brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pozdravljene. Js sem pa danes jezna ko pes. Morem dat to ven iz sebe. Sicer sem res malo bolj občutljiva sedaj v , ampak vseeno bi tudi drugače bila jezna, le da mi ne bi šlo na jok, tako kot mi gre zdaj. No, kot veste, smo danes dogovorjeni za piknik... tašča naju je z dragim še zjutraj vprašala, če skuha juho, pa sva rekla, da brezveze, ker je toliko mesa, da bo pa itak jutri juhica, ker je nedelja. Računali smo, da bomo tak čas začeli pečti na roštilju, da bo okoli 13h kosilo. Nakar pa reče od mojega brat, da se je zmenil s punco, da gre po njo in da prideta ob 15. uri. Kok si lahk to kr tak zmisli? In zdej se bomo zarad teh dveh vsi prilagajal al kaj Komaj enkrat je bila pri hiši pa bomo že vsi plesal tak ko onadva hočeta...mislim ej... In zdej je šel tašči naročit, naj juho skuha... js je že ne bom jedla, raj stradam cel dan, tak sem razpizdjena. Najrajš bi šla domov. Me zanima, kaj bo moj dragi rekel na to, ga zdle ni, ker sta šla s tastom v gozd nekaj žagat. Zdej bo pa piknik popoldan, zgleda da bo dež, in bomo lepo noter spekl...hvala lepa. To za mene ni piknik in še manj roštilj. Prava beda, vse mi gre na živce in komaj jok zadržujem. Najrajš bi šla domov. In ne mislim se dobre volje delat in tule neki igrat, naj vidijo, da sem jezna. Sem že tašči povedla, da se ne znajo nč zmenit. Joj junonca zdej je pa še men hudo ko vidim kak bad ti je ....bi najraje prišla tja in te toplo , to v takih trenutkih pride najbolj prav...pa kr zjoči se...ti bo pol bolje . Jst se zdej skor vsak dan zjočem, sem tak občutljiva, da če mi kir slok prst pokaže dobim solze v uči ...tak de me dragi mora vsak dan objemat in govorit kok je vse dobr . Kr potolaži se, sej bo...pa juhico vseeno pojej, ti bo dobro dela....vreme pa bo tudi na tvoji strani in boste na koncu vseeno spekli zunaj, boš videla da se bo vse lepo izteklo ...te pa čist razumem v kakšni situaciji si zdle. Če ti kaj pomaga ti po vetru pošiljam en topel iskren objemček, da te pomiri