nekaj žagat. Zdej bo pa piknik popoldan, zgleda da bo dež, in bomo lepo noter spekl...hvala lepa. To za mene ni piknik in še manj roštilj. Prava beda, vse mi gre na živce in komaj jok zadržujem. Najrajš bi šla domov. In ne mislim se dobre volje delat in tule neki igrat, naj vidijo, da sem jezna. Sem že tašči povedla, da se ne znajo nč zmenit.

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 1732
28.3.2009 11:13:37   
BrinaBA
Zaenkrat še v enem...
CTG je pokazal popadke, še vedno imam sluzasto rjav izcedek in doma počivam... babica pravi, da naj kar počakam doma, da se orng začne (kot pri prvih dveh), da bo hitro mimo... user posted image  kdaj pa da bom že vidla.... to pomeni od danes do 14 dni.... user posted image
pustimo času čas...

Sem slišala, da je bilo v LJ P v zadnjih 24 h - 30 porodov!!!!

LP!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
28.3.2009 11:14:17   
*Junona*
Angelito, vse najboljše in naj se ti uresničijo vse skrite in neskrite želje. Lepo praznuj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, da je na pregledu vse ok, razen lege... js bi se vseeno odločila za cr, saj vem, da je to operacija, ampak a veš zakaj... ti lahko poskusiš naravno rodit, porod je lahko zelo težek tako zate kot za otročka, nazadnje pa še šlo ne bi in bi se v nuji odločili za cr...tako, da po moje...sama se odloči, vem, da se boš pravilno. Malo še povprašaj za mnenja.

Javi se nam še kaj, mislim nate.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1734
28.3.2009 11:15:36   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Zaenkrat še v enem...
CTG je pokazal popadke, še vedno imam sluzasto rjav izcedek in doma počivam... babica pravi, da naj kar počakam doma, da se orng začne (kot pri prvih dveh), da bo hitro mimo... user posted image  kdaj pa da bom že vidla.... to pomeni od danes do 14 dni.... user posted image
pustimo času čas...

LP!

BrinaBa, kmalu bo... lahko da boš marčevka. Ampak si pa naša, veš?user posted image user posted image user posted image

Kaj, toliko porodov? Uuuuu, to mi delajte Slovenci.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
28.3.2009 11:16:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Iiii, zelo lepo si napisala. Meni se že zdaj zdi, da se sploh ne zavedam, kakšen zakladek nosim... komaj čakam, da jo/ga spoznam. Se mi pa zdi, da bom potrebovala nekaj časa, da bom dojela, da je to najino.

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
28.3.2009 11:17:17   
*Junona*

Zaenkrat še v enem...
pustimo času čas...

LP!

BrinaBa, kaj čutiš kaj popadke?

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
28.3.2009 11:18:23   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Nalini vam sporoča, da je OK in vas vse lepo pozdravlja....

Lepo jo nazaj pozdravi in ji povej, da jo pogrešamo.user posted image user posted image user posted image

Pa naj se nam kaj oglasi, sem firbčna in me zanima porodna zgodba... in seveda tako rada bi prpopala novo slikico...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
28.3.2009 11:19:50   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

junona.čeprav je vreme tko malo hecno uživajte kar  se da na pikniku ,važna je družba.user posted image user posted image user posted image user posted image no in kolikor gledam malo ven se mi zdi da se malo jasni .bomo videli kaj bo iz tega user posted image

lep dan

Sem tak razjarjena zdle, da bi gore premikala. Ko jebe vse po spisku! Pardon izrazu.user posted image

Najrajš bi šla kr rodit, me ne bi nč bolel po moje zdle.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
28.3.2009 11:20:43   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

aja sva danes šla z mojim še enkrat v KIK POGLEDAT za une tetra planičke ko jih je junonca vzela...pa sva jih našlauser posted image user posted image user posted image , sva kupila 2 paketa...jih bom oprala pa da vidimo kvalitetouser posted image

Junona je rekla da so superuser posted image

Res so fajne, razlika je očitna.user posted image user posted image user posted image Sporoči potem.

Jaz sem zadnjič tudi 3 pakete kupila sam jih nisem še oprala, sem pa kupila roza, rumene in zelene.

A jih imajo tudi v teh barvah? V kiku?

Brigitka, ti si videla v Celju rumene in zelene?

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
28.3.2009 11:22:36   
*Junona*
Pa kje ste vse?user posted image Js bi tako rada družbo zdajle...user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
28.3.2009 11:24:21   
BrinaBA
v bistvu čutim samo otrdevanje trebuha - nič bolečega...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
28.3.2009 11:27:02   
*Junona*
Še dobro, da nisem sama...me bebi tako lepo brca...le kaj i sporoča? Po moje, mami, prav imaš, le kaj si bodo zmišljevali.user posted image

Naj vam povem, kaj je bilo včeraj...sem imela kr slabo vest... pomivam posodo in mi lonec zdrsne iz rok...nakar se je bebi tako prestrašil, da mi je cel trebuh streslo. In to se mi je 2 x naredilo... kak sem štorasta.user posted image user posted image user posted image Kako mu je moglo biti notri v temi in naenkrat glasen nenaden zvok... ojoj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
28.3.2009 11:29:34   
detelja

Pozdravljene.

Js sem pa danes jezna ko pes. Morem dat to ven iz sebe. Sicer sem res malo bolj občutljiva sedaj v user posted image , ampak vseeno bi tudi drugače bila jezna, le da mi ne bi šlo na jok, tako kot mi gre zdaj.

No, kot veste, smo danes dogovorjeni za piknik... tašča naju je z dragim še zjutraj vprašala, če skuha juho, pa sva rekla, da brezveze, ker je toliko mesa, da bo pa itak jutri juhica, ker je nedelja. Računali smo, da bomo tak čas začeli pečti na roštilju, da bo okoli 13h kosilo. Nakar pa reče od mojega brat, da se je zmenil s punco, da gre po njo in da prideta ob 15. uri.user posted image user posted image user posted image user posted image Kok si lahk to kr tak zmisli? In zdej se bomo zarad teh dveh vsi prilagajal al kajuser posted image Komaj enkrat je bila pri hiši pa bomo že vsi plesal tak ko onadva hočeta...mislim ej... In zdej je šel tašči naročit, naj juho skuha... js je že ne bom jedla, raj stradam cel dan, tak sem razpizdjena. Najrajš bi šla domov. Me zanima, kaj bo moj dragi rekel na to, ga zdle ni, ker sta šla s tastom v gozd nekaj žagat. Zdej bo pa piknik popoldan, zgleda da bo dež, in bomo lepo noter spekl...hvala lepa. To za mene ni piknik in še manj roštilj. Prava beda, vse mi gre na živce in komaj jok zadržujem. Najrajš bi šla domov. In ne mislim se dobre volje delat in tule neki igrat, naj vidijo, da sem jezna. Sem že tašči povedla, da se ne znajo nč zmenit.

mal se pomiri...vem, da imaš vse lase v luftu, ampak misli na srčeka pod tvojim srčekom...res je noro, kaj če ona dva mislita pridet ob 3 pa naj prideta...vi bi pa ja lahko začel pečt pa mi  počasi papcal itd...škoda besed...eni so pač mal čudni pa si ne morejo pomagat....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
28.3.2009 11:31:29   
brigita23

Pozdravljene.

Joj junonca zdej je pa še men hudo ko vidim kak bad ti jeuser posted image ....bi najraje prišla tja in te toplo user posted image , to v takih trenutkih pride najbolj prav...pa kr zjoči se...ti bo pol boljeuser posted image . Jst se zdej skor vsak dan zjočem, sem tak občutljiva, da če mi kir slok prst pokaže dobim solze v učiuser posted image ...tak de me dragi mora vsak dan objemat in govorit kok je vse dobruser posted image .
Kr potolaži se, sej bo...pa juhico vseeno pojej, ti bo dobro dela....vreme pa bo tudi na tvoji strani in boste na koncu vseeno spekli zunaj, boš videla da se bo vse lepo izteklouser posted image ...te pa čist razumem v kakšni situaciji si zdle.

Če ti kaj pomaga ti po vetru pošiljam en topel iskren objemček, da te pomiriuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
28.3.2009 11:31:58   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

junona.čeprav je vreme tko malo hecno uživajte kar  se da na pikniku ,važna je družba.user posted image user posted image user posted image user posted image no in kolikor gledam malo ven se mi zdi da se malo jasni .bomo videli kaj bo iz tega user posted image

lep dan

Sem tak razjarjena zdle, da bi gore premikala. Ko jebe vse po spisku! Pardon izrazu.user posted image

Najrajš bi šla kr rodit, me ne bi nč bolel po moje zdle.

saj veš kako sem jaz "prijazna" do tašče itd...tolaži se z tem...da bosta kmalu dobila otročička...in ko bodo oni želi imeti piknik si mal zmišljuj pa prestavljaj itd...in če bo kdo kaj težil mu zateži nazaj, da verjetno to razumejo, da imata otroka itd..in da ne gre kar tako...user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
28.3.2009 11:33:27   
detelja

v bistvu čutim samo otrdevanje trebuha - nič bolečega...

kolk % pa je bilo napisano, kolk so prisotni popadki?....meni je včeraj ctg zaznal tu pa tam 16%...med.sestra pa je rekla, da pri 40% se gre rodit...sem pa že skoraj 2 t odprta dober cm...veš kaj...midvi bova morali najine lubije stisnit pa mal slončkatuser posted image user posted image  v katerem tednu si ti zdaj?

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
28.3.2009 11:34:06   
kpmk
lili - res si full lepo napisala, kr komaj čakam user posted image
junona - mogoče bo pa na koncu piknik vseen full fajn uspel user posted image  te pa čist razumem,... ko maš neke plane, pa ti jih pol en pokvari user posted image
brinaBA - fajn za pregled, še malo pa bo user posted image . To  pa je veliko porodov,.... skrbimo za Slovenčke user posted image . fajn za pregled, a si imela uz tudi? Pišuka mene tud full zanima ali že imam kaj popadkov pa da jih mogoče ne čutim user posted image . Kdaj maš pa sedaj pregled?

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
28.3.2009 11:35:14   
detelja

Še dobro, da nisem sama...me bebi tako lepo brca...le kaj i sporoča? Po moje, mami, prav imaš, le kaj si bodo zmišljevali.user posted image

Naj vam povem, kaj je bilo včeraj...sem imela kr slabo vest... pomivam posodo in mi lonec zdrsne iz rok...nakar se je bebi tako prestrašil, da mi je cel trebuh streslo. In to se mi je 2 x naredilo... kak sem štorasta.user posted image user posted image user posted image Kako mu je moglo biti notri v temi in naenkrat glasen nenaden zvok... ojoj...user posted image user posted image user posted image

sam veš take štorije se men tudi dogajajo...težje se pripognem bolj mi vse pada iz rok itd...včasih sem prav živčna že...grem v kopalnico preden si začnem umivat zobe mi 5x pade zobna ščetka, 3x zobna pasta, pol mi kar z lepega ščetka zdersne iz rok...pol se grem tuširat pa mi gel pade iz rok, pol mi pade brisača na tla...joj...grem pa me kar neki premetava..moj se sam reži kao, da sem pijana...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
28.3.2009 11:36:16   
brigita23
halo punce zlate

Kako smo kaj....Detelja a je s prehladom že kaj bolje???? Včeraj smo pomočnike pogrešale, še miška se je oglasla češ da je prišla pomočnike pogledat, pa jih ni blouser posted image ...No Nalini je pa itak šla rodituser posted image ...Jo sem prav vesela za njo, da je dobla sinka in upam, da nam čimprej kaj javi.

Angelito-Vse naj naj za tvoj rojstni dan, pa lepo praznujuser posted image user posted image user posted image

Danes mesec imam pa jst rokuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jo se mi še tak dolg zdiuser posted image .
Kaj boste kuhale punce???. Jst danes pripravljam takšno bolj domače kosilo, kuhano šunkico, repo in restan krompirček...no pa še juhica bo prejuser posted image .

Vas nisem še nič uspela prebrat, tak da bom zdle da pridem mal na tekočeuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Kdaj je vaš otrok shodil?
uršula83

pred 9. mesecem (12%)

pri 10. mesecih (15%)

pri 11. mesecih (15%)

pri 12. mesecih (22%)

pri 13. mesecih (15%)

kasneje (21%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!