|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
28.3.2009 11:37:21   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

lili - res si full lepo napisala, kr komaj čakam user posted image
junona - mogoče bo pa na koncu piknik vseen full fajn uspel user posted image  te pa čist razumem,... ko maš neke plane, pa ti jih pol en pokvari user posted image
brinaBA - fajn za pregled, še malo pa bo user posted image . To  pa je veliko porodov,.... skrbimo za Slovenčke user posted image . fajn za pregled, a si imela uz tudi? Pišuka mene tud full zanima ali že imam kaj popadkov pa da jih mogoče ne čutim user posted image . Kdaj maš pa sedaj pregled?

meni je ctg popadke ponavadi takrat zaznal, ko se je bebi začel premikat...ampak jaz nisem čutila takrat nič...razen bebija...drugače pa me je neki špikal spodaj to pa nič...tko, da jaz mislim, da kaj malo ti že zazna...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
28.3.2009 11:38:40   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene.

Js sem pa danes jezna ko pes. Morem dat to ven iz sebe. Sicer sem res malo bolj občutljiva sedaj v user posted image , ampak vseeno bi tudi drugače bila jezna, le da mi ne bi šlo na jok, tako kot mi gre zdaj.

No, kot veste, smo danes dogovorjeni za piknik... tašča naju je z dragim še zjutraj vprašala, če skuha juho, pa sva rekla, da brezveze, ker je toliko mesa, da bo pa itak jutri juhica, ker je nedelja. Računali smo, da bomo tak čas začeli pečti na roštilju, da bo okoli 13h kosilo. Nakar pa reče od mojega brat, da se je zmenil s punco, da gre po njo in da prideta ob 15. uri.user posted image user posted image user posted image user posted image Kok si lahk to kr tak zmisli? In zdej se bomo zarad teh dveh vsi prilagajal al kajuser posted image Komaj enkrat je bila pri hiši pa bomo že vsi plesal tak ko onadva hočeta...mislim ej... In zdej je šel tašči naročit, naj juho skuha... js je že ne bom jedla, raj stradam cel dan, tak sem razpizdjena. Najrajš bi šla domov. Me zanima, kaj bo moj dragi rekel na to, ga zdle ni, ker sta šla s tastom v gozd nekaj žagat. Zdej bo pa piknik popoldan, zgleda da bo dež, in bomo lepo noter spekl...hvala lepa. To za mene ni piknik in še manj roštilj. Prava beda, vse mi gre na živce in komaj jok zadržujem. Najrajš bi šla domov. In ne mislim se dobre volje delat in tule neki igrat, naj vidijo, da sem jezna. Sem že tašči povedla, da se ne znajo nč zmenit.

mal se pomiri...vem, da imaš vse lase v luftu, ampak misli na srčeka pod tvojim srčekom...res je noro, kaj če ona dva mislita pridet ob 3 pa naj prideta...vi bi pa ja lahko začel pečt pa mi  počasi papcal itd...škoda besed...eni so pač mal čudni pa si ne morejo pomagat....

Ja, res mam kr naravno irokezo zdle...grrrr...komaj čakam, da moj dragi pride zdle. Me zanima, kaj bo rekel. Tašča ni nč kriva tukaj, boga je, ker bi mi rada ugodila, ampak jo je zdej un šel prepričat za tisto župo. Veš, kaj je pa največja fora? Da tista njegova **** sploh mesa noče jest!user posted image user posted image user posted image PA BAJE NI VEGETARIJANKA, BAJE. A sej bom js vrnila milo za žajfo, tak ko si rekla. Js pa še tešča danes, ker sem čakala na piknik kosilo.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
28.3.2009 11:39:13   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

aja sva danes šla z mojim še enkrat v KIK POGLEDAT za une tetra planičke ko jih je junonca vzela...pa sva jih našlauser posted image user posted image user posted image , sva kupila 2 paketa...jih bom oprala pa da vidimo kvalitetouser posted image

Junona je rekla da so superuser posted image

Res so fajne, razlika je očitna.user posted image user posted image user posted image Sporoči potem.

Jaz sem zadnjič tudi 3 pakete kupila sam jih nisem še oprala, sem pa kupila roza, rumene in zelene.

A jih imajo tudi v teh barvah? V kiku?

Brigitka, ti si videla v Celju rumene in zelene?

V celju imajo roza in modreuser posted image , so pa full fajne...pa tak lepo zarobljene, da nič nitke ne grejouser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
28.3.2009 11:40:20   
*Junona*

Pozdravljene.

Js sem pa danes jezna ko pes. Morem dat to ven iz sebe. Sicer sem res malo bolj občutljiva sedaj v user posted image , ampak vseeno bi tudi drugače bila jezna, le da mi ne bi šlo na jok, tako kot mi gre zdaj.

No, kot veste, smo danes dogovorjeni za piknik... tašča naju je z dragim še zjutraj vprašala, če skuha juho, pa sva rekla, da brezveze, ker je toliko mesa, da bo pa itak jutri juhica, ker je nedelja. Računali smo, da bomo tak čas začeli pečti na roštilju, da bo okoli 13h kosilo. Nakar pa reče od mojega brat, da se je zmenil s punco, da gre po njo in da prideta ob 15. uri.user posted image user posted image user posted image user posted image Kok si lahk to kr tak zmisli? In zdej se bomo zarad teh dveh vsi prilagajal al kajuser posted image Komaj enkrat je bila pri hiši pa bomo že vsi plesal tak ko onadva hočeta...mislim ej... In zdej je šel tašči naročit, naj juho skuha... js je že ne bom jedla, raj stradam cel dan, tak sem razpizdjena. Najrajš bi šla domov. Me zanima, kaj bo moj dragi rekel na to, ga zdle ni, ker sta šla s tastom v gozd nekaj žagat. Zdej bo pa piknik popoldan, zgleda da bo dež, in bomo lepo noter spekl...hvala lepa. To za mene ni piknik in še manj roštilj. Prava beda, vse mi gre na živce in komaj jok zadržujem. Najrajš bi šla domov. In ne mislim se dobre volje delat in tule neki igrat, naj vidijo, da sem jezna. Sem že tašči povedla, da se ne znajo nč zmenit.

Joj junonca zdej je pa še men hudo ko vidim kak bad ti jeuser posted image ....bi najraje prišla tja in te toplo user posted image , to v takih trenutkih pride najbolj prav...pa kr zjoči se...ti bo pol boljeuser posted image . Jst se zdej skor vsak dan zjočem, sem tak občutljiva, da če mi kir slok prst pokaže dobim solze v učiuser posted image ...tak de me dragi mora vsak dan objemat in govorit kok je vse dobruser posted image .
Kr potolaži se, sej bo...pa juhico vseeno pojej, ti bo dobro dela....vreme pa bo tudi na tvoji strani in boste na koncu vseeno spekli zunaj, boš videla da se bo vse lepo izteklouser posted image ...te pa čist razumem v kakšni situaciji si zdle.

Če ti kaj pomaga ti po vetru pošiljam en topel iskren objemček, da te pomiriuser posted image

Js tudi komaj jok zadržujem, res.user posted image user posted image user posted image Kot sem že rekla, kar domov bi šla, ampak ne morem dragemu tega naredit. Za druge mi je pa čist vseen.

Hvala za take tople in lepe besede, mam kr solzne očke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
28.3.2009 11:41:11   
*Junona*

junona - mogoče bo pa na koncu piknik vseen full fajn uspel user posted image  te pa čist razumem,... ko maš neke plane, pa ti jih pol en pokvari user posted image
brinaBA - fajn za pregled, še malo pa bo user posted image . To  pa je veliko porodov,.... skrbimo za Slovenčke user posted image . fajn za pregled, a si imela uz tudi? Pišuka mene tud full zanima ali že imam kaj popadkov pa da jih mogoče ne čutim user posted image . Kdaj maš pa sedaj pregled?

Upam, da bo, ampak zelo težko...zunaj se oblači in vedno bolj piha, sonček se je skril...se bo verjetno notri peklo, kar pa ni fore.user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
28.3.2009 11:41:19   
detelja

halo punce zlate

Kako smo kaj....Detelja a je s prehladom že kaj bolje???? Včeraj smo pomočnike pogrešale, še miška se je oglasla češ da je prišla pomočnike pogledat, pa jih ni blouser posted image ...ja, tisto curljanje iz nosu se je nehalo, ampak imam še vedno vse zaštopano...pa veš tisto ko je poln nos pa ne moreš dihat...pa sam mal migam po stanovanju pa že vse teče iz mene...no boljše pa je to, da nimam skoz solznih oči...čeprav sem že celo nosečnost opazila, da če se čist malo nasmejima ali kaj imam skoz take solzne očke...pa ne vem zakaj...sam od prehlada pa je kar lilo zadnjič.....No Nalini je pa itak šla rodituser posted image ...Jo sem prav vesela za njo, da je dobla sinka in upam, da nam čimprej kaj javi. ona pa je itak lisica zadnji večer je napisala, da ji grejo pomočniki na živce...pa sem prav sklepala, da bo sigurno šla rodit in zato govori da ji grejo na živce, da jih pol me tudi ne bi gledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa je še ona v P...javila mi je, da vam naj napišem, da je ok in da vas vse lepo pozdravlja...

Angelito-Vse naj naj za tvoj rojstni dan, pa lepo praznujuser posted image user posted image user posted image

Danes mesec imam pa jst rokuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jo se mi še tak dolg zdiuser posted image .
Kaj boste kuhale punce???. Jst danes pripravljam takšno bolj domače kosilo, kuhano šunkico, repo in restan krompirček...no pa še juhica bo prejuser posted image .

Vas nisem še nič uspela prebrat, tak da bom zdle da pridem mal na tekočeuser posted image

oooooooo super...jaz pa imam še od PDP 13 dniuser posted image user posted image user posted image  sam se še vedno ne zavedam, da lahko vsak čas grem na letalo za rim...user posted image user posted image user posted image  včeraj me je mal zdramil ko je nalini javila, da je rodila...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1756
28.3.2009 11:41:47   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

junona.čeprav je vreme tko malo hecno uživajte kar  se da na pikniku ,važna je družba.user posted image user posted image user posted image user posted image no in kolikor gledam malo ven se mi zdi da se malo jasni .bomo videli kaj bo iz tega user posted image

lep dan

Sem tak razjarjena zdle, da bi gore premikala. Ko jebe vse po spisku! Pardon izrazu.user posted image

Najrajš bi šla kr rodit, me ne bi nč bolel po moje zdle.

saj veš kako sem jaz "prijazna" do tašče itd...tolaži se z tem...da bosta kmalu dobila otročička...in ko bodo oni želi imeti piknik si mal zmišljuj pa prestavljaj itd...in če bo kdo kaj težil mu zateži nazaj, da verjetno to razumejo, da imata otroka itd..in da ne gre kar tako...user posted image user posted image user posted image

Sej fora je v tem, da je piknik planiran že 14 dni vnaprej.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
28.3.2009 11:42:46   
detelja

Upam, da bo, ampak zelo težko...zunaj se oblači in vedno bolj piha, sonček se je skril...se bo verjetno notri peklo, kar pa ni fore.user posted image

pri nas pa je ful toplo pa sončno sam ko pa piha tak veter, da še mal pa bi mene odnesel kljub +14 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
28.3.2009 11:43:39   
detelja

junona.čeprav je vreme tko malo hecno uživajte kar  se da na pikniku ,važna je družba.user posted image user posted image user posted image user posted image no in kolikor gledam malo ven se mi zdi da se malo jasni .bomo videli kaj bo iz tega user posted image

lep dan

Sem tak razjarjena zdle, da bi gore premikala. Ko jebe vse po spisku! Pardon izrazu.user posted image

saj veš kako sem jaz "prijazna" do tašče itd...tolaži se z tem...da bosta kmalu dobila otročička...in ko bodo oni želi imeti piknik si mal zmišljuj pa prestavljaj itd...in če bo kdo kaj težil mu zateži nazaj, da verjetno to razumejo, da imata otroka itd..in da ne gre kar tako...user posted image user posted image user posted image

sam veš vedno se kdo najde da kaj zakomplicira ali bilo kaj...kaj pa pol ona dva delata do 3? se sem pa tja dajeta po stanovanju ali sta v službi ali kaj?.....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
28.3.2009 11:43:57   
brigita23

Brigitka, Junonca se je potepala. Je mela Sonček prav. Zdle pa ležim na posli ko nasedli kit, sem tak sita, da še slino komaj požiram.user posted image user posted image user posted image

Nalini, čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da čujem kaj si dobrega jedla....firbec jstuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Jst sem tudi full sita, sem zmazala celo pico macarenauser posted image user posted image user posted image

Mi je kr nerodn napisat, kaj vse sem danes pojedla... ko da mam lukno v trebuhu.
No, okol petih popoldan me je zagrabila lakota in sem začela svojo pojedino... 2 kosa kruha namazana s putrom in marmelado, potem sem zobala sir, nato sem jedla francosko solato, hrenovko in topel domač kruh od tašče. Potem sem pa še sladoled. Zdle me bo pa raznesl, se bojim noči, ker sem prasička tolk požrla.user posted image user posted image user posted image Zdle boljš da ne grem par dni na vago, res. Pa še piknik imamo jutri. Ampak takšnega apetita, kot ga imam pa zdle zadnjih 14 dni pa že dolgo ne. Js bi že šla kr rodit, ker če ne se bom še 5 kg zredila do konca.

Evo, šibam, moj je že film zalaufo.

Fajn pančkite.user posted image user posted image user posted image

Nočko.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image junonca-junonca ti si taka facauser posted image user posted image user posted image user posted image , sej mam jst tudi full apetit zadnji časuser posted image , kaj čemo itak moramo zaužit okoli 2600kcl na danuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
28.3.2009 11:44:39   
detelja
jaz pa bom zdaj šla mal ajat...sem ful utrujena...sicer pa sem danes že kar fajn aktivna...pa še ta prehlad me matra..pa itak moram si spočit, ker če slučajno grem rodit...bom umrla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
28.3.2009 11:45:34   
detelja

Brigitka, Junonca se je potepala. Je mela Sonček prav. Zdle pa ležim na posli ko nasedli kit, sem tak sita, da še slino komaj požiram.user posted image user posted image user posted image

Nalini, čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da čujem kaj si dobrega jedla....firbec jstuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Jst sem tudi full sita, sem zmazala celo pico macarenauser posted image user posted image user posted image

Mi je kr nerodn napisat, kaj vse sem danes pojedla... ko da mam lukno v trebuhu.
No, okol petih popoldan me je zagrabila lakota in sem začela svojo pojedino... 2 kosa kruha namazana s putrom in marmelado, potem sem zobala sir, nato sem jedla francosko solato, hrenovko in topel domač kruh od tašče. Potem sem pa še sladoled. Zdle me bo pa raznesl, se bojim noči, ker sem prasička tolk požrla.user posted image user posted image user posted image Zdle boljš da ne grem par dni na vago, res. Pa še piknik imamo jutri. Ampak takšnega apetita, kot ga imam pa zdle zadnjih 14 dni pa že dolgo ne. Js bi že šla kr rodit, ker če ne se bom še 5 kg zredila do konca.

Nočko.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image junonca-junonca ti si taka facauser posted image user posted image user posted image user posted image , sej mam jst tudi full apetit zadnji časuser posted image , kaj čemo itak moramo zaužit okoli 2600kcl na danuser posted image

ja tako je...da ne boste tako kot jaz...imam +14 kg...a meni gin. reče, da se na urinu vidi, da premalo jem...kao da sem lačna...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1762
28.3.2009 11:45:44   
kpmk
detelja - na zadnjem ctg ju ni nič omenil,... hm,..  upam, da se res kaj dogajauser posted image  pa fajn ko še ne boli tak user posted image
junona - škoda solz.... ti kr lepo najprej juhico pojej, pol pa še mal čevapčičev,.... boš vidla kok ti bo user posted image  hvaležen ko bo mami tak dobr jedla,..... raje se pojdi mal k dragemu stisnit, pa pocartat,.... če pa mesa noče jsesti pa še boljš, je pa tko brez veze da jo čakate, naj bo pa ona lačna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
28.3.2009 11:45:45   
*Junona*

lep dan

sam veš vedno se kdo najde da kaj zakomplicira ali bilo kaj...kaj pa pol ona dva delata do 3? se sem pa tja dajeta po stanovanju ali sta v službi ali kaj?.....

Ona je stara 18 letuser posted image , nima še izpita, doma je 70 km stran in on se še kar ni odpravil po njo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
28.3.2009 11:46:04   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

aja sva danes šla z mojim še enkrat v KIK POGLEDAT za une tetra planičke ko jih je junonca vzela...pa sva jih našlauser posted image user posted image user posted image , sva kupila 2 paketa...jih bom oprala pa da vidimo kvalitetouser posted image

Junona je rekla da so superuser posted image

Res so fajne, razlika je očitna.user posted image user posted image user posted image Sporoči potem.

Jaz sem zadnjič tudi 3 pakete kupila sam jih nisem še oprala, sem pa kupila roza, rumene in zelene.

A jih imajo tudi v teh barvah? V kiku?

Brigitka, ti si videla v Celju rumene in zelene?

V celju imajo roza in modreuser posted image , so pa full fajne...pa tak lepo zarobljene, da nič nitke ne grejouser posted image

A si jih že oprala? A  niso take fajne mehke, meni full.

Neposredna povezava do sporočila: 1765
28.3.2009 11:46:21   
*Junona*

halo punce zlate

Kako smo kaj....Detelja a je s prehladom že kaj bolje???? Včeraj smo pomočnike pogrešale, še miška se je oglasla češ da je prišla pomočnike pogledat, pa jih ni blouser posted image ...No Nalini je pa itak šla rodituser posted image ...Jo sem prav vesela za njo, da je dobla sinka in upam, da nam čimprej kaj javi.

Angelito-Vse naj naj za tvoj rojstni dan, pa lepo praznujuser posted image user posted image user posted image

Danes mesec imam pa jst rokuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jo se mi še tak dolg zdiuser posted image .
Kaj boste kuhale punce???. Jst danes pripravljam takšno bolj domače kosilo, kuhano šunkico, repo in restan krompirček...no pa še juhica bo prejuser posted image .

Vas nisem še nič uspela prebrat, tak da bom zdle da pridem mal na tekočeuser posted image

Mmmm, super kosilo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1766
28.3.2009 11:46:54   
kpmk

jaz pa bom zdaj šla mal ajat...sem ful utrujena...sicer pa sem danes že kar fajn aktivna...pa še ta prehlad me matra..pa itak moram si spočit, ker če slučajno grem rodit...bom umrla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa le ajat, pa čajčka (malinovegauser posted image ) da se čim prej pozdraviš, da boš lažje potem predihovala popadke user posted image  

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
28.3.2009 11:47:45   
kpmk
Junona - 18 let pa tko komplicira,.... oh jej user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
28.3.2009 11:48:44   
*Junona*

Še dobro, da nisem sama...me bebi tako lepo brca...le kaj i sporoča? Po moje, mami, prav imaš, le kaj si bodo zmišljevali.user posted image

Naj vam povem, kaj je bilo včeraj...sem imela kr slabo vest... pomivam posodo in mi lonec zdrsne iz rok...nakar se je bebi tako prestrašil, da mi je cel trebuh streslo. In to se mi je 2 x naredilo... kak sem štorasta.user posted image user posted image user posted image Kako mu je moglo biti notri v temi in naenkrat glasen nenaden zvok... ojoj...user posted image user posted image user posted image

sam veš take štorije se men tudi dogajajo...težje se pripognem bolj mi vse pada iz rok itd...včasih sem prav živčna že...grem v kopalnico preden si začnem umivat zobe mi 5x pade zobna ščetka, 3x zobna pasta, pol mi kar z lepega ščetka zdersne iz rok...pol se grem tuširat pa mi gel pade iz rok, pol mi pade brisača na tla...joj...grem pa me kar neki premetava..moj se sam reži kao, da sem pijana...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Js se pa počutim ko slon zadnje dni, sem kar naenkrat okorna postala. Prej sploh nisem občutila okornosti, sedaj pa se komaj prestavljam sem in tja.user posted image user posted image user posted image Se mi moj tudi tako smeji. Sem šla ponoči lulat, pridem čist zadihana nazaj in mi reče, kaj pa tak hitro dihaš?user posted image user posted image user posted image Sem pa rekla, ja po stopnicah sem šla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
28.3.2009 11:51:23   
*Junona*

Ja, katastrofa... baje se ima za učit mi je zdle tašča rekla. Sej je 14 dni prej vedla, da bo piknik. Če se ma pa tolk za učit, naj bo pa doma. Sej ni nujno da pride, ni piknik njej v čast. Kot sem že rekla 14 dni nazaj je bla prvič pri hiši pa misli, da se cel svet okol nje in njenga vrti. On se je šel pa na taščo dret, ona pa nič kriva.user posted image user posted image user posted image Če pa danes ne bo jedla mesa, ji pa js čevap v uste zrinem.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
28.3.2009 11:51:32   
brigita23

halo punce zlate

Kako smo kaj....Detelja a je s prehladom že kaj bolje???? Včeraj smo pomočnike pogrešale, še miška se je oglasla češ da je prišla pomočnike pogledat, pa jih ni blouser posted image ...ja, tisto curljanje iz nosu se je nehalo, ampak imam še vedno vse zaštopano...pa veš tisto ko je poln nos pa ne moreš dihat...pa sam mal migam po stanovanju pa že vse teče iz mene...no boljše pa je to, da nimam skoz solznih oči...čeprav sem že celo nosečnost opazila, da če se čist malo nasmejima ali kaj imam skoz take solzne očke...pa ne vem zakaj...sam od prehlada pa je kar lilo zadnjič.....Je mene tudi skozi celo nosečnost nekaj nos zaj...., učke pa tudi, isto to s solzenjem pa tak, da sem včasi mogla očala dat gor ko jih drugače mam 3 x na letouser posted image . No razen ko so bli pomočniki pod vprašajem takrat sem vidla ko zajcuser posted image user posted image    No Nalini je pa itak šla rodituser posted image ...Jo sem prav vesela za njo, da je dobla sinka in upam, da nam čimprej kaj javi. ona pa je itak lisica zadnji večer je napisala, da ji grejo pomočniki na živce...pa sem prav sklepala, da bo sigurno šla rodit in zato govori da ji grejo na živce, da jih pol me tudi ne bi gledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa je še ona v P...javila mi je, da vam naj napišem, da je ok in da vas vse lepo pozdravlja...
super sam da sta z malim ok....je pa res lisička ja, sem ji jst takoj povedla, ko se je začela neki čez naše pomočnike pritoževat....veš kaj fouš je bla ko jih zej ne more gledatuser posted image user posted image user posted image ....no pa sej je dobla zdej najlepšega pomočnika na svetu in javi ji da jo tudi me lepo pozdravljamouser posted image

oooooooo super...jaz pa imam še od PDP 13 dniuser posted image user posted image user posted image  sam se še vedno ne zavedam, da lahko vsak čas grem na letalo za rim...user posted image user posted image user posted image  včeraj me je mal zdramil ko je nalini javila, da je rodila...

Ja ti si res blizu z PDP sam mislim da boš počakala do tistega svojega 10.4. ko si ravno tako želišuser posted image ....sicer pa Rim za nobeno od nas ni več daleč....jst še sam svojga prepričam da se mal user posted image user posted image user posted image user posted image , ker pol do junija ziher nič ne bouser posted image user posted image ...ti deci ej, moj ga tak skriva kot da ma zlatgauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
28.3.2009 11:54:09   
*Junona*

detelja - na zadnjem ctg ju ni nič omenil,... hm,..  upam, da se res kaj dogajauser posted image  pa fajn ko še ne boli tak user posted image
junona - škoda solz.... ti kr lepo najprej juhico pojej, pol pa še mal čevapčičev,.... boš vidla kok ti bo user posted image  hvaležen ko bo mami tak dobr jedla,..... raje se pojdi mal k dragemu stisnit, pa pocartat,.... če pa mesa noče jsesti pa še boljš, je pa tko brez veze da jo čakate, naj bo pa ona lačna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sej maš prav, sam ko sem tak jezna.... Škoda, da se mi je že na začetku zasrala. Js sem zelo odprt človek in se z vsakim razumem, se prilagodim...ampak, ko mi pa nekdo na žulj stopi...adijo....

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
28.3.2009 11:54:48   
*Junona*

Fajn počivaj, božaj bušija, javi se nam še kaj.

Lepo popoldne.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
28.3.2009 11:54:50   
brigita23

Ja, katastrofa... baje se ima za učit mi je zdle tašča rekla. Sej je 14 dni prej vedla, da bo piknik. Če se ma pa tolk za učit, naj bo pa doma. Sej ni nujno da pride, ni piknik njej v čast. Kot sem že rekla 14 dni nazaj je bla prvič pri hiši pa misli, da se cel svet okol nje in njenga vrti. On se je šel pa na taščo dret, ona pa nič kriva.user posted image user posted image user posted image Če pa danes ne bo jedla mesa, ji pa js čevap v uste zrinem.

Mogoče pa bo prišla na piknik pa bo rekla da sploh jest ne more, da je ravno doma jedla.....si predstavljaš....pol pa po moje kr u njo skočišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
28.3.2009 11:55:58   
*Junona*

Nočko.user posted image

Tole ne vem, če jih ni blo ene 10 000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mam 1kg več danes, pa še spila sem veliko včeraj, lulat pa ne grem, čisto po malo, ni šlo 3 dcl iz mene.user posted image Spet se mi nekje voda nabira, ker zatekam ne, mogoče čisto, čisto malo.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 28.3.2009 11:56:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

nosečnost
Lelly28 RR

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?

1. tromesečje (21%)

2.tromesečje (64%)

3. tromesečje (14%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!