detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 halo punce zlate Kako smo kaj....Detelja a je s prehladom že kaj bolje???? Včeraj smo pomočnike pogrešale, še miška se je oglasla češ da je prišla pomočnike pogledat, pa jih ni blo ...ja, tisto curljanje iz nosu se je nehalo, ampak imam še vedno vse zaštopano...pa veš tisto ko je poln nos pa ne moreš dihat...pa sam mal migam po stanovanju pa že vse teče iz mene...no boljše pa je to, da nimam skoz solznih oči...čeprav sem že celo nosečnost opazila, da če se čist malo nasmejima ali kaj imam skoz take solzne očke...pa ne vem zakaj...sam od prehlada pa je kar lilo zadnjič.....Je mene tudi skozi celo nosečnost nekaj nos zaj...., učke pa tudi, isto to s solzenjem pa tak, da sem včasi mogla očala dat gor ko jih drugače mam 3 x na leto . No razen ko so bli pomočniki pod vprašajem takrat sem vidla ko zajc No Nalini je pa itak šla rodit ...Jo sem prav vesela za njo, da je dobla sinka in upam, da nam čimprej kaj javi. ona pa je itak lisica zadnji večer je napisala, da ji grejo pomočniki na živce...pa sem prav sklepala, da bo sigurno šla rodit in zato govori da ji grejo na živce, da jih pol me tudi ne bi gledale drugače pa je še ona v P...javila mi je, da vam naj napišem, da je ok in da vas vse lepo pozdravlja... super sam da sta z malim ok....je pa res lisička ja, sem ji jst takoj povedla, ko se je začela neki čez naše pomočnike pritoževat....veš kaj fouš je bla ko jih zej ne more gledat ....no pa sej je dobla zdej najlepšega pomočnika na svetu in javi ji da jo tudi me lepo pozdravljamo Angelito-Vse naj naj za tvoj rojstni dan, pa lepo praznuj Danes mesec imam pa jst rok ...jo se mi še tak dolg zdi . Kaj boste kuhale punce???. Jst danes pripravljam takšno bolj domače kosilo, kuhano šunkico, repo in restan krompirček...no pa še juhica bo prej . Vas nisem še nič uspela prebrat, tak da bom zdle da pridem mal na tekoče oooooooo super...jaz pa imam še od PDP 13 dni sam se še vedno ne zavedam, da lahko vsak čas grem na letalo za rim... včeraj me je mal zdramil ko je nalini javila, da je rodila... Ja ti si res blizu z PDP sam mislim da boš počakala do tistega svojega 10.4. ko si ravno tako želiš ....sicer pa Rim za nobeno od nas ni več daleč....jst še sam svojga prepričam da se mal , ker pol do junija ziher nič ne bo ...ti deci ej, moj ga tak skriva kot da ma zlatga Moj ga je tut neki začel skrivat, js ne vem, kaj jim je. Js pa cela mehka ko ležim zram njega. PA ga primem v roke... moj ga itak ali tako skriva al pa mi mal tko nag zapleše pol pa jaz takoj na veliko pogledam pa vpr., če bo kaj...pa se hitr obleče (to ponavadi ko se stušira) pa ni duha ne sluha o seksu...mogoče pa bo kaj do konca zdaj se me upa vsaj dotaknit...prej pa se me je izogibal tako, da bog ne daj, da bi me kje prijel, da slučajno ne bi pomislila na kaj ej sam naj kaj jamra po porodu...bom mu ga otrgala
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|