Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:03:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kje pa je junona danes je ni bilo nič veliko na obisk tle,se spet potepa men se zdi da je mela ob 18h akopunkturo aha točno na to je šla danes ,potem pa se tko ponavad še malo potepa okol
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:04:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ne vem kaj mi je...danes sem tako utrujena, da komaj gledam...zdaj bom šla počasi pod tuš pa še noge si moram pa vse spedenat, ker nikoli ne veš kdaj bo treba na letalo pa taka ko medved glih ne morem bit moj bi rekel, ja ja to moraš obvezno spedenat, ker te drugače ne spustijo rodit čuj naj tebi tvoj pomaga pri nogah...pol mu pa reč da bi ti kje drugje tudi prav prišla pomoč ...da ni dost da je sam spedenano da mora bit tudi potešeno ....sem jst to mojmu rekla mi je kr bone za v bližnji salon za nego nog in depilacijo nabavu hehehe...jaz pa mislim, da bi mi moj pomagal...sam tudi, če bi ga še za kje drugje prosila bi naredil sam mislim, da bi si ga pritrdil k nogi sam, da nič ne rečem in še kaj dodatnega ne zahtevam deci
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:04:25
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ne vem kaj mi je...danes sem tako utrujena, da komaj gledam...zdaj bom šla počasi pod tuš pa še noge si moram pa vse spedenat, ker nikoli ne veš kdaj bo treba na letalo pa taka ko medved glih ne morem bit moj bi rekel, ja ja to moraš obvezno spedenat, ker te drugače ne spustijo rodit čuj naj tebi tvoj pomaga pri nogah...pol mu pa reč da bi ti kje drugje tudi prav prišla pomoč ...da ni dost da je sam spedenano da mora bit tudi potešeno ....sem jst to mojmu rekla mi je kr bone za v bližnji salon za nego nog in depilacijo nabavu ja povej mu da se boš spedenala ,da un naj pa potem tebe spedena kot se spodobi predno odletita in gresta v Rim heheh..ta je dobra sam mislim, da bo spet 10001 izgovor in bla bla
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:05:25
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 zdej grem pa nekaj papat, pa vas pridem še pol pozdravit ....sam ne vem kaj naj jem, mogoče bom šla pa v meka na enga BIGA in krompirček pridne bodite ta čas me vzameš sabo v meka?
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:07:11
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ne vem kaj mi je...danes sem tako utrujena, da komaj gledam...zdaj bom šla počasi pod tuš pa še noge si moram pa vse spedenat, ker nikoli ne veš kdaj bo treba na letalo pa taka ko medved glih ne morem bit moj bi rekel, ja ja to moraš obvezno spedenat, ker te drugače ne spustijo rodit čuj naj tebi tvoj pomaga pri nogah...pol mu pa reč da bi ti kje drugje tudi prav prišla pomoč ...da ni dost da je sam spedenano da mora bit tudi potešeno ....sem jst to mojmu rekla mi je kr bone za v bližnji salon za nego nog in depilacijo nabavu ja povej mu da se boš spedenala ,da un naj pa potem tebe spedena kot se spodobi predno odletita in gresta v Rim heheh..ta je dobra sam mislim, da bo spet 10001 izgovor in bla bla Ja tudi pri nas.Bomo videli če bo kaj akcije ,predno grem v RIM morava še vsaj 2x ker pol bomo na hladnerm 6t
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:07:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 zdej grem pa nekaj papat, pa vas pridem še pol pozdravit ....sam ne vem kaj naj jem, mogoče bom šla pa v meka na enga BIGA in krompirček pridne bodite ta čas me vzameš sabo v meka? ne vem če da ne bva videli kaj bo vse pojedla.Meni je rkela da bo samo misla name
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:09:00
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ne vem kaj mi je...danes sem tako utrujena, da komaj gledam...zdaj bom šla počasi pod tuš pa še noge si moram pa vse spedenat, ker nikoli ne veš kdaj bo treba na letalo pa taka ko medved glih ne morem bit moj bi rekel, ja ja to moraš obvezno spedenat, ker te drugače ne spustijo rodit čuj naj tebi tvoj pomaga pri nogah...pol mu pa reč da bi ti kje drugje tudi prav prišla pomoč ...da ni dost da je sam spedenano da mora bit tudi potešeno ....sem jst to mojmu rekla mi je kr bone za v bližnji salon za nego nog in depilacijo nabavu hehehe...jaz pa mislim, da bi mi moj pomagal...sam tudi, če bi ga še za kje drugje prosila bi naredil sam mislim, da bi si ga pritrdil k nogi sam, da nič ne rečem in še kaj dodatnega ne zahtevam deci ja ja se še ne zavedajo, da po porodu ne bo skoz akcije, da bo vedno kdo še prej na vrsti pa pol oni pol pa, da smo tečne...sploh me ne čudi, če imajo nosečnice nek predznak kao, da so tečne in da jim nagajajo hormoni...zdaj nam je lahk čist jasno zakaj so krivi "hormoni"...najhujše je ko ti primanjkujejo vitamini K in 2xJ
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:10:06
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 zdej grem pa nekaj papat, pa vas pridem še pol pozdravit ....sam ne vem kaj naj jem, mogoče bom šla pa v meka na enga BIGA in krompirček pridne bodite ta čas me vzameš sabo v meka? ne vem če da ne bva videli kaj bo vse pojedla.Meni je rkela da bo samo misla name a greve v meka pa jo presenetive? lahk bi vsaj rekla, da nama bo kaj prinesla, če naju že noče sabo vzet...pa itak smo vse nosečke pa nas noben ne bi čudno gledal, če bi se pošteno nažrle
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:11:37
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ne vem kaj mi je...danes sem tako utrujena, da komaj gledam...zdaj bom šla počasi pod tuš pa še noge si moram pa vse spedenat, ker nikoli ne veš kdaj bo treba na letalo pa taka ko medved glih ne morem bit moj bi rekel, ja ja to moraš obvezno spedenat, ker te drugače ne spustijo rodit čuj naj tebi tvoj pomaga pri nogah...pol mu pa reč da bi ti kje drugje tudi prav prišla pomoč ...da ni dost da je sam spedenano da mora bit tudi potešeno ....sem jst to mojmu rekla mi je kr bone za v bližnji salon za nego nog in depilacijo nabavu ja povej mu da se boš spedenala ,da un naj pa potem tebe spedena kot se spodobi predno odletita in gresta v Rim heheh..ta je dobra sam mislim, da bo spet 10001 izgovor in bla bla Ja tudi pri nas.Bomo videli če bo kaj akcije ,predno grem v RIM morava še vsaj 2x ker pol bomo na hladnerm 6t če glih upanje zadnje umre ga več kaj dosti nimam jutri gre spet popoldan delat..zjutraj bo neki delal je rekel...v sredo je njegov plan je cel dan v slubži...v čet. pa vpr. kaj bo spet bom pa mogoče šla že rodit...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
brigita23 in detelja - Ta čudna lakota/nelakota, tudi meni se isto dogaja. Kar nekaj hodim okrog hladilnika, ga odpiram, pa noter gledam par minut, kot da se mi bo Marija prikazala , pa nič mi ne diši ... sem bila ravno v trgovini in sem si nabavila zdravo+nezdravo: banane, hruške in orehe ter seveda čokolado, smokije in napolitanke. Tisti drugi del si je Ela zaželela, nisem jaz nič kriva , a ne sonček85 ? sonček85 - Ja ja, bom začeli skupaj z malinovim čajem čez kakšen teden , ko bom v 38t. Moram pa reči, da očitno pomlad dela svoje, ker mi moj zdaj že skoraj vsak dan potoži, kako komaj čaka, da bova lahko spet orng kot pred nosečnostjo. Tako da malo še počakajte punce, bo kmalu vse dedce začela razganjat pomlad . Pol boste pa jamrale, da hočejo preveč . In bo ona baba, ki je sedaj letala za moškim ponosom nenadoma obrnila smer in začela teči v nasprotno smer . Mislim, da je Ela lačna, ker se ji lušta čokolada . In otroku je pa ja treba ustreči, še posebej zdaj, ko raste .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:16:08
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena brigita23 in detelja - Ta čudna lakota/nelakota, tudi meni se isto dogaja. Kar nekaj hodim okrog hladilnika, ga odpiram, pa noter gledam par minut, kot da se mi bo Marija prikazala , pa nič mi ne diši ... sem bila ravno v trgovini in sem si nabavila zdravo+nezdravo: banane, hruške in orehe ter seveda čokolado, smokije in napolitanke. Tisti drugi del si je Ela zaželela, nisem jaz nič kriva , a ne sonček85 ? ja ja itak je treba otroku kupit tako malenkost, če si jo tako zelo želi itak nisi nič kriva...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:18:42
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja ja se še ne zavedajo, da po porodu ne bo skoz akcije, da bo vedno kdo še prej na vrsti pa pol oni pol pa, da smo tečne...sploh me ne čudi, če imajo nosečnice nek predznak kao, da so tečne in da jim nagajajo hormoni...zdaj nam je lahk čist jasno zakaj so krivi "hormoni"...najhujše je ko ti primanjkujejo vitamini K in 2xJ ja res je ,joj nam res manjka K in 2xJ sej pol si bojo pa sami krivi k bojo na drugem mestu ,sedaj so še na prvem potem pa k bo otroček zajokal ne bomo mele časa zanje ,pa četudi bo sredi akcije
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:18:43
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 zdej grem pa nekaj papat, pa vas pridem še pol pozdravit ....sam ne vem kaj naj jem, mogoče bom šla pa v meka na enga BIGA in krompirček pridne bodite ta čas me vzameš sabo v meka? ne vem če da ne bva videli kaj bo vse pojedla.Meni je rkela da bo samo misla name a greve v meka pa jo presenetive? lahk bi vsaj rekla, da nama bo kaj prinesla, če naju že noče sabo vzet...pa itak smo vse nosečke pa nas noben ne bi čudno gledal, če bi se pošteno nažrle ja sam res jaz bi imela cool pito ,chicken veliki meni Ja sam res če smo noseče potem ni veliko če nesemo polni pladen
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:18:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja če glih upanje zadnje umre ga več kaj dosti nimam jutri gre spet popoldan delat..zjutraj bo neki delal je rekel...v sredo je njegov plan je cel dan v slubži...v čet. pa vpr. kaj bo spet bom pa mogoče šla že rodit... samo prelaganje,pa daj ga kr sama napadi
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:20:10
|
|
|
|
detelja
|
glih zdaj sem neki po internetu iskala pa sem našla reklamo za menstrualno skodelico...kaj ve pravite na to? bi to uporabljale/ste jo uporabljale?...meni to deluje nekako tako čudno...ne vem...ne morem si predstavljat, da bi kaj takega uporabljala...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:21:30
|
|
|
|
sonček85
|
nena:ja tudi pri meni je tako ,samo jaz pol posežem kar po kakih keksih,kar je še labš k pa ornk hrana. A je Ela posegla po čokoladah tko k Aleks pri meni zadnjič ti pa po bananah Ja pomlad boi naredila svoje
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:22:29
|
|
|
|
sonček85
|
jaz je nisem uporabljala,sem pa čula da so jo nekatere uporabljale in so bila mnenja različna ,ene so bilee zadovoljne ene pa ne
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:22:59
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja ja se še ne zavedajo, da po porodu ne bo skoz akcije, da bo vedno kdo še prej na vrsti pa pol oni pol pa, da smo tečne...sploh me ne čudi, če imajo nosečnice nek predznak kao, da so tečne in da jim nagajajo hormoni...zdaj nam je lahk čist jasno zakaj so krivi "hormoni"...najhujše je ko ti primanjkujejo vitamini K in 2xJ ja res je ,joj nam res manjka K in 2xJ sej pol si bojo pa sami krivi k bojo na drugem mestu ,sedaj so še na prvem potem pa k bo otroček zajokal ne bomo mele časa zanje ,pa četudi bo sredi akcije a veš, da je meni enkrat ne dolgo nazaj moj rekel nekako tako "ja, ko bo otrok me itak več ne boš potrebovala in ti ne bom več nič pomenil"...jaz sem ga samo pogledala pa sem vpr., če je z njim vse v redu...sem rekla, da pač otrok bo res prvi na vrsti, ampak, da bo najin čas tudi...in da bomo šli skup na sprehod, kavico,...in da bomo tako tim...sam tisto je tako čudno rekel...imajo tile naši moški včasih prebliske
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:24:47
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 zdej grem pa nekaj papat, pa vas pridem še pol pozdravit ....sam ne vem kaj naj jem, mogoče bom šla pa v meka na enga BIGA in krompirček pridne bodite ta čas me vzameš sabo v meka? ne vem če da ne bva videli kaj bo vse pojedla.Meni je rkela da bo samo misla name a greve v meka pa jo presenetive? lahk bi vsaj rekla, da nama bo kaj prinesla, če naju že noče sabo vzet...pa itak smo vse nosečke pa nas noben ne bi čudno gledal, če bi se pošteno nažrle ja sam res jaz bi imela cool pito ,chicken veliki meni Ja sam res če smo noseče potem ni veliko če nesemo polni pladen hehehehhee...jaz bi pa ono novo solato...no saj jo že neki časa imajo...ko dobiš gor en kos piščančjega mesa...pa krompirčka seveda...pa še kaj bi ko bi vidla pa bi mi zadišal...joj, kak škoda, da pri nas ni meka
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:26:17
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja če glih upanje zadnje umre ga več kaj dosti nimam jutri gre spet popoldan delat..zjutraj bo neki delal je rekel...v sredo je njegov plan je cel dan v slubži...v čet. pa vpr. kaj bo spet bom pa mogoče šla že rodit... samo prelaganje,pa daj ga kr sama napadi kaj misliš, da ga še nisem??? pa če se skup vleče kot ježek pa sam jamra "joj, ubogi bebi" jaz pa "uboga mamica"...pol pa se reži...pa glih takrat mora na minus...pa pol neki nekje najde, da mora glih takrat popravit, naredit, zamenjat....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:27:15
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nena:ja tudi pri meni je tako ,samo jaz pol posežem kar po kakih keksih,kar je še labš k pa ornk hrana. A je Ela posegla po čokoladah tko k Aleks pri meni zadnjič ti pa po bananah Ja pomlad boi naredila svoje moj bebi pa je segel po albertovih keksih s čokolado
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:30:11
|
|
|
|
detelja
|
zdaj pa grem mal tv pogledat...vas pridem pol še mal pokukat...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:30:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja hehehehhee...jaz bi pa ono novo solato...no saj jo že neki časa imajo...ko dobiš gor en kos piščančjega mesa...pa krompirčka seveda...pa še kaj bi ko bi vidla pa bi mi zadišal...joj, kak škoda, da pri nas ni meka ja piščančja premiere soplata -meni je svetska pa cezarjev preliv gor je naj boljši IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja če glih upanje zadnje umre ga več kaj dosti nimam jutri gre spet popoldan delat..zjutraj bo neki delal je rekel...v sredo je njegov plan je cel dan v slubži...v čet. pa vpr. kaj bo spet bom pa mogoče šla že rodit... samo prelaganje,pa daj ga kr sama napadi kaj misliš, da ga še nisem??? pa če se skup vleče kot ježek pa sam jamra "joj, ubogi bebi" jaz pa "uboga mamica"...pol pa se reži...pa glih takrat mora na minus...pa pol neki nekje najde, da mora glih takrat popravit, naredit, zamenjat.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ja reč mu pol boš pa ti bogi
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:30:50
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja ja se še ne zavedajo, da po porodu ne bo skoz akcije, da bo vedno kdo še prej na vrsti pa pol oni pol pa, da smo tečne...sploh me ne čudi, če imajo nosečnice nek predznak kao, da so tečne in da jim nagajajo hormoni...zdaj nam je lahk čist jasno zakaj so krivi "hormoni"...najhujše je ko ti primanjkujejo vitamini K in 2xJ ja res je ,joj nam res manjka K in 2xJ sej pol si bojo pa sami krivi k bojo na drugem mestu ,sedaj so še na prvem potem pa k bo otroček zajokal ne bomo mele časa zanje ,pa četudi bo sredi akcije a veš, da je meni enkrat ne dolgo nazaj moj rekel nekako tako "ja, ko bo otrok me itak več ne boš potrebovala in ti ne bom več nič pomenil"...jaz sem ga samo pogledala pa sem vpr., če je z njim vse v redu...sem rekla, da pač otrok bo res prvi na vrsti, ampak, da bo najin čas tudi...in da bomo šli skup na sprehod, kavico,...in da bomo tako tim...sam tisto je tako čudno rekel...imajo tile naši moški včasih prebliske ja velikeee prebliske,ojoj se je pa čuto oz,se bo čutu zapostavljenega.Pa ne no saj bojo tudi na prvem mestu samo bebija pa res ne bom mogla pustit k ne more sam poskrbet zase,deci pa lahko,samo k se pol včas sami se smiljo. Saj jih bomo razvajale naše velike otrooke
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 30.3.2009 19:31:56
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nena:ja tudi pri meni je tako ,samo jaz pol posežem kar po kakih keksih,kar je še labš k pa ornk hrana. A je Ela posegla po čokoladah tko k Aleks pri meni zadnjič ti pa po bananah Ja pomlad boi naredila svoje moj bebi pa je segel po albertovih keksih s čokolado ti kr jaz grem pa počas pod tuš saj je danes moj dan za pred tv:najprej lepo je biti sosed,razč.gospodinje in žametne mafije
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?