Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 21:56:51
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 zdej grem pa nekaj papat, pa vas pridem še pol pozdravit ....sam ne vem kaj naj jem, mogoče bom šla pa v meka na enga BIGA in krompirček pridne bodite ta čas me vzameš sabo v meka? ne vem če da ne bva videli kaj bo vse pojedla.Meni je rkela da bo samo misla name a greve v meka pa jo presenetive? lahk bi vsaj rekla, da nama bo kaj prinesla, če naju že noče sabo vzet...pa itak smo vse nosečke pa nas noben ne bi čudno gledal, če bi se pošteno nažrle ja sam res jaz bi imela cool pito ,chicken veliki meni Ja sam res če smo noseče potem ni veliko če nesemo polni pladen maš prav sonček...jst sem si enkrat naročila vse sendviče, ker se nisem mogla odločit kaj bi jedla in pol sem domov prnesla 2 velike vrečke....dobr da una ko tam dela ni vedla da je to vse za mene , no sej pol mi je moj pomagu..sam sem pa vseen kr neki zmazala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 21:58:40
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja glih zdaj sem neki po internetu iskala pa sem našla reklamo za menstrualno skodelico...kaj ve pravite na to? bi to uporabljale/ste jo uporabljale?...meni to deluje nekako tako čudno...ne vem...ne morem si predstavljat, da bi kaj takega uporabljala... jst sem glih včeraj gledala to...nisem je še prakticirala, pa tudi ne vem če jo bom...mi ni glih neki okusno
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:02:05
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja ja se še ne zavedajo, da po porodu ne bo skoz akcije, da bo vedno kdo še prej na vrsti pa pol oni pol pa, da smo tečne...sploh me ne čudi, če imajo nosečnice nek predznak kao, da so tečne in da jim nagajajo hormoni...zdaj nam je lahk čist jasno zakaj so krivi "hormoni"...najhujše je ko ti primanjkujejo vitamini K in 2xJ ja res je ,joj nam res manjka K in 2xJ sej pol si bojo pa sami krivi k bojo na drugem mestu ,sedaj so še na prvem potem pa k bo otroček zajokal ne bomo mele časa zanje ,pa četudi bo sredi akcije a veš, da je meni enkrat ne dolgo nazaj moj rekel nekako tako "ja, ko bo otrok me itak več ne boš potrebovala in ti ne bom več nič pomenil"...jaz sem ga samo pogledala pa sem vpr., če je z njim vse v redu...sem rekla, da pač otrok bo res prvi na vrsti, ampak, da bo najin čas tudi...in da bomo šli skup na sprehod, kavico,...in da bomo tako tim...sam tisto je tako čudno rekel...imajo tile naši moški včasih prebliske a veš da je moj tudi to rekel ....sam baje da je to normalno da se naši lubčeki ustrašijo ker bojo zdej kao konkurenco dobil... bučkoti tile naši dragi...jah radi se cartajo, pa se bojijo da jih bomo zapostavile
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:10:03
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Ojla, mene pa zanima kam ste šle testirat za streptekok ljubljanske nosečke (tiste, ki se niste pri svoji G)?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:16:27
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Sonček in ostale, ki ste kupovale nalepke za sobico za . Kje ste jih kupile? Moj je bil dons v Pikapolonici in je rekel, da mu je pordajalka ponujala samo ene komplete za 60 eur. To se mi zdi pa ful preveč za ene nalepkice
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:19:49
|
|
|
|
štorkljica
|
Čer! Se malo oglašam pred jutrišnjim pregledom....upam, da vredu opravim. Jaz bom verjetno padla v klub 0cm odprtih in bom še kar nekaj časa čakala na svojo "otvoritev" Drugače sem se pravkar spedenala, stuširala, zdepilirala in glavo oprala. Ven iz kopalnice pa sem prišla zadihana ko lokomotiva....mah ej meni je že vse skoraj projekt s tem trebuhom. Vidim, da se vsak dan doda ena objava, da je kaka aprilčica rodila, še enkrat za vse, ki že cartate doma. Komaj čakam na jutrišnje novice o prihodih novih aprilčkov OK, to bo javljanje za danes, jutri po pregledu še kaj več! Lahko nočko
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:20:53
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma sem se kar mal zamislila..saj še vedno nimam pripravljenih stvari za v porodnišnico..pa tud oblačilc za še ne..imam to v planu za ta teden... jest tud ne, kr ne morem zlikat cotk za pa za torbo mam sicer stvari kupljene, sam jih kr ne morem še zapakirat - očitno še nočem v Rim
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:22:01
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Drugače sem se pravkar spedenala, stuširala, zdepilirala in glavo oprala. Ven iz kopalnice pa sem prišla zadihana ko lokomotiva....mah ej meni je že vse skoraj projekt s tem trebuhom. Men je tud to projekt Pa srečno na pregledu.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:24:44
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Drugače sem se pravkar spedenala, stuširala, zdepilirala in glavo oprala. Ven iz kopalnice pa sem prišla zadihana ko lokomotiva....mah ej meni je že vse skoraj projekt s tem trebuhom. Men je tud to projekt Pa srečno na pregledu. Hvala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:26:07
|
|
|
|
štorkljica
|
Ja pa še to sem hotla napisat, da sem danes dopolnila 36 tednov...JUHEJ Še točno 28 dni do roka poroda in ?? dni do dejanskega poroda Zdaj pa res grem...čao!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:26:39
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Čer! Se malo oglašam pred jutrišnjim pregledom....upam, da vredu opravim. Jaz bom verjetno padla v klub 0cm odprtih in bom še kar nekaj časa čakala na svojo "otvoritev" Drugače sem se pravkar spedenala, stuširala, zdepilirala in glavo oprala. Ven iz kopalnice pa sem prišla zadihana ko lokomotiva....mah ej meni je že vse skoraj projekt s tem trebuhom. Vidim, da se vsak dan doda ena objava, da je kaka aprilčica rodila, še enkrat za vse, ki že cartate doma. Komaj čakam na jutrišnje novice o prihodih novih aprilčkov OK, to bo javljanje za danes, jutri po pregledu še kaj več! Lahko nočko Fajn rihtaj na pregledu potem nam pa poročaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:26:49
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma sem se kar mal zamislila..saj še vedno nimam pripravljenih stvari za v porodnišnico..pa tud oblačilc za še ne..imam to v planu za ta teden... jest tud ne, kr ne morem zlikat cotk za pa za torbo mam sicer stvari kupljene, sam jih kr ne morem še zapakirat - očitno še nočem v Rim no pa le nisem edina... drugače sem pa šla zdele od Neže oblačila posparvit iz previjalne..jo bo mogla kar dojenčku odstopit... jih bo sedaj imela v svoji sobici v omari, do sedaj pa je imela vse v kopalnici kjer imamo previjalno.. jutri pa imam namen kaj zlikat za dojenčka..pa nekaj stvari imam še za oprat..pol pa še vse skupaj zložim v previjalno..upam,da mi to čimprej uspe.. glede na to,da imam Mv zmehčan že od 29. tedna...se lahko kaj kmalu začne kaj dogajat..al pa tud ne..saj so bili tud v 1. podobni znaki(no nekoliko kasneje)..pa so mi na koncu sprožili porod... aja potovalko bo tud še treba pripravit..
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:27:06
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RDEČA VRTNICA No, da se še jaz mal javim. Danes sem bila na pregledu pri svojem G in je rekel, da smo že 2 cm odprti in da bom porod prej kot pričakujemo. Torej tudi mi samo še čakamo. Kako lepo je videti toliko sončkov, ki so se že rodili.....kake lušte so nam naredili. Pošljemo slikco, ko rodimo Lep pozdrav vsem
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:27:43
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce da se vam mal javim...še nisem nič kaj uspela pridet na rr, sem bila celo dopoldan leteča , pa še to vreme je danes katastrofa....ponoč nisem nič spala, zjutraj ko pa bi, sem pa morala vstat in it gume menjat, pa mal k mojim, pa v trgovino na pošto itd. Kaj ve kaj počnete?...Vas kaj matra, sem videla da je zopet ena naša rodila ....ja kaj čmo zdej smo pa že me na vrsti . Sem videla da je naša Cveta pripravila pogostitev- zato hvala Cveta in lepo praznuj Detelja-kako kaj zdravje??? Sonček-upam da si ti in zdravje tvojga atija bolje Junonca- danes pa prva akopunktura ...no če te že dragi ne more piknat, te bojo pa vsaj tam mal popikal Vse ostale- upam da ste ok, da jenčiji brcajo in so dobre volje Pa veš da ko me dragi me z eno iglo, tu jih je blo pa 6.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:27:51
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Drugače sem se pravkar spedenala, stuširala, zdepilirala in glavo oprala. Ven iz kopalnice pa sem prišla zadihana ko lokomotiva....mah ej meni je že vse skoraj projekt s tem trebuhom. Men je tud to projekt Pa srečno na pregledu. ja jst sem včeraj kar mojega možička porabila za to..
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:27:55
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nam bo pa letos zajček za veliko noč prinesel takšno darilo Kaka lepa slikica.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:28:15
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ojla punce mi smo doma smo ok ... rahlo neprespani (dojenčku prijazna porodnišnica .... ) porodna zgodba sledi, ko bo več časa vidim, da pomočniki rulajo .... HVALA VSEM ZA ČESTITKE Nalini, super, da je vse ok. Javi se še kaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:28:49
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Mislim ,da nas bo večina lahko šla po priročnike o ,saj bomo vse pozable kako je to Jutri grem kupit malinov čaj v Snolabor ,potem pa če ga bojo še tam v LJ dobili ,pa kolk ga bom spiola ga bom ,čen e ga dam pa kasneje kateri kolegici ki jih je kar nekaj nosečih še in bojo lahko pile. potem bom pa uskladila čaj s tko kot nena ,a ne nena ? V Mercatorju v Sanolaborju jim ga je zmanjkalo. Sem bila danes tam.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:29:36
|
|
|
|
mlavla
|
mam pa eno ??? glede čaja iz malinovih listov.. ga katera že pije? jst sem ga prvič..pa sem malo pozabila koliko tega naj dam v v vodo..pa zadostuje ena skodelica na dan? če se prav sponim sem jaz takrat pila po dve?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:30:33
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma sem se kar mal zamislila..saj še vedno nimam pripravljenih stvari za v porodnišnico..pa tud oblačilc za še ne..imam to v planu za ta teden... jest tud ne, kr ne morem zlikat cotk za pa za torbo mam sicer stvari kupljene, sam jih kr ne morem še zapakirat - očitno še nočem v Rim no pa le nisem edina... drugače sem pa šla zdele od Neže oblačila posparvit iz previjalne..jo bo mogla kar dojenčku odstopit... jih bo sedaj imela v svoji sobici v omari, do sedaj pa je imela vse v kopalnici kjer imamo previjalno.. jutri pa imam namen kaj zlikat za dojenčka..pa nekaj stvari imam še za oprat..pol pa še vse skupaj zložim v previjalno..upam,da mi to čimprej uspe.. glede na to,da imam Mv zmehčan že od 29. tedna...se lahko kaj kmalu začne kaj dogajat..al pa tud ne..saj so bili tud v 1. podobni znaki(no nekoliko kasneje)..pa so mi na koncu sprožili porod... aja potovalko bo tud še treba pripravit.. Kakšni znaki pa so bili? Mene že nekaj dni vsak dan zvija - ali ponoči ali podnevi. Zdajle me že več kot 2 uri.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:31:14
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ojla punce mi smo doma smo ok ... rahlo neprespani (dojenčku prijazna porodnišnica .... ) porodna zgodba sledi, ko bo več časa vidim, da pomočniki rulajo .... HVALA VSEM ZA ČESTITKE Čestitke Nalini še enkrat in upam, da se čimveč naspite
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:31:21
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja naš pingi vingi je pa tako živahen, da mislim, da mi bo vsak čas pri rebrih pokukal ven zdaj pa grem, da nama naredim en fajn sladki kakav pol pa bo še večja fešta
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:31:49
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nam bo pa letos zajček za veliko noč prinesel takšno darilo kako lepa slikca ,sem si jo kar hranila ja nam tudi ,mogoče kaj pozneje ali prej ali pa na datum,a brigita a velja da gremo vse 14.4 z junono v P rodit jst sem kr za sonček....lahk že prej če hočete 10 bi že jaz rada pa Junona ne more ker je rkela da dela potico Veš da nam morem potico za v P spečt.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:33:07
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kje pa je junona danes je ni bilo nič veliko na obisk tle,se spet potepa men se zdi da je mela ob 18h akopunkturo aha točno na to je šla danes ,potem pa se tko ponavad še malo potepa okol Sem se res potepala. Sma z dragim malo zapravljala. Do nova trenirke sem tudi prišla. In dragi me je na novo založil z rum ploščicami, Tobleronom in tortico - Sonček, saj veš, katero.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 22:33:22
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma sem se kar mal zamislila..saj še vedno nimam pripravljenih stvari za v porodnišnico..pa tud oblačilc za še ne..imam to v planu za ta teden... jest tud ne, kr ne morem zlikat cotk za pa za torbo mam sicer stvari kupljene, sam jih kr ne morem še zapakirat - očitno še nočem v Rim no pa le nisem edina... Jaz še tudi nimam nič pripravljeno....no sicer bom pa jutri po pregledu bolj videla ali je že sila al pa še ne. Sicer pa pri men ni panike, če bo tak ko prvič bom jaz verjetno kar majčica ratala
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?